Λέων: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα και χαρακτηριστικά.

Λέων: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα και χαρακτηριστικά.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (2 votes)
Βάσια Βέρτη

Αφιέρωμα στον Λέοντα, το πύρινο και σταθερό ζώδιο του μήνα. Με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του. Με τις καλές και τις κακές στιγμές του. Ό, τι πρέπει να ξέρεις για το ζώδιό σου, αλλά και οι άλλοι για εσένα. Η αστρολογία αποκαλύπτει τα πάντα!

Λέων: το ζώδιο του μήνα!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ:

Πολικότητα: Αρσενικό.

Φύση: Λάμψη, πάθος, ένταση, ενέργεια.

Στοιχείο: Φωτιά.

Ιδιότητα: Σταθερή.

Πλανήτης: Ο Ήλιος, ο λαμπερός πλανήτης ή το μαγνητικό αστέρι. Ένας πλανήτης που θα λάμπει στους αιώνες. Όπως και τα θέλω του Λέοντα.

Ημέρα: Κυριακή.

Χρώματα: Το χρώμα του Ήλιου, το κίτρινο, και κάποιες φορές το πορτοκαλί. Το λευκό της αγνότητας και της επιτυχίας.

Θετικά χαρακτηριστικά: Γενναιόψυχος, θαρραλέος, περήφανος και έντιμος. Καλόκαρδος και ζεστός στις συναναστροφές του. Λαμπερός, νεανικός, περήφανος και δημιουργικός. Ζωντανός και επιτυχημένος στο χώρο του. Ανοιχτόμυαλος και γεμάτος ενθουσιασμό.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Πολύξερος, θορυβώδης, αγαπά την κολακεία. Αυταρχικός και πιεστικός. Θέλει να είναι πάντα και παντού πρώτος. Δε λογαριάζει τίποτα. Έχει έπαρση. Δε συμβιβάζεται εύκολα.

Πέτρες: Ίασπις, σάρδιο, ρουμπίνι και αχάτης.

Μέταλλα: Χρυσός και ορείχαλκος.

Ζώα: Λιοντάρι, ο βασιλιάς των ζωών. Ο λύκος, που είναι η δύναμη, αλλά και το παγώνι, της περηφάνειας και της ομορφιάς.

Άγγελος: Μιχαήλ.

Ώρα: Μεσημέρι.

Κατεύθυνση: Νότια.

Το σύνθημά σας: Θέλω να με ακολουθούν όλοι.

ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Σας αρέσει να είσαστε δημιουργικοί και επιτυχημένοι μέσα στο χώρο σας. Όταν καταπιαστείτε με κάτι, δεν θα το παρατήσετε αν δεν το φέρετε εις πέρας. Σας αρέσει να λάμπετε μέσα στο κοινωνικό σύνολο και να σας θαυμάζουν. Όταν ξεκινάτε να κάνετε μια σχέση, τα δίνετε όλα και γενικά είσαστε πιστοί σύντροφοι. Συγχωρείτε την αδικία που μπορεί να δεχθείτε από κάποια άτομα, γιατί δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με μικροπρέπειες. Φυσικά, ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας, που σας χαρακτηρίζει απόλυτα, είναι η γενναιοδωρία, και αυτό σας κάνει κάποιες φορές να βγαίνετε εκτός οικονομικών σας ορίων. Έχετε την τάση να δίνετε πολλά στα πρόσωπα που αγαπάτε, είστε κοντά τους όταν σας χρειάζονται και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, όχι μόνο μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στο φιλικό. Αγαπάτε τα άτομα που έχουν όνειρα και σκοπό στη ζωή τους. Επιδιώκετε την επιτυχία και τη δημιουργικότητα, ενώ μπορείτε να παρασύρετε πολλά άτομα να σας ακολουθήσουν! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με εγωπάθεια. Έχεις έρωτα με τον εαυτό σου και προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους να σε ερωτευτούν. Παράλληλα, έχεις και υπερβολική αυτοπεποίθηση, νιώθεις ότι πρέπει να σε ακολουθήσουν όλοι και αρκετές φορές χαρακτηρίζεσαι από έπαρση. Σαν να “κατεβάζεις ρολά” μπροστά στα θέλω των άλλων, σηκώνεις το κεφάλι και πιστεύεις πως είσαι ο πρώτος σε όλα. Ότι εσύ είσαι και κανένας άλλος. Αυτό σε οδηγεί σε κάποια αδιέξοδα και αρκετές φορές γίνεσαι απρόσιτος. Γενικά, έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους, σε τέτοιο βαθμό που τους πιέζεις ασφυκτικά. Συνήθως, όταν κάνεις λάθη και δεν καταφέρεις να εκπληρώσεις τα σχέδια σου, είναι δύσκολο να συγχωρήσεις στον εαυτό του, ενώ κάποιες φορές ρίχνεις ευθύνες και στους άλλους. Είναι καιρός να χαλαρώσεις λίγο και να δεις πιο ήρεμα τις καταστάσεις, γιατί η αξία σου έχει ήδη φανεί και δε χρειάζεται να οδηγείσαι σε υπερβολές. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ…

Από τη θετική πλευρά:

* Σας αρέσει η δημιουργία και η επιτυχία. Ό,τι και αν κάνετε στη ζωή σας, αποκλείεται να αποτύχει. Άρα, μέσα στη σχέση σας δέχεστε πάντα το θαυμασμό από το ταίρι σας.

* Το πείσμα και η επιμονή σας, σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στα μάτια του συντρόφου σας.

* Όταν έχετε όρεξη, κάνετε το ταίρι σας να περνάει τέλεια μαζί σας.

* Είστε πολύ γενναιόδωροι με το ταίρι σας και σας αρέσει να χαρίζετε μοναδικά δώρα.

* Η προσωπικότητά σας είναι τόσο μαγνητική, που κάνει το ταίρι σας να "σέρνεται" κυριολεκτικά πίσω σας.

Από την αρνητική πλευρά:

* Γενικά θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση και να κάνετε ό,τι θέλετε εσείς.

* Αν κάτι δε σας αρέσει μέσα στη σχέση σας, προσπαθείτε να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις και να κάνετε το ταίρι σας να πάει με τα νερά σας.

* Ο εγωισμός σας καλά κρατεί και πολύ δύσκολα θα πέσει.

* Θέλετε να φτάσετε τη σχέση σας στο σημείο που εσείς επιθυμείτε, με αποτέλεσμα να γίνεστε κτητικοί, πιεστικοί, αλλά και ανυπόφοροι κάποιες στιγμές.

* Η τάση σας να περνάει πάντα το δικό σας, προκαλεί δυσφορία στο σύντροφό σας, που μερικές φορές αρνείστε να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...