Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με Δία και Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 27/3/2020.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με Δία και Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 27/3/2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Η Αφροδίτη αυτό το διάστημα βρίσκεται στην καλύτερή της θέση καθώς είναι στο ζώδιο που κυβερνά -τον Ταύρο- και θα συναντήσει με μία θετική όψη τριγώνου το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω. H επιρροή της όψης διαρκεί + - 3 ημέρες.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στα αισθηματικά και οικονομικά.

Αυτή η όψη δείχνει πως οι διαπροσωπικές σχέσεις θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες, όπως και η ανάγκη για συναισθηματική και πρακτική ασφάλεια. Αυτή η ανάγκη δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές προκειμένου να «τσεκάρουμε» τους άλλους. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές, στηρίζονται σε καλές βάσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να «μεταμορφωθούν» και να εξελιχθούν στο πέρασμα του χρόνου, ο πυρήνας τους όμως θα μείνει σταθερός και αναλλοίωτος.

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να ακούσουμε καλά νέα από αγαπημένους μας ανθρώπους, να κερδίσουμε το ενδιαφέρον ενός προσώπου,  αλλά και να κάνουμε επικερδείς οικονομικές συμφωνίες. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή είναι μία ευνοϊκή όψη και λόγω του ότι και οι τρεις πλανήτες σχετίζονται  με τα οικονομικά, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό τον τομέα. 

Πως επηρεάζει τα ζώδια το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με το Δία και τον Πλούτωνα δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα επιδιώξεις να αλλάξεις κάτι στον οικονομικό τομέα. Δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι ήδη σε συζητήσεις με αφορμή μία επαγγελματική συνεργασία η οποία θα έχει και αντίκτυπο στα οικονομικά σου.  Οτιδήποτε και αν προσπαθήσεις αυτές τις ημέρες αν σχετίζεται είτε με τη δουλειά είτε με τον οικονομικό τομέα θα έχει  εύνοια για αυτό μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πλούτωνας σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη  είναι πολύ βοηθητικός και σου λέει πως  αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου τότε σίγουρα μπορείς να το επιτύχεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η διαισθητική σου ικανότητα η οποία θα σε οδηγήσει στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται  στο ζώδιό σου με τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω δείχνει πως μία συζήτηση που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που το βλέπεις! Αυτό που θα έχει για εσένα σημασία είναι η ταύτιση απόψεων για αυτό και θα επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο  με το οποίο νιώθεις πως μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, τα όνειρα και τα θέλω σου. Η αρμονική όψη αυτών των τριών πλανητών δείχνει πως  είναι ένα πιθανό σενάριο των ημερών να γνωρίσεις κάποιον που θα πληροί τα δικά σου κριτήρια, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι στιγμές που θα νιώθεις πως θέλεις όλα να εξελιχθούν γρήγορα, καθώς αυτό μπορεί να σε κάνει ανυπόμονο και να σε οδηγήσει σε λάθη. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω υπόσχεται πως αυτές τις ημέρες θα τα ζεις όλα «στο κόκκινο». Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και εσύ θα έχεις την τάση να είσαι «ή του ύψους ή του βάθους», ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν την προσωπική σου ζωή.  Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους τσιμπήματα ζήλιας σε αυτή, τα οποία όμως μπορεί να λειτουργήσουν θετικά για εσάς, αρκεί να μην υπερβούν τα όρια. Αν είσαι ελεύθερος οι «περιπέτειες»  στα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να ξεκινήσουν αν λόγω της ανάγκης σου να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για αυτόν που σε ενδιαφέρει, αρχίζεις να κάνεις «ανακριτικές» ερωτήσεις προς εκείνον! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω υπόσχονται καλύτερες ημέρες για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου.  Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έχεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα τα οποία συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και τελικά αυτές οι συζητήσεις να σε οδηγήσουν σε νέα δεδομένα.  Μέσα από τους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να έρθει κάτι ευχάριστο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο για εσένα.  Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε φέρουν πολύ «κοντά» με ένα πρόσωπο που υπάρχει στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη  από τον Ταύρο σχηματίζει μία θετική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω και αυτή η όψη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις προς το καλύτερο την καθημερινότητα σου. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως  το ημερήσιο σου πλάνο χρειάζεται αλλαγή προκειμένου να γίνει πιο φιλικό και ευχάριστο για εσένα και υπό την επήρεια αυτής της όψης θα καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Μία νέα δημιουργική δραστηριότητα από το σπίτι, η αφιέρωση χρόνου στη φυσική σου ευεξία και το ξεκίνημα ενός προγράμματος γυμναστικής είναι μερικά από τα σενάρια τα οποία μπορούν να ενισχύσουν ευχάριστα το ημερήσιο σου πλάνο. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για σχέδια που θα βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και την ευεξία σου, για αυτό  βάλε τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου σε προτεραιότητα. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο συναντά το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω και αυτή η όψη σου δημιουργεί αισιοδοξία και θετική διάθεση. Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις κάποιες σκέψεις για το μέλλον, για ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου να πραγματοποιήσεις κάποια στιγμή ή για ένα εκπαιδευτικό ζήτημα που σε απασχολεί. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα σε συνδέσουν κοινά γνωρίσματα και κοινές αντιλήψεις. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και να ανταλλάξεις γνώμες και ιδέες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αυτή η θετική όψη αγαπά οτιδήποτε σε βοηθά να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μαθαίνοντας νέα πράγματα. Επικεντρώσου σε αυτό  καθώς είναι σίγουρο πως σε δεύτερο χρόνο οι νέες γνώσεις θα σου φανούν χρήσιμες. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου και βρίσκεται στο άλλο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο, σχηματίζει μία θετική όψη τριγώνου με τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  αφουγκραστείς τα συναισθήματα είτε του συντρόφου σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που θα το κάνεις θα είναι εξαιρετικά διεισδυτικός και σε συνδυασμό με την διαισθητική σου ικανότητα θα σε οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα.  Προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται εμμονικές σκέψεις, οι οποίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε αποσυντονίσουν.  Αυτή η όψη δημιουργεί εύνοια  και έντονα συναισθήματα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή, για αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσει γοργά μία νέα σχέση. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Δία/ Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου  σου δημιουργεί  εξωστρέφεια. Η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, πρόσωπα που ξέρεις πως μπορείς να συζητήσεις μαζί τους και μπορούν να σε καταλάβουν, θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό και δεν αποκλείεται να  ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Αν έχεις «βάλει στο μάτι» ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να επιδιώξεις μία επικοινωνιακή προσέγγιση, καθώς θα έχεις τον τρόπο για να το καταφέρεις. Υπό αυτή την όψη δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, η οποία  έρχεται με καλούς οιωνούς! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου  σχηματίζει μία θετική όψη τριγώνου με τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή η όψη θα στρέψει την προσοχή σου σε εργασιακά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν το μυαλό σου να κολλήσει σε οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις,  έσοδα και έξοδα.  Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα δώρο οικονομικής φύσεως εκεί που δεν το περιμένεις ή είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τα έσοδα και τα έξοδα σου είναι σε ισορροπία! Οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα ευνοείται αυτές τις ημέρες για αυτό αν έχεις εκκρεμότητες σε αυτόν προσπάθησε να τις  διευθετήσεις, καθώς θα βρεθείς κερδισμένος είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και υπόσχεται αισθηματικά σκιρτήματα! Η ενασχόληση με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα αποτελέσει προτεραιότητα σου  αυτές τις ημέρες καθώς ή αισθηματική ασφάλεια θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα.  Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να ψάχνεις τρόπους για να «ελέγξεις» αν το ταίρι σου  είναι εντάξει απέναντί σου.  Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να  επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που νιώθεις πως μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς αλλά και πως μπορείς να το ελέγξεις.  Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματα κτητικότητας να δημιουργήσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει μία  ευνοϊκή όψη τριγώνου με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω και χρωματίζει τη διάθεσή σου. Αυτή η όψη θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου ή αποτελεί δικό σου άνθρωπο. Κτητικά συναισθήματα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, όμως την ίδια στιγμή η ένταση των συναισθημάτων μπορεί να αναζωπυρώσουν μία σχέση στην οποία κυριαρχεί η ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος  δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου δείξει πως είσαι η μόνη και αποκλειστική του επιλογή, καθώς  θα  επιδιώξεις αισθηματική ασφάλεια. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει μία θετική όψη τριγώνου με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή η όψη θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις τους άλλους, αλλά και τις απαιτήσεις που έχεις από εκείνους. Η αλήθεια είναι πως υπό την επήρεια αυτής της όψης θα διαπιστώσεις πόσο σημαντικός είσαι για τους φίλους σου και για τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και αυτό θα  σε κάνει να νιώσεις ισχυρός. Εσύ από την άλλη θα έχεις μία ιδιαίτερη ευκολία στο να προσεγγίζεις  τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και τελικά με τα επιχειρήματά σου να κερδίζεις αυτό που θέλεις από εκείνους! Καλό θα ήταν να μην εκμεταλλευτείς τις «επικοινωνιακές σου δυνάμεις» ιδιαίτερα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ειλικρίνεια. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24