Αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16 με 17/12/2017.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (54 votes)
Ορφέας Δούκας

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16 με 17 Δεκεμβρίου 2017. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις Αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου. Διαβάστε επίσης τις Προβλέψεις 2018.

Αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16 με 17 Δεκεμβρίου 2017 διάβασε το ζώδιό σου:

Από την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη χαρακτηρίζεται αυτό το σαββατοκύριακο, φίλες και φίλοι μου. Μια Σελήνη που μας χαρίζει αισιοδοξία και μας ωθεί να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι, ενώ βάζουμε νέους, ψηλότερους στόχους, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε να απολαύσουμε το παρόν, να ζήσουμε το σήμερα με πάθος κι ενθουσιασμό! Όλα αυτά βεβαίως, ισχύουν και στον αισθηματικό τομέα, όπου είμαστε πιο αυθόρμητοι και πιο ενθουσιώδεις, ενώ και η κοινωνικότητά μας είναι στα ύψη! Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο φέρνει πιο γρήγορα κάποιες εξελίξεις, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Βεβαίως, την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτές οι όψεις απαιτούν την προσοχή μας, καθώς ενισχύουν το συναίσθημα, που δεν μας αφήνει να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις στα αισθηματικά μας. Μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθούμε, καθώς επικρατεί μια ασάφεια, ενώ μπορεί να νοιώσουμε και νοσταλγία για ένα άτομο από το παρελθόν… Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, ποιος σε πιάνει, με την Σελήνη στον Τοξότη και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό! Επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις απροκάλυπτα και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι. Και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια!

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα φουντώσει το πάθος! Βεβαίως, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή ιδιαίτερα, που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και μια… εκνευριστική ασάφεια. Όμως, είμαι σίγουρος πως είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι, με την ακτινοβολία σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το μικρό σκόπελο… αναίμακτα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ανέμελο που έχεις περάσει, αγαπημένε μου Ταύρε, αφού η Σελήνη από τον Τοξότη σε αναστατώνει συναισθηματικά, ενώ και η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή την Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου, δεν παύουν να επηρεάζουν όμως και τα αισθηματικά σου, με κάποιο τρόπο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μην ξεχνάς πως και ο Ερμής κινείται ανάδρομα και μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις!

Ευτυχώς όμως, την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο και με την Αφροδίτη το απόγευμα! Με αυτή την… άκρως αισθησιακή όψη, μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές έχεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, αφού ο αισθησιασμός και η libido σου θα είναι στα ύψη. Αλλά και σ’ εσένα που είσαι μόνος/η, το βράδυ της Κυριακής σου υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να… εγκαταλείψεις τον καναπέ σου… Και δεν αποκλείεται με κάποια από αυτές τις γνωριμίες να ζήσεις και στιγμές έντονου και φλογερού πάθους, ακόμα κι αν δεν υπόσχεται μέλλον… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σχέσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θέλεις να έχεις την αποδοχή των κοντινών σου προσώπων, είτε είναι φίλοι, είτε συγγενείς, και θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις! Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να παραμερίσεις, να βάλεις στην άκρη τα δικά σου θέλω και τις ανάγκες σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στο δεσμό σου, αν έχεις ήδη ένα ταίρι, καθώς θα το θεωρήσεις δεδομένο και δεν θα του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, ενώ αν είσαι μόνος/η μπορεί να αφήσεις τους άλλους να επηρεάσουν την κρίση σου σε σχέση με μια νέα γνωριμία!

Όλα αυτά το Σάββατο, γιατί την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένας έρωτας από το παρελθόν… Αν είσαι μόνος/η, και με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη να… φουντώνει τον αισθησιασμό σου, μπορεί να σκεφτείς να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου καλύτερα να αποφύγεις κάθε επαφή μαζί του, για να αποφύγεις και τα προβλήματα… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα μάλλον δύσκολο διήμερο σε περιμένει, αγαπημένε μου Καρκίνε, καθώς παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση και γενικότερα με δουλειές που πρέπει να γίνουν… χτες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του! Αν συνυπολογίσεις ότι την Κυριακή η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει και σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, με τις γνωστές συνέπειες, την ασυνεννοησία και τις παρεξηγήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις ρήξεις στο δεσμό σου…

Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως πιο αισιόδοξα για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς εσύ μπορεί να συνδυάσεις… δουλειά με διασκέδαση, αφού δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και την ώρα που θα ασχολείσαι με κάτι… εντελώς πεζό! Και φυσικά, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη το απόγευμα της Κυριακής, εκτός του ότι ενισχύει τον αισθησιασμό σου, μπορεί να φέρει και μια νέα γνωριμία, που έρχεται… για να μείνει! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένα άκρως κοινωνικό, επικοινωνιακό και… αισθησιακό σαββατοκύριακο σε περιμένει, αγαπημένο μου Λιονταράκι, με την Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό! Νοιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αυτό βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να είσαι σίγουρος/η ότι θα το ευχαριστηθεί και το ταίρι σου, αφού προβλέπεται ότι θα περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό, αλλά και παθιασμένο διήμερο, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας. Βέβαια, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, με τη σύνοδο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, αλλά με λίγη ψυχραιμία και διαλλακτικότητα, θα ξεπεραστούν εύκολα!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα δεν θα… πλήξεις καθόλου αυτές τις μέρες. Ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η θετική σου διάθεση, έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Άσε που είναι πολύ πιθανό να θελήσει να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο υπάρχουν ακόμα… ανοιχτοί λογαριασμοί, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, με την Σελήνη στον Τοξότη θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις, ενώ θα έχεις σύμμαχό σου και το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Αυτή η συμπεριφορά του θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο, αναζωπυρώνοντας την αγάπη μεταξύ σας. Ιδιαίτερα την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι βέβαιο ότι το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά, ενώ και οι αμοιβαίες… ερωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας, θα σε κάνουν να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται όχι μόνο στην αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο δυνατό πάθος! Γι’ αυτό λοιπόν, μην μείνεις κλεισμένος μέσα, αλλά βγες να συναντήσεις… το άλλο σου μισό! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλά και την Σελήνη στον Τοξότη, αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο δεν σκοπεύεις να μείνεις λεπτό μέσα στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά και η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσει να… πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που με τη γοητεία που σε χαρακτηρίζει, δεν σκοπεύει να σου χαλάσει κανένα χατίρι, έτσι ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο προβλέπεται για εσάς, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η έχεις σκοπό να περάσεις το διήμερό σου κλεισμένος/η στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου! Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα κάνεις πολλές κι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Και με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, είναι σίγουρο ότι τα φλερτ θα είναι άφθονα. Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολεί, μη διστάσεις να κάνεις μια κίνηση για να το πλησιάσεις, ιδιαίτερα την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι στο χέρι σου, αγαπημένε μου Σκορπιέ, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και… παθιασμένο! Μπορεί η Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό σου τομέα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να υιοθετήσει μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή ξαφνικά οι τσέπες σου να αποκτήσουν… καβούρια και να αναγκάσεις τον/τη σύντροφό σου να μείνει μέσα, για να μη βγείτε και χαλάσετε λεφτά! Άσε λοιπόν το ταίρι σου έξω από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και αξιοποίησε τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη την Κυριακή, για να του αποδείξεις την αγάπη σου στο… κρεββάτι, όπου… μεγαλουργείς!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αποφασίσεις να παρατήσεις τους λογαριασμούς στο συρτάρι και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους! Είναι σίγουρο πως τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τις έγνοιες σου! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλά και την Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο… ποιος σε πιάνει! Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο ενώ και η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρική διάθεσή σου σε κάνει… αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, που θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ειδικά την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει και σύνοδο με την Αφροδίτη, που θα σας μείνει αξέχαστο!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, ενώ δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει κι ένα πρόσωπο από τα… παλιά, με ανανεωμένες διαθέσεις, ζητώντας να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως και να έχει, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά αυτό το σαββατοκύριακο, αρκεί να μην δώσεις υποσχέσεις σε κάποιο άτομο, που δεν σκοπεύεις να τηρήσεις… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, μάλλον δεν θα είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου! Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη και την Κυριακή σχηματίζει σύνοδο τον ανάδρομο Ερμή, έτσι λοιπόν θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου… Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς, δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου… Αν όμως τα καταφέρεις, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα παθιασμένο και φλογερό κυριακάτικο βράδυ, αφού η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και ανεβάζει τη libido σου στα ύψη!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι και βλέπεις με καχυποψία όποιο άτομο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει! Χαλάρωσε και ευχαριστήσου το, άσε τις νέες γνωριμίες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και… δεν θα χάσεις! Αρκεί βέβαια, να μην βιαστείς να δεσμευτείς και να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί τη… Δευτέρα μπορεί να αλλάξεις γνώμη… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτεραιότητα στους φίλους σου θα δώσεις αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δεν θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από την μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και… πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς… Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, μην χαλάσεις τη σχέση σου για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, αντίθετα αξιοποίησε τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη την Κυριακή, για να περάσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου.

Εσύ όμως που είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αφεθείς σε αυτούς τους… πειρασμούς που προαναφέραμε! Μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, γιατί η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και να βρεθείς στο τέλος εκτεθειμένος/η… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου ιχθύ, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου αυτό το διήμερο, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη! Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις αν το ταίρι σου αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο! Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση! Και την ευκαιρία σου τη δίνει η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη την Κυριακή, που ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σου! Αξιοποίησέ την και κάνε το ταίρι σου, αλλά και τον εαυτό σου ευτυχισμένους, αφού μπορείς να βάλεις στο κρεββάτι σας φωτιά και να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για φλερτ και νέες γνωριμίες ακόμα και στη δουλειά… Άλλωστε, πάντα το… ματάκι σου παίζει, και δεν θα χάσεις τη δυνατότητα να κάνεις ευχάριστα διαλείμματα… φλερτάροντας! Πρόσεξε όμως, να μη σε αποσπάσουν από τις υποχρεώσεις σου και στο τέλος βρεθείς εκτεθειμένος/η! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...