Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 ως 10 Μαρτίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 ως 10 Μαρτίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 4 ως 10 Μαρτίου 2024, για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Η εβδομάδα αυτή είναι πραγματικά πολύ έντονη και δυνατή μιας και έχει την νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, 10 Μαρτίου. Η νέα Σελήνη είναι κάπως ιδιαίτερη στο κομμάτι της φαντασίας και της δημιουργικότητας, δημιουργεί μια υπερευαισθησία και μας κάνει να είμαστε υπερευαίσθητοι, επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του τρίτου δεκαημέρου τους Ιχθείς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες.

Ενώ θα έχει βοήθεια αρκετά μεγάλη ο Λέοντας, αλλά και τους Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Καρκίνους. Φέρνει αλλαγές στο πως βλέπουμε τους άλλους και σε προσωπικό επίπεδο, στο κομμάτι δηλαδή των σχέσεων. Η Αφροδίτη με τον Άρη συνεχίζουν να είναι στον Υδροχόο και να επηρεάζουν τα ζώδια του σταθερού σταυρού του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, φέρνει σε αυτά τα ζώδια ανατροπές σε λανθασμένες κινήσεις που αφορούν το παρελθόν και μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια ξανά και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.

 

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24