Ιούλιος 2018: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Ιούλιος 2018: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Αγαπημένα μου ζωδιάκια Καλό Μήνα για όλους και όλες μας! Είναι γεγονός ότι ο  Ιούλιος δεν φαίνεται από τις όψεις του να προμηνύεται και πολύ εύκολος, και πώς να  είναι με δύο εκλείψεις, αντιθέσεις και κάμποσα τετράγωνα; Μην απογοητεύστε όμως ζωδιάκια μου και μην τα βάψετε μαύρα εκ των προτέρων, όταν ξέρουμε πότε και τι να περιμένουμε, όταν είμαστε προϊδεασμένοι, μπορούμε να λάβουμε τα μέτρα μας και να αποφύγουμε τις ζημιές. Αφήστε που υπάρχουν και καλές όψεις, τρίγωνα και εξάγωνα που αν τα εκμεταλευθούμε έξυπνα, ίσως στο τέλος του μηνός να διαπιστώσουμε ότι την ¨βγάλαμε καθαρή¨ και ότι το ισοζύγιο ¨κέρδη και ζημίες¨ ήταν θετικό. Μακάρι!

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Ιούλιο του 2018;

Οι όψεις που αφορούν τα αισθηματικά μας αρχίζουν με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο που η πορεία του άρχισε στις 26/6 και ο Άρης δεν θα ορθοδρομήσει μέχρι τις 13/8. Μέχρι τότε θα προκαλεί πολύ έντονες καταστάσεις με εντάσεις, παρεξηγήσεις, εκρήξεις πάθους και ανεβασμένη λίμπιντο, ανατρέποντας την επίδραση που ασκεί ο ανθρωπιστής Υδροχόος, φέρνοντας αναθεωρήσεις και απογοητεύσεις από σχέσεις με συνέπεια να επιδιώκουμε επανασυνδέσεις με ταίρια με τα οποία ταιριάζουν περισσότερο τα χνότα μας. Αυτό το νοιώθουν εντονότερα Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ενώ θα αισθανθούν καθηλωμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν, αρκούμενοι μόνο στην θεωρητική πλευρά των αναθεωρήσεων, ώστε να δράσουν στο μέλλον οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες.

Επειδή κάτι ο ανάδρομος Άρης κάτι οι δύο εκλείψεις θα μας φάνε χώρο στο άρθρο, τις υπόλοιπες όψεις θα μου επιτρέψετε να τις πάμε επί τροχάδην. Στις 5/7, μια ακτίνα φωτός για τα ζώδια του νερού και τα γήινα από το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία, ενώ η αντίθεση Άρη-Ερμή την ίδια ημέρα φέρνει νεύρα στα σταθερά. 8/7 το τρίγωνο Ηλίου Ποσειδώνα, κάνει ευαίσθητους, κάπως ρομαντικούς και διαισθητικούς τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες. 9/7, το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή, οδηγεί τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, σε υπερβολές και αμετροέπεια. 10/7, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Λέοντα και περνά στην Παρθένο μέχρι τις 7/8, τα ζώδια της Γης και του Νερού γίνονται πιο συντηρητικά και αναλυτικά από συναισθηματική άποψη, βελτιώνονται οι σχέσεις, η γοητεία αυξάνεται καθώς και οι καλές προθέσεις. Βοηθά και ο Δίας που ορθοδρομεί και επιτείνοντας και μεγενθύνοντας τα καλά στοιχεία τους.

Στις 13/7  έχουμε την μερική έκλειψη Ηλίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, που επιρρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, η αντίθεση Ηλίου-Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει έντονα πάθη, προβλήματα και απωθημένα, πιέσεις, θυμό στις σχέσεις. Το μόνο βοηθητικό είναι το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την επομένη που ανοίγει δρόμο σε εμπειρίες, καθώς ευνοεί σχέσεις με άτομα που έχουν ηλικιακή διαφορά. Στις 22/7 γινόμαστε σωστά εξωστρεφείς, προσηνείς και αισιόδοξοι, ιδίως τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Στις 23/7, ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, κάνουμε επίδειξη μεγαλοψυχίας και γινόμαστε εγωκεντρικοί. Στις 24/7, η αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα φέρνει παραπλανήσεις και απογοήτευση από παραπλανήσεις, καθώς και καχυποψία από τον φόβο παραπλανήσεων. Στις 26/7 ο Ερμής από τον Λέοντα, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 19/8 και η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερα της. Την επομένη 27/7, έρχεται η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντος-Υδροχόου και φυσικά έχουμε Πανσέληνο, και ένα δύσκολο Ταυ τετράγωνο με την Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και τον νότιο Δεσμό.

Τελείως ανατρεπτικές συγκυρίες, διασπαστικές επιδράσεις, επαναστατικές διαθέσεις, αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγές μέχρι και χωρισμοί. Ευνοούνται τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που κάνουν κάθαρση από αυτά που τους σκιάζουν και τους εμποδίζουν. Τα πράγματα κάπως μαλακώνουν με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που μας κάνει διαισθητικούς και μας ανοίγει το μυαλό.

Ας δούμε τώρα μαζί, με τι θα έχει να κάνει το καθένα σας τον Ιούλιο...

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, ο Ιούλιος βάζει αντιμέτωπα τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, καθώς η έντονη απασχόληση σου με τα επαγγελματικά που δεν αφήνουν εύκολα χώρο και χρόνο για τις υποθέσεις της καρδιάς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει γκρίνια στην σχέση σου και για να το αποφύγεις, γνωστοποίησε στο ταίρι σου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και επικαλέσου την κατανόηση του.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 13/7, φέρνει στην επιφάνεια, για τα παντρεμένα ζευγάρια και γι’ αυτά που συγκατοικούν, θέματα και προβλήματα σπιτιού που δεν πρέπει να αφεθούν να ανεβάσουν τους τόνους αλλά να επιλυθούν με ηρεμία. Επίσης κάθε πρόβλημα που προέρχεται από έξω από το σπίτι να παραμένει έξω και να μην μεταφέρεται. Το δεύτερο μισό του μηνός χαρακτηρίζεται από το ό,τι επηρεάζεται από την ολική έκλειψη Σελήνης ο άξονας των αισθηματικών σου. Θα υπάρξουν εκρήξεις, μεσολάβηση και παρεμβολές τρίτων που μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά μόνο καλό δεν θα προκαλέσουν.

Σε περίπτωση νέας γνωριμίας, επειδή η παραπληροφόρηση και οι ανεύθυνες απόψεις κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, βασίσου στην γνώμη που θα σχηματίσεις εσύ, όμως μη υποκύπτοντας σε κολακείες, αλλά φιλτράροντας και κάνοντας σωστή αξιολόγηση, πριν προχωρήσεις σε βιαστικές και δραστικές ενέργειες, που θα φέρουν τα πάνω κάτω, και θα διαλύσουν τυχόν υπάρχουσα σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι μου σταθερό και πεισματάρικο, έχεις μπροστά σου έναν μήνα με τα συν και τα πλην του. Αυτός ο μήνας δεν θα είναι ίδιος για όλα τα Ταυράκια, το πρώτο δεκαήμερο θα είναι πιο εκτεθειμένο στις εκλείψεις, θα τους φέρνουν περισσότερα νεύρα, κινδυνεύει περισσότερο οι σχέσεις τους να καταλήξουν σε χωρισμούς και παρεξηγήσεις που θα τους κάνουν να τεντώσουν τις κεραίες τους εκτός γάμου και σχέσης για κάτι νέο. Οι δε τελεσίδικες εκφράσεις που θα πεις, του τύπου ¨φεύγω¨ και ¨χωρίζω¨, μπορεί το ταίρι σου να τις πάρει τοις μετρητοίς, έστω και αν δεν τις εννοείς και φταίει ο βρασμός ψυχής της στιγμής. 

Το μόνο βοηθητικό στοιχείο είναι η είσοδος της Αφροδίτης στην φιλική Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων σου στις 10/7, που δίνει την αφορμή για αποφάσεις που θα σε σπρώξουν προς τα εμπρός. Κατά την διάρκεια την Ηλιακής εκλείψεως της 13/7, ίσως προκύψει κάποια απροσδόκητη συνάντηση ή γνωριμία που θα έχει αποτέλεσμα τις αυθόρμητες ριζικές αλλαγές.

Το ζήτημα είναι αν θα είσαι και πόσο σε ετοιμότητα για αλλαγές, σαν παραδοσιακά σταθερό και κυρίως σαν στατικό ζώδιο, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσεις το πρακτικό σου πνεύμα πριν δράσεις. Εν όψει αυτών των ριζικών αλλαγών, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις με σοβαρότητα τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, προκειμένου να μπεις στην μεγάλη περιπέτεια της ριζικής αλλαγής τρόπου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκο Διδυμάκι, ο Ιούλιος με τις αστρολογικές συγκυρίες του, σε γεμίζει ανασφάλεια και αβεβαιότητα στα αισθηματικά, ενώ χρειάζεσαι το αντίθετο, συναισθηματική ασφάλεια και πίστη από το ταίρι σου.

 Η περίοδος και οι όψεις συνδέονται με ταξίδια, οπότε αν το ταίρι σου βρεθεί να ταξιδεύει, λόγω της ¨ελαττωματικής¨ επικοινωνίας που κυριαρχεί, υπάρχει περίπτωση να σε καταλάβει άδικα το συναίσθημα της ζηλοτυπίας και να φαντάζεσαι και να υποπτεύεσαι το ταίρι σου για απιστίες. Αν νοιώσεις γύρω στις 13/7, κοντά στην Ηλιακή έκλειψη, ότι το ταίρι σου δεν καλύπτει τις επιθυμίες σου και έχεις παράπονο γι’ αυτό, αναρωτήσου αν ζητάς κάτι που δεν το ξέρει και που δεν το έχεις διεκδικήσει και οι εκ των υστέρων απαιτήσεις σου είναι τελείως άδικες.

Στην ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/7, μπορεί να οφείλεται η ακραία συμπεριφορά σου με τις εντάσεις και την ζήλια που εκδηλώνεις στο ταίρι σου και τις έντονες παρεξηγήσεις που προκαλείς. Αν τελικώς κάνεις κάποια νέα γνωριμία ή συνάντηση που θα αποδειχθεί μοιραία, βγάλε τα ροζ γυαλιά και σκέψου με καθαρό μυαλό, καθώς κινδυνεύει να θολώσει από αυταπάτες ή εξαπάτηση και κάνεις λάθος εκτιμήσεις, απλώς επειδή θέλεις πάση θυσία ασφάλεια και νομίσεις ότι την βρήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, μην ξεγελαστείς από τις ευχάριστες πρώτες μέρες του Ιουλίου που θα σε γεμίσουν με πληθώρα συναισθημάτων και νομίσεις ότι έτσι θα περάσει όλος ο μήνας, έρχονται δύο εκλείψεις! Η μερική Ηλιακή στις 13/7, σε παρασύρει με την αντίθεση του Ηλίου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα να εκφράσεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις και θα σου γίνουν αιτία στενοχώριας.

Θα σου δημιουργηθούν εντάσεις και επειδή δεν εκφράζεις εύκολα αυτά που νοιώθεις στην ώρα τους και συσσωρεύονται μέσα σου, μπορεί να ξεσπάς άκαιρα, άδικα και καθυστερημένα για ασήμαντες αφορμές. Προκειμένου να το αποφύγεις και να μην χάσεις το δίκιο σου, μίλησε με κάποιον έμπιστο και αντικειμενικό φίλο σου, που θα σε κάνει να βγάλεις την παραμορφωτική εικόνα που σου έχει προβάλλει η έκλειψη και θα αποφύγεις μοιραία λάθη.

Η ολική έκλειψη της Σελήνης που είναι και Πανσέληνος, σε κάνει να σκαλίσεις τις ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες που έχεις και να ξεσπάς και πάλι εξ αιτίας ασήμαντων αφορμών. Υπάρχει περίπτωση να έχεις επιστροφή κάποιου προσώπου που ήταν ταίρι σου στο παρελθόν και πριν το δεχτείς, θυμήσου τι σας ένωσε και τι σας χώρισε. Επίσης, ενώ δεν ευνοούνται νέες γνωριμίες, ίσως προκύψει κάποια, όμως να διαπιστώσεις αν πράγματι είναι αυτό που επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, τι να τα λέμε τώρα, με δυό λόγια μόνο εύκολος δεν θα είναι ο Ιούλιος για σένα. Και οι δύο εκλείψεις σε ακουμπούν, η πρώτη η μερική Ηλιακή στις 13/7 , φέρνει αναπάντεχα από το παρελθόν σου εξηγήσεις για γεγονότα που συνέβησαν και που δεν ήξερες την  αιτία τους.

Αυτό μπορεί να σου φέρει μιά ανακούφιση γιατί μέχρι τώρα ίσως θεωρούσες τον εαυτό σου υπεύθυνο για κάτι, ή και νέες απορίες που δημιουργούνται. Αυτό το διάστημα δεν ευνοεί αποφάσεις αισθηματικής φύσεως και αν προκύψει κάποια νέα γνωριμία, το μόνο που θα σου προσφέρει είναι δυσάρεστες εμπειρίες. Το αποκορύφωμα των δύσκολων ημερών του Ιουλίου είναι η ολική έκλειψη Σελήνης που συμβαίνει στον άξονα του ζωδίου σου με τον Υδροχόο και έχει σημείο αναφοράς τις σχέσεις σου.

Αναδεικνύει τα προβληματικά τους σημεία και δημιουργεί νέα, με αποτέλεσμα να υποχωρούν οι αντιστάσεις σου, να κλονίζονται τα νεύρα σου,  να βρίσκεσαι σε έναν κυκεώνα προβάλλοντας τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες και τις ανικανοποίητες ανάγκες σου και με την επίδραση του ανάδρομου Άρη να ξεσπάς στο ταίρι σου ή επειδή είναι αμφίδρομο, αυτό σε σένα. Αν δεις ότι δεν υπάρχει περιθώριο ήρεμης συζήτησης που θα λύσει τα προβλήματα, ανάβαλε την για κάποια στιγμή αργότερα για να μην γίνει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τυχερέ Παρθένε, εδώ ο κόσμος χάνεται με τις εκλείψεις του Ιουλίου, και εσύ στον δικό σου πλανήτη να μην σε ακουμπά τίποτε απ’ αυτά και να οργανώνεις την ζωή σου, την εξέλιξη της σχέσης με το ταίρι σου, να ζεις μια πιο στενή προσέγγιση μαζί του. Και γιατί όχι; Στις 10/7 η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 13/7 που γίνεται στον Καρκίνο, μπορεί να σου φέρει κάποια συνάντηση που ίσως είναι μοιραία γιατί θα ταράξει να νερά στα αισθηματικά σου και κάτι θα αφήσει. Ίσως προκύψει κάτι καλό και ουσιαστικό, ίσως όμως αποδειχθεί μια ονειροφαντασία, μια ψευδαίσθηση που θα σου δώσει χρήσιμα μαθήματα για το τι θα είναι σημαντικό και τι όχι.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/3, ανακινεί εργασιακά προβλήματα του παρελθόντος που δημιουργούν με αλυσιδωτό τρόπο νέα προβλήματα στο παρόν, ενώ στον αισθηματικό τομέα, παρουσιάζονται κάποιες ελκυστικές περιπτώσεις από το παρελθόν σου που σε προκαλούν να ενδώσεις. Το ζήτημα είναι αν αξίζει και έχεις την διάθεση να βάλεις σε κίνδυνο το αισθηματικό παρόν σου για να πάρεις επιβεβαίωση από κάποια σχέση του παρελθόντος σου.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και ερωτικέ Ζυγέ, θα έχεις δυσκολίες όλον τον μήνα και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ. Η μερική Ηλιακή έκλειψη στις 13/7 που συντελείται στον Καρκίνο, ένα ζώδιο που κάνει το δικό σου να συγκλονίζεται ερωτικά, ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα, καθώς μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στα μάτια του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή και η σχέση σου με αυτό το άτομο σε κάνει να εκτεθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο, πράγμα που θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις μεταξύ σας.

Η προσήλωση σου στην εικόνα που προβάλεις και στην τυπολατρία σου εις βάρος της ουσίας της σχέσης σου, είναι ένας επί πλέον λόγος για εντάσεις και προβλήματα. Ο ανάδρομος Άρης που ολόκληρο τον μήνα θα κινείται στο ζώδιο των ερώτων σου και σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, δεν σου δίνει την ευχέρεια να εκφράζεσαι σωστά με συνέπεια παρανοήσεις, ενώ η σύνοδος του Άρη προκαλεί λάθος αποφάσεις, συσκοτίζοντας τα κριτήρια σου. θα έχεις επιστροφές από το παρελθόν που θα εμφανίζονται εξωραϊσμένες ή εσύ με την φαντασία σου θα τις εξωραΐζεις για να ζήσεις κάτι ονειρικό.

Πρόσεξε μήπως δεν είναι αυτό που θέλεις. Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/7, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα με δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου με εντάσεις, διαξιφισμούς, ανταγωνιστικές διαθέσεις, έντονα πάθη που τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα τους δεν είναι καθόλου εύκολο να διορθώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Παθιασμένε Σκορπιέ, μέσα στην αναστάτωση που φέρνουν οι δύο εκλείψεις του Ιουλίου, εσύ πέφτεις στα μαλακά χάρις σε δύο μαξιλαράκια που σου προσφέρουν αφ’ ενός η είσοδος της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου στις 10/7, και αφ’ ετέρου η επαναφορά του Δία σε ορθόδρομη πορεία τη ίδια ημέρα.

Ό,τι έχεις προγραμματίσει από καιρό και το έχεις αντιμετωπίσει με αίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας, θα υποστηριχθεί από αυτές τις όψεις όπως του αξίζει, που θα μετριάσει κάπως σαν κάποιο αντίβαρο τις επιδράσεις των εκλείψεων. Μία από αυτές θα προκληθεί από την μερική έκλειψη Ηλίου στις 13/7 και θα πλήξει όσα σχετίζονται με την επικοινωνία σου και θα κάνεις λάθη που θα οφείλονται στην υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά που έχεις, θεωρώντας εγωιστικά ότι τα πάντα είναι δεδομένα, ιδίως το ταίρι σου που ίσως και να είναι, αλλά δεν θα θέλει και να το ακούει ή εκεί να παραπέμπουν οι συμπεριφορές σου.

Να μην παραλείψουμε και την περίπτωση που επειδή είσαι αναλυτικός και παρατηρητικός, μαζεύεις όλα όσα κατά καιρούς σε ενόχλησαν και όταν δεν μπορείς άλλο να συγκρατηθείς τότε τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σου ¨δαγκώνουν¨ άσχημα και με κακία στο αδύνατο σημείο των άλλων. Η ολική έκλειψη Σελήνης που βεβαίως είναι και Πανσέληνος, εγείρει ερωτηματικά για τις συνθήκες που συμβιώνουν ζευγάρια και που συσσωρεύουν απωθημένα που κάποτε προβάλουν και εκφράζονται καθυστερημένα και μαζικά. Για να αποφύγεις τα κάθε είδους παρατράγουδα, αν έχεις κάτι να πεις, να το λες στην ώρα του και να μην αφήνεις να γίνει απωθημένο, καθώς να δείξεις προθυμία να ακούσεις με ηρεμία και το ταίρι σου αν έχει και αυτό παράπονα και απωθημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου ώστε η συμπεριφορά σου να μην σε βάλλει σε περιπέτειες κατά την διάρκεια της επίδρασης  της εκλείψεως του Ηλίου στις 13/7. Θα σου βγουν απωθημένα από επιθυμίες που δεν κατόρθωσες να εκπληρώσεις, θα εμφανίσετε είτε εσύ είτε το ταίρι σου έντονο πάθος ή και θυμό που θα έχουν αποτέλεσμα την διατάραξη του κλίματος στην σχέση σας.

Φρόντισε να μην δίνεις αφορμές για να ζηλέψει το ταίρι σου και κυρίως να αποφύγεις τις ¨αταξίες¨ νομίζοντας ότι έχεις την ικανότητα να ξεφύγεις λόγω εξυπνάδας, γιατί, μην ξεχνάς, ¨το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται¨, και τότε να δούμε πως θα ξεμπλέξεις! Ακόμη πιο αποκαλυπτική θα είναι η ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/7 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που θα βγάλει στην φόρα μυστικά, αταξίες που μέχρι τότε δεν είχαν αποκαλυφθεί, πλεκτάνες και ραδιουργίες, μοιραίες καταστάσεις.

Όπως καταλαβαίνεις, μπορεί να έχεις καλοπεράσει, αλλά έρχεται και η ώρα να περάσεις και από το ταμείο αν έχεις κάνει λαδιές. Δώσε προσοχή και στον τρόπο που εκφράζεσαι στο ταίρι σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις από παρανοήσεις των λεγομένων σου, να είναι σαφής και αναλυτικός ο λόγος σου και μην χρησιμοποιείς διφορούμενες εκφράσεις και υπονοούμενα. Παράλληλα παρότρυνε το ταίρι σου να μιλήσει ξεκάθαρα αν κάποιος από τους δυό σας δεν έχει κατανοήσει κάτι, ώστε να διαλυθεί η παρεξήγηση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπή Αιγόκερε, είναι γεγονός ότι δεν έχεις μπροστά σου έναν εύκολο Ιούλιο. Για σένα που βρίσκεσαι σε κατάσταση σταθερής σχέσης, υπάρχουν δυνατότητες διατήρησης της σε ικανοποιητικό επίπεδο, αν και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού η μερική Ηλιακή έκλειψη στις 13/7 στον Καρκίνο το ζώδιο των σχέσεων σου. Αυτό σε σπρώχνει με τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις που σου προκαλεί να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και να έχεις το πάνω χέρι, να επικρατήσεις. Παραβλέπεις όμως ότι σε μία διαμάχη και τα δύο αντιμαχόμενα μέρη μετρούν απώλειες. Στην σχέση δεν είναι το ζητούμενο η επικράτηση αλλά η συνύπαρξη και η συντροφικότητα, η αγάπη και η ομόνοια.

Αν ψάχνεις για ψύλλου πήδημα να καθιστάς υπεύθυνο το ταίρι σου, για ό,τι γίνεται και ό,τι δεν γίνεται, για τα όσα προβλήματα εσύ έχεις, οικονομικά, επαγγελματικά, πρέπει να αναζητήσεις ευθύνες και στους δύο σας και περισσότερο σε σένα. Μην ψάχνεις παντού για ψεγάδια και μην θεωρείς ότι έχεις πάντοτε δίκιο, ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός σου το υπαγορεύει που μπορούν να φέρουν τον κόμπο στο χτένι και θα δώσουν την αφορμή να υπάρξει και τρίτο πρόσωπο στην σχέση που θα τρυπώσει μόλις δοθεί η ευκαιρία και τότε ίσως είναι αργά για δάκρυα.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/7, θα βγάλει στην επιφάνεια όλη την γκάμα ανικανοποίητων αναγκών που έχουν συσσωρευτεί, από έλλειψη οικονομικών πόρων μέχρι και εκδηλώσεων αγάπης και στοργής, συμπαράστασης και συμμετοχής στα προβλήματα σου και μάντεψε ποιος φταίει για όλα. Ξεκόλλα από τις εμμονές σου γιατί η επίθεση μετά την άμυνα προκαλεί αντεπίθεση! Προσέχουμε για να έχουμε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και ιδεολόγε Υδροχόε, και για σένα ο Ιούλιος θα είναι δύσκολος, Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13/7, θα αισθάνεσαι ότι σε πιέζουν τα απωθημένα από τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου, το πάθος που θα σε κυριεύει και που θα τα κουβαλάς μέχρι το τέλος του μηνός και που τότε θα ξεσπάσουν με εντάσεις. Όσο μαζεύεις μέσα σου όλα αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα, αποκόβεσαι και απομακρύνεσαι από το περιβάλλον και το ταίρι σου, γίνεσαι εσωστρεφής και πρέπει να διαχειριστείς σωστά την ψυχική σου κατάσταση και να ζητήσεις κατανόηση από το ταίρι σου για να μην ψυχρανθείτε.

Το αντίδοτο είναι, κάθε τι που σε απασχολεί να το συζητάς με το ταίρι σου και να αποφορτίζεσαι με την βοήθεια του, μη αφήνοντας τα μικρά και ασήμαντα να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Αν δεν το κάνεις, με την επομένη έκλειψη είναι βέβαιο ότι θα εκραγείς. Με αυτήν την κατάσταση θα κυλίσει το διάστημα μέχρι σχεδόν το τέλος του μηνός, οπότε θα φτάσουμε στην ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/7, οπότε η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο σου και φυσικά σε αντίθεση με τον Ήλιο.

Μην αγνοείς ότι θα έχουμε και Πανσέληνο. Αυτές οι Αστρολογικές συγκυρίες θα γίνουν η σπίθα που θα κάνει τα ήδη κλονισμένα νεύρα σου σμπαράλια, θα γεμίσεις απαισιοδοξία και απογοήτευση και τα προβλήματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου θα σε βάλουν στην διαδικασία να αξιολογήσεις την σχέση σου που όμως πρέπει να γίνει με αντικειμενικότητα και καλόπιστα. Αν το συμπέρασμα σου είναι ότι αξίζει να διατηρηθεί, πρέπει για χάρη της ακόμη και αν εσύ έχεις δίκαιο σε κάποιες περιπτώσεις, να αποφύγεις να στριμώχνεις τιμωρητικά το ταίρι σου στην γωνία.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, μάλλον φτηνά την γλυτώνεις όταν όλα τα άλλα ζώδια τραβάνε κουπί όλον τον Ιούλιο. Κάποια από σας απλώς κινδυνεύουν να βουλιάξουν και να χαθούν μέσα στις ονειροπολήσεις τους, να ζουν στις φαντασιώσεις τους και να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα και τον ρεαλισμό. Σιγά το νέο! Πάντως αν έχεις κέφια να κάνεις σχέση αυτόν τον μήνα και δεν σου πέφτει βαρύ να δεσμευτείς, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 13/7 στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σου, είναι πολύ αβανταδόρικη για μοιραίες συναντήσεις και γνωριμίες ή και επιστροφές από το παρελθόν, ιδίως αν γίνουν μετά την έκλειψη προοιωνίζεται να έχουν έντονο πάθος και μικρή διάρκεια, ενώ αν συμβεί να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια δεν θα είναι  ανώδυνες. Επειδή έχεις την τάση να εξωραΐζεις πρόσωπα και καταστάσεις, υπάρχει κίνδυνος να κάνεις το λάθος να εγκαταλείψεις την παρούσα σχέση σου για να ακολουθήσεις μια ονειροφαντασία.

Με την ολική έκλειψη Σελήνης στις 27/7, θα πρέπει να διαφυλάξεις την σχέση σου από επεμβάσεις εξωγενών παραγόντων στην σχέση σου, είτε είναι άνθρωποι είτε καταστάσεις που θα την επιρρεάσουν. Άλλη μία συνέπεια της έκλειψης είναι τα κουρασμένα νεύρα σου και ο εκνευρισμός σου που θα σε κάνουν να δείχνεις απόμακρα από το ταίρι σου και να μην διαφυλάττεις τα μυστικά σου από τρίτους, και το χειρότερο να κοινολογήσεις τα μυστικά του ταιριού σου, που αν το αντιληφθεί θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24