Ιούλιος 2020: Προβλέψεις για κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο, από την Γεωργία Αντωνίου.

Ιούλιος 2020: Προβλέψεις για κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο, από την Γεωργία Αντωνίου.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)

Ο Ιούλιος ξεκίνησε με την σημαντική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω που έγινε την Κυριακή 5 Ιουλίου. Ήταν η τρίτη και η τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού. Πρόκειται για μια έκλειψη που επηρέασε και θα επηρεάζει για αρκετές ημέρες ακόμα τις δομές μιας χώρας και τον λαό της. Μεταφέρει και τονίζει το κυριότερο μήνυμα: "Οικογένεια - Πατρίδα - Ρίζες - Απόγονοι". Επηρεάζει περισσότερο τα Παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το zwdia24 έχει το δικό του κανάλι στο youtube!

Μάθε όλα τα καυτά νέα της Αστρολογίας ΕΔΩ!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ για να μη χάνεις κανένα μας video!

 

Από την άλλη ο Ιούλιος στιγματίζεται από τον Ερμή που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο και αυτό αναγκάζει πολλά ζώδια να κλειστούν στον εαυτό τους. Στις 12 Ιουλίου όμως αυτό το σκηνικό έρχεται να αλλάξει εντελώς αφού ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και αυτό θα έχει θετική επιρροή έως τις 5 Αυγούστου. Από αυτή την ορθοδρόμηση επηρεάζονται πιο πολύ Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους πια σε ορθή πορεία, μέσα στον Ιούλιο θα αποκτήσουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση να υλοποιήσουμε όλα μας τα σχέδια κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ενώ στις 20 Ιουλίου θα έχουμε την καθοριστική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που μας ωθεί να νιώσουμε την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο με πρόσωπο που θέλουμε πολύ να έρθει η να επανέλθει στη ζωή μας. Αν λοιπόν πετύχουμε τα συναισθήματα αυτά να γίνουν αμοιβαία, αυτό θα είναι το θεμέλιο για το ξεκίνημα μιας ισχυρής και μακροχρόνιας σχέσης τώρα μέσα στον Ιουλίου. Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) αλλά και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

 

Τι θα σου φέρει ο Ιούλιος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το zwdia24 έχει το δικό του κανάλι στο youtube!

Μάθε όλα τα καυτά νέα της Αστρολογίας ΕΔΩ!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ για να μη χάνεις κανένα μας video!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24