Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!!! Ο Άρης μετακινείται στον Τοξότη στις 03.01 σηματοδοτώντας την επιθυμία να ασχοληθούμε έντονα με ότι αφορά τις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις καθώς επικεντρωνόμαστε σε σπουδές και ημερίδες πού μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα αντικείμενα που μας κεντρίζουν την προσοχή. Η συναναστροφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σας περιβάλλοντος είναι δεδομένη, όπως και η έντονη διασκέδαση που απογειώνει το κέφι.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας και της επαγγελματικής μου ζωής και μας ζητά να κλείσουμε ένα κύκλο καταστάσεων που μπορεί να μας προβληματίζει έντονα. Γεγονός είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτά που μας εγκλωβίζουν και καταπιέζουν την ψυχολογία μας και να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημά μας, προσπαθώντας να δώσουμε ώθηση στην ψυχή για να πραγματοποιήσει τα βήματα που την ικανοποιούν.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για δομικές αλλαγές σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο καθώς έρχεται η στιγμή να σκεφτούμε πως πρέπει να πορευτούμε από δω και στο εξής, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αναγεννησιακές καταστάσεις για διαφορετικούς προορισμούς.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες στις 13.01 επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά το ταίρι μας και θέλουμε να προσφέρουμε τα πάντα σε αυτό για αυτό και ο ρομαντισμός με την τρυφερότητα κατακλύζουν τη σχέση. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς φαίνεται να μη δείχνουν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που αποζητούν από εμάς.

Ο Ερμής στον Υδροχόο στις 16.01 στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε γι’ αυτό και επιδιώκουμε να εκφράσουμε τις ιδέες μας το φιλικό μας περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια. Γεγονός είναι ότι εντυπωσιάζομαι με το πρωτότυπο και επαναστατικό μας πνεύμα.

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20.01 και στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά το φιλικό μας περίγυρό καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στη ζωή μας. Ανατροπές σε σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε δεν αποκλείονται, καλά θα κάνουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Τι θα σου φέρει ο Ιανουάριος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24