Ο Ερμής στην Παρθένο από 26 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Ερμής στην Παρθένο από 26 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου στις 26 Ιουλίου, αλλάζοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε. Έως τις 30 Σεπτεμβρίου που θα διελαύνει στο ζώδιο αυτό, έχοντας γυρίσει ανάδρομος από τις 13 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα μας κάνει μεθοδικούς, οργανωτικούς και πρακτικούς στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας, ενώ παράλληλα μας παρακινεί να δούμε τις λεπτομέρειες σε κάποια ζητήματα, να εξειδικεύσουμε τις γνώσεις μας αλλά και να ασχοληθούμε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο;

Ο Ερμής στην Παρθένο

Στις 31 Αυγούστου θα εισέλθει για λίγο ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, στις 5 Σεπτεμβρίου θα γυρίσει σε ορθή πορεία και στις 10, θα εισέλθει και πάλι στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου θα αναθεωρήσουμε και θα επανεξετάσουμε υποθέσεις που αφορούν την εργασία και την υγεία μας, ενώ είναι και ένα καλό διάστημα για να κάνουμε την αυτοκριτική μας για ορισμένες επιλογές ή αποφάσεις. Από την άλλη, τις ημέρες που θα κινείται ανάδρομος στον Λέοντα, φαίνεται πως επαναπροσδιορίζονται θέματα ηγεσίας, δημιουργικότητα, αισθηματικά ζητήματα, ενώ ίσως να αλλάξουν και κάποια σχέδια που είχαμε κάνει από τις αρχές Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, σε ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Από τις 26 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα σε απασχολήσει έντονα η εργασιακή σου καθημερινότητα, οι σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σου και το πρόγραμμα που ακολουθείς μέσα στη ρουτίνα σου, ενώ φαίνεται πως θα σε ενδιαφέρει περισσότερο η σωματική σου ευεξία και ίσως αλλάξεις κάποια πράγματα για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για τη δουλειά σου, να δεις να αλλάζουν οι συσχετισμοί στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να χρειαστεί να αλλάξεις το ωράριο εργασίας σου ή το πρόγραμμα που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, επανέρχονται θέματα καρδιάς μέσα από την επιστροφή μιας παλιάς σου αγάπης, ενώ ίσως μπεις σε διαδικασία να επανεξετάσεις ένα δημιουργικό σου εγχείρημα ή απλώς ένα ταξίδι αναψυχής που είχες σχεδιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος αφορά την δημιουργικότητα και την μοναδικότητά σου, τα ταλέντα σου αλλά και αισθηματικές σου υποθέσεις. Από τις 26 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, όλα αυτά έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς διαφημίζεις περισσότερο τα προσόντα σου, αναλαμβάνεις εγχειρήματα που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός, ενώ ίσως να κάνεις και μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σε γοητεύσει και θα το γοητεύσεις.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ενδεχομένως να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις ή να χρειαστεί να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου σε μια δραστηριότητα, αφού διαπιστώνεις ότι δε σε εκφράζει. Επίσης, ίσως να αλλάξεις γνώμη για μια πρόσφατη γνωριμία σου ή να σε απασχολήσουν κάποιες αλλαγές στη ζωή των παιδιών σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να σε απασχολήσει κάποια ανακατάταξη στο σπίτι σου ή στις οικογενειακές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνά στον 4ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο ενδέχεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους γονείς σου για κάποια πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, να χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες για ένα ακίνητο ή απλώς να φιλοξενήσεις στο σπίτι κάποιους συγγενείς σου. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσεις να μετακομίσεις ή αν έχεις φύγει από το πατρικό σου, να επιστρέψεις.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως χρειαστεί να επισκευάσεις κάποια πράγματα στο σπίτι σου, λόγω βραχυκυκλωμάτων ή να δρομολογήσεις εκκρεμότητες που έχουν παρουσιαστεί από μια ανακαίνιση που προηγήθηκε. Επίσης, είναι ένα διάστημα που αλλάζεις κάποια σχέδια σχετικά με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ είναι πιθανό να συναντήσεις και πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να αλλάξει κάτι στις μετακινήσεις σου, στις καθημερινές επαφές σου αλλά και στις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου μια δίψα για μάθηση και νέες πληροφορίες. Από τις 26 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, μιλάς εξειδικευμένα και εμπεριστατωμένα για αυτά που σε απασχολούν και φαίνεται πως αναλύεις περισσότερο τα σχέδια και τις ιδέες σου. Παράλληλα, αυξάνεις τις νέες γνωριμίες σου και ίσως να εντείνεις τους ρυθμούς και τον χρόνο που αφιερώνεις στην εργασία σου.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως να συναντήσεις παλιούς γνωστούς ή να επανέλθουν κάποια θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και αφορούσαν αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι τις μέρες εκείνες, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, καθώς και τις μετακινήσεις σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ίσως να σου επιστραφούν κάποια χρήματα, να αλλάξει κάτι στο εισόδημά σου ή να αναθεωρήσεις τι είναι τελικά σημαντικό για σένα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο που αφορά τα χρήματα, τις δεξιότητες και τις αξίες σου. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία ίσως θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να διαχειριστείς κάποια έξοδα ή να κάνεις κάποιες πρακτικές αγορές. Επίσης, ενδεχομένως να διαπραγματεύεσαι με οικονομικούς όρους για μια συνεργασία σου ή να σε απασχολούν έξοδα που αφορούν κάποιες μετακινήσεις σου.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, φαίνεται πως αναθεωρείς κάποια σχέδια που είχες κάνει λόγω οικονομικών δυσκολιών, ενώ φαίνεται πως επαναπροσδιορίζεις κάποιες προτεραιότητες και αξίες σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στο ζώδιό σου, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα, να αλλάξεις απόφαση για ένα εγχείρημα που είχες αναλάβει στη δουλειά σου και γενικώς, να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με τον κοντινό σου περίγυρο ή κάποιες συνεργάτες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 26 Ιουλίου και σε καλεί να επιστρατεύσεις την οργανωτική σου φύση και την μεθοδικότητά σου για να διεκπεραιώσεις διάφορες πρακτικές σου υποθέσεις. Φαίνεται πως μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα δουλέψεις εντατικά και εξειδικευμένα πάνω σε ένα αντικείμενο, ενώ ίσως να οξυνθεί και η αναλυτική σου σκέψη, προκειμένου να φτιάξεις ένα καλύτερο πρόγραμμα για την καθημερινότητά σου. Νέα και ειδήσεις που καταφθάνουν σε αφορούν και σχετίζονται με την προσωπική σου εξέλιξη, ενώ ίσως γενικά θελήσεις να πληροφορηθείς και να μάθεις καινούρια πράγματα.

Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου από 13 έως 31 Αυγούστου, πιθανόν να κάνεις μια παύση για να επανεξετάσεις επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σου με συγγενείς ή συνεργάτες ή απλώς να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, χαλαρώνοντας τους ρυθμούς σου. Καλό είναι να προσέξεις για πιθανές παρεξηγήσεις, βραχυκυκλώματα, ασυνεννοησίες και παραλείψεις τις μέρες αυτές. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ίσως να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και να θελήσεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση, πριν αρχίσεις να λαμβάνεις αποφάσεις για τα μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον 12ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας συγκεχυμένες πληροφορίες στα αυτιά σου και μια ανάγκη να εστιάσεις περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο, στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Οι σκέψεις θα είναι πολλές και μπερδεμένες κατά την διέλευση αυτή και καλό είναι να αποφύγεις παρασκηνιακές συζητήσεις ή σημαντικές αποφάσεις. Αφιέρωσε τον χρόνο σου σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, στο διάβασμα και σε οτιδήποτε σε βοηθά να ξεφύγεις από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητάς σου.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μια εσωτερική σύγχυση ή να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια άγχη ή φόβους που σε αναστατώνουν. Από την άλλη, είναι μια καλή εποχή να αφουγκραστείς τις ανάγκες του σώματός σου και τα μηνύματα που θέλει να σου περάσει. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, να αναδιαμορφώσεις τις συμμαχίες σου ή αν συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντάς σου κοινωνικότητα, αυξάνοντάς τα ενδιαφέροντά σου και την διάθεσή σου να ασχοληθείς με χόμπι, δραστηριότητες και ομαδικά εγχειρήματα. Από τις 26 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ίσως αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους και γνωρίσεις νέα άτομα, τα οποία θα παίξουν κάποιο χρήσιμο ρόλο στις μελλοντικές σου επιδιώξεις και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, ενδέχεται να οργανώσεις καλύτερα τους στόχους σου και να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου για να επιτύχεις ένα όνειρο ή μια φιλοδοξία σου.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, επανεξετάζεις σχέδια και στόχους, συναντάς παλιούς σου φίλους και ενδεχομένως να αλλάζεις άποψη για κάποια πρόσωπα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος επαναπροσδιορισμός σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, σε σχέσεις με ανώτερους ή τη θέση σου μέσα στον χώρο εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου. Από τις 26 Ιουλίου, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με ανώτερους για ένα νέο εγχείρημα που καλείσαι να αναλάβεις ή ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου για να ξεμπερδέψεις από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ασχοληθείς με πρακτικές λεπτομέρειες, προετοιμάζοντας μια αλλαγή στην επαγγελματική σου καθημερινότητα.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, θα βρεθείς σε μια φάση αναθεώρησης ενός εγχειρήματος, των σχέσεών σου με συνεργάτες ή ανώτερους. Επίσης, ίσως επαναπροσδιορίσεις κάποιες φιλοδοξίες σου ή τη θέση σου μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, επανεξετάζεις επαγγελματικά σχέδια, ένα ταξίδι ή μια νομική σου υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον 9ο ηλιακό σου οίκο βάζοντάς σε σε σκέψεις για το σκοπό και το νόημα της ζωής σου. Φαίνεται πως μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους επέκτασης και διεύρυνσης των οριζόντων σου, να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να γνωρίσεις κόσμο και να ταξιδέψεις. Επίσης, φαίνεται πως φιλοσοφείς και αναλύεις περισσότερο τα πράγματα και ίσως να εξετάζεις κάποια μελλοντικά σου σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, αναθεωρείς αρκετές από τις πεποιθήσεις σου και ίσως να επαναπροσδιορίσεις κάποιες ιδέες, σχέδια ή βλέψεις σου για το μέλλον. Επαγγελματικά ανοίγματα που είχες ξεκινήσει πιθανόν να χρειάζονται επανεξέταση και αλλαγή ρότας, ενώ αν έχεις σχεδιάσει ένα ταξίδι, καλό είναι να έχεις προετοιμάσει και προνοήσει για τις λεπτομέρειες. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να σου επιστραφεί κάποια οφειλή, να επανεξετάσεις μια οικονομική συμφωνία ή να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες, κληρονομιές, οφειλές προς τράπεζες ή εφορίες. Καλείσαι, λοιπόν, να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα παραπάνω και να βρεις πρακτικές λύσεις που θα κλείσουν εκκρεμότητες. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν τα οικονομικά του/της συντρόφου σου, ενώ από την άλλη ενδέχεται να αναπτύξεις ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη μεταφυσική.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ενδέχεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία που είχες στα σκαριά, ενώ καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε ένα παλιό σου πάθος ή να υπάρξουν διαφωνίες για θέματα συμβίωσης στη σχέση σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, εντείνονται τα σενάρια περί επιστροφής ενός παλιού συντρόφου, ενώ ίσως επανεξετάσεις και κάποια συνεργασία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας νέα δεδομένα στις σχέσεις σου. Από τις 26 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, θα δρομολογηθούν εξελίξεις και αποφάσεις που αφορούν τον δεσμό σου και ενδεχομένως να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή σας πορεία ή για πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται και ίσως μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης, ενδέχεται να σε απασχολήσουν οι συνεργασίες σου και οι σχέσεις σου με συναδέλφους.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που διατηρούσες σχέση στο παρελθόν ή να θελήσεις να επανεξετάσεις τους λόγους που σε οδήγησαν σε έναν χωρισμό. Επίσης, δεν αποκλείεται να σπάσεις  ή να επανεξετάσεις μια συνεργασία ή να υπάρξουν ανακατατάξεις σε πρόσωπα στον χώρο εργασίας σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως αλλάζουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και ίσως να επανέλθει ένα θέμα υγείας που σε απασχόλησε στο παρελθόν.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...