Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου τον Ιανουάριο στα αισθηματικά;

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου τον Ιανουάριο στα αισθηματικά;
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Μιράντα Βασιλείου

Ο Ιανουάριος, ως γνωστόν πήρε το όνομα του από τον θεό των Ρωμαίων Ιανό, που απεικονιζόταν με δυο πρόσωπα που το ένα ήταν στραμμένο προς το εσωτερικό της Ρώμης ενώ το άλλο έξω απ’ αυτήν. Έτσι και ο Ιανουάριος, σαν πρώτος μήνας του νέου έτους μας καλεί να κοιτάξουμε προς το παρελθόν, αλλά και στον εσώτερο εαυτό μας, και να σταθμίσουμε αυτά που κάναμε ή μας συνέβησαν και να ατενίσουμε το μέλλον χωρίς να επαναλάβουμε λάθη και να ξαναζήσουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Διαβάστε επίσης τις Προβλέψεις 2018.

Πως θα είναι ο Ιανουάριος στα αισθηματικά σου;

Η Αστρολογία που μας βοηθά και μας προειδοποιεί σε κάθε τομέα μας, θα κάνει το ίδιο εδώ και για τα αισθηματικά του κάθε Ζωδίου, γιατί είναι ένας τομέας που δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενδιαφέρει. Καλή Χρονιά, Καλό Μήνα για όλα τα Ζώδια και Ευτυχισμένη Αισθηματική ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκι μου, λένε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Όμως, στην περίπτωση σου, οι επιπτώσεις του δυναμισμού σου, η εντατική απασχόληση σου με τα επαγγελματικά, βάζουν σε δεύτερη (τουλάχιστον) μοίρα την αισθηματική ζωή σου και επομένως και την σχέση σου, που έχουν σαν φυσικό επακόλουθο τριβές και εκνευρισμούς. Μπορεί με την φόρα που πήρες από την περασμένη χρονιά να θέλεις να εδραιώσεις την καταξίωση σου στα επαγγελματικά, αλλά αυτό έχει κάποιο τίμημα που το πληρώνεις στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη μεριά, αφού θα βουτήξεις μέχρι τον λαιμό στην δουλειά και θα ασχολείσαι κυρίως με αυτήν, είναι πολύ πιθανόν, να υπάρξουν αισθηματικές εξελίξεις σ’ αυτόν τον χώρο. Αν δε αυτό συμβεί περί το τέλος του μηνός και κοντά στην Πανσέληνο, θα συνοδεύεται από συναισθήματα που θα είναι υπερτονισμένα μέχρις υπερβολής και αν είσαι ελεύθερο πουλί, ό,τι κάνεις, καλώς καμωμένο, αν όμως όχι… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος μπαίνει και σε βρίσκει να έχεις φορτιστεί με μεγάλα αποθέματα δυναμισμού και ενεργητικότητας που την διοχετεύεις προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά ιδίως σου ανεβάζει την λίμπιντο. Αυτή η έξαρση του δυναμισμού σου όμως περιέχει και αρνητικά στοιχεία. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα τον διαχειριστείς αλλά και από τα όρια που θα του βάλλεις. Δεν μπορεί να εκδηλώνεται με εγωισμό και αυταρχισμό προς το ταίρι σου και να θέλεις να φέρεσαι σαν να υπάρχεις μόνο εσύ και οι επιθυμίες σου στην σχέση σας, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σου. Βρες τον παλιό καλό σου εαυτό που συμπίνει και σκέπτεται τους άλλους και μην παρασύρεσαι από τις παρορμήσεις σου που σε οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να έχεις να αντιμετωπίσεις υπόγειες αντιδράσεις. Επιβάλλεται να διατηρείς χαμηλό προφίλ, ιδίως εν όψει της επερχομένης Πανσελήνου στο τέλος του μηνός, όποτε τα πάντα θα γίνονται πολύ πιο έντονα και κινδυνεύεις να μην μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ έντονα αρχίζει ο μήνας με πληθώρα από απωθημένους πόθους για σχέση που για κάποιους ανεξήγητους λόγους δεν ήθελες μέχρι τώρα να πραγματοποιήσεις. Ίσως ήταν η συνηθισμένη άρνηση σου στις δεσμεύσεις, ίσως από την ανασφάλεια μήπως και η σχέση που θα έκανες ήταν απλώς επιδερμική ή το χειρότερο για σένα πολύ σοβαρή, πράγμα που μέχρι τώρα δεν θα το άντεχες γιατί κάποτε θα βαριόσουν. Τώρα θέλεις να τα σοβαρέψεις τα πράγματα γιατί νοιώθεις το κενό που δημιούργησες στην ζωή σου και αποζητάς κάτι το αξιόλογο και ενδιαφέρον, καθώς αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει σε μιαν άλλη καμπή και αισιοδοξείς γι’ αυτό που προσδοκείς. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα ξεδιπλωθεί και θα αναζητήσεις διεξόδους της αναζήτησης σου εντός και εκτός συνόρων, κοντά και μακριά, με όλους τους τρόπους επικοινωνίας, με έξαρση της κατά την περίοδο της Πανσελήνου. Ακόμη και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σου παρέχονται οι ευκαιρίες να ευοδωθούν οι προσπάθειες σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεσαι μοναξιά μέσα στην σχέση από την απουσία ψυχικής επαφής με το ταίρι σου και αυτό σου φέρνει αποξένωση και δημιουργεί αποστάσεις μεταξύ σας. Νοιώθεις ότι βρίσκεστε σε αδυναμία να επικοινωνήσετε σαν να εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Θα πρέπει να κάνετε από κοινού μια επανεκτίμηση της κατάστασης όπως διαμορφώθηκε, και αφού προσδιορίσετε τα αίτια που την προκάλεσαν, να καταβάλλετε προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η επαφή σας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αναζωπυρώσετε την φλόγα της αγάπης σας από τις σπίθες που έχουν απομείνει και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα σας. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, ανοίγονται οι ορίζοντες για να υπάρξει. Θα υπάρξουν δυνατότητες για εξελίξεις σε διάφορους τομείς, προσωπικούς και επαγγελματικούς. Όμως στο τέλος του μηνός, η Πανσέληνος, κλονίζει την αυτοπεποίθηση σου, ενώ παράλληλα θα έχεις τάσεις φυγής από κάποιες καταστάσεις που σε βαραίνουν για να απελευθερωθείς και να ανακτήσεις το θάρρος σου. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Μπορεί ο μήνας να αρχίζει με ενδόμυχες ανησυχίες και ανασφάλεια που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με μια εκ βαθέων εξέταση των αιτίων τους ώστε να τις ξεπεράσεις και να πάψου να σε στοιχειώνουν και να σε ταλαιπωρούν. Η λύση σου είναι να βάζεις κάθε πράγμα στην θέση που του αναλογεί με την καθαρή σκέψη και την λογική. Ούτε φοβίες, ούτε απωθημένα, ούτε ανασφάλειες έχουν θέση στην ζωή σου όταν τα βλέπεις με ρεαλισμό. Αντίθετα από τις πρώτες μέρες, ο υπόλοιπος μήνας θα κυλίσει πολύ πιο ευχαρίστα και δημιουργικά είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Αν μεν έχεις ταίρι, πολλές δυνατότητες μιάς πολύ πιο στενής ψυχικής επαφής μέσα από τον κόσμο των υψηλών ιδανικών και της πνευματικής ανόδου που θα συντελέσει στο ακόμη στενότερο δέσιμο σας. Αν πάλι είσαι εκτός σχέσης, πολλές δυνατότητες για επιτυχημένα φλερτ και ζευγάρωμα. Στο τέλος του μηνός όλοι θα νοιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε, να ανανεωθείτε και να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, πάντοτε προς το καλλίτερο. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μάλλον το μεγαλύτερο μερίδιο από τις αστρικές επιρροές το διεκδικούν οι δυο Πανσέληνοι, στην αρχή και στο τέλος του μηνός που σου φέρνουν διάφορες εξελίξεις. Με την Πανσέληνο που συντελείται στον Καρκίνο στην αρχή του μηνός, κάτι δεν θα πάει καλά σχετικά με την αποτυχημένη κατάληξη μιας φιλίας που αντί να προήχθη σε σχέση χαλάει. Όμως θα δημιουργηθούν ευκαιρίες με άλλα πρόσωπα που θα συναντήσεις και θα γνωρίσεις μέσα σε χώρους που δραστηριοποιείσαι μαζί με άλλους και που θα είναι αξιόλογα και που κάποιο από αυτά θα σε έλξη ερωτικά και θα θελήσεις να υπάρξει συνεχεία μεταξύ σας. Η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Λέοντα, σε ωθεί στην διαδικασία να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον εσωτερικό σου κόσμο και που κάποια από αυτά έρχονται σε αντίθεση με άλλα, ώστε κατασταλάξεις και να σου επιτραπεί να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα που σε εκφράζουν πραγματικά. Διατρέχεις επίσης τον κίνδυνο να ¨βγουν κάποια άπλυτα¨ στη φόρα που σε στοιχειώνουν, από την επανεμφάνιση κάποιου προσώπου από παλιά σου σχέση, πράγμα που δεν το θέλεις καθόλου. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Οι δυο Πανσέληνοι του μηνός ακουμπούν και τα οικονομικά σου αλλά και τα οικογενειακά σου και όπως είναι φυσικό αυτά κατά περίπτωση εμπλέκονται μεταξύ τους. Έτσι μπορεί να σου παρουσιαστούν αιφνιδιαστικά και από το πουθενά, διάφορα συννεφάκια στην σχέση σου ή και στην οικογένεια σου με ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα οικονομικά σας. Επειδή αυτό το θέμα έχει αγκάθια και πληγώνει, προκειμένου να αποφύγετε τα χειρότερα, είναι καλλίτερο να επιδείξετε καλή θέληση και κατανόηση και να επιλύσετε με διάλογο τις όποιες διάφορες απόψεων έχουν προκύψει. Είναι προτιμότερο να εξετάσεις την πιθανότητα να εξελίξετε την σχέση σας και να κάνετε το επόμενο βήμα, όπως σου προτείνει το ταίρι σου, αν όμως νοιώθεις και συ ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος. Ούτως ή άλλως όποια απόφαση και να πάρεις θα είναι η σωστή. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πιο σημαντικό Αστρολογικό γεγονός που σου ασκεί επιρροή αυτόν τον μηνά, είναι η έκλειψη της Σελήνης που λαμβάνει χώρα παράλληλα με την Πανσέληνο περί το τέλος του Ιανουαρίου στο Ζώδιο του Λέοντος. Σε κάνει να επιδιώκεις έντονη επαγγελματική δραστηριότητα για να οικοδομήσεις και να διατηρήσεις το προφίλ σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα την σχέση σου και την οικογένεια σου. Αυτό μπορεί να γίνει πρόξενος παραπόνων και στενοχώριας από τους δικούς σου ανθρώπους και πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση με κατανόηση και ηρεμία και χωρίς να αντιδράσεις με ένταση. Καλλίτερα να φροντίσεις να κάνεις μια σωστή κατανομή του χρόνου σου, ώστε και να επιλύεις τα όποια ζητήματα προκύπτουν σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο αλλά και να μην παραμελείς και τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι μόνος/η, να μην υπερεκτιμήσεις εκ των πρότερων πρόσωπα που τραβούν το ενδιαφέρον σου, αλλά να αφήσεις τον χρόνο να τα βάλλει στις πραγματικές διαστάσεις που τους αναλογούν. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ ευοίωνες οι προοπτικές σου αυτόν τον μήνα σε πολλούς τομείς της ζωής σου και μάλιστα συνδυαστικά. Έτσι μπλέκονται τα αισθηματικά σου με την πνευματικότητα σου, η ενεργητικότητα σου και η εγρήγορση σου σε βοηθούν να τα συγκεράσεις αρμονικά, να επιδιώξεις και να επιτύχεις την σταθεροποίηση τους. Μήνας προόδου, επανεκτίμησης δυνατοτήτων, προοπτικών, επίτευξης νέων στόχων, συμβατότητας απαιτήσεων σου με τις δυνατότητες άλλων προσώπων. Το ταίρι σου δεν θα μπορούσε να βρίσκεται εξω από αυτές τις διαδικασίες και εξετάζεις αν και κατά πόσον σε καλύπτει στους τομείς που σε ενδιαφέρουν, κυρίως στο πνευματικό και το ερωτικό, αλλά και σε ποιο επίπεδο. Η περίσσια ενεργητικότητα που έχεις σου δημιουργεί επιθυμίες τις οποίες θέλεις να πραγματοποιήσεις αναπτύσσοντας δραστηριότητα στην επικοινωνία με την επίδραση της εκλείψεως της Σελήνης στον Λέοντα, που αποδίδει νέες ερωτικές γνωριμίες με πρόσωπα που προέρχονται από πνευματικούς χώρους ή έχουν διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να μην έχει δυσάρεστες σκιές αυτός ο μήνας πρέπει να αντιλήφθης ότι δεν υπάρχεις μόνο εσύ στην σχέση σου και ότι πρέπει να λαμβάνεις υπ’ όψιν ότι δεν μπορείς να παραβλέπεις το γεγονός ότι για να υπάρξει και να διατηρηθεί χρειάζονται προσπάθειες από μέρους σου. Ο αυταρχισμός είναι μια τελείως λανθασμένη μέθοδος ενέργειας για να επιβάλλεις τις θελήσεις σου, μάλιστα οδηγεί με ακρίβεια στο αντίθετο αποτέλεσμα εκμηδενίζοντας τα καλά αισθήματα του αλλού. Αν λοιπόν έχεις επαγγελματικό στρες, μην το ξεσπάς στο ταίρι σου. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ελκύει, οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές για να κάνεις το πρώτο βήμα, αρκεί να είναι αυτό που θα σε κάνει να νοιώθεις πλήρης αλλά χωρίς να νοιώθεις βαριά την δέσμευση. Άλλωστε δεν θα μείνεις στα αζήτητα αφού οι ευκαιρίες για να κάνεις σχέση δεν θα σου λείψουν, οπότε κάνε την καλλίτερη κατά το δυνατόν επιλογή.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας με τις δύο Πανσελήνους σε υποστηρίζει να εμπιστευτείς το εύστοχο ένστικτο και την παρόρμηση σου, αφού θα σε οδηγήσουν σε σωστές επιλογές. Θα βλέπεις τα περισσότερα πράγματα μέσα από διαφορετικό πρίσμα, της αλλαγής τους και ό,τι δεν σε καλύπτει και σε ευχαριστεί θα το αποδιώχνεις, μηδέ της σχέσης που έχεις εξαιρούμενης και την οποία θα επαναξιολογήσεις. Βεβαίως, κάθε απόφαση που θα παίρνεις θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα την προοπτική να διαρκέσει σε βάθος χρόνου και πάντα με βάση την λογική. Από το σημείο που θα βάλλεις τάξη στην ζωή και στις σχέσεις σου, ανοίγονται διάπλατα οι προοπτικές σου για να επιδοθείς στις πνευματικές σου αναζητήσεις, να αφήσεις ελεύθερα να ευγενικά σου αισθήματα προς τους άλλους, που ευτυχώς θα σου τα ανταποδίδουν και αυτοί το ίδιο απλόχερα με σένα. Με αυτό το κλίμα που δημιουργείς, επόμενο είναι να σου προσφέρονται οι προϋποθέσεις για πολλές και ευχάριστες επαφές σε φιλικό και πνευματικό επίπεδο, όπου και θα διασκεδάζεις με το ταίρι σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Μήνας που αρχίζει με καλές προοπτικές για αγάπη, ρομαντισμό και διασκέδαση, προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης της σχέσης σου όπως και για την επισημοποίηση της. Όμως κάποιες φορές το κάνεις με απαιτητικό και ίσως καταπιεστικό τρόπο αν κάτι δεν συμφωνεί με την αντίληψη της εξιδανικεύσεως που έχεις γι’ αυτήν. Αν εκεί δεν συμπίπτουν οι απόψεις σου με αυτές που έχει το ταίρι σου για την μορφή της σχέσης σας, ενδεχομένως να αποφασίσεις να την οδηγήσεις στην λήξη της. Αυτά όμως τα αισθήματα που σας συνδέουν, είναι περισσότερο από πιθανόν να σας κάνουν να αναθεωρήσετε την απόφαση του χωρισμού και να προχωρήσετε σε επανασύνδεση. Αν δεν συντροφεύεσαι, αυτή η περίοδος σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να κατακτήσεις και να κατακτηθείς. Όμως μην επιδοθείς σε τέτοιες δραστηριότητες στην δουλειά σου, καθώς οι σχολιασμοί που θα γίνουν εις βάρος σου θα είναι πολύ δυσάρεστοι, και με την επίδραση της Πανσελήνου και της έκλειψης της Σελήνης θα σε κάνουν να χάσεις την εξωστρέφεια σου και να κλειστείς στον εαυτό σου. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24