Ο Ερμής στον Τοξότη από 5 Νοεμβρίου, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Ερμής στον Τοξότη από 5 Νοεμβρίου, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Βάσια Βέρτη

Στις 5/11, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περνά σε αυτό του Τοξότη, αλλάζοντας τον τρόπου σκέψης και επικοινωνίας μας. Έως τις 11/1/2018 που θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό, ο τρόπος που εκφραζόμαστε γίνεται πιο άμεσος, εξωστρεφής και ειλικρινείς, ενώ φαίνεται να μας απασχολούν περισσότερο τα ταξίδια, οι σπουδές αλλά και φιλοσοφικά ζητήματα.

Από τις 3 έως τις 22/12, ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο αυτό, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε θέματα πεποιθήσεων και μελλοντικών σχεδίων, ενώ το διάστημα αυτό φαίνεται πως η επικοινωνία και οι μετακινήσεις μας μπλοκάρονται, προκαλείται σύγχυση και μπερδέματα. Επίσης, το διάστημα της αναδρομής του καλό είναι να αποφευχθούν νέα ξεκινήματα, υπογραφές και αποφάσεις για μακροπρόθεσμα σχέδια.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής;

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να σπουδάσεις, να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι στο εξωτερικό. Το διάστημα παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη θα σου γεννηθεί η επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να γνωρίσεις κόσμο, να ανοιχτείς και να επεκταθείς. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα μοιράζεστε κοινό όραμα για τη ζωή.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, φαίνεται πως αναθεωρείς κάποια σχέδια που είχες κάνει για το μέλλον σου. Συνεργασίες ή εγχειρήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, παρουσιάζουν αναβολές και καθυστερήσεις, ενώ αν έχεις οργανώσει κάποιο ταξίδι, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην πραγματοποίησή του. Επίσης, είναι ένα διάστημα αναθεωρήσεων όσον αφορά τα πιστεύω σου και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον 8ο ηλιακό σου οίκο στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να τακτοποιήσεις διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες, θα ασχοληθείς με δάνεια, οφειλές και συμφωνίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες συζητήσεις για το κοινά σας εισοδήματα με τον/την σύντροφό σου. Επίσης, φαίνεται πως σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σου ή με παλιά μοτίβα συμπεριφοράς που ακολουθούσες.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, ίσως δεχθείς ένα μήνυμα ή μια πρόταση για συνάντηση από ένα παλιό σου ταίρι, με το οποίο έχεις ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς. Παράλληλα, φαίνεται πως κάνεις κάποιες ανακατατάξεις στα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν ή να εμφανιστεί κάποιο χρέος, το οποίο δεν είχες υπολογίσει. Καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων και την έναρξη κάποιας καινούριας συμφωνίας το διάστημα αυτό. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζει τον τομέα «σχέσεις». Πρόκειται για μια διέλευση που θα φέρει συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία που θα σε εξιτάρει διανοητικά. Επίσης, φαίνεται πως συζητάς περισσότερο για τις σχέσεις σου, διαπροσωπικές και επαγγελματικές, ενώ ίσως να υποδεχθείς και κάποιον καινούριο συνάδελφο στη δουλειά σου.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός σου σύντροφος και να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να θελήσεις εσύ να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις κάθε είδους διαπροσωπική σου σχέση το διάστημα αυτό, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα…Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον 6ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου. Το διάστημα της διέλευσής του από αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, ενδεχομένως να αυξηθούν οι εργασιακές σου υποχρεώσεις, να χρειαστεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και με την φυσική σου κατάσταση.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, θα χρειαστεί να προσέξεις για πιθανά μπερδέματα και ασυνεννοησίες στον χώρο της δουλειάς σου και γενικώς, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή βραχυκυκλώματα που μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Επίσης, ενδέχεται να σε απασχολήσει ένα θέμα υγείας ή να θελήσεις να αναδιαμορφώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, προκειμένου να εξοικονομήσεις χρόνο και ενέργεια για τον εαυτό σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η πορεία του Ερμή στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις. Το διάστημα παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη, θα δεις τις ερωτικές γνωριμίες να πολλαπλασιάζονται και θα έχεις περισσότερη διάθεση και προτάσεις για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου, να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που σε βοηθούν να εκφράσεις τα ταλέντα σου.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, ενδεχομένως να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο που διασκεδάζεις και το τι πραγματικά απολαμβάνεις. Επίσης, ίσως να υπάρξουν κάποια μπερδέματα με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός σου έρωτας. Ακόμη, αν έχεις παιδιά, θα σε απασχολήσουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους ή ενδεχομένως να παρουσιαστούν κάποιοι τριγμοί στην επικοινωνία σας…Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι σου. Έως τις 11/1/2018 θα σε απασχολήσουν έντονα οι οικογενειακές σχέσεις και πιθανόν να ταξιδέψεις για να συναντήσεις κοντινά σου πρόσωπα ή να δεχθείς κάποιες επισκέψεις στο σπίτι σου. Παράλληλα, φαίνεται πως θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις, ενώ θα σε απασχολήσει και γενικότερα η ακίνητη περιουσία σου.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια βραχυκυκλώματα στις οικιακές συσκευές του σπιτιού σου ή απλώς να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις στους χώρους ή να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μετακομίσεις. Επίσης, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα το παρελθόν σου και ίσως να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που έχεις να μιλήσεις καιρό ή να θελήσεις να κάνεις μια εσωτερική στροφή για να σκεφτείς κάποιες επιλογές σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον 3ο ηλιακό σου οίκο ευνοεί την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, ενώ παράλληλα σου δημιουργεί μια δίψα για μάθηση και γνώση. Το διάστημα αυτό, ίσως θελήσεις να διαβάσεις περισσότερο, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εκπαιδευτείς σε κάποιο αντικείμενο ή απλώς να μοιραστείς τις ιδέες και το όραμά σου. Παράλληλα, φαίνεται πως αυξάνονται οι μετακινήσεις σου και οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Ακόμη, ίσως να σε απασχολήσουν κάποια θέματα που αφορούν αδέρφια ή κοντινούς σου συγγενείς.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν προστριβές και παρεξηγήσεις με κοντινά σου άτομα. Ακόμη, δεν αποκλείεται να συναντήσεις παλιούς γνωστούς και φίλους, οι οποίες θα σου ξυπνήσουν μνήμες από περασμένες εποχές. Παράλληλα, ενδέχεται να σε απασχολήσει το μεταφορικό σου μέσον, ενώ καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Το επόμενο διάστημα, θα θελήσεις να κάνεις μια καλή διαχείριση στα εισοδήματά σου, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα ή να θελήσεις να πραγματοποιήσεις μια αγορά. Επίσης, ίσως να αναζητάς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, να προχωρήσεις σε μια επένδυση ή σε μια οικονομική συμφωνία.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο τον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα, καθώς ενδέχεται να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις αγορές, επενδύσεις ή δανεισμούς. Από την άλλη, φαίνεται πως θα θελήσεις να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες σου και αυτά που θεωρείς σημαντικά για σένα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, εκκινώντας μια περίοδος αυξημένης επικοινωνίας και κινητικότητας. Έως τις 11/1/2018, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τόσο σε διαπροσωπικές σου σχέσεις όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, μέσα από συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις. Ίσως, αποφασίσεις να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο ή πιθανόν να συνδιαλέγεσαι με περισσότερο κόσμο, καθώς ετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο την επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς ενδέχεται να πεις κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία έχεις ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς ή να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις τις μετακινήσεις σου το διάστημα αυτό. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που αφορά το παρασκήνιο και το διαισθητικό σου κομμάτι. Το διάστημα που θα διελαύνει το ζώδιο του Τοξότη, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς σου ή κάποιες διαπραγματεύσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Παράλληλα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις περισσότερο και να ασχοληθείς με το πνευματικό σου κομμάτι.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, καλό είναι να προσέξεις για πιθανά μπερδέματα και επικοινωνιακά βραχυκυκλώματα στη δουλειά και τις σχέσεις σου, τα οποία θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς δε φαίνεται να είσαι σε θέση να δεις καθαρά κάποια πράγματα. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και αποστασιοποιήσου από τις εξελίξεις. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις σε κοινωνικά ζητήματα και σε στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον. Το διάστημα αυτό, θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται, θα κάνεις νέους φίλους ή θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με πρόσωπα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και όραμα. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσει η ένταξή σου σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο, ενώ παράλληλα φαίνεται πως στρέφεις την προσοχή σου στις μελλοντικές σου επιδιώξεις.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, ίσως να συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς ή να θελήσεις να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Επίσης, ίσως θελήσεις να επαναπροσδιορίσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους ή κάποια σχέδια που είχες κάνει για το μέλλον σου. Αν ανήκεις σε μια παρέα ή μια ομάδα, ενδεχομένως να αλλάξουν οι συσχετισμοί μέσα σε αυτή. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Το διάστημα της διέλευσής του από το ζώδιο του Τοξότη θα σε απασχολήσει έντονα ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός και ίσως να σκέφτεσαι περισσότερο τις φιλοδοξίες και τα επαγγελματικά σου πλάνα. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με ανώτερους στη δουλειά σου, αναφορικά με τη θέση σου ή τις αρμοδιότητές σου.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους ή να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να προετοιμάσεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς στον χώρο εργασίας σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με προϊστάμενούς σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24