Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 έως 10/6/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 έως 10/6/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 έως 10 Ιουνίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 έως 10 Ιουνίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Εβδομάδα συγκρούσεων σε ερωτικό επίπεδο αλλά και πιθανών ψευδαισθήσεων είναι αυτή που έρχεται, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε ψύχραιμοι σε συνθήκες έντασης για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή, αλλά και εκροή χρημάτων ή λανθασμένες εκτιμήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολήσουν. Η αγαπησιάρικη και τρυφερή διάθεση μπορεί να βρει απέναντι τάσεις κυριαρχίας, εμμονές και καχυποψία και θέλει ιδιαίτερη διαχείριση αλλά και ηρεμία για να μην υπάρξουν εκρήξεις που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να υπάρξει και σε οικονομικές συναλλαγές γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις των άλλων και αυτό να μας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα μας κοστίσουν τόσο οικονομικά, όσο και ψυχικά. Επηρεάζονται έντονα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου και όσοι έχουν ωροσκόπο στις αντίστοιχες μοίρες.

Στις 06.06 ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μία αστρολογική συνθήκη που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Είναι σαφές ότι η αντικειμενικότητα είναι δύσκολο να υπάρξει και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε συζητήσεις που θα έχουμε. Δεν θα είναι δύσκολο να ακούσουμε κουβέντες που θα είναι του αέρα αλλά εμείς για κάποιο λόγο πειθόμαστε. Η άλλη του πλευρά είναι να είμαστε εμείς αυτοί που λένε λόγια του αέρα. Όπως και να έχει έλλειμμα ευθυκρισίας και αλήθειας δημιουργούν μία εικονική πραγματικότητα. Καλό είναι να μην υπογραφούν συμφωνίες, καθώς είμαστε ευάλωτοι στο να εξαπατηθούμε. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες – Ιχθύς, γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο στις αντίστοιχες μοίρες. 

Στις 07.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας δημιουργεί την τάση να χανόμαστε στην σκέψη μας, να κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Έντονος συναισθηματισμός που υπερχειλίζει ρίχνει την διάθεσή μας, χωρίς να ξέρουμε τον λόγο. Θα ήταν ιδανικό να ασχοληθούμε με την τέχνη, την μουσική, τον διαλογισμό για να μπορέσουμε να καταφέρουμε την ισορροπία μας. Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε επαγγελματικές συζητήσεις γιατί είναι πιθανό να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην συζήτηση και να δείχνουμε… ότι βρισκόμαστε στον δικό μας κόσμο. Άλλωστε ο υποκειμενισμός και η ανάγκη για εξιδανίκευση των γύρω μας το πιθανότερο είναι να μας οδηγήσει σε λάθη. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες – Ιχθύς, γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο στις αντίστοιχες μοίρες.  Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24