Ταρώ 2023 με Ετήσιες Προβλέψεις

Το Αστρολογικό Ταρώ 2023 αποκαλύπτει ποια κάρτα σε επηρεάζει αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2023: ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η καινούργια χρονιά, τόσο σε θέματα επαγγελματική φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία, φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα, ξεκαθαρίσματα, αλήθειες, και μια πορεία πολλά υποσχόμενη. Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί, οι διαθέσεις θα γίνουν αισιόδοξες, οι συμπεριφορές θα είναι δυναμικές και θετικές. Εσωτερικά ερωτήματα, συνειδητοποιήσεις και νέες αποφάσεις θα αλλάξουν την πορεία των γεγονότων και των σχέσεων.

Ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, τα συμβάντα θα δώσουν το έναυσμα να αλλάξουν οι στόχοι και οι αποφάσεις. Απαραίτητο θα είναι οι υποσχέσεις που θα δοθούν να είναι πρακτικά εφικτές, υπό έλεγχο θα πρέπει να είναι η παρορμητικότητα αποφεύγοντας τον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Οι παρορμητικοί ή μεταβαλλόμενοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς και την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, όμως όλα θα πρέπει να κυμανθούν σε συνετά πλαίσια.

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΤΟ 2023: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Από ένα συμβάν ή ένα πρόσωπο ανοίγεται δίοδος επιτυχίας και προόδου, μέσα στη νέα χρονιά καλείστε να αρπάξετε με αμεσότητα τις ευκαιρίες. Τυχερά γεγονότα θα σας αποτρέψουν από λανθασμένες ή παρορμητικές ενέργειες.

Στον επαγγελματικό τομέα νέες αποφάσεις θα πάρετε, ανοίγεται ευκαιρία καινούργιων και δημιουργικών συνεργασιών. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, οι νέες σας αποφάσεις και ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Συζητήσεις και συνεργασίες θα σας φέρουν ικανοποιητικά κέρδη, στους προϋπολογισμούς σας δε θα πέσετε έξω. Μεθοδική θα είναι η συμπεριφορά σας, στόχος σας θα είναι η ομαλή συνεργασία και θα το καταφέρετε.

Σε κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, νέες φιλίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να δικτυωθείτε. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, ίσως να ενσωματωθείτε σε κοινωνικές οργανώσεις ή σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα. Μέσα στην καινούργια χρονιά αρπάξτε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας, θα ικανοποιηθείτε ηθικά και συναισθηματικά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΤΟ 2023: ΑΣΤΕΡΙ

Δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στην νέα χρονιά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχτείτε. Εσείς που ψάχνετε εργασία θα λάβετε ικανοποιητική πρόταση, θα είναι σωστή χρονική περίοδος για να δοκιμαστείτε και να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ταχύτητα των γεγονότων, δεν θα πρέπει να αμελήσετε ή να τρενάρετε τις καταστάσεις.

Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστική, όσο πιο οργανωμένα κινηθείτε τόσο πιο κοντά θα είναι για εσάς η επιτυχία και η ολοκλήρωση. Προσεκτικοί να είστε στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα πρέπει να αποφύγετε σφάλματα και επιπολαιότητες.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε αυτό που σας δυσαρεστεί, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα βρεθεί λύση άμεση και καθοριστική. Βγαίνετε από αδιέξοδες καταστάσεις, ανανεωτικά θα είναι τα συμβάντα. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, νέους φίλους θα αποκτήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα και θα δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΟ 2023: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η νέα χρονιά σας καλεί να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε άμεσες πράξεις χωρίς αναβολές. Απρόοπτα και αναπάντεχα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε με ταχύτητα, καλείστε να σταθεροποιήσετε στόχους και βλέψεις. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα συνδυάσετε σκέψη και πράξη, στο παιχνίδι της διεκδίκησης θα βγείτε νικητές.

Τα γεγονότα θα έχουν τέτοιου είδους ένταση και ροή που θα σας αναγκάσουν να βγάλετε τον εσωτερικό δυναμισμό που κρύβετε μέσα σας. Με σωστό και εύστροφο τρόπο θα αξιοποιήσετε τη δυνατή σας διαίσθηση, η στάση σας θα είναι μελετημένη και μεθοδική, δε θα αφήσετε τα γεγονότα ή τον χρόνο να σας πάρουν από κάτω.

Καθοριστικά γεγονότα θα υπάρξουν, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσετε λάθη που έγιναν από πλευράς σας τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών σας. Στις συνεργασίες σας θα μπορέσετε να διορθώσετε τα αρνητικά αποτελέσματα, θα καταφέρετε να γυρίσετε τις συνθήκες υπέρ σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟ 2023: ΔΥΝΑΜΗ

Η νέα χρονιά θα σας φέρει γεγονότα που θα οδηγήσουν σε επανεκτιμήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Ο αδύναμοι που χάσετε το θάρρος σας ή ακόμα και την πίστη σας, θα καταλάβετε που υπερβάλατε και ποιες ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες σας οδήγησαν σε απογοητεύσεις.

Απρόοπτα γεγονότα θα αποτελέσουν το κίνητρο για να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα υπάρξει η ανάγκη να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέο ξεκίνημα, θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες, ίσως να δοκιμαστείτε σε μια διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση.

Η δράση σας θα είναι δυναμική, στα χέρια σας θα πάρετε τα ηνία των καταστάσεων, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Οι ευκαιρίες σε συνδυασμό με την εσωτερική σας ανάγκη για δημιουργική δράση θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα σχέδια σας, επαγγελματικά ή οικονομικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, με ευκολία θα μιλήσετε και θα ‘ρθείτε σε επαφή με καινούργια άτομα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟ 2023: ΑΡΜΑ

Η νέα χρονιά σας καλεί να κινηθείτε με αμεσότητα, θα χάσετε τις ευκαιρίες αν δεν αναλάβετε τα ηνία των επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας ή νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης τολμήστε να δοκιμαστείτε και να πειραματιστείτε, σταθεροποιηθείτε στις ανάγκες και στους στόχους σας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, αναγκαίο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και οικονομικός προγραμματισμός. Θα απαιτείτε από εσάς ώριμη στάση κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα και οικονομική διαχείριση.

Δεν θα πρέπει να ξεφύγετε και να υποπέσετε σε σπατάλες, προσπαθήστε να οριοθετήσετε τάσεις ή επιθυμίες που σας ωθούν στην υπερβολή. Θα υπάρξουν εξελίξεις και νέες προοπτικές που δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν, θα είναι καθοριστικά για την πορεία σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, οι επιλογές και οι συμφωνίες που θα κάνετε θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΤΟ 2023: ΤΡΕΛΟΣ

Μέσα στην καινούργια χρονιά απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Οι σπασμωδικές ενέργειες και οι διχασμοί θα φέρουν καθυστερήσεις, όσο πιο ουσιαστική και ξεκάθαρη θα είναι η στάση σας τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στον στόχο σας. Η ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας βοηθήσει να αναδιοργανωθείτε, σε εργασιακά θέματα θα πρέπει επαγγελματισμός και υπευθυνότητα να διακρίνουν τις ενέργειες σας.

Πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες σας, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από καταστάσεις που σας οριοθετούν ή σας αγχώνουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον υπερβολικό ενθουσιασμό, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας.

Οι πράξεις και οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες, μη παρασυρθείτε από την ορμητικότητα σας. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με αποφάσεις, απόψεις ή ιδεολογικές τοποθετήσεις, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα θα αλλάξετε την οπτική σας. Σε κοινωνικό επίπεδο καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις, δώστε έμφαση στις συναναστροφές και στις αλλαγές. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΟ 2023: ΠΥΡΓΟΣ

Καθοριστικά θα είναι τα συμβάντα μέσα στην νέα χρονιά, θα σας επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο, θα σας δώσουν την ώθηση να αναδομήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Θα καταλάβετε κατά πόσο έχετε τη δύναμη να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, και αν μπορείτε τελικά να κατευθύνετε υπέρ σας την εσωτερική σας ορμή.

Κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ή εμπόδια ενδεχομένως να σας αγχώσουν, καλό θα είναι να μην επικεντρωθείτε σε αυτά παραπάνω από όσο θα πρέπει και χάσετε την αισιοδοξία σας. Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες να ξέρετε πως θα είναι επιφανειακές και περαστικές, καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με δυναμισμό. Ενδόμυχοι πόθοι θα βγουν στην επιφάνεια, απωθημένα και κρυμμένες επιθυμίες ίσως να σας ωθήσουν σε ενέργειες ασυνήθιστες.

Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο, η συμβουλή είναι να δραστηριοποιηθείτε και να διεισδύσετε σε κύκλο ατόμων με ιδεολογικές τοποθετήσεις ή ενδιαφέροντα που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Σκεφτείτε πολύ καλά τι ακριβώς αναζητάτε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, οι αποφάσεις που θα πάρετε ενδεχομένως να είναι ανατρεπτικές, υπολογίστε πολύ καλά τον μελλοντικό αντίκτυπο. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΤΟ 2023: ΗΛΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα και τυχερά γεγονότα, θα καταφέρετε να δραστηριοποιηθείτε και να βγείτε από την αδράνεια. Μέσα στην νέα χρονιά θα ζήσετε την εκπλήρωση και την ολοκλήρωση, σημαδιακά πρόσωπα θα συντελέσουν στην προσωπική σας βελτίωση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε απόψεις, αισθήματα, και ιδεολογικές τοποθετήσεις, ουσιαστικά θα αφήσετε πίσω σας παράγοντες που αποδείχτηκαν ανασταλτικοί.

Παίρνετε νέες αποφάσεις, θα σημειωθούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας με σταθερότητα. Οι επαφές και τα ανοίγματα θα βοηθήσουν να διευρυνθεί ο νοητικός σας ορίζοντας, η αντίληψη σας θα είναι ιδιαιτέρως οξυδερκής.

Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, η συμβουλή είναι να αποβάλετε τον σκοτεινό τρόπο σκέψης, απεγκλωβιστείτε από υποσυνείδητες φοβίες και ψυχολογικά συμπλέγματα. Συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες, όλα θα έχουν πλέον καθοριστική εξέλιξη, οτιδήποτε συμβεί θα αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι για να φτάσετε στον στόχο σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΤΟ 2023: ΚΡΙΣΗ

Μέσα στη νέα χρονιά θα έλθετε αντιμέτωποι με τον εσωτερικό σας κόσμο, με τις στερεοτυπικές επιθυμίες και συνήθειες. Είναι δικά σας τα όνειρα που κάνετε; ή μήπως σας τα διοχέτευσαν με έναν υποσυνείδητο τρόπο; Θα περάσετε από ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας, θα βιώσετε το μεταβατικό στάδιο που ως κατάληξη θα έχει τη μεγάλη αλλαγή.

Δεν αποκλείεται κάποια συμβάντα να σας αγχώσουν, ίσως να απογοητευτείτε, όμως αυτό τελικά θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα καταφέρετε να σκεφτείτε ρεαλιστικά και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Αναγκαίο θα είναι να διαπιστώσετε τι αξίζει να κυνηγήσετε και ποια αυταπάτη πρέπει πλέον να αφήσετε πίσω σας.

Στον επαγγελτικό τομέα καλείστε να αποφασίσετε ποιον δρόμο θα πάρετε και τι έκταση θα δώσετε στις συνεργασίες που θα προκύψουν. Αν θέλετε σταθερά και δεσμευτικά αποτελέσματα θα πρέπει πρώτα να εξακριβώσετε κατά πόσο το έδαφος είναι πρόσφορο και οι βλέψεις σταθερές. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιωθείτε, όμως το αποτέλεσμα θα έρθει από τις δικές σου πράξεις, η ευθύνη θα είναι δική σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Καταφθάνουν τυχερά συμβάντα μέσα στη νέα χρόνια, διατηρήστε ακμαία την ελπίδα σας, συναντήσεις και επαφές θα στρώσουν το έδαφος για ξεκαθαρίσματα, υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Εφικτή θα είναι η επιτυχία και η δημιουργική κατάληξη, συνεργασίες, προτάσεις, οριστικοποιήσεις, θα εξελιχτούν και θα τερματίσουν προσφέροντας σας ικανοποίηση.

Το πρόσφορο έδαφος σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σας θα βοηθήσουν να φτάσετε σε σημείο επιτυχίας. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα τα ρίσκα θα πρέπει να τα πάρετε με προσγειωμένη διάθεση και με παραδειγματισμένη προσέγγιση. Παρατηρήστε και αναλύστε τα αποτελέσματα παλιών ανατρεπτικών σας ενεργειών, ψάξτε να βρείτε τα λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν και μην κινηθείτε πάλι στο ίδιο μοτίβο.

Αν υπάρχει ένα είδος επαγγελματικής δυσαρέσκειας θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση ή εργασιακό πόστο. Ίσως να διαφοροποιήσετε το αντικείμενο εργασίας σας, μην απορρίψετε με ευκολία τις νέες προτάσεις που θα προκύψουν. Ανασυγκροτήστε τις βλέψεις σας, τα απρόσμενα συμβάντα θα είναι τυχερά, οι εξελίξεις θα πρέπει να σας βρουν με σταθερές επιθυμίες και συγκεκριμένους στόχους. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ: ΜΑΓΟΣ

Τα συμβάντα που θα εξελιχτούν μέσα στη νέα χρονιά σας καλούν να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες ή αλλοπρόσαλλες καταστάσεις τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στο οικογενειακό. Θα πρέπει να είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

Κάποια απρόοπτα γεγονότα δεν αποκλείεται να κλονίσουν την υπαρξιακή σας δομή, όσο πιο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας και έχετε πίστη στις δυνατότητες σας, τόσο πιο εποικοδομητικά θα αξιοποιήσετε τα απρόσμενα. Μην ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις ή τις νέες γνωριμίες αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε ότι τα πράγματα είναι όντως έτσι ακριβώς όπως φαίνονται. Προσοχή στις παραποιήσεις και στις λάθος εντυπώσεις, θα πρέπει να έχετε εσωτερική εγκράτεια. Η συμβουλή είναι πριν πάρετε αποφάσεις να βεβαιωθείτε πρώτα, πιστέψτε μόνο σε ότι είναι αποδεδειγμένο και υστέρα ξεκινήστε για νέα σχέδια και όνειρα.

Ανακαλύψτε τις πραγματικές σας ανάγκες, μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις και δεν κυνηγήσετε την πραγματική ικανοποίηση δηλαδή αυτήν που θα έχει διάρκεια και θα μπορεί να σας προσφέρει ένα σταθερό μέλλον. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΙΧΘΥ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μέσα στο νέο έτος θα συνειδητοποιήσετε, θα καταλάβετε, και θα είστε σε θέση να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Θα τολμήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας με σκοπό να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση.

Απαραίτητο θα είναι να βγάλετε στην επιφάνεια τη φωτεινή πλευρά της προσωπικότητας σας, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις αδικαιολόγητες φοβίες να καθοδηγήσουν τις ενέργειες σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες κοινωνικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για να δικτυωθείτε, να κάνετε φιλίες με πρόσωπα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από εσάς. Εσείς που θέλετε να αποφορτιστείτε θα καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις που θα λάβετε.

Στο εργασιακό σας περιβάλλον έρχονται αλλαγές που θα σας ωθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, ο τρόπος αντιμετώπισης σας εκ των πραγμάτων θα γίνει άμεσος. Κινηθείτε αποφασιστικά και με δυναμικότητα,  μέσα στην καινούργια χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία των καταστάσεων, και να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)