Αύγουστος: πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Αύγουστος: πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά αυτόν τον μήνα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Το καλοκαίρι έχει την ιδιορρυθμία, ιδιότητα, όπως θέλεις πες το, να επιδρά στα αισθηματικά περισσότερο από τις άλλες εποχές. Κάνουμε διακοπές, αλλάζουμε περιβάλλον, είτε στο βουνό, είτε κυρίως στην θάλασσα. Τα αστρολογικά γεγονότα και φαινόμενα πάντα συντελούνται στον ουρανό, αλλά οι επιδράσεις τους ενισχύονται ή  αποδυναμώνονται από τα όσα ο προσωπικός μας χάρτης προδιαγράφει μέσα από αυτές τις συγκυρίες. Ας είμαστε, κατά το δυνατόν προετοιμασμένοι ώστε όλα όσα θα μας συμβούν τον Αύγουστο, να έχουν τις ευνοϊκότερες λύσεις!

Αύγουστος 2017: πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου;

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα των αισθηματικών σου, αστρολογικό γεγονός που θα έχει κάποιες επιπτώσεις στη συμπεριφορά σου. Τόσο εσύ όσο και το άτομο που σε ενδιαφέρει θα νιώθετε πιο ανασφαλείς και θα έχετε την τάση να πιέζετε τις καταστάσεις αλλά τελικά όλα θα πάνε καλά, αρκεί και οι δύο να δείξετε ψυχραιμία και κατανόηση αλλά κυρίως καλή διάθεση.. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

ΤΑΥΡΟΣ

Μάλλον το Ζώδιο σου είναι από τα πιο ευνοημένα του Αυγούστου! Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές χαρές συνοδευμένες από μεγάλες δόσεις συναισθήματος, καθώς θα αποζητάς τις περιπέτειες ή τις ανανεωτικές εμπειρίες. Οι εκδρομές και τα ταξίδια όχι μόνο σου επιτρέπονται αλλά και σου επιβάλλονται, κυρίως μέχρι τις 13 Αυγούστου, πράγμα που θα σου επιτρέψει να αλλάξεις παραστάσεις. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παιχνίδια και περιπέτειες, θα είσαι εστιασμένη στο ένα και μοναδικό πλάσμα που δίνει νόημα στη ζωή σου. Οι σκέψεις, σοβαρές και καθοριστικής σημασίας, σου προκαλούν κάποια αναστάτωση. Μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα όσο κι αν σε τρομάζει. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι όλα όσα σχετίζονται με τα αισθηματικά σου περνάνε από το χέρι σου! Από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα. Εννοείται ότι εσύ κινείς τα νήματα στις σχέσεις σου. Ο μήνας είναι απολαυστικός για τους Καρκίνους που θέλουν έντονες εμπειρίες πάθους. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

ΛΕΩΝ

Οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στο ζωδιακό σου άξονα. Αν δεν θέλεις να αφήσεις πίσω σου καρδιές – συντρίμμια, πρέπει να επιστρατεύσεις  το συναίσθημά σου και να μπαίνεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Οι ανταγωνιστικές προκλήσεις, ο εγωισμός και η εγωπάθεια θα επιφέρουν την απογοήτευση. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία φιλία σου μπορεί να μετατραπεί σε φιλία με προνόμια ή να μετατραπεί σε μεγάλο αίσθημα. Επίσης είναι πιθανό να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι μέσα σε φιλικές συγκεντρώσεις. Από τις 13 Αυγούστου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να επιστρέψουν οι αγάπες σου του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

 ΖΥΓΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα φαίνεται να έχουν τα αισθηματικά σου αυτήν την περίοδο. Τα μοιραία γεγονότα και οι αποκαλύψεις θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Τα φλερτ, οι γνωριμίες, οι ανανεωτικές καταστάσεις, είναι στο πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα, ωστόσο, είναι και οι παρεξηγήσεις ή οι αποφάσεις για απεξάρτηση και αλλαγές που, ωστόσο, θα είναι λυτρωτικές. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι διακοπές και τα πάρτι για δύο σε ρομαντικές παραλίες είναι η καλύτερη επιλογή σου για τον Αύγουστο καθώς αφ’ ενός θα αξιοποιήσεις την Αφροδίτη από τον Καρκίνο που πριμοδοτεί τα αισθηματικά σου και ικανοποιεί τις επιθυμίες σου, και αφ’ ετέρου, θα «γλυτώσεις» από τις εκλείψεις που πλήττουν θέματα καριέρας. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έντονη συναισθηματική σου διάθεση θα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εποχή, γεγονός που θα σε εξωθήσει στο να επιδιώκεις τα αισθηματικά παιχνίδια. Οι μοιραίες συναντήσεις, τα ταξίδια και οι εκδρομές θα είναι το φόρτε σου μέσα στον Αύγουστο, ένα μήνα που σε καλεί να υποστηρίξεις τα «θέλω» σου όποια κι αν είναι αυτά… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 26 Αυγούστου, η αισθηματική σου διάθεση, που θα είναι ανάλογη των θερμοκρασιών, θα σε εξωθεί στο να αποζητάς την ικανοποίηση των παθών σου ενώ τα ποσοστά επιτυχίας σου θα είναι πάρα πολλά. Αν  έχεις μια μακρόχρονη σχέση, θα αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Οι προτάσεις γάμου όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον ζωδιακό σου άξονα, χρήζουν της προσοχής σου καθώς οι ανασφάλειες, τόσο από πλευράς σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, μπορεί να προκαλέσουν εγωιστικές, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν μπαίνετε ο ένας στη θέση του άλλου θα αποφύγετε πολλούς επικίνδυνους σκοπέλους. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι τις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των αισθηματικών σου, τον Καρκίνο γι αυτό καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις για να δρομολογήσεις διακοπές και πανηγύρια ή να ανανεώσεις όρκους! Από τις 13 Αυγούστου μπορεί να ξαναχτυπήσει η καρδιά σου για μια αγάπη του παρελθόντος. Η επιλογή του πως θα ενεργήσεις,  θα είναι δική σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...