Ποια ζώδια ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής για επανασύνδεση;

Ποια ζώδια ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής για επανασύνδεση;
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος, οι συνθήκες ευνοούν τις επανασυνδέσεις. Υπάρχουν βεβαίως και αίτιες και αφορμές που οδηγούν σε έναν χωρισμό, που μπορεί να κυμαίνονται, από την πιο αστεία παρεξήγηση, μέχρι και την σοβαρότερη σύγκρουση. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Αν νομίζεις ότι ξεπεραστήκαν οι αίτιες του χωρισμού, ή ήσαν ασήμαντες, και με λίγη καλή θέληση μπορούσατε να τον αποφύγετε, και κυρίως ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ανοίγεται ένα παράθυρο, μια ευκαιρία για να επιδιώξεις με την εύνοια των Άστρων την επανασύνδεση.

Τα 12 ζώδια και η επανασύνδεση.

ΚΡΙΟΣ

Αν υπάρχει ελπίδα να συναντήσεις το πρώην ταίρι, είτε σε μια δραστηριότητα που περιοδικά είναι εντεταγμένη στην καθημερινότητα σου, υπέρ μάρκετ, γυμναστήριο ψώνια κλπ ή μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, έχεις αρκετές ελπίδες να προσεγγίσεις το προηγούμενο ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μπεις στον πειρασμό να αναλύσεις τις λεπτομέρειες που σας χώρισαν, γιατί δεν θα ευοδωθεί η προσπάθεια! Σημείωση: Η καλύτερη στιγμή για να επιδιώξεις κάτι είναι από 1.9 μέχρι 5.9 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο Λέοντα το ζώδιο των ερώτων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο, στο ζώδιο των ερώτων σου, οπότε είσαι αυτός που περισσότερο από τον καθένα, θα έχεις την δυνατότητα για μια επιστροφή ατόμου του παρελθόντος. Μπορείς εσύ να πάρεις όλες τις πρωτοβουλίες, αφού σου δίνεται τόσο απλόχερα η ευκαιρία, και βέβαια αν το θέλεις. Άρα θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για μια επιτυχημένη επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι και το φόρτε για επανασύνδεση ερωτική, εκτός εάν υπήρξε συγκατοίκηση και βρεις τον τρόπο να κάνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να αναπολήσει τον κοινό σας βίο με λεπτομέρειες του παρελθόντος σας. Όπως καταλαβαίνεις, η αποδοχή ή όχι του πρώην ταιριού σου θα εξαρτηθεί από το ποιες εντυπώσεις για σένα του έχουν μείνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου ταιριάζει αρκετά αυτός ο ανάδρομος Ερμής γιατί έτσι και αλλιώς φέρνει στο προσκήνιο επαφές από το παρελθόν. Μπορεί αν βοηθήσει και η τύχη να βρεθείς στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να συναντήσεις τον/την πρώην σου. Για σκέψου λίγο, μήπως να βοηθήσεις και συ κάπως την Τύχη, και φροντίσεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να συναντάς τον/την πρώην σου τελείως ¨τυχαία¨, πιο συχνά;

ΛΕΩΝ

Έχεις ακούσει την έκφραση: Όσα έρθουν , κι’ όσα πάνε; Όλος ο Αύγουστος στιγματίζεται από τις εκλείψεις στον άξονά σου και δεν αποκλείει ούτε τις μοιραίες συναντήσεις ούτε και τις επανασυνδέσεις. Τι άλλο μπορείς να κάνεις εσύ, ένα μικρό Λιονταράκι μπροστά στις προσταγές του Σύμπαντος; Εμπιστέψου το, είναι σοφό! Αυτό ξέρει ποιο είναι το καλλίτερο για σένα. Αφέσου στα χέρια της ροής και δεν θα χάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου επομένως το θέμα «εγώ και οι άλλοι» μπαίνει στο προσκήνιο και καλύτερος τρόπος να το αξιοποιήσεις είναι να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος. Επειδή είσαι λεπτολόγος και δεν σου ξεφεύγει τίποτε, έχεις όλα τα δεδομένα. Αν έχεις καταλάβει που έχεις κάνει λάθος σπεύσε να διεκδικήσεις ξανά μια θέση στην καρδιά του/της πρώην σου. Η θέση του ανάδρομου Ερμή είναι με το μέρος σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν, αλλά όσο και να το αναπολείς, θα φοβάσαι να κάνεις κινήσεις. Επειδή για να πετύχουμε το οτιδήποτε, ο νόμος είναι «συν Αθηνά και χείρα κίνει», αν επιθυμείς την επανασύνδεση, θα πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να μπεις στην δράση. Αλλιώς, θα σε ‘φάνε’ οι αναπολήσεις και οι αμφιβολίες και θα αρχίσεις τα «ίσως έπρεπε να κάνω αυτό, ίσως έπρεπε να κάνω το άλλο». Και στο τέλος, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη περίπτωσή σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ζητήσεις την βοήθεια των φίλων σου για να μεσολαβήσουν ώστε να δημιουργηθεί η ‘τυχαία’ συνθήκη για να βρεθείς με τον/την πρώην σου σε ένα περιβάλλον που θα είναι και γνώριμο και ασφαλές. Αυτό, γιατί, αν αναλάβεις μόνος σου την πρωτοβουλία της προσέγγισης, δεν είναι σίγουρο που θα οδηγήσει τα πράγματα ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας. Άφησε το λοιπον στους φίλους σας, και τότε έχεις αρκετές ελπίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν είναι πιθανό να συναντηθείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση ή μέσα στο χώρο της δουλειάς, τότε υπάρχουν ελπίδες. Αλλιώς τα πράγματα δυσκολεύουν για εσένα, για αυτό θα πρέπει ή να δημιουργήσεις μόνος/νη τις κατάλληλες συνθήκες ή να ρίξεις τον εγωισμό σου και να σηκώσεις το τηλέφωνο. Αν κάποιος/α θέλει κάτι πολύ, τότε θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι διατεθειμένος/η να θυσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να συναντήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει εκεί που δεν το περιμένεις. Έχοντας όμως ένα κοινό παρελθόν με κοινές πλέον γνωριμίες και επαφές, δεν είναι και απίθανο να συμβεί. Η εύνοια των Άστρων είναι να συμβεί όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, προκειμένου να είναι οι συνθήκες ευνοϊκές για επανασύνδεση. Σε γάμους, βαφτίσια, κοινωνικές εκδηλώσεις γενικά, οικογενειακές συγκεντρώσεις στο σπίτι κάποιου συγγενή που μπορεί να πας επίσκεψη. Πάντως τα συναπαντήματα με το παρελθόν είναι μέσα στο πρόγραμμα με τον ανάδρομο Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι στρέφεσαι στο παρελθόν, σε μία προσπάθεια να τακτοποιήσεις τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος σου. Με τη φόρτιση που έχεις, το επικίνδυνο είναι να ξαναδημιουργήσεις εντάσεις στο πρώην ταίρι σου γιατί θα υπερνικήσει ο εγωισμός σου. Είναι μια αναμέτρηση με το πόσο μπορείς να φερθείς με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Αν νιώσεις ότι ξεπερνάς τις εγωιστικές σου τάσεις και μπορείς να επιδιώξεις την επανασύνδεση χωρίς εντάσεις προχώρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των σχέσεών σου που σημαίνει ότι στο πεδίο της επανασύνδεσης η αυλαία ανοίγει, το έδαφος είναι πρόσφορο, αρκεί βεβαίως να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Σε ότι αφορά τις ενέργειες και την συμπεριφορά σου, νομίζω ότι μετά από έναν αντικειμενικό απολογισμό, θα μπορέσεις να επισημάνεις τις αίτιες του χωρισμού και να τις αποφύγετε από κοινού.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...