Ποιον προορισμό να διαλέξετε ανάλογα με το ζώδιο της/του.

Ποιον προορισμό να διαλέξετε ανάλογα με το ζώδιο της/του.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.8 (4 votes)
Βάσια Βέρτη

Ήρθε η ώρα των διακοπών και προγραμματίζετε να πάτε μαζί. Τι φυσικότερο; Είναι και οι πρώτες κοινές σας, θέλετε να τις ευχαριστηθείτε όσο γίνεται περισσότερο, να πάτε σε κάποιο μέρος που να σας το εξασφαλίσει. Όμως τα γούστα κάθε ζώδιου διαφέρουν όπως διαφέρει και ο χαρακτήρας του. Τι αρέσει στο κάθε ζώδιο; Πως θα γίνουν οι διακοπές σας απολαυστικές; Μα, όταν το ταίρι σου περνά καλά, και όταν αυτό είναι ευχαριστημένο, περνάς και συ καλά. Η Αστρολογία θα σου υποδείξει , για το καλό σου, τι περιμένει το κάθε ζώδιο στις διακοπές για να είναι ευχαριστημένο!

Οι πρώτες σας διακοπές! Ποιον προορισμό να διαλέξετε ανάλογα με το ζώδιο της/του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός σου είναι δραστήριος, θέλει κίνηση, όχι στατικότητα. Συνεχείς εναλλαγές, δεν θέλει να βαρεθεί. Κάθε μέρα και καινούργιο μέρος. Μην ξεχνάς, όπου και αν βρίσκεστε να κάνεις αμέσως πρόταση για τις επόμενες ώρες. Θέλει να ξέρει ότι η μέρα του θα είναι πάντα γεμάτη, είναι ανοιχτός/η στις καινούργιες προτάσεις , να αλλάξει και το πρόγραμμά σας, όχι όμως τελευταία στιγμή γιατί τον βγάζει από τα νερά του/της, με επακόλουθο να προκαλείται νευρικότητα, και να βάζει τις φωνές. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις να κάνεις με Ταύρο που είναι καλοπερασάκιας και λιχούδης, που ξέρει να απολαμβάνει την ζωή και το φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις που αγαπάει. Έχε του/της έτοιμες προτάσεις φαγητών. Να ξέρεις όλα τα καλά φαγάδικα της περιοχής που θα πάτε, επίσης όλα τα καφέ και τις σεζ-λονγκ στις καλά οργανωμένες παραλίες που θα μπορέσετε να σερβιριστείτε τον ιδιαίτερο καφέ ή το ιδιαίτερο σνακ, που θα κάνουν απολαυστικότερη και όσο γίνεται πιο άνετη την παραμονή σας στην παραλία. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνήθως όλοι οι Δίδυμοι έχουν τόσο ανάγκη για εναλλαγή παραστάσεων που δεν προλαβαίνουν να χαρούν αυτό που ζουν, γιατί σκέφτονται το επόμενη βήμα τους Αντιμετώπισε το αυτό σοβαρά με τον/την Δίδυμο σου. Δώσε του/της την δυνατότητα να ζήσει αυτή την εναλλαγή μαζί σου. Μην τον/την κρατάς πολύ ώρα στο ίδιο μέρος για να μην βαρεθεί, τον/ την πιάσουν οι ανυπομονησίες και αποκτήσει νευρικότητα. Α, να μην ξεχάσεις, εκεί που θα πηγαίνετε, να έχει σήμα το κινητό του, για να μην χάνεται απ’ τον κόσμο! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πηγαίνετε όπου να ‘ναι. Μόνο ένας περιορισμός! Όπου κοντά στο νερό, νερό, νερό και πάλι νερό! Δεν έχει άδικο! Εδώ που τα λέμε, κάθε μέρος που έχει νερά είναι πιο όμορφο. Παραλίες, λιμνούλες, συντριβανάκια. Βρες και ωραία μέρη να επισκεφτείτε όπως αρχαιολογικούς, ιστορικούς χώρους ή λαογραφικά μουσεία και φυσικά θα δώσεις μεγάλη χαρά στο Καρκινάκι σου αν καταφέρεις να βρεις γωνιές φαγητού σπιτικού που θα θυμίζουν την σπιτική μαγειρική της μανούλας του/της. Να μην απομακρύνεται κιόλας από την οικεία ατμόσφαιρα! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Εννοείται, χλιδή θα προσφέρεις για να ευχαριστήσεις το Λιοντάρι σου. Θα ψάξεις να του/της βρεις μέρη όπου θα αισθανθεί πριγκίπισσα ή πρίγκιπας το λιγότερο. Μέρη που θα είναι διασκεδαστικά, μην ξεχνάμε βάζει ψηλά την διασκέδαση, αλλά να μπορεί και να ξεκουραστεί, να αράξει, μην το τρελαίνεις με συνεχείς εναλλαγές, το μπανάκι μας, το καλό εστιατόριό μας και το βράδυ το πολυσύχναστο μπαράκι μας για ξεφάντωμα. Πάντως, τα πάντα, με πολύ έντονη δόση πολυτέλειας και πολύ ενδιαφέρον και προσοχή από μέρους σου! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι θέλει ο/η Παρθένος; Καθαρά (έως αποστειρωμένα, λέμε τώρα) να είναι και όπου να’ναι. Καθαρά, τακτοποιημένα, συγυρισμένα. Αυτός/η βάζει στο μυαλό του/της κάθε τι σε κουτάκια για το πώς πρέπει να είναι. Αν το περιβάλλον που θα βρεθείτε ταιριάζει με τα κουτάκια του μυαλού του, τότε μάλλον ανήκει στα αρκετά βολικά Ζώδια. Για να ευχαριστηθεί όμως χρειάζεται εναλλαγές και του/της αρέσει να γνωρίζει καλά τον τόπο που πηγαίνει. Τον/την ενδιαφέρει η ιστορία, η λαογραφία, τα μουσεία. Πάρτε και κανέναν τουριστικό οδηγό, κανέναν χάρτη της περιοχής και αλωνίστε. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το Ζυγάκι δεν θέλει να πάει όπου να ‘ναι! Θέλει μέρη που είναι πολύ ‘’in’’, αυτά που η μόδα ανά πάσα στιγμή επιτάσσει. Είτε είναι παραλία είτε είναι μπαράκι καλά θα ήταν να δείξουμε και το καινούργιο μας, επώνυμο, μαγιό αλλά και τα μοντελάκια μας γενικότερα. Τι τ’ αγοράσαμε και δώσαμε του κόσμου τα λεφτά; Για να τα φάει η ντουλάπα ή να τα καμαρώνουμε μόνοι μας στον καθρέφτη; Να μας δει και κανένας άνθρωπος! ‘’Ε, όχι χρυσέ/ση μου, δεν θα με πας στα χαλίκια, πως θα βάλω το δωδεκάποντο;’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάξε βρες ερημικές παραλίες, μέρη προς εξερεύνηση, κάπου ωραία, μοναχικά, για δύο, εκεί που θα μας πάει το καραβάκι και θα έρθει το βράδυ πια να μας πάρει. Γενικά να συνδυάσουμε απομόνωση, στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και πάθος, μυστήριο, φύση, εξερεύνηση και διακοπές από τα καθημερινά και την ρουτίνα. Το βράδυ, ένα μπαράκι με χαμηλό φωτισμό και ατμοσφαιρική μουσική. Αυτές τις διακοπές ποθεί ο/η Σκορπιός. Άδικο έχει; Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταλαβαίνεις ότι ο/η Τοξότης σου είναι ο/η νομάς του Ζωδιακού! Όπου γης και πατρίς! Δεν υπάρχει πιο εύκολο από το να ικανοποιήσεις έναν Τοξότη, αρκεί να του/της χαρίσεις άπειρες εναλλαγές. Ποικιλία για να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του, να μην βαρεθεί! Πάμε εδώ, πάμε εκεί, πάμε παραπέρα! Τα ενδιαφέροντά του/της, θρησκευτικές αναζητήσεις, μοναστήρια, φιλοσοφικές αναζητήσεις, ιστορικοί χώροι. Ένα συνεχές τρέξιμο για άντληση γνώσεων και βαθυστόχαστων πληροφοριών. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και εφόσον αποφασίσει να πάει διακοπές, εγκαταλείποντας την εργασία του/της, οι διακοπές που του/της αρέσουν θα είναι στα πιο γκλαμουράτα ξενοδοχεία και παραλίες, αραγμένος/νη σε ξαπλώστρες να τον/την περιποιούνται και γενικά ανάγκη του/της είναι η ξεκούραση και όχι η πολύ κίνηση. Το βραδάκι πρότεινε κάτι πραγματικά μοδάτο, κάπου που συχνάζουν επώνυμοι, θα τον/την κάνεις πανευτυχή. Υ.Γ. το αστεράτο ξενοδοχείο να έχει και γρήγορο ιντερνέτ, να ρίχνουμε και καμία ματιά και στην δουλειά μας,! Έτσι δεν είναι; Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παιδί της Οικολογίας ο/η Υδροχόος. Όσο πιο κοντά στη φύση τόσο πιο καλά. Πρόσφερέ του/την την ευκαιρία να απολαύσει ένα παρθένο φυσικό τοπίο, όπου δεν πατάει ψυχή και πραγματικά τα πάντα είναι αγνά και παρθένα! Μην τολμήσεις να τον/την πας σε μέρη που η οικολογική καταστροφή είναι προφανής. Θα καταστρέψεις τις διακοπές σας. Θα του/της μαυρίσεις την ψυχή και θ’ αρχίσει να μαζεύει τενεκεδάκια και πλαστικά μπουκάλια απ’ όπου βρει! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Θάλασσα, θάλασσα και θάλασσα, ότι καλύτερο έχεις να προτείνεις στο Ψαράκι σου! Θα νοιώθει ασφάλεια, ότι βρίσκεται στο στοιχείο του. Όμως να θυμάσαι ότι γενικά λατρεύει το υγρό στοιχείο, λίμνες, ποταμούς, ποτά, κοκτέιλ και ότι ρέει γενικά! Και οπωσδήποτε, για βραδινή πρόταση ένα μπαράκι στην παραλία όπου, με ένα ποτήρι στο χέρι θα χαζεύει το ασημένιο μονοπάτι της πανσελήνου στη θάλασσα, ότι καλύτερο για το ρομαντικό σου ταίρι! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24