Ο Ανδρόνικος είναι στην πιο φθηνή αστρολογική γραμμή.
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
Αστρολόγος
14740
Μίλησε με τον αστρολόγο Ανδρόνικο Στείλε ΑΣΤΡΟ στο 54330
AGORA XRONOU OMILIAS

Ανδρόνικος: ο πιο επιτυχημένος αστρολόγος.

Με χαρά καλώς ορίζουμε τον Ανδρόνικο, νέο μέλος στην αλάνθαστη ομάδα του zwdia24.gr.

Ο αστρολόγος Ανδρόνικος, στην πιο φθηνή αστρολογική γραμμή προβλέψεων.

Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί εντάσσουμε στο δυναμικό μας έναν αστρολόγο που στην μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, σημειώνει μόνο επιτυχίες. Δεν τον εμπιστεύονται απλά, δεν κάνουν βήμα οι άνθρωποι με τους οποίους μιλά, χωρίς να τον συμβουλευθούν. Πως κατάφερε να τους κερδίσει;

Μα φυσικά με τις προβλέψεις του, οι οποίες βγαίνουν ακριβώς!

Το πελατολόγιό του συνεχώς αυξάνεται γιατί οι ευχαριστημένοι του πελάτες τον συστήνουν στους φίλους τους.

Ο Ανδρόνικος δε σταματά ποτέ να εκπαιδεύεται. Θεωρεί πως η γνώση είναι η δύναμή του, για αυτό το λόγο κάνει διαρκώς ταξίδια σε Αγγλία και Αμερική προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στην αστρολογία που τόσο πολύ αγαπά! Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πολλές προτάσεις για συνεργασία στο εξωτερικό τις οποίες δε δέχεται γιατί αγαπά τον τόπο του και θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα.

Επίσης έχει πολλές προτάσεις και για τηλεοπτικές εκπομπές αλλά αυτό που θέλει ο Ανδρόνικος είναι να είναι χρήσιμος στην προσωπική επικοινωνία και όχι στο να λέει τα ζώδια στην τηλεόραση.

Είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και περιεκτικός στο λόγο του. Φροντίζει να είναι σύντομος στην επικοινωνία του για να μπορεί να εξυπηρετεί όλο το πελατολόγιό του. Δε χρησιμοποιεί αναμονή στις συνομιλίες του γιατί μπορεί να αναλύει τον αστρολογικό χάρτη επί τόπου, η βαθειά γνώση που διαθέτει στην αστρολογία τον βοηθά να μελετάει τον χάρτη και να λέει τι βλέπει ταυτόχρονα.