ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – DATA PRIVACY POLICY

1. Αντικείμενο και σκοπός της πολιτικής

Η Εταιρεία Riple Communication IKE συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (εφεξής ΓΚΠΔ) 679/2016 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 που αφορά την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών (μετά την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ). Επίσης, δεσμεύεται να εφαρμόζει την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η παρούσα πολιτική παρέχεται από την Εταιρεία Riple Communication IKE, με σκοπό να καθοριστούν και να γίνουν γνωστοί οι όροι και οι προϋποθέσεις που τηρούνται από την ως άνω Εταιρεία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας από την τελευταία.

Ειδικότερα, διευκρινίζονται τα υποκείμενα των προσωπικών δεδομένων, οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται, ο σκοπός για τον οποίο συλλέγονται, η νομική βάση της επεξεργασίας, η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σε χώρες της Ε.Ε ή τρίτες χώρες, άλλους αποδέκτες ή εκτελούντες την επεξεργασία καθώς και το χρονικό διάστημα αποθήκευσης και διατήρησης των εν λόγω δεδομένων. Στόχος της παρούσας πολιτικής είναι και να ενημερώσει τα υποκείμενα των δεδομένων σχετικά με τα δικαιώματά τους όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται.

Η Εταιρεία Riple Communication IKE έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να επικαιροποιεί την παρούσα πολιτική, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, εφόσον αυτό απαιτείται σύμφωνα με την κείμενη εθνική ή ευρωπαϊκή νομοθεσία ή κρίνεται αναγκαίο ως συνέπεια της συνεχούς μας προσπάθειας να βελτιώνουμε την προστασία προσωπικών δεδομένων. Για αυτό το λόγο κρίνεται αναγκαίος ένας ανά τακτά διαστήματα έλεγχος της παρούσας πολιτικής προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

2. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι Εταιρεία Riple Communication IKE, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, Αγίας Τριάδος 1, T.K. 15343, Αγία Παρασκευή, Τηλέφωνο: 2111883400, e-mail: info@riple.gr και αποτελεί το νομικό πρόσωπο που συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και καθορίζει τον τρόπο και τον σκοπό για τον οποίο συλλέγει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Η Εταιρεία Riple Communication IKE δύναται να ενεργεί και ως εκτελών την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία αναλαμβάνει να επεξεργάζεται δεδομένα που θα της διαβιβασθούν από τρίτες εταιρείες για την παροχή υποστηρικτικών για τη λειτουργία τους υπηρεσίες. Οι προαναφερθέντες εταιρείες έχουν κάθε υποχρέωση που βαρύνει τον υπεύθυνο επεξεργασίας βάσει του ΓΚΠΔ (λήψη συγκατάθεσης από το υποκείμενο των δεδομένων όπου είναι απαραίτητο, ενημέρωση των υποκειμένων των δεδομένων για τα δικαιώματά τους κλπ). Η Εταιρεία Riple Communication IKE επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα βάσει σύμβασης με τον υπεύθυνο επεξεργασίας που διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει ο ΓΚΠΔ αναφορικά με την επεξεργασία που λαμβάνει χώρα από εκτελούντα την επεξεργασία.

 

3. Πληροφορίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

3.1 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους συνεργάτες της Εταιρείας τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να διενεργούνται οι μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών/προμηθευτών εμπορικές πράξεις όπως η κατάρτιση συμβάσεων, έκδοση τιμολογίων, πληρωμές και εισπράξεις κ.α.

Τα στοιχεία που συλλέγονται από την Εταιρεία μας για κάθε συνεργάτη είναι: όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, αριθμό λογαριασμού IBAN SWIFT CODE. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα για τις ανάγκες άσκησης της εμπορικής της δραστηριότητας, για τις ανάγκες των συναλλαγών της και για την κατάρτιση εμπορικών συμφωνιών. Το αρχείο των συνεργατών διευκολύνει και την παρακολούθηση της εξέλιξης των εμπορικών συμφωνιών.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η επεξεργασία των ως άνω αναφερόμενων δεδομένων είναι αναγκαία για την εκπλήρωση εκ του νόμου υποχρέωσης του υπευθύνου επεξεργασίας.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε άλλες χώρες της Ε.Ε ή προς τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντες την επεξεργασία, οι οποίοι έχουν δυνητική πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία μας προς εκπλήρωση της υποχρέωσης παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και για τη συντήρηση του λογισμικού. Επίσης, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί ως εκτελών εξωτερικό λογιστή για την παροχή λογιστικών υπηρεσιών. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρία διατηρεί τα στοιχεία των προμηθευτών/συνεργατών της για 20 έτη, τα οποία αρχίζουν από την πρώτη ημέρα του επόμενου έτους από εκείνο μέσα στο οποίο παρασχέθηκε ή ελήφθη η υπηρεσία.

 

3.2 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους υποψηφίους εργαζομένους

Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των υποψηφίων εργαζομένων όπως στοιχεία ταυτοποίησης, στοιχεία επικοινωνίας και οτιδήποτε περιέχει το βιογραφικό σημείωμα ήτοι Ον/μο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, εργασιακή εμπειρία κ.α. Η Εταιρεία συλλέγει τα δεδομένα μέσω των ιστοτόπων ευρέσεως προσωπικού.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει τα ανωτέρω δεδομένα με σκοπό την αξιολόγηση των υποψηφίων εργαζομένων για την επιλογή τους στις επιδιωκόμενες θέσεις εργασίας της Εταιρείας μας.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων εργαζομένων γίνεται βάσει λήψης συγκατάθεσης από τους τελευταίους.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε άλλες χώρες της Ε.Ε ή προς τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, ο οποίος έχει δυνητική πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία. Οι υποχρεώσεις του εκτελούντα την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ. Επίσης, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί τους ιστοτόπους ευρέσεως προσωπικού για τη συλλογή των δεδομένων των υποκειμένων οι οποίοι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία διατηρεί το αρχείο των υποψηφίων εργαζομένων για διάστημα 2 ετών και έπειτα προβαίνει σε διαγραφή αυτών.

 

3.3 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους επισκέπτες του zwdia24.gr που εγγράφονται στη φόρμα για newsletter προβλέψεων

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των χρηστών του site zwdia24.gr και ειδικότερα email και το ζώδιο. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η Εταιρεία για την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων με προσωπικές προβλέψεις (ανάλογα με το ζώδιο) και την αποστολή προσφορών σε παροχή υπηρεσιών αστρολογικών προβλέψεων ζητά από το υποκείμενο την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και το ζώδιό του. Για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών-ενημερώσεων ζητούνται από το υποκείμενο τα ελάχιστα στοιχεία που απαιτούνται (άρθρο 5 ΓΚΠΔ) για τις ανωτέρω υπηρεσίες-ενημερώσεις. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για δύο σκοπούς, αφενός για την λήψη προσωπικών προβλέψεων-ενημερώσεων σχετικές με το ζώδιό τους και αφετέρου για την λήψη προσφορών σε παρεχόμενες υπηρεσίες.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντα για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της ιστοσελίδας www.zwdia24.gr και εκτελούντα για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, ο οποίος έχει δυνητική πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία μας. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), η Εταιρεία μπορεί τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης από αυτά.

 

3.4 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους χρήστες της υπηρεσίας αγοράς χρόνου ομιλίας από τον ιστότοπο zwdia24.gr

Για την υπηρεσία παροχής αγορά χρόνου ομιλίας από το zwdia24.gr η Εταιρεία μας επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των πελατών. Για την αγορά χρόνου ομιλίας από το site zwdia24.gr οι εγγεγραμμένοι χρήστες δηλώνουν υποχρεωτικά όνομα επώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, e-mail, χώρα, ΑΦΜ, ΔΟΥ και προαιρετικά τηλέφωνο. Η πληρωμή του τιμήματος της αγοράς χρόνου ομιλίας γίνεται είτε μέσω πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών είτε μέσω πιστωτικής κάρτας σε περιβάλλον εταιρείας παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών. Για αγορά μέσω της τελευταίας ζητούνται: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός, κώδικας, χώρα, e-mail, τύπος κάρτας, αριθμός κάρτας, μήνας/έτος λήξης, κωδικός ασφαλείας. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων από τα υποκείμενα γίνεται με σκοπό την αγορά χρόνου ομιλίας για τις σχετικές προσφερόμενες υπηρεσίες. Ο σκοπός είναι καθ’ όλα συννόμως εφόσον πληρούνται οι σχετικές απαιτήσεις του νόμου για την παροχή υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Λόγω του χαρακτήρα της εν λόγω συναλλαγής ως εμπορικής, υπάρχει η εκ του νόμου υποχρέωση να λαμβάνονται τα αναγκαία προσωπικά δεδομένα για την διενέργεια αυτής.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία χρησιμοποιεί εκτελούντες για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της ιστοσελίδας www.zwdia24.gr, για την παροχή τεχνολογικών υποδομών και για την υλοποίηση της αγοράς χρόνου ομιλίας. Επιπλέον, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία, ο οποίος έχει δυνητική πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία μας προς εκπλήρωση της υποχρέωσης παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία διατηρεί τα δεδομένα αγοράς υπηρεσίας για διάστημα 5 ετών από την ολοκλήρωση της πληρωμής και τα έγγραφα της τιμολόγησης για διάστημα 20 ετών.

 

3.5 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους χρήστες του zwdia24.gr στους όποιους παρέχονται αστρολογικές προβλέψεις

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των χρηστών του site zwdia24.gr και ειδικότερα ανά φόρμα υπηρεσίας συλλέγονται τα δεδομένα: Φόρμα «Με ποιον διάσημο ταιριάζεις»: ημερ/νία γέννησης email (η ημερ/νία γέννησης συλλέγεται για τους σκοπούς παροχής της υπηρεσίας, αλλά δεν αποθηκεύεται), Φόρμα «Ημερήσιες Ταρώ» email, ζώδιο, ημ/νία γέννησης (η ημερ/νία γέννησης συλλέγεται για τους σκοπούς παροχής της υπηρεσίας, αλλά δεν αποθηκεύεται). Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Σκοπός της επεξεργασίας των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι η παροχή αστρολογικών προβλέψεων.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της ιστοσελίδας www.zwdia24.gr χρησιμοποιεί ως εκτελούντα εταιρεία παροχής data center. Επιπλέον, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία, ο οποίος έχει δυνητική πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία μας προς εκπλήρωση της υποχρέωσης παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Δεδομένου ότι για κάθε μία φόρμα προβλέψεων το υποκείμενο θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος του ιστοτόπου, σε περίπτωση αδράνειας 3 ετών στέλνεται ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη εάν επιθυμεί την διατήρηση των δεδομένων του. Σε περίπτωση μη απάντησης μετά από 6 μήνες διαγράφονται αυτόματα από την βάση δεδομένων του zwdia24.gr.

 

3.6 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους χρήστες του zwdia24 με την Εταιρεία

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των χρηστών του site zwdia24.gr και ειδικότερα email και το περιεχόμενο του email του χρήστη. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Όλα τα στοιχεία του υποκειμένου επεξεργασίας που συλλέγονται από την φόρμα επικοινωνίας κατά την αποστολή μηνύματος στην Εταιρία είναι τα αναγκαία και τα απαραίτητα για την επικοινωνία. Η Εταιρεία εφαρμόζει πλήρως την αρχής της ελαχιστοποίησης των δεδομένων και ζητά μόνο τα άκρως απαραίτητα στοιχεία για την ικανοποίηση του εκάστοτε αιτήματος και εν όψει του έννομου συμφέροντός της να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των χρηστών και κατά συνέπεια να βελτιώσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία. Για τους αποστολείς μηνυμάτων μέσω της φόρμας επικοινωνίας που δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες και στέλνουν το μήνυμά τους, δηλώνοντας μόνο την ηλεκτρονική διεύθυνσή τους (e-mail), άρα δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο, ως εκ τούτου δεν απαιτείται συγκατάθεση. Για τους αποστολείς μηνυμάτων μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι εγγεγραμμένοι χρήστες, οπότε θα έχει δοθεί η συγκατάθεση κατά την εγγραφή τους. Συνεπώς δεν απαιτείται εκ νέου συγκατάθεση των ήδη εγγεγραμμένων χρηστών.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της ιστοσελίδας www.zwdia24.gr χρησιμοποιεί ως εκτελούντα εταιρεία παροχής data center. Επιπλέον, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία, ο οποίος έχει δυνητική πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία μας προς εκπλήρωση της υποχρέωσης παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα της φόρμας επικοινωνίας διατηρούνται για χρονικό διάστημα 6 μηνών από την διεκπεραίωση του αιτήματος.

 

3.7 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους από χρήστες της υπηρεσίας λήψης αστρολογικών προβλέψεων μέσω λήψης sms

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται αναφέρονται ενδεικτικά στην συνέχεια: username, όνομα, κινητό τηλέφωνο (σε περιπτώσεις ικανοποίησης αιτημάτων διαγραφής από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών SMS), ημερομηνία μηνύματος, ό,τι δεδομένα δύναται να περιέχονται στο μήνυμα και στα σχόλια. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Σκοπός της επεξεργασίας των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι παροχή αστρολογικών προβλέψεων.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε άλλες χώρες της Ε.Ε ή προς τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντες την επεξεργασία για την παροχή υπηρεσιών SMS, για την παροχή υποδομών και για τη χρήση υπηρεσιών τεχνικής και λειτουργικής υποστήριξης. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Δεδομένου ότι το υποκείμενο θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος του ιστοτόπου, σε περίπτωση αδράνειας 3 ετών στέλνεται ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη εάν επιθυμεί την διατήρηση των δεδομένων του. Σε περίπτωση μη απάντησης μετά από 6 μήνες διαγράφονται αυτόματα από την βάση δεδομένων του zwdia24.gr.

 

3.8 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από μηνύματα των χρηστών της υπηρεσίας λήψης αστρολογικών προβλέψεων μέσω λήψης sms που αποθηκεύονται μέσα στο σύστημα ηχογράφησης προκειμένου η Εταιρία να επικοινωνήσει με τους αιτούντες.

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται είναι: ηχογραφημένο μήνυμα με το όνομα, το κινητό και περιεχόμενο επικοινωνίας. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η τεχνική υποστήριξη της υπηρεσίας Τηλεηχοπληροφόρησης είναι καθ’ όλα νόμιμη, και αποσκοπεί στην βελτίωση των παρεχόμενων πολυμεσικών υπηρεσιών. Τα στοιχεία που συλλέγει η Εταιρία για την τεχνική υποστήριξη είναι τα αναγκαία να διεκπεραιώνει τα αιτήματα.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε άλλες χώρες της Ε.Ε ή προς τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και υποστήριξης κατά την παροχή της εν λόγω υπηρεσίας, ο οποίος έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία. Επίσης, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντες για τη διαχείριση των αιτημάτων των χρηστών και την παροχή τεχνολογικών υποδομών αντίστοιχα. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα διατηρούνται για χρονικό διάστημα 6 μηνών από την διεκπεραίωση του αιτήματος.

 

3.9 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους χρήστες της υπηρεσίας αγορά χρόνου ομιλίας για την τήρηση του αρχείου Call Center

Για τις τηλεφωνικές υπηρεσίες που παρέχει η Εταιρία τηρεί το αρχείο Call Center στο οποίο συλλέγονται τα στοιχεία λογαριασμού του χρήστη, τον αριθμό του τηλεφώνου του, το ποσό που έχει χρεωθεί και την διάρκεια της εκάστοτε χρήσης. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων από τα υποκείμενα γίνεται με σκοπό την παρακολούθηση των κλήσεων μέσω των οποίων η Εταιρεία παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης σχετικές με αστρολογικά θέματα.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Λόγω του χαρακτήρα της εν λόγω συναλλαγής ως εμπορικής, υπάρχει η εκ του νόμου υποχρέωση να λαμβάνονται τα αναγκαία προσωπικά δεδομένα για την διενέργεια αυτής.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε άλλες χώρες της Ε.Ε ή προς τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντες για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, υποστήριξης κατά την παροχή της εν λόγω υπηρεσίας και για την παροχή τεχνολογικών υποδομών. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία διατηρεί τα δεδομένα αγοράς υπηρεσίας για διάστημα 5 ετών από την ολοκλήρωση της πληρωμής και τα έγγραφα της τιμολόγησης για διάστημα 20 ετών.

 

3.10 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους χρήστες του zwdia24.gr στους όποιους παρέχονται αστρολογικές προβλέψεις

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των χρηστών του ιστοτόπου zwdia24.gr και ειδικότερα ανά φόρμα υπηρεσίας συλλέγονται τα δεδομένα: Φόρμα «Με ποιον διάσημο ταιριάζεις»: email, ημερομηνία γέννησης, φύλο, Φόρμα «Newsletter»: email, ζώδιο, Φόρμα «Ημερήσια Ταρώ»: email, ημερομηνία γέννησης, ζώδιο. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Σκοπός της επεξεργασίας των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι η παροχή αστρολογικών προβλέψεων.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε χώρες της Ε.Ε ή τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και υποστήριξης για τη διαχείριση του ιστοτόπου και την παροχή των υπηρεσιών. Οι υποχρεώσεις του εκτελούντα την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Δεδομένου ότι για κάθε μία φόρμα προβλέψεων το υποκείμενο θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος του ιστοτόπου, σε περίπτωση αδράνειας 3 ετών στέλνεται ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη εάν επιθυμεί την διατήρηση των δεδομένων του. Σε περίπτωση μη απάντησης μετά από 6 μήνες διαγράφονται αυτόματα από την βάση δεδομένων του zwdia24.gr.

 

3.11 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τα εγγεγραμμένα μέλη που λαμβάνουν αστρολογικές υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών από το zwdia24.gr.

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των χρηστών του site zwdia24.gr και ειδικότερα email και το ζώδιο. Τα δεδομένα συλλέγονται από το ίδιο το Υποκείμενο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Ο σκοπός χρήσης των προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων χρηστών είναι σύννομος και αποσκοπεί στην προώθηση υπηρεσιών της Εταιρίας.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα βάσει συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων στην επεξεργασία.
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρεία χρησιμοποιεί εκτελούντα την επεξεργασία, ο οποίος έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρεία μας προς εκπλήρωση της υποχρέωσης παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και υποστήριξης για τη διαχείριση του ιστοτόπου και την παροχή των υπηρεσιών. Οι υποχρεώσεις του εκτελούντα την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ. Ακόμη, η Εταιρεία χρησιμοποιεί πλατφόρμες Social Media για τη διατήρηση λογαριασμών αστρολογικών sites εταιρείας ως εκτελούντες την επεξεργασία.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), η Εταιρεία μπορεί τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης από αυτά.

 

3.12 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους πελάτες / προμηθευτές της εταιρείας, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να διενεργούνται οι μεταξύ της εταιρείας και των πελατών εμπορικές και λοιπές πράξεις όπως η κατάρτιση συμβάσεων, έκδοση τιμολογίων, πληρωμές και εισπράξεις κ.α.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τους πελάτες / προμηθευτές και τυγχάνουν επεξεργασίας από την Εταιρεία είναι στοιχεία ταυτοποίησης, στοιχεία επικοινωνίας και οικονομικά στοιχεία όπως: όνομα, επίθετο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αρ. λογαριασμού τραπέζης, διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας, ποσό οφειλής, ποσό πληρωμής και υπόλοιπο.

  • Σκοπός επεξεργασίας
    Η Εταιρία επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα για τις ανάγκες άσκησης της εμπορικής της δραστηριότητας, για τις ανάγκες των συναλλαγών της και για την κατάρτιση εμπορικών συμφωνιών. Το αρχείο των πελατών διευκολύνει και την παρακολούθηση της εξέλιξης των εμπορικών συμφωνιών.
     
  • Νομιμότητα επεξεργασίας
    Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκπλήρωση εκ του νόμου υποχρέωσης του υπεύθυνου επεξεργασίας (άρθρο 6 ΓΚΠΔ).
     
  • Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
    Τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε χώρες της Ε.Ε ή τρίτες χώρες. Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται από την Εταιρεία μας σε τρίτα πρόσωπα, σε αποδέκτες ή σε εκτελούντες την επεξεργασία. Ειδικότερα, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εκτελούντες την επεξεργασία για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, για τη συντήρηση του λογισμικού που χρησιμοποιεί και για τη διατήρηση της βάσης δεδομένων της και του backup. Επίσης, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί ως εκτελών εξωτερικό λογιστή για την παροχή λογιστικών υπηρεσιών. Οι υποχρεώσεις των εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπονται από σύμβαση με την Εταιρεία μας πλήρως εναρμονισμένης με τον ΓΚΠΔ.
     
  • Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
    Η Εταιρία τα στοιχεία των πελατών τα διατηρεί για 20 έτη, τα οποία αρχίζουν από την πρώτη ημέρα του επόμενου έτους από εκείνο μέσα στο οποίο παρασχέθηκε ή ελήφθη η υπηρεσία.

 

4. Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων

Κάθε φυσικό πρόσωπο του οποίου τα δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία απολαμβάνουν τα κάτωθι δικαιώματα:

Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης: To υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα να ενημερωθεί και να έχει πρόσβαση στα δεδομένα και να λαμβάνει συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία.

Δικαίωμα διόρθωσης: To υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει την διόρθωση ανακριβών δεδομένων ή την συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που το αφορούν.

Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων και ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι υποχρεωμένος να τα διαγράψει αν α) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ' άλλο τρόπο σε επεξεργασία, β) το υποκείμενο των δεδομένων ανακαλεί τη συγκατάθεση επί της οποίας βασίζεται η επεξεργασία και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία, γ) το υποκείμενο των δεδομένων αντιτίθεται στην επεξεργασία και δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία δ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα, ε) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να διαγραφούν, ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται ο υπεύθυνος επεξεργασίας, στ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν συλλεχθεί σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να εξασφαλίζει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τον περιορισμό της επεξεργασίας, όταν ισχύει ένα από τα ακόλουθα: α) η ακρίβεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αμφισβητείται από το υποκείμενο των δεδομένων, για χρονικό διάστημα που επιτρέπει στον υπεύθυνο επεξεργασίας να επαληθεύσει την ακρίβεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, β) η επεξεργασία είναι παράνομη και το υποκείμενο των δεδομένων αντιτάσσεται στη διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ζητεί, αντ' αυτής, τον περιορισμό της χρήσης τους, γ) ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεν χρειάζεται πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα δεδομένα αυτά απαιτούνται από το υποκείμενο των δεδομένων για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων, δ) το υποκείμενο των δεδομένων έχει αντιρρήσεις για την επεξεργασία εν αναμονή της επαλήθευσης του κατά πόσον οι νόμιμοι λόγοι του υπευθύνου επεξεργασίας υπερισχύουν έναντι των λόγων του υποκειμένου των δεδομένων.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση από τον υπεύθυνο επεξεργασίας στον οποίο παρασχέθηκαν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όταν: α) η επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεση ή σε σύμβαση και β) η επεξεργασία διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Δικαίωμα εναντίωσης: Το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να αντιτάσσεται, ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν όταν αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας μας και για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης προφίλ.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: To υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεση στο μέτρο που ελήφθη για τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας ανά πάσα στιγμή χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίσθηκε στην συγκατάθεση προ της ανακλήσεως.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ: To υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628

 

5. Χρήση Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, την παροχή προσαρμοσμένων ιστοσελίδων και την προσαρμογή του περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις συγκεκριμένες ανάγκες και ενδιαφέροντα των χρηστών. Τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατάρτιση ανώνυμων, αθροιστικών στατιστικών στοιχείων που επιτρέπουν στον ιστότοπο να κατανοεί τον τρόπο με τον οποίο το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και συμβάλλει στη βελτίωση της δομής και του περιεχομένου του. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να επαληθεύσει την προσωπική ταυτότητα του χρήστη από αυτές τις πληροφορίες. Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης και να απορρίψει ορισμένα ή όλα τα cookies. Ωστόσο, σημειώνεται ότι ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και αν απορρίπτονται τα cookies, αυτές οι δυνατότητες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Τα COOKIES που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής:

Functional Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, επιτρέπουν στο χρήστη να περιηγηθεί και να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς τοποθεσίες ή χρήση του καλαθιού αγορών. Αυτά τα cookies δεν οδηγούν στην ταυτοποίηση του χρήστη. Χωρίς αυτά τα cookies, ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Τα λειτουργικά cookies σας επιτρέπουν να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπος για την αξιολόγηση και τη βελτίωση της απόδοσής του. Χρησιμοποιούνται επίσης για να παρέχουν μια κορυφαία εμπειρία χρήσης του ιστότοπου, όπως η απομνημόνευση της σύνδεσης και των επικοινωνιών ή η διατήρηση των προτιμήσεων των χρηστών.

Advertising Cookies

Τα advertising cookies χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση διαφημίσεων που σχετίζονται περισσότερο με τον χρήστη / επισκέπτη του ιστότοπου. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μοιραστούν με τους διαφημιζόμενους ή να χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη κατανόηση των συμφερόντων των επισκεπτών. Για παράδειγμα, τα advertising cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοινή χρήση δεδομένων με τους διαφημιζόμενους, έτσι ώστε οι διαφημίσεις που βλέπουν οι επισκέπτες να είναι πιο σχετικές με αυτoύς, να μοιράζονται συγκεκριμένες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα ή να δημοσιεύουν σχόλια στον ιστότοπο των Εταιριών. Οι Εταιρίες μας χρησιμοποιούν τα cookies από το Google, Linkedin, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram και το Facebook των χρηστών που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό μας χωρίς να συλλέξει τυχόν εξατομικευμένες πληροφορίες που να οδηγούν στην ταυτοποίηση του χρήστη. Οι Εταιρίες μας χρησιμοποιούν επίσης το Google Analytics για να παρέχουν ως υπηρεσία στους χρήστες την επίσκεψη στον ιστότοπό μας χωρίς την συλλογή δεδομένων που να ταυτοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο τον επισκέπτη / χρήστη.

Το περιεχόμενο και ο τύπος των στοιχείων που συλλέγονται μέσω cookies καθορίζονται από τους συντάκτες τους (facebook, google κτλ.). Η Εταιρεία επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα ως εκτελών επεξεργασίας χωρίς να μπορεί να ταυτοποιήσουν τον επισκέπτη / χρήστη με οποιονδήποτε τρόπο. Επιπλέον, η Εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε αποθηκεύει στοιχεία cookies.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://policies.google.com/privacy?hl=en, https://www.facebook.com/policies/ads/, https://payments.google.com/payments/apis-secure/u/0/get_legal_document?..., https://www.linkedin.com/legal/ads-policy, https://business.twitter.com/en/help/ads-policies/introduction-to-twitte..., https://policy.pinterest.com/en/advertising-guidelines, https://support.google.com/youtube/answer/2801895?hl=en, https://help.instagram.com/1896641480634370.

Η Εταιρεία μας, προκειμένου να προωθήσουν την εξατομικευμένη διαφήμιση, την παροχή λειτουργικών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της κυκλοφορίας μέσω cookies, λαμβάνουν ρητή συγκατάθεση από χρήστες / επισκέπτες της ιστοσελίδας. Οι χρήστες / επισκέπτες του ιστότοπου έχουν επίσης τη δυνατότητα να μην αποδέχονται αυτά τα cookies ή να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Εταιρείας Riple Communication IKE, μέσω e-mail στο dpo@riple.gr ή τηλεφωνικά στο 2111883415.