Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Οι ενέργειες αλλάζουν από την αρχή της εβδομάδας καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος εισέρχονται στον Ταύρο στις 19 Απριλίου και δημιουργούν την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε ζητήματα ασφαλείας. Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσουμε σχέδια που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι παίρνουμε τον χρόνο που απαιτείται ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

Παράλληλα όμως μπορεί να δείξουμε αδιαλλαξία και πείσμα προκαλώντας ένταση και διαπληκτισμούς σε οικονομικές συμφωνίες και προσωπικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την κτητικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές καθώς είναι βέβαιο ότι θα δεχτούμε ανάλογες αντιδράσεις.

Στις 23 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο, μία θέση που δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Κατώτερα συναισθήματα και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν οικογενειακές υποθέσεις και σχέσεις. Τραύματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν εμπρηστικά για το οικογενειακό περιβάλλον. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε ζητήματα θυμού που μπορεί να υπάρχουν, διαφορετικά ο εκνευρισμός θα διοχετευτεί στην οικογένεια με αρνητικές προεκτάσεις. Παράλληλα, οφείλουμε να αποφύγουμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα πληγώσουν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή. Η αναστάτωση, η υπερδιέγερση, το πάθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αισθηματικά μας.

Στις 24 Απριλίου ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο φροντίζει να μας ενισχύσει με πνευματικές αναλαμπές και πρωτότυπες ιδέες που θα βρουν πεδίο εφαρμογής σε οικονομικές υποθέσεις. Επαναστατικές απόψεις μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ανθρώπων με τους οποίους συναλλασσόμαστε. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνουμε εριστικοί και προκλητικοί επιδιώκοντας να πείσουμε τους γύρω μας.

Στις 25 Απριλίου τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας ωθούν στην απαισιοδοξία και την απογοήτευση επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική μας ζωή και πιθανές οικονομικές συναλλαγές που μας απασχολούν. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από σκληρές κινήσεις και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Δυσκολίες και αναστολές θα μπουν εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις αν δεν καταφέρουμε να χαλιναγωγήσουμε τις ανασφάλειες και την κατήφεια.

Διαβάστε πως θα κυλήσει η εβδομάδα και οργανώστε ανάλογα την αισθηματική αλλά και επαγγελματική σας ζωή

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: