Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Η εβδομάδα μας δίνει τη δυνατότητα να κλείσουμε ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως, όμως η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγουμε. Στις 14.07 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερβολικές προϋποθέσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνομιλίες και συζητήσεις που θα φέρουν μπροστά μας ευκαιρίες άκρως δελεαστικές.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πολλές από αυτές δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και αργότερα μπορεί να απογοητευτούμε. Σημαντικό είναι να μην οδηγηθούμε στην έπαρση και την αμετροέπεια. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δείξουμε ωριμότητα σε κάθε κατάσταση που προκύπτει.

Αισθηματικά, τα ξεσπάσματα που μπορεί να υπάρξουν θα οδηγήσουν  τις σχέσεις σε τέλμα. Είναι απαραίτητο να συνδυάσουμε ρεαλισμό και ευαισθησία έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε το μέτρο και την απαραίτητη ισορροπία. Προσοχή καθώς δημιουργούνται υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα.

Στις 15.07 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικές προκλήσεις λόγω ανασφαλειών και φόβων. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους καθώς οι αμφιβολίες και η καχυποψία μας οδηγούν σε συγκρουσιακή κατάσταση. Πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αφού δεν θα διστάσουμε να επιδιώξουμε τον έλεγχο των γύρω μας.

Αυτό θα φέρει τις ανάλογες αντιδράσεις και μπορεί να δημιουργηθεί εκρηκτικό περιβάλλον και έντονη νευρικότητα. Επαγγελματικά, είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία σε πιθανά υπόγεια παιχνίδια που μπορεί να μας επηρεάζουν. Η συναισθηματική υπερχείλιση και οι υπερβολές θα οδηγήσουν σε χειριστικές συμπεριφορές όπου η ανάγκη για εξουσία και έλεγχο θα κυριαρχήσει.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το ένστικτό μας μπορεί να μας οδηγήσει με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην αποφυγή δύσκολων καταστάσεων. Αισθηματικά, ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να απολαύσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Διαφορετικά η ένταση λόγω ζήλιας και τας υποψίας μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα πληγώσουν την προσωπική μας ζωή

Διαβάστε πως θα κυλήσει η εβδομάδα και οργανώστε ανάλογα την αισθηματική αλλά και επαγγελματική σας ζωή:

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: