Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Η εβδομάδα προβλέπεται έντονη σε αστρολογική δράση καθώς οι μετακινήσεις πλανητών και οι αστρολογικές όψεις που πραγματοποιούνται αλλάζουν τα δεδομένα με καθοριστικό τρόπο.

Στις 23.05 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Απαραίτητο είναι να προχωρήσουμε σε ξεκάθαρες συνεννοήσεις και διορθώσεις όπου είναι επιβεβλημένο αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητα. Υποθέσεις που εκκρεμούν και επαγγελματικά ζητήματα μπορούν να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία. Παράλληλα, βοηθητικά λειτουργεί το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό δίνοντάς μας αισιοδοξία και ζωντάνια. Παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις θα ομορφύνουν την ημέρα και θα ανεβάσουν το κέφι μας.

Στις 24.05 ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύες βοηθά να τακτοποιηθούν οικονομικές και αισθηματικές εκκρεμότητες. Συμφωνίες που δεν έχουν τελεσφορήσει μπορούν να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Πρόσωπα από το παρελθόν φροντίζουν να περάσουμε όμορφα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο χαρίζει συναισθηματική ωριμότητα και σταθερότητα. Νέες σχέσεις μπορεί να ανθίζουν και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική μας ζωή.

Στις 25.05 ο Άρης μετακινείται στον Κριό, σε θέση κυβέρνησης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή θα ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Προσοχή σε αυθόρμητες και απερίσκεπτες επιλογές που μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα. Στις 26.05 ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις με επιτυχία.

Στις 27.05 ένταση μπορεί να υπάρξει σε προσωπικό επίπεδο με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα. Ζήλια, καχυποψία και παιχνίδια ελέγχου μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις που θα τραυματίσουν σχέσεις και συνεργασίες.

 Στις 28.05 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο ανεβάζοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική μας ζωή. Απολαμβάνουμε τις στιγμές, τις παρέες, το καλό φαγητό. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τις μικρές χαρές της ζωής που μας χαλαρώνουν. Οικονομικά μπορούμε να ισορροπήσουμε αρκεί να μην παρασυρθούμε σε σπατάλες και έξοδα που είναι αχρείαστα. Στις 29.05 η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα την ενεργητικότητα και την επιθυμία για δράση. Αποφασιστικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα ανοίγοντας μονοπάτια επιτυχίας στη ζωή μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: