Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Μία εβδομάδα που οι ανάγκες μας έρχονται σε πρώτο πλάνο αρχίζει καθώς η Αφροδίτη στις 4/12 μετακινείται στον Σκορπιό. Είναι το ζώδιο της αδυναμίας της καθώς τα συναισθήματα εντείνονται με αρνητική χροιά. Η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι μας μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές λόγω της ζήλιας και ανασφάλειας πού κάνουν την εμφάνισή τους και πυροδοτούν έντονες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις στο περιθώριο γιατί σε διαφορετική περίπτωση η αντίδραση του συντρόφου μας θα είναι εντονότατη. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ με τον σύντροφό μας.

 Στις 5/12 το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές ανασφάλειες και φοβίες. Έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε απωθημένα του παρελθόντος που ταλαιπωρούν την σχέση μας.

Στις 7/12 το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο αναδεικνύει την ανάγκη να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας με αισιοδοξία και κέφι σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπαίνουμε σε μία διαδικασία συζητήσεων και εντυπωσιάζομαι με τον ορθολογισμό και τη μεθοδική μας σκέψη. Η θετική μας διάθεση είναι ευδιάκριτη και αυτό βοηθά τους γύρω μας να μας εμπιστευτούν και να επενδύσουν στα πλάνα μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρχουν ιδιαίτερα θετικές προτάσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στα επόμενα επαγγελματικά μας βήματα. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε μεγάλες δεσμεύσεις και υπερφιλόδοξα σχέδια που μπορεί τελικά να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Στις 9/12 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία από τον Ταύρο αναδεικνύει την ανάγκη να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις στη σχέση μας στο μέγιστο βαθμό. Είναι εύκολο όμως να παρασυρθούμε σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν τον σύντροφό μας και δεν θα επιτρέψουν να απολαύσουμε τις στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει ακόμα να δείξουμε σε επίπεδο εξόδων γιατί δεν θα διστάσουμε να παρασυρθούμε σε αγορές προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας. Αργά ή γρήγορα όμως θα διαπιστώσουμε ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας και αυτό θα είναι αρκετό για να φέρει αναστάτωση και νευρικότητα. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσουμε σε οικονομικές συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξυπηρετούν τα συμφέροντα μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: