Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Η εβδομάδα ξεκινάει με την αντίθεσή του Ερμή και του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 02 Αυγούστου που μας δίνει στιγμές έντονες ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις ψυχικές μας ανάγκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή να προκύψουν ζητήματα με πρόσωπα σημαντικά στην προσωπική μας ζωή καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε μετρό. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία οφείλουμε να ελέγξουμε την έπαρση και την αλαζονεία που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Στις 03 Αυγούστου το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες στην προσωπική μας ζωή ώστε να αλλάξουμε τη ρουτίνα που μπορεί να μας έχει κουράσει. Οι εκπλήξεις είναι θεμιτές και απαραίτητες γιατί θα δώσουν νέα πνοή και θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή μας.

Στις 04 Αυγούστου το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τη νευρικότητα και την διάθεση για βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία και σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική μας ζωή.

Στις 07 Αυγούστου  το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την ιδιοτροπία και την ξεροκεφαλιά. Τα χαρακτηριστικά αυτά μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση στην προσωπική μας ζωή ή στις σχέσεις με τα παιδιά. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην ξεφύγουμε λόγω της υπερέντασης που επικρατεί.

Στις 08 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ανατρεπτικές συνθήκες στα αισθηματικά μας καθώς φέρνει ξαφνικά γεγονότα που αλλάζουν τη ροή των σχέσεων μας. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν, οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με την πορεία τους καθώς η αστάθεια τις χαρακτηρίζει. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις είναι προτιμότερο να περιορίσουμε τον εκνευρισμό και να ελέγξουμε συγκρουσιακές διαθέσεις που μπορεί να τραυματίσουν και να πληγώσουν τα αισθηματικά μας.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: