Εβδομαδιαίες προβλέψεις. Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ιδιαίτερα δραστήρια αστρολογικά είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα καθώς από τις 30.03 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δραστηριοποιηθούμε σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Η επιθυμία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη. Δεν αποκλείεται να μπούμε σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν στο να θέσουμε μαζί τους κοινά όνειρα που θα μας απογειώσουν. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την συναισθηματική αποστασιοποίηση καθώς δεν θα βοηθήσει στο να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε τι θέλουν οι άλλοι από μας.

Στις 31.03 ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε αποφασιστικά βήματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μελλοντική μας εξέλιξη. Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας καθώς η συγκρουσιακή διάθεση κάνει την εμφάνισή της. Θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει έντονη αντίδραση από τους άλλους.

Στις 03.04 η Αφροδίτη θα περάσει στους Δίδυμος όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι αρχές Αυγούστου, λόγω και της αναδρομής πορείας που θα πραγματοποιηθεί από μέσα Μαΐου μέχρι τέλη Ιουνίου. Η ανάγκη για αισθηματικό παιχνίδι και χαρά κυριαρχεί στις προσωπικές σχέσεις. Αυτό μας βοηθά να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να νιώσουμε ανάλαφρα. Η εξωστρέφεια είναι χαρακτηριστική και δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την ανάγκη μας για επικοινωνία. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις στον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας βελτιώνοντας τη σχέση μας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε ρεαλιστικά. Οι ευαισθησίες πρωταγωνιστούν και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για λανθασμένες σκέψεις και εξιδανικευμένος καταστάσεις. Καλό είναι να αποφευχθεί η λήψη αποφάσεων καθώς δεν έχουμε αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα. Στις 04.04 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί σταθερές βάσεις σε προσωπικές σχέσεις και ωριμότητα σε ότι αφορά την επικοινωνία. 

Διαβάστε στις Εβδομαδιαίες ζωδίων όλα όσα θα συμβούν στην αισθηματική, επαγγελματική ή οικονομική ζωή των ζωδίων με βάση τις Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων. Συμβουλέψου τις Εβδομαδιαίες ζωδίων και ενημερώσου για όλες τις πλανητικές όψεις που σε επηρεάζουν μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με τις Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Ενημερωθείτε μέσα απο την κατηγορία αυτή και μάθετε όλα όσα θα εξελιχθούν στη ζωή σας, διαβάστε πως θα κυλήσει η εβδομάδα και οργανώστε ανάλογα την αισθηματική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα ασχοληθεί η ομάδα του Zwdia24:

Κατηγορία Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για αισθηματικά:

Κάθε εβδομάδα αναλύονται όλες οι όψεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα ζώδιο στην αισθηματική του ζωή. Το αν θα κάνει σχέση, αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει μια νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση του ή ο γάμος του; Όλες οι διελεύσεις που είναι σε θέση  να δώσουν απαντήσεις για τις εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία και με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια μέσα στην εβδομάδα για να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Εβδομαδιαίες για επαγγελματικά:

Εδώ κάθε εβδομάδα θα βρείτε πλανητικές όψεις  που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Κατηγορία προβλέψεις ζωδίων για οικονομικά:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας.