Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Αυτή την εβδομάδα υποδεχόμαστε τον Ιούνιο, ενώ οι αστρολογικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια της δεν είναι ιδιαίτερα έντονες. Όμως γεγονός είναι πως στο τέλος της έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που αναδεικνύει υποθέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον.

 Στις 3/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αναδεικνύει την ανάγκη να βιώσουμε την ιδανική αγάπη και να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό και ονειρικό περιβάλλον στην προσωπική μας ζωή. Ενσυναίσθηση και κατανόηση εμπλουτίζουμε την σχέση μας και δεν επιτρέπουν να υπάρξουν συμπεριφορές και ανασφάλειες που μπορεί να ταλανίσουν την προσωπική μας ζωή. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει μία νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα μας δώσει την ευκαιρία να νιώσουμε το γνώριμο μέσα από τον αισθησιασμό, το πάθος και την τρυφερότητα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 4/6 επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που είναι γεννημένα στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό μας περιβάλλον καθώς ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας απέναντι σε πρόσωπα που μπορούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Κόλακες μπαίνουν στο περιθώριο καθώς αναζητούμε την αλήθεια και την ουσία των σχέσεων. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξουμε τα φτερά μας και να νιώσουμε το απόλυτο πάθος και την περιπέτεια. Δεν αποκλείεται να είναι πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θα μας φέρουν σε επαφή με καινούργια γνωστικά αντικείμενα και πληροφορίες.

Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο δυσκολεύει την επικοινωνία αφού ωθεί σε συμπεριφορές αυθόρμητες και επιθετικές. Είναι επιτακτική ανάγκη να μετριάσουμε την ένταση και να λειτουργήσουμε με γνώμονα την διορατικότητα και την διαίσθησή μου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα προκαλέσουν νευρικότητα, οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα με τα πρόσωπα που συνομιλούμε.

Η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου μας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα που αγγίζουν την ακίνητη περιουσία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: