Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη για αυτό και είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να κατευνάσουμε τη νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις μας.

Το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 γεννά την ανάγκη για να απελευθερωθούμε από καταστάσεις του παρελθόντος που λειτουργούν καταπιεστικά στη ζωή μας. Είναι σημαντικό να μην αντιδράσουμε και επαναστατήσουμε χωρίς να υπάρχουν λόγοι καθώς αυτό θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αγάπη για την ελευθερία μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιες αλλαγές που θα οδηγήσουν σε μία νέα πραγματικότητα στη ζωή μας. Οι επιλογές και οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν δίνουν την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε κεφάλι να του παρελθόντος προχωρώντας με δυναμισμό και νέα δεδομένα στη ζωή μας.

Στις 19/1 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία. Το φιλικό περιβάλλον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε αποδεκτοί για τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο που ενισχύουν τη δημιουργικότητα, την σκέψη και την δράση μας.

Στις 20/1 η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμη σκέψη και ώριμη προσέγγιση. Η ένταση είναι στα ύψη λόγω ανατρεπτικών γεγονότων και καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια και μας δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικά ζητήματα και προσωπική ζωή καθώς η συγκρουσιακή διάθεση μας θα έχει σημαντικό κόστος σε όλα τα επίπεδα.

Στις 23/1 το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο ενισχύει την υπερένταση και τη διάθεση για υπερβολές. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα οικονομικής φύσεως ή θέματα που μπορεί να προκύψουν στο φιλικό μας περιβάλλον που θα μας απασχολήσουν έντονα. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί καθώς οι υπερβολές και οι προστριβές λόγω ανυπακοής και ελλείμματος κατανόησης θα προκαλέσουν ένταση με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή μας. Παράλληλα καλό είναι να αποφύγουμε περιττές σπατάλες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του προϋπολογισμού μας.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη για τρυφερότητα πάθος και αισθησιασμό στην προσωπική μας ζωή. Μπορούμε να πληρώσουμε χρόνος το ταίρι μας και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα απογειώσει την σχέση. Η ευαισθησία και η ονειροπόληση δημιουργούν την ανάγκη μελλοντικών σχεδίων με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας που θα ικανοποιήσει και τους δυο.

Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύει την ανάγκη για εσωστρέφεια λόγω κατήφειας και απαισιοδοξίας. Δεν αποκλείεται να νιώθουμε ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχουμε σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχουμε λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Είναι δεδομένο όμως ότι μπορούν να μας δώσουν την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας προσφέροντας το καλύτερο με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα.

Διαβάστε πως θα κυλήσει η εβδομάδα και οργανώστε ανάλογα την αισθηματική αλλά και επαγγελματική σας ζωή:

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: