Εβδομαδιαίες προβλέψεις. Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων.

Διαβάστε στις Εβδομαδιαίες ζωδίων όλα όσα θα συμβούν στην αισθηματική, επαγγελματική ή οικονομική ζωή των ζωδίων με βάση τις Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων. Συμβουλέψου τις Εβδομαδιαίες ζωδίων και ενημερώσου για όλες τις πλανητικές όψεις που σε επηρεάζουν μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με τις Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Ενημερωθείτε μέσα απο την κατηγορία αυτή και μάθετε όλα όσα θα εξελιχθούν στη ζωή σας, διαβάστε πως θα κυλήσει η εβδομάδα και οργανώστε ανάλογα την αισθηματική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα ασχοληθεί η ομάδα του Zwdia24:

Κατηγορία Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για αισθηματικά:

Κάθε εβδομάδα αναλύονται όλες οι όψεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα ζώδιο στην αισθηματική του ζωή. Το αν θα κάνει σχέση, αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει μια νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση του ή ο γάμος του; Όλες οι διελεύσεις που είναι σε θέση  να δώσουν απαντήσεις για τις εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία και με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια μέσα στην εβδομάδα για να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Εβδομαδιαίες για επαγγελματικά:

Εδώ κάθε εβδομάδα θα βρείτε πλανητικές όψεις  που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Κατηγορία προβλέψεις ζωδίων για οικονομικά:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας.