Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Η εβδομάδα ξεκινά με τις ενέργειες να αλλάζουν καθώς ο Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους στις 20/5 και επικεντρώνει την προσοχή μας στην επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων που θα μας βοηθήσουν να κατασταλάξουμε σε πολύτιμα συμπεράσματα.

Στις 23/5 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε κεφάλαια με πρόσωπα από το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον που θεωρούμε ότι δεν μπορούν να βρίσκονται πια στο πλευρό μας. Αφήνουμε στο παρελθόν την τοξικότητα και όσους νιώθουν ότι μέσω της κολακείας μπορούν να μας επηρεάσουν. Νέες γνωριμίες έρχονται για να μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να μας φέρουν σε επαφή με ευκαιρίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική μας ζωή προκαλώντας έντονα πάθη.

Την ίδια μέρα για Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους αναδεικνύοντας την διάθεση να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Διασκέδαση και κοντινές αποδράσεις λειτουργούν ανανεωτικά για την ψυχολογία μας καθώς μας βοηθούν να διευρύνουμε τον κύκλο μας και να έρθουμε σε επαφή με καινούργια πρόσωπα. Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή μας καθώς ιντριγκάρουν το μυαλό και την ψυχή μας και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βιώσουμε μοναδικές συγκινήσεις στον έρωτα. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση δημιουργώντας προβλήματα που θα μας εκθέσουν.

Στις 26/5 η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους ανοίγει ένα κύκλο ενός χρόνου περίπου που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με νέα γνωστικά αντικείμενα που μας ταιριάζουν. Καινούργιες πληροφορίες και γνώσεις λειτουργούν ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα και βοηθούν να εξελιχθούμε και να ανοίξουμε τα φτερά μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικές επιλογές που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς έχουμε τις προϋποθέσεις να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ταξίδια και μετακινήσεις ανανεώνουν την καθημερινότητα και δεν μας επιτρέπουν να ρουτινιάσουμε γι’ αυτό οφείλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε πρόκληση ή ευκαιρία που μας δίνεται.

Η εβδομάδα αρχίζει με έντονη δυναμική καθώς στις 13/5 ο

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: