Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Έντονες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις με την Πανσέληνο που ολοκληρώνεται μέσα στην εβδομάδα. Κύκλοι σχέσεων κλείνουν και οδηγούμαστε σε εξελίξεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες.

Αρχικά το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 7/10 μας βοηθά να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά στον χώρο της δουλειάς. Πιθανό είναι να έχουμε αναλάβει υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουν προκαλέσει άγχος. Η μέρα όμως ενδείκνυται για την διεισδυτικότητα και την διαίσθηση που θα μας χαρίσει η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί στον τρόπο που θα διαχειριστούμε επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι βέβαιο πως μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας αναγνώριση.

Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε οικονομικό επίπεδο καθώς φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι αναγνωρίζουν την προσπάθεια και την προσφορά μας και είναι διατεθειμένοι να μας ανταμείψουν για αυτό. Στην προσωπική μας ζωή, οφείλουμε να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις λεπτομέρειες της σχέσης μας που μας δυσκολεύουν για αυτό δεν πρέπει να διστάσουμε να το πραγματοποιήσουμε.

Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σηματοδοτεί την ολοκλήρωση κύκλων καταστάσεων που επηρεάζουν την επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Πιθανό είναι να πάρουμε αποφάσεις για την εξέλιξη των συνεργασιών ή της αισθηματικής μας σχέσης. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε με ωριμότητα και αποφασιστικότητα καθώς ο Κρόνος από τον Υδροχόο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη πανσέληνο και μπορεί να μας βοηθήσει με την ενέργεια που δίνει.

Σταθερά βήματα προς το μέλλον και σκληρή δουλειά θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε επιτυχημένες συνεργασίες και σχέσεις μέσα στις οποίες θα νιώθουμε ευτυχισμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας καθώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μακρόχρονες καταστάσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Επιτακτική ανάγκη είναι να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στις προσωπικές μας ανάγκες αλλά να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα που θα ικανοποιήσει τους πάντες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: