Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού στις 20/10 κινεί τα νήματα μέσα στην εβδομάδα καθώς μπορεί να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Στις 19/10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεφύγουμε από εμπόδια και καθυστερήσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές.

Κωλύματα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος μένουν στο παρελθόν και η επικοινωνία αποκαθίσταται διευκολύνοντας την συνεννόηση με τους συνεργάτες ή το ταίρι μας. Επίσης ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο διευκολύνοντας μας να πραγματοποιήσουμε κινήσεις που θα διευρύνουν τον φιλικό περίγυρο, θα μας φέρουν πιο κοντά με νέα πρόσωπα που μας κεντρίζουν την προσοχή λόγω της διαφορετικής αντίληψης που έχουν για την ζωή και την κοινωνία.

Το τρίγωνο του Δία με τον Άρη στον Ζυγό δημιουργεί την επιθυμία για πρωτοβουλίες στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία, η οργανωτικότητα και η φαντασία αποτελούν καθοριστικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν για επιλογές και αποφάσεις που θέλουμε να πάρουμε.

Στις 20/10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού αγγίζει το πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς φέρνει στην επιφάνεια ανάγκες και επιθυμίες που εκδηλώνουμε με άμεσο και παρορμητικό τρόπο. Το ταυ τετράγωνο του Πλούτωνα από τον αιγόκερω με την σύνοδο Ηλίου - Άρη στον Ζυγό και την Σελήνη στον Κριό εγείρει ανασφάλειες, ζητήματα ελέγχου και χειρισμού, υπόγειες συμπεριφορές που μπορεί να τραυματίσουν σημαντικές σχέσεις για εμάς. Είναι απαραίτητο να κατευνάσουμε κάθε ανασφάλεια και αμφιβολία που μπορεί να μας ταλαιπωρεί καθώς θα είναι αυτή που θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καθώς επηρεάζεται καθοριστικά η ζωή τους και η πορεία κομβικών σχέσεων όπως αυτές της οικογένειας, της αισθηματικής ζωής, της επαγγελματικής πορείας.

Στις 22/10 το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γίνεται ακριβές κορυφώνοντας την ένταση σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων καθώς έρχονται στο φως παρασκήνιο, εξουσιαστικά παιχνίδια, κατώτερα συναισθήματα που μας κυριεύουν.

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 σηματοδοτεί την ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση, οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς αναδεικνύεται με έντονο τρόπο το ένστικτο της επιβίωσης και της διεκδίκησης καλύτερων οικονομικών όρων. Κληρονομικά ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν τρίτους δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν με έντονο τρόπο. Θα πρέπει να αποφύγουμε το άγχος και την καχυποψία που ενισχύουν τις ανασφάλειές μας και να εμπιστευτούμε απόλυτα την διαίσθηση μας που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς.

Αισθηματικά, μπορούμε να βιώσουμε μοναδικές στιγμές αισθησιασμού και έξαψης με τον σύντροφό μας αρκεί να περιορίσουμε τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που μοιραία θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις λόγω της ζήλιας και των αμφιβολιών που μας δημιουργούν.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας: