Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο 08/06 - 14/06/2020 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4 (51 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 08/06 έως 14/06/2020.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Παρθένοι, παίρνετε την απόφαση να δώσετε τέλος στις απογοητευτικές σκέψεις, βγάζετε από τη μνήμη σας αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις και προχωρείτε χωρίς ενδοιασμούς σε καινούργιο ξεκίνημα. Αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα σκεφτείτε και θα ενεργήσετε πιο απελευθερωμένα, μπαίνουν στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις. Σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε αισθηματικά, θα προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, ενδεχομένως να τολμήσετε να προχωρήσετε σε βήματα που στα παρελθόν δεν βρίσκατε το θάρρος να το κάνετε. Εσείς οι μοναχικοί που είστε χωρίς σχέση, πολύ καλά θα κάνετε και θα ξεκινήσετε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές πράξεις και επιλογές. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να περάσετε ανέμελα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Παρθένου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Παρθένου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να ξυπνήσουν κάποιες ανησυχίες τις οποίες κρατούσες κρυμμένες για καιρό. Μην τις αφήσεις να αναλάβουν τα ηνία στις υποθέσεις σου, καθώς θα σου δημιουργήσουν σύγχυση.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η επαφή με ένα φιλικό σου πρόσωπο θα είναι βοηθητική αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί και να ακούσεις μία δεύτερη γνώμη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις αυτόν που θα του εκμυστηρευτείς τα ζητήματα σου με προσοχή.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να είναι περίεργο αυτή την εβδομάδα και δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα είτε για μία δουλειά είτε για τις προθέσεις συγκεκριμένων προσώπων.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

 Η επαφή που θα έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα σου δημιουργήσει καλή διάθεση αυτή την εβδομάδα. Βέβαια καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς δικά σου ζητήματα, τα οποία πρέπει να ξέρουν μόνο «λίγοι και καλοί».

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να ξυπνήσουν ανασφάλειες σχετικά με ένα οικονομικό πλάνο που έχεις για το επόμενο διάστημα. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε οικονομικά ανοίγματα αυτές τις ημέρες.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

 Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πιθανόν να σε κάνει να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει από κοινού. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα κρύβει παγίδες.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα εργασιακά ζητήματα, μιας και είναι πολύ πιθανόν να σου ξεφύγει κάτι που θα πρέπει να διευθετήσεις.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να σου χαρίσει έμπνευση! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να ξεκινήσεις με το σύντροφό σου ένα κοινό χόμπι.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτές τις ημέρες θα έχεις ανάγκη από ξεκούραση για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Επεδίωξε να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου καθώς αυτό θα αποτελέσει το καταφύγιο σου.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου μπορεί να σου δώσει πληροφορίες, οι οποίες περισσότερο θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει!

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξοδέψεις πολλά παραπάνω χρήματα από αυτά που είχες κατά νου. Απόφυγε τις βόλτες στα μαγαζιά έτσι ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες επιπλέον εξόδων!

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς φαίνεται πως θα δεν θα είναι εύκολο να δεις αντικειμενικά κάποια ζητήματα που υπάρχουν σε αυτές.

Μίλησε ζωντανά με τους μελλοντολόγους μας ΕΔΩ!

Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου;

Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα