Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.9 (53 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ίσως να συζητήσετε για θέματα γύρω από αγορές και απόκτηση συγκεκριμένων υλικών αγορών. Συμφωνίες θα γίνουν σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Στον αισθηματικό και κοινωνικό σας τομέα η στάση σας θα είναι ζωηρή και εκδηλωτική, ενδιαφέρον θα δείξετε σε κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα δώσετε μεγάλη σημασία στα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα καταφέρετε να τα αξιοποιήσετε επιτυχώς. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα, σας δίνω τι συμβουλή οι ενέργειες σας να στοχεύουν στην σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να παραδειγματιστείτε από τα παρελθοντικά λάθη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε, θα καταλάβετε και θα προστατευτείτε. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, θα απουσιάζουν οι επιπολαιότητες, εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος ή αναστολές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Παρθένου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Παρθένου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα καθώς το ρίσκο μπορεί να σου κοστίσει. Προτίμησε να ακολουθήσεις ένα δρόμο με σταθερά βήματα και να μη ρισκάρεις κάτι που έχεις ήδη κερδίσει.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις την υπομονή και την ψυχραιμία που απαιτείται για να διευθετήσεις ορισμένα ζητήματα. Κράτησε τις δυνάμεις σου για ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς αυτά θα είναι τα πιο απαιτητικά.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να υπάρχει κινητικότητα σε αυτό, η οποία όμως μπορεί να σου διαφεύγει. Μείνε μακριά από κόλακες που θα σε προσεγγίσουν ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Ένα ζήτημα του παρελθόντος θα έρθει ξανά στο παρόν και είναι πολύ πιθανό να έχεις την επιστροφή ενός προσώπου που υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ σας. Προσπάθησε να κρατήσεις μικρό καλάθι σε αυτά που θα ακούσεις και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ωραία λόγια, αν δεν συνοδεύονται από τις αντίστοιχες πράξεις.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Οι αντιπαραθέσεις είναι πιθανό σενάριο αυτή την εβδομάδα και ενδεχομένως να υπάρξουν περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να πάρουν τεράστιες διαστάσεις καθώς θα είναι δύσκολο να τις διευθετήσεις.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Ένα εκπαιδευτικό ζήτημα θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με πρόσωπα που σχετίζονται με αυτό. Αν έχεις αναλάβει επαγγελματικά projects και οτιδήποτε χρειάζεται γνώσεις προκειμένου το φέρεις εις πέρας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να το κάνεις.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Οι απόψεις και οι αντιλήψεις που θα έχεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, ενδεχομένως να «σοκάρουν» κάποιους ανθρώπους από τον περίγυρό σου καθώς θα δουν ένα διαφορετικό πρόσωπο! Μην τους πηγαίνεις κόντρα επίτηδες καθώς στο τέλος θα εκνευριστείς και εσύ ο ίδιος.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που δεν σχετίζονται με εσάς τους δύο, καθώς είναι πιθανό αυτά τα ζητήματα να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. 

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια πρόσωπα σε αυτές τα οποία κινούν τα νήματα, κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό από εσένα.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Η πολυαστρία που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα και την δημιουργία θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Επικεντρώσου στα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος σε αυτά.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Η επαναστατική σου διάθεση θα συνοδεύει τις σκέψεις αλλά και τις κινήσεις σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις ακόμα και με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να σκεφτείς αν υπάρχει λόγος για την «επανάσταση» ή αν γίνεσαι επαναστάτης χωρίς αιτία.

Ο Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κινηθείς παρασκηνιακά σε ζητήματα που σε αφορούν, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Προσπάθησε να αποφύγεις κάτι τέτοιο καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό αργότερα οι κινήσεις σου να βρεθούν στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 4 ως 10/3/2024
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα