Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Ο μήνας αυτός φαντάζει να φτάνουμε στην κορυφή του παγόβουνου, είναι δηλαδή ένας αρκετά κομβικός μήνας για την αισθηματική μας ζωή από το διάστημα αυτό και έπειτα θα δούμε πολύ σημαντικές αλλαγές. Το ξεκίνημα του μήνα γίνεται με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο όπου επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο και σίγουρα θα φέρει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα σε κοινωνικά θέματα.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα έχουμε την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω και σηματοδοτεί ένα χρονικό διάστημα που η σκέψη μας θα είναι αρκετά δομημένη, σταθερή και συγκροτημένη. Οι 4 πλανήτες που θα είναι στον Αιγόκερω δηλαδή: ο Ερμής, ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, θα επηρεάσουν πιο πολύ τα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο και τον Αιγόκερω) αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύες).

Στις 15 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο, εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ πιο καλά διότι θα υπάρχει μια αλήθεια και μια διαφάνεια στις συζητήσεις και στις επαφές μας και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) αλλά και τα ζώδια του Αέρα. Στις 16 Φεβρουαρίου έχουμε την πολύ δυνατή Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα - Υδροχόο και επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και μας καλεί να είμαστε ανοιχτόκαρδοι και γενναιόδωροι.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24