Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου2023 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2023, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Είναι ένας μήνας συγκλονιστικός που μας φέρνει αλλαγές και μια επανεκκίνηση σε όλα τα πράγματα. Ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθύς και θα επηρεάσει τα ζώδια του Νερού αλλά και της Γης ενώ θα δυσκολέψει η όψη αυτή τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους και τους Τοξότες. Η μεγάλη αλλαγή είναι ο Κρόνος που θα περάσεις στους Ιχθύς και θα παραμείνει εκεί έως και το 2016 και θα δημιουργήσει νέες βάσεις και νέα δεδομένα σίγουρα στους Ιχθύς αλλά και στους Τοξότες και στους Διδύμους. Επίσης έχουμε την Πανσέληνο στο ξεκίνημα του μήνα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένων και επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο και φέρνει τα πάνω κάτω στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ειδικά στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς.

Ενώ η τέταρτη αλλαγή είναι αυτής της Αφροδίτης στον Κριό όπου θα επηρεάσει τους γεννημένους το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο φέρνει εύνοια και καλοτυχία στα ζώδια της φωτιάς κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Στις 17 Μαρτίου η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα επηρεάσει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς θα βοηθήσει αρκετά στο να περάσουμε ευχάριστες στιγμές αλλα και ποιοτικό χρόνο. Στα μέσα του μήνα έχουμε μια πολύ δυνατή σύνοδο Ήλιου, Ερμή και Ποσειδώνα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια παραμυθένια όψη, θα γίνει κάτι πολύ όμορφο και ονειρεμένο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24