Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.4 (17 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Είναι μια εβδομάδα που μας ζητά να αφήσουμε πίσω μας τα δύσκολα, να φροντίσουμε να βρούμε την ευτυχία γιατί είναι μέσα μας, παρά τις όποιες αναποδιές μπορούμε αν το θέλουμε να βρούμε την ευτυχία μέσα μας. Με τον Ήλιο να είναι στον Καρκίνο, τον Ερμή και την Αφροδίτη επίσης στον Καρκίνο μας βοηθούν πάρα πολυ να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας και να βρούμε έτσι την ευτυχία! Μας βοηθούν να βρούμε τον πυλώνα της οικογένειας, να βρούμε τις αρχές και τις αξίες μας, να έρθουμε κοντά σε άτομα που αγαπάμε και που μπορούμε να φροντίσουμε πρόσωπα που ίσως μας έχουν ανάγκη.

Έχουμε μια συγχορδία δυνάμεων για τα ζώδια της Γης και του Νερού κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο έχουν μια ανεξάντλητη πηγή δύναμης και οι Σκορπιοί και οι Ταύροι και οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθείς. Τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και αυτοί μπορούν να δεχθούν την επιρροή αυτή και να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με την ευτυχία αρκεί να ανοίξουν τις κεραίες τους.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24