Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Είναι ένας μήνας πλούσιος αστρολογικά και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ο πιο σημαντικός μιας και κλείνει την αυλαία του 2022. Αναλυτικά στις 7 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας θετικά τον Ταύρο, Σκορπιό, Παρθένο, σίγουρα τον Αιγόκερω αλλά και τον Ιχθύ. Στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων και θα δημιουργήσει ένα αλαλούμ στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και κυρίως εκείνους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θέλει προσοχή η Πανσέληνος αυτή τόσο στις σχέσεις μας αλλά και να μην είμαστε υπερβολικοί, θα πρέπει να επιδιώξουμε την ισορροπία και την ηρεμία.

Η Αφροδίτη στις 10 Δεκεμβρίου θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης. Ενώ 21 Δεκεμβρίου θα περάσει και ο Ήλιος στον Αιγόκερω αλλά θα έχουμε και την νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα φέρει ισορροπία σε θέματα οικογένειας. Ενώ τέλος του μήνα και της χρονιάς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει πιο πολύ τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών αλλά και τους Καρκίνους, Ζυγούς.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24