Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Στις 2 Ιουνίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 27 Ιουνίου, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στη δέσμευση, στην εξασφάλιση, στην οικογένεια και στα περιουσιακά στοιχεία.  Σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματα θα είναι συνετά και συντονισμένα, επιφυλακτικότητα θα υπάρξει στην ανάληψη ρίσκων, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στην εξασφάλιση και στη σταθεροποίηση.  Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να δεσμευτούν και να πορευτούν με στόχο την αποκατάσταση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι  πιεστικές συμπεριφορές. Οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σταδιακά σε σταθερή σχέση.

Στις 10 Ιουνίου η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα και αδυναμία για δέσμευση.  Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν σχέσεις ή να απομακρυνθούν από πρόσωπα που ασκούν αρνητική επιρροή.

Στις 11 Ιουνίου ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για αυτοπροβολή.  Ουσιαστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, οι ενέργειες θα έχουν δυναμισμό, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Σε θέματα αισθηματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες αποφασιστικές και αρκετά δυναμικές, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

Στις 22 Ιουνίου ο Ερμής στους Διδύμους γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Ιουλίου, παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν και πάλι στην επιφάνεια, θα χρειαστεί να δοθούν λύσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν.  Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, η κοινωνική δικτύωση θα είναι εύκολη,  θα προκύψουν ενδιαφέρουσες επαφές.  Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, κοινωνικοποίηση, ανάγκη για συναναστροφή, ανέμελες θα είναι οι συζητήσεις.

Στις 24 Ιουνίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα εργασιακά καθώς επίσης και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία.  Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, αν υπάρξει φόρτο εργασίας θα επιβαρυνθεί η ψυχολογία, θα επέλθει σωματική και πνευματική κούραση.  Δεν θα λείψουν οι συνειδητοποιήσεις, κάποιοι θα διαπιστώσουν και θα καταλάβουν τι πρέπει να κρατήσουν πλέον στη ζωή τους, και τι είναι καλό να αποβάλουν για να μπορέσουν να πορευτούν ήρεμα και δημιουργικά.

Στις 27 Ιουνίου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Ιουλίου, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή και στην κοινωνική εικόνα.  Δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube