Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη αναλύει τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας τον Σεπτέμβριο. Μας μιλά για έναν αρκετά δυνατός μήνας, για να δράσετε κυρίως εσείς που έχετε στον χάρτη σας σαν στοιχείο το νερό και την γη. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου οπότε τα ζώδια της Γης και του Νερού θα κάνετε πολύ δυνατά ξεκαθαρίσματα και να δημιουργήσετε ένα νέο έδαφος για μια νέα αρχή. Επίσης το μήνα αυτό και πιο συγκεκριμένα στις 11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό όπου θα επηρεάσει με έναν πολύ θετικό τρόπο τα ζώδια της Γης και του Νερού. Ο Άρης θα περάσει στα μέσα του μήνα στον Ζυγό όπου και θα τροφοδοτήσει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου - Ιχθύ όπου πάλι τα ζώδια της Γης και του Νερού θα εκφραστούν περισσότερο συναισθηματικά αλλά συγχρόνως θα κρατήσουν και τις ισορροπίες τους. Τέλος ο Ερμής που θα είναι όλο τον μήνα στον Ζυγό στα τέλη του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος θα επηρεάσει πιο πολύ τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Πρόβλεψη με 1 ευρώ