Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (13 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Είναι ένας συνταρακτικός μήνας για πάρα πολλά ζώδια, κυρίως στην αρχή του μήνα την μεγαλύτερη επιρροή την δέχονται τα παρορμητικά ζώδια. Στις 2 Απριλίου έχουμε τον Ερμή που γυρνά ανάδρομος στον Κριό και θα επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο και έπειτα το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως στο κομμάτι της επικοινωνίας, όπου και θα γίνουμε πιο ρεαλιστές. Η Αφροδίτη θα περάσει στις 5 Απριλίου στον Κριό, ομορφαίνοντας την ζωή των ζωδίων της Φωτιάς, πιο έντονα τους Κριούς φυσικά αλλά και τους Λέοντες και Τοξότες.

Η Αφροδίτη δημιουργεί παρορμητική διάθεση στις σχέσεις μας, έχουμε θάρρος να φλερτάρουμε και διεκδικούμε αυτό που θέλουμε. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι η νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου στον Κριό. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί τέλη δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν κάποια έντονα γεγονότα που θα τους ζορίσουν και θα τους αναγκάσουν αν αφήσουν πίσω στο παρελθόν προκειμένου να έρθει κάτι νέο στην ζωή τους.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24