Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.2 (5 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Είναι ένας αρκετά πλούσιος μήνας αστρολογικά, με πολλές ταχύτητες. Να ξεκινήσουμε με τον Ήλιο που θα είναι στον Ζυγό, οπότε οι γεννημένοι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα μπουν σε μια ανανεωτική φάση. Ο Ερμής και αυτός με την σειρά του θα περάσει στον Ζυγό θα φέρει ισορροπία και αρμονία και στα τρία δεκαήμερα.

Από τις 9 του Οκτώβρη η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο, θα βοηθήσει και αυτή με την σειρά της αν και δεν είναι μια θέση που της αρέσει αλλά θα μπορέσει να μας κάνει να δούμε τα πράγματα με λογική και αντικειμενική ματιά! Ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, θα φέρει πάθος και μυστήριο αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να μην γυρίσουμε πίσω τον χρόνο σε μια σχέση μας, για ότι αρνητικό μπορεί να συνέβη τότε ανάμεσα σας.

Ενώ στις 14 Οκτώβρη θα έχουμε την νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό που έχουν γεννηθεί τέλη δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). Ενώ 28 Οκτώβρη έχουμε την Πανσέληνο - Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου και θα φέρει κάποιες δυσκολίες, θα αισθανθούμε ανασφάλεια, θα φέρει τα πάνω κάτω. Επηρεάζονται οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24