Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου2022, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς μιας και έχει πάρα πολλές εξελικτικές όψεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε σε πολλούς τομείς αλλά δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία. Περιμένουμε το μεγάλο τετράγωνο στον σταθερό σταυρό δηλαδή στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους το οποίο ξεκινά να επηρεάζει από 4 Αυγούστου έως 14 Αυγούστου, θα επηρεάσει και θα πιέσει τα ζώδια αυτά αλλά θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δώσει μαθήματα προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε! Θα πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να μην φοβόμαστε γιατί ο φόβος δεν βοηθά πουθενά παρά μόνο μας κρατά δέσμιους στην απραξία.

Τον μήνα αυτό σαφέστατα λόγω της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα επηρεαστεί το αντίστοιχο ζώδιο και όχι μόνο, επίσης η μετακίνηση του Ερμή στην Παρθένο θα φέρει βοήθεια στην πρακτικότητα στα ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω. Στα μέσα του μήνα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου, φέρνοντας ανακατατάξεις και μεγάλες αλλαγές. Στην Πανσέληνο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, να έχουμε υπομονή διότι θα υπάρχει ένταση και μια ανακατωσούρα.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24