Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 4 ως 29 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 4 ως 29 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.7 (6 votes)
Βάσια Βέρτη

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 29 Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο οι διαπροσωπικές σχέσεις βαθαίνουν και χαρακτηρίζονται από πάθος και έντονα συναισθήματα, ενώ κυριαρχούν παράλληλα η ζήλεια και η κτητικές συμπεριφορές. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν κρυφές σχέσεις αυτή την εποχή ή να αναζωπυρωθούν παλιοί έρωτες που έχουν αφήσει απωθημένα…

Αφροδίτη στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντάς εύνοια σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα που αφορούν τον δεσμό σου. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές σε ό,τι αφορά τους κοινούς πόρους που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, σε οφειλές, δάνεια ή οικονομικές συμφωνίες. Παράλληλα, φαίνεται πως ανεβαίνει η λίμπιντό σου και καταφέρνεις να αναζωπυρώσεις το πάθος στην σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα… Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου και η σχέση σου αποκτά περισσότερο ρομαντισμό, σταθερότητα και αρμονία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, ακόμα και να υποδεχτείς έναν καινούριο έρωτα στη ζωή σου που θα εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση. Εύνοια παρουσιάζεται και στις συνεργασίες σου και αν έχεις ήδη μια στα σκαριά, θα τη δεις να εξελίσσεται. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνάει στον 6ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την δουλειά σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα. Το διάστημα αυτό, θα καταφέρεις να εντάξεις στο πρόγραμμά σου δραστηριότητες που απολαμβάνεις, ενώ γενικά θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο στη σχέση σου και σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Αν αναζητάς νέα δουλειά καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι πολλαπλάσιες. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας τον έρωτα στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι και να φλερτάρεις, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, φαίνεται πως αναγνωρίζονται οι κόποι σου και τα ταλέντα σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να σκέφτονται την απόκτηση απογόνων. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνάει στο ηλιακό σου ναδίρ. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση λόγω συμβίωσης. Από την άλλη, αν σχεδίαζες μια αγοραπωλησία ακινήτου, φαίνεται πως προχωρά, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια επένδυση. Επίσης, οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου και να περάσεις χρόνο με συγγενικά σου πρόσωπα. Παράλληλα, η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με τον οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον 2ο ηλιακό σου οίκο, χαρίζοντας εύνοια στα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό, είναι πολύ πιθανό να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια επένδυση ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία. Εύνοια θα έχεις και στα αισθηματικά σου, αφού οι δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους να αποκτά συναισθηματική ανανέωση και οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους προσφέρει ασφάλεια. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε ανεβάζει στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου. Το διάστημα αυτό, θα νιώσεις πιο ελκυστικός/ή και γοητευτικός/ή, θα βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου, την δημιουργικότητά σου και τον ακαταμάχητο εαυτό σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ρομαντική και παθιασμένη, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σου μια παρουσία που θα σε γοητεύσει είναι αυξημένες… Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα και να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και την εσωτερική σου φωνή. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα κάνεις έναν απολογισμό των ερωτικών σου επιλογών και ίσως στραφείς και σε έναν παλιό σου σύντροφο, προκειμένου να αναζητήσεις ασφάλεια και μερικές στιγμές πάθους. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σκέψου καλά πριν ενδώσεις σε έναν παράνομο έρωτα… Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει την κοινωνική σου ζωή σε πρώτο πλάνο και σε παρακινεί να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέους φίλους. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Ακόμη, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες ή να ενταχθείς σε κάποιο σύλλογο, ο οποίος έχει κάποιο κοινωνικό πρόσημο. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ηλιακό σου μεσουράνημα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Θα λάβεις αναγνώριση στη δουλειά σου και ίσως κάποια επιβράβευση από ένα ανώτερό σου, ενώ αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, θα παρουσιαστούν πολλαπλάσιες προτάσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα μια συνεργασία, που θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη. Εύνοια θα υπάρξει και στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 90 ηλιακό σου οίκο, εκκινώντας μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα. Θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να κάνεις καινούριες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες ή να προχωρήσεις σε ένα μεταπτυχιακό. Ακόμη, θα νομικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν παρουσιάζουν εύνοια, ενώ όσον αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό, αν ανήκεις στους αδέσμευτους ή να πραγματοποιήσεις ένα πολύ όμορφο ταξίδι με το ταίρι σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24