Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 και όπως κάθε νέο φεγγάρι, μας ωθεί να προχωρήσουμε σε ένα καινούριο ξεκίνημα. Πρόκειται να κάνουμε μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν την εργασιακή καθημερινότητα, την υγεία μας, τις πρακτικές υποχρεώσεις και σε κάθε τι που απαιτεί μεθοδικότητα, οργάνωση και ανάλυση. Παράλληλα, φαίνεται πως αποκαλύπτεται κάποιο τραύμα ή μια πληγή τις μέρες αυτές, το οποίο καλούμαστε να επουλώσουμε, γιατρεύοντάς το και σε άλλους.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σου. Το επόμενο διάστημα, η προσοχή σου στρέφεται στις εργασιακές σου υποχρεώσεις, ενώ φαίνεται πως θα αναδιαμορφωθεί η καθημερινότητά σου και το πρόγραμμα που ακολουθείς. Οι συναδελφικές σχέσεις και άλλα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σου, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, ίσως σε απασχολήσουν κάποιες εξετάσεις υγείας ή θελήσεις να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε καλεί να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου μέσα από ένα νέο εγχείρημα που σου προτείνεται, το οποίο σε βοηθά να διαφημίσεις τα ταλέντα σου. Παράλληλα τις μέρες αυτές, η αισθηματική σου ζωή παρουσιάζει εξελίξεις και ενδεχομένως να έχεις περισσότερη διάθεση για φλερτ, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι Ταύροι έχουν αυξημένες πιθανότητες να υποδεχθούν μια εγκυμοσύνη ή αν έχουν ήδη παιδιά, να τους απασχολήσουν έντονα οι εξελίξεις που συμβαίνουν στη ζωή τους. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Τις μέρες αυτές, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση, σε μία μετακόμιση ή ακόμη και σε συμβίωση, αν διατηρείς μόνιμη σχέση. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με τους γονείς σου και με αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως χρειαστεί να τους παρέχεις κάποιου είδους βοήθεια. Επίσης, ενδεχομένως να θελήσεις να ασχοληθείς με τις ρίζες και το παρελθόν σου, ώστε να ανακαλύψεις και κάποια κομμάτια του εαυτού σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και σε παρακινεί να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε πρακτικά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά σου, ενώ ίσως να υπάρξουν και εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα αδέρφια σου, τους γείτονες ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Παράλληλα, διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως πραγματοποιήσεις και ένα κοντινό ταξίδι για να γεμίσεις μπαταρίες… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Τις μέρες αυτές καλό είναι να αποφύγεις περιττά έξοδα και να προσπαθήσεις να οργανώσεις τα εισοδήματά σου, ώστε να ξενοιάσεις από εκκρεμότητες. Παράλληλα, αν είχες στα σκαριά κάποια αγορά, θα τη δεις να υλοποιείται, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται και θέματα επενδύσεων ή κινητής περιουσίας. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Οι αισθηματικές σου υποθέσεις ωθούνται σε ένα νέο ξεκίνημα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, πιθανόν η σχέση σου να περάσει στο επόμενο στάδιο, ενώ για τους αδέσμευτους προμηνύονται εξελίξεις με νέα πρόσωπα. Νέα δεδομένα θα παρουσιαστούν και στις συνεργασίες σου και ίσως να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια καινούρια ή παρατηρήσεις αλλαγές στις υπάρχουσες. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο σε περισυλλογή και ενδοσκόπηση. Το διάστημα αυτό, πιθανόν να θελήσεις να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιο σκοπό και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για χαλάρωση και ξεκούραση και για να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματα και τα σχέδιά σου. Βέβαια, καλό είναι να αποφύγεις προς το παρόν τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, γιατί τα πράγματα κινούνται σε ένα παρασκήνιο. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο φιλικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μία οργάνωση ή να σου προταθεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στην εργασία σου, το οποίο απαιτεί ομαδική δουλειά. Παράλληλα, οι μελλοντικοί στόχοι και τα όνειρά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και πιθανόν να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα ως προς το τι είναι πραγματοποιήσιμο και τι χρειάζεται να εγκαταλείψεις. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει την επαγγελματική σου πορεία. Ίσως, γίνουν κάποιες συζητήσεις με τους ανώτερούς σου αυτό το διάστημα, ώστε να θέσετε προτεραιότητες στις αρμοδιότητές σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου και να ασχοληθείς με κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο παραγωγικός. Σε γενικές γραμμές,  ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες, είναι τα θέματα που έρχονται σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει θετικά το ζώδιό σου και φέρνει νέα προοπτική στις υποθέσεις σου. Κάποιο νομικό ζήτημα ή ένα επαγγελματικό εγχείρημα που σχετίζεται με το εξωτερικό, παρουσιάζει εξελίξεις, μέσα από τις οποίες έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους σου και βρίσκεις ένα νέο όραμα για το μέλλον σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αναψυχής ή να έχεις κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα εκπαίδευσης. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο οικονομικά ζητήματα και σε καλεί να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές. Ακόμη, ίσως υπογράψεις κάποια συμφωνία ή σε απασχολήσουν κληρονομιές το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και επενδύσεις. Δεν αποκλείεται ακόμη να αλλάζει κάτι στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Από την άλλη, το φαινόμενο ενδεχομένως να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως θα μπεις σε σκέψεις αναφορικά με τη σχέση σου, ώστε να λάβεις αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξή της. Αν ανήκεις στους Ιχθείς που έχουν κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, είναι πολύ πιθανό να τη να εξελίσσεται σε μόνιμο δεσμό. Παράλληλα, ίσως να ξεκινάς μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να εγχείρημα στη δουλειά σου παρέα με κάποιον στενό σου συνάδελφο. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο; τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24