Σε βλέπει φιλικά ή μπλέκεται και η αγάπη στη μέση; Δες το ζώδιο του!

Σε βλέπει φιλικά ή μπλέκεται και η αγάπη στη μέση; Δες το ζώδιο του!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (4 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Πολύ κοντά βρίσκονται φιλία και έρωτας, δυο ευγενικά συναισθήματα που περιέχουν ταυτόχρονα και ευγενείς προθέσεις προς το άλλο μέλος, και βεβαίως θερμά αισθήματα. Και στην φιλία και στον έρωτα, ο ένας για τον άλλο επιθυμεί και εύχεται να του συμβαίνει πάντα το καλλίτερο, είναι ως επί το πλείστων ανοιχτός χωρίς επιφυλάξεις. Μιλάμε πάντα για τις ιδανικές καταστάσεις, που ευτυχώς είναι ο κανόνας, και αν υπάρχουν εξαιρέσεις, εκπίπτουν αυτομάτως από το να χαρακτηριστούν πραγματική φιλία ή πραγματικός έρωτας.

Ανάμεσα σε δυο πρόσωπα, όταν υπάρχει πραγματική φιλία και αμοιβαία αποδοχή, πολλές φορές απαιτείται ένα μικρό κλικ για να συνειδητοποιήσουν ότι σιγοβράζει και πιο δυνατό και σύνθετο που περιέχει και την ερωτική έλξη. Για να ερωτευτεί κανείς πρέπει στα συναισθήματα του να περιέχονται πρώτα όσα αισθάνονται οι φίλοι μεταξύ τους, και κατόπιν προστίθεται και το ερωτικό στοιχείο, πράγμα που είναι θεμιτό. Άλλα ζώδια σταματούν στην φιλία σαν όριο αξεπέραστο από πεποίθηση, και άλλα προσχωρούν στην φίλια που περιέχει και ερωτισμό ή και σε Έρωτα με Έψιλον κεφάλαιο.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν μπορεί να μπλέξει την φιλία με την αγάπη.

ΚΡΙΟΣ

Ξέρεις κάποιον Κριό που να μην είναι ευρύς ο κύκλος των γνωριμιών του; Αυτός είναι ο κυνηγότοπος του. Υπάρχει κανείς που η κατάκτηση να μην είναι ο αυτοσκοπός του; Ε, μέσα σ’ αυτές τις κατακτήσεις μπορεί να συμπεριληφθούν και πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος . Ένας λόγος παραπάνω όταν τους συνδέουν τα τρυφερά και θερμά ανεπιφύλακτα συναισθήματα της φιλίας, είναι ευκολότερο να μετασχηματιστούν σε ερωτικό ειδύλλιο και μάλιστα με μακρόπνοες προοπτικές. Μην τον αδικείς γι’ αυτό, πρόσωπα προς τα οποία τρέφει αγαθά αισθήματα θα ερωτευτεί και που του είναι αποδεκτά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τον έρωτα. Ποιους θα ερωτευτεί, τους εχθρούς του; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι βραδυφλεγής, είναι αργός στην συνειδητοποίηση ότι είναι ερωτευμένος. Ερωτεύεται κάποιο πρόσωπο που του είναι οικείο και το εμπιστεύεται, και τι πλησιέστερο σ’ αυτό το πρότυπο από κάποιο από τον στενό φιλικό του κύκλο πρόσωπο. Ο Ταύρος, σπάνια ψαρεύει σε θολά νερά. Τι φυσικότερο λοιπόν από το να αναζήτα τον έρωτα στο περιβάλλον του και ανάμεσα σε πρόσωπα που αγαπά, γνωρίζει καλά που πατά και που τα αισθήματα του γι’ αυτά σταδιακά ωριμάζουν προς την κατεύθυνση ενός έρωτα. Αυτό εγγυάται την σταθερότητα, την οποία επιζητά στα πάντα, πολύ δε περισσότερο σε έναν αισθηματικό δεσμό. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δίδυμο όλα τα ενδεχόμενα είναι εξ ίσου πιθανά. Με την πάγια του αντίληψη ότι δεν πρέπει να δεσμευτεί, δεν κάνει εύκολα σχέσεις που να θελήσει να διαρκέσουν, αρκείται στις βραχύβιες και κατά προτίμηση, όπου εμπλέκεται και ο παράγων φίλια. Στις σχέσεις του πρέπει να αναζωπυρώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον ειδ’ άλλως έχει έτοιμη την πόρτα της απόδρασης. Αυτό έχει αποτέλεσμα τις σύντομες σε διάρκεια σχέσεις, επομένως, προλαβαίνει εκ των πραγμάτων να έχει μεγαλύτερο αριθμό συντρόφων ,και που αλλού θα τους ανανεώνει αν όχι από τον φιλικό του κύκλο; Η εξέλιξη: ¨Καλά περάσαμε, και πάλι φίλοι είμαστε¨. Μήπως για τους Διδύμους βγήκε η ορολογία ¨ φίλοι με προνόμια¨; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος που έχει έφεση στην δημιουργία οικογενείας, βρίσκεται πολύ κοντά στις έννοιες οικείος και οικειότητα, άρα κάτι πολύ κοντινό του, τον φέρνει στο σημείο να νοιώσει πιο άνετα και πιο ζεστά. Το φιλικό του περιβάλλον είναι το ιδανικό μέρος γι’ αυτόν να αναζητήσει την δημιουργία σχέσεων με αισθηματικές προεκτάσεις, αφού θα έχει προηγηθεί μια περίοδος γνωριμίας, εξοικειώσεως, φιλίας, κατά την οποία έχει γνωρίσει της περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα του υποψηφίου ετέρου ημίσεως. Έτσι βαδίζει εκ του ασφαλούς, όντας καλυμμένος από δυσάρεστες εκπλήξεις ως προς το ποιον του άλλου, γιατί πάντα στο μυαλό του τριγυρίζει η ιδέα της δια βίου δέσμευσης. Άρα και εδώ η φιλία μπορεί να είναι ο προθάλαμος της σχέσης. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Ο μαγνητικός Λέων, έχει πάντα ένα απόθεμα θαυμαστών που χρειάζεται απλώς ένα νεύμα του για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του και να προαχθεί από την φιλία ή την απλή γνωριμία σε ταίρι. Για να μπει όμως στην διαδικασία ο Λέων, πρέπει να υπάρχουν ή να δημιουργηθούν νέα δεδομένα που να του δημιουργήσουν έλξη προς κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζει. Αν είχε ανακαλύψει από την αρχή στα φιλικά του πρόσωπα τα στοιχεία που θα ταίριαζαν στο υποψήφιο ταίρι του, θα είχε ήδη προχωρήσει από πριν σε σχέση, δεν διακρίνεται άλλωστε για τον πουριτανισμό του. Χωρίς αυτά τα νέα δεδομένα που θα ανέτρεπαν το σκηνικό και που θα πρέπει να είναι δεόντως ισχυρά δεν υπάρχει εξέλιξη. Προχωρά λοιπόν να κοσμήσει το μέτωπο του με νέες δάφνες κατακτήσεων που είναι ενδιαφέρουσες. Και οι παλιές; Η μεγαλόθυμη βασιλική του συμπεριφορά δεν αφήνει πίσω της πικρίες και έχθρες, οι παλιές του κατακτήσεις συμπληρώνουν τις στρατιές των φίλων του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα, ίσως και περάν του δέοντος. Α, όλα κι’ όλα, κάποιος/α που τοποθετεί ακόμη και τα μαντηλάκια του στο ράφι την ντουλάπας του ζυγισμένα στοιχισμένα δεν θα κατηγοριοποιούσε τους ανθρώπους; Άλλο πράγμα φίλος, άλλο γνωστός, άλλο πράγμα συνεργάτης, άλλο πράγμα το ερωτικό που δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες. Μπορεί να αισθανθεί κάποια ερωτική έλξη για κάποιο πρόσωπο κατά την πρώτη γνωριμία, αλλά αν δεν γίνει δυνατόν να υπάρξει προσέγγιση, αυτομάτως επακολουθεί κατάταξη στην κατάλληλη κατηγορία και εκεί και παραμένει μια και καλή. Αν πάλι συμβεί το αντίθετο και γίνει ο Παρθένος στόχος πολιορκίας από πρόσωπο λανθασμένης κατ’ αυτόν κατηγορίας, βραχυκυκλώνεται και βγαίνει από τα νερά του μην ξέροντας πώς να συμπεριφερθεί. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Ένα Ζώδιο σαν τον Ζυγό, που όλη την ζωή του την πλαισιώνει με καλαίσθητα πράγματα, συνήθως ακριβά και σινιέ, ώστε να είναι εξασφαλισμένος για την ποιότητα και την άξια τους, δεν θα μπορούσε να κάνει επιλογή ανθρώπων με διαφορετικά κριτήρια. Ψηλά στις προτιμήσεις του είτε σε επίπεδο φιλίας είτε σε ερωτικό, πάντα βρίσκονται πρόσωπα που χαρακτηρίζονται για την ομορφιά τους, την ευφυΐα τους, το στάτους τους στην κοινωνία, την ποιότητα τους. Είναι απίθανο κάποιος Ζυγός να μείνει ασυγκίνητος από αυτά τα προσόντα και να μην εμπλέξει και το ερωτικό στοιχειό στις φιλικές σχέσεις του, δεν τα έχει και ιδιαίτερα καλά με ενδοιασμούς τέτοιου είδους... Στο κάτω κάτω, δεν έχει και άδικο, όταν βρίσκεται κάποιο πρόσωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά στον περίγυρο του να μην αδιαφορήσει και να περάσει με πολύ μεγάλη ευκολία την νοητή γραμμή που χωρίζει φιλία και έρωτα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο μύλος που αλέθει τα πάντα. Φίλοι/ες, γνωστοί/ες άγνωστοι/ες, όλοι/ες με την σειρά τους, όχι διακρίσεις, όχι αδικίες, όλοι/ες θα πάρουν. Η ακόρεστη διάθεση του για κατακτήσεις δεν του αφήνει περιθώρια για ενδοιασμούς και ταμπού, δεν χωράνε στην νοοτροπία του. Το κατακτητικό του ορμέμφυτο είναι πανίσχυρο και οι κοινωνικές συμβάσεις δεν τον αγγίζουν εκεί. Μπορεί κάλλιστα να στρέψει τα ερωτικά βέλη του προς όποια κατεύθυνση του έλθει η επιφοίτηση όχι άνωθεν αλλά έσωθεν, όπως του καπνίσει, φραγμοί Μηδέν. Βέβαια το καινούργιο έχει άλλη χάρη γι’ αυτόν να το εξερευνήσει, δεν περιφρονεί όμως και τις επαναλήψεις από την συλλογή των κατακτήσεων του, μια καλά δοκιμασμένη συνταγή από όπου έχει αποκομίσει ευχάριστες αναμνήσεις. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν καθιερώθηκε η ορολογία ερωτική περιπέτεια, προφανώς κάποιοι είχαν υπ’ όψιν τους τις ερωτικές συμπεριφορές κάποιων Τοξοτών. Είναι που είναι περιπετειώδης τύπος, άνετος και ανέμελος στην αντιμετώπιση κάθε κατάστασης και αυτό του κάνει ακόμη πιο δυσδιάκριτη και αδιόρατη την γραμμή που χωρίζει την φιλία με τον έρωτα, επειδή δε, διαθέτει και μια επιλεκτική μυωπία την παραβιάζει συχνά - πυκνά. Λογω της ιδιοσυγκρασίας και της νοοτροπίας του, το είδος των σχέσεων που του ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη, είναι η φιλία με προνόμια. Έτσι απολαμβάνει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, και η πίτα γερή και ο σκύλος χορτάτος, και ανεξαρτησία και ελευθερία, αλλά και τα προνόμια, προνόμια! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και ο Αιγόκερως άνθρωπος είναι, μπορεί να βγάλει και αυτός τους φίλους μέσα από τα όρια όπου τους κατατάσσει, περνώντας τους σε άλλη κατηγορία. Όχι συχνά, αλλά το κάνει, όμως πάντοτε με ενδοιασμούς και εσωτερική πάλη. Ο φόβος μήπως κάτι δεν πάει καλά και χάσει τον φίλο του, είναι επίσης άλλος ένας ανασταλτικός παράγων. Για να γίνει αυτή η υπέρβαση, πρέπει να τον σπρώξουν πάρα πολύ δυνατά συναισθήματα, ώστε να βάλλει στην άκρη τις αρχές και τα ταμπελάκια του και να επενδύσει πολλά σ’ αυτόν τον έρωτα. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι του και όντως ναυαγήσει ο ερωτικός δεσμός, εδώ δεν μιλάμε ποτέ για περιπέτεια, θα βρεθεί να είναι τόσο πληγωμένος που θα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με το πρώην ταίρι του για να μην θυμάται τα δυσάρεστα και τα ξαναζεί και ούτε λόγος για φιλική σχέση! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλαρότητα και χάος, όπως και σε κάθε τι που χαρακτηρίζει τον Υδροχόο στις σχέσεις του επικρατεί και εδώ. Φίλοι και ταίρια μεταπηδούν από την μια κατηγορία στην άλλη χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες, με τρόπο που θυμίζουν τις συμπεριφορές των χίπις της δεκαετίας του εβδομήντα. Άλλωστε οι φίλοι και όλο το περιβάλλον του Υδροχόου είναι της ίδιας νοοτροπίας με αυτόν, κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του, γι’ αυτό και αποτελούν την παρέα του, αν δεν ταίριαζαν, δεν θα συμπεθέριαζαν. Το συμπέρασμα: Κατηγορηματικά Ναι, αν υπάρχει και ερωτική ή σαρκική έλξη, ο Υδροχόος δεν θα είχε ποτέ την παραμικρή επιφύλαξη και δεν θα ¨κώλωνε¨ λογω φιλίας να μην δει κάποιον/α ερωτικά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στα τόσα παραμύθια που ζει καθημερινά ένας Ιχθύς, δεν του είναι και κανένα δύσκολο πράγμα να πλάσει στο μυαλό του κάποια υποθετική ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο και κάποιο φιλικό του πρόσωπο, είτε γιατί του αρέσει, είτε γιατί απλώς ταιριάζει η προσωπικότητα του στην ιστορία. Επομένως, πρώτοι και καλλίτεροι στις προτιμήσεις του Ιχθύ προς τους οποίους έχει στραμμένες τις βλέψεις και τις φαντασιώσεις του, είναι οι κοντινοί του άνθρωποι δηλαδή τα φιλικά του πρόσωπα. Έτσι στους κατά φαντασίαν ασθενείς τώρα προσθέτουμε τους κατά φαντασίαν ερωτευμένους. Για να μην πούμε ότι φαντασιώνεται και ότι διάφοροι άλλοι είναι ερωτευμένοι με αυτόν. Αν δε αυτό σε κάποια περίπτωση ισχύει, η ύπαρξη φιλίας δεν θα τον εμποδίσει καθόλου να ενδώσει ερωτικά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24