Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Μάιος προμηνύεται έντονος ιδιαίτερα στα μέσα του καθώς κυριαρχεί η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα ταύρου σκορπιού που αλλάζει τα δεδομένα σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Ο Ερμής έχει μετακινηθεί στους Διδύμους από τις 30/4 δημιουργώντας την ανάγκη για έντονη επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρο που μπορεί να μας δώσει πολλά. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε προτάσεις και ιδέες που θα μας χαρίσουν καταπληκτικές επαγγελματικές στιγμές, αποφεύγοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία.

Στις 2/5 η Αφροδίτη μετακινείται στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να αλλάξουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στον κοινωνικό περίγυρο. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας πού εντυπωσιάζονται από το ταπεραμέντο μας. Σημαντικό είναι να δείξουμε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων και να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας προκαλώντας δυσαρέσκεια.

Στις 11/5 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους εντείνοντας την δυσκολία στην επικοινωνία και τις παρεξηγήσεις. Καθυστερήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει στον Κριό βάζοντας φωτιά στην αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα. Σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν που θα βοηθήσουν να εξελιχθούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε αλαζονεία και υπερβολές που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Στις 16/5 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού αναστατώνει την ζωή των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο εντείνει την πίεση, τις ευθύνες, τον περιορισμό. Πιθανό είναι να υπάρξουν αποφάσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς δεν αποκλείεται να μην εξελίσσονται τα σχέδια μας όπως επιθυμούμε και να εγκαταλείψουμε κάποια από αυτά. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο η καχυποψία και η κατήφεια είναι έντονες και μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους δίνοντας μας την δυνατότητα να ξεφύγουμε από αρνητικές σκέψεις που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επικοινωνία και διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας και φτιάχνουν την διάθεση μας. Στις 23/5 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο επαναφέροντας στο προσκήνιο καταστάσεις οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν από το παρελθόν και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε. Δυσκολίες στην επικοινωνία και στις συμφωνίες μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις που θα μας αναστατώσουν.

Στις 25/5 ο Άρης μετακινείται στον Κριό ενισχύοντας την ενεργητικότητά και τον δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης στο ζώδιό της κυβέρνησης του μας ωθεί να λειτουργήσουμε αποφασιστικά σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που μας δίνονται καθώς τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιθυμίες και τα σχέδια μας. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές και νευρικότητα που θα προκαλέσουν προβλήματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Στις 28/5 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφα και να χαρούμε μικρές απολαύσεις της ζωής που ανεβάζουν το κέφι μας. Σπατάλες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ύλη.

Στις 30/5 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις κοντινές σχέσεις και σε ότι αφορά το εμπόριο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οφείλουμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις αποφάσεις μας καθώς με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία να κυβερνά τα Φώτα οι παρεξηγήσεις λόγω ανασφαλειών και φόβο μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε καθοριστικές σχέσεις της ζωής μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: