Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Ιανουάριος, ο πρώτος μήνας του 2021, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινωνικές δράσεις και διαμαρτυρίες λόγω οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Αρχικά στις 7 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στον Ταύρο, αφήνοντας πίσω το ζώδιο του κριού στο οποίο παρέμεινε για έξι περίπου μήνες. Στροφή σε οικονομικά ζητήματα και στο εισόδημά μας σηματοδοτεί η έλευση του Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο καθώς επιδιώκουμε να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατάσταση πεισματικά και με μεγάλη επιμονή. Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σε υπερβολική συντήρηση στην διαχείριση των χρημάτων και της ύλης.

Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα τις πρωτότυπες ιδέες και τις επαναστατικές προτάσεις. Επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος που μπορούν να αντιληφθούν τη νοοτροπία και το σκεπτικό μας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας στην επαγγελματική μας ζωή και σε ζητήματα κοινωνικής καταξίωσης. Η δημόσια εικόνα μας παίζει σημαντικό ρόλο για εμάς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προσωπικές επιδιώξεις και προσπάθεια επιρροής στο χώρο της καριέρας. Η προσωπική μας ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές αναταράξεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Στις 13 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί έναν καινούργιο κεφάλαιο σε επαγγελματικά ζητήματα. Η σύνοδος των Φώτων με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην συγκεκριμένη νέα αρχή και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσουμε σε μία καινούργια επαγγελματική διαδρομή που μπορεί να μας εκφράζει. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται το παρασκήνιο και οι εξουσιαστικές στάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν και να μας ενοχλήσουν ιδιαίτερα. Ανατροπές και υπερένταση μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα που θα μας οδηγήσουν σε σφοδρές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι απαραίτητο να έχουμε αυτοσυγκράτηση ώστε να μην οδηγηθούμε σε ρήξεις.

Στις 17 Ιανουαρίου πραγματοποιείται το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες μέσα από ομαδικές προσπάθειες και μεγάλους οργανισμούς. Αυτές θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά για την πορεία της ζωής μας και θα μας ωθήσουν ώστε να από πούμε από παλιότερες νοοτροπίες που μας χάριζαν ασφάλεια.

Στις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, σε θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Έντονη είναι η ανάγκη να συναναστραφούμε το φιλικό μας περιβάλλον και να γίνουμε αποδεκτοί για τις προτάσεις μας και τις απόψεις μας.

Στις 20 Ιανουαρίου ο Άρης και ο Ουρανός σχηματίζουν σύνοδος στον Ταύρο ανατρέποντας οικονομικά και υλικά δεδομένα. Οι εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν θα οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις και κόντρες.

Στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα μας καλεί να επικεντρωθούν σε θέματα προσωπικών και φιλικών σχέσεων, σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε, σε θέματα ασφάλειας και υλικών αγαθών που θα μας απασχολήσουν έντονα. Η παρουσία του Δία από τον Υδροχόο και του Άρη από τον Ταύρο αυξάνουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στο φιλικό περιβάλλον. Καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι υπερβολές και η αδιαλλαξία δεν θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε το επιδιωκόμενο.

Στις 31 Ιανουαρίου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο δημιουργώντας προβλήματα επικοινωνίας σε φιλικές σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες. Καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις καθώς θα είναι αδιέξοδες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις του μήνα Ιανουαρίου 2021: