Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Υποδεχόμαστε το 2023 με θετική διάθεση καθώς ο Ιανουάριος κατά τη διάρκεια του θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε σε όλα τα επίπεδα επίπεδα.

Αρχικά στις 3/11 η Αφροδίτη μετακινείται στον Υδροχόο δίνοντάς μας την δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά με το φιλικό μας περιβάλλον. Απολαμβάνουμε την παρέα του συντρόφου μας και δρομολογούμε κοινούς στόχους που μας ικανοποιούν και τους δύο. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκφράσουν συναισθήματα και να μας αιφνιδιάσουν θετικά με τη διάθεσή τους.

Στις 7/1 η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου δρομολογεί εξελίξεις στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Το τρίγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή επαναφέρουν στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα την οικογένεια και το πεδίο της κοινωνικής καταξίωσης. Απαραίτητο είναι να μην λειτουργήσουμε συντηρητικά και υποκειμενικά ενοχλώντας πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Στις 12/1 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους διευκολύνοντας μας σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Παράλληλα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε κοντινές αποδράσεις και επαγγελματικά ταξίδια που μπορεί να είχαν αναβληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το κοντινό περιβάλλον καθώς νιώθουμε έτοιμοι να εκφράσουμε επιθυμίες και σκέψεις που μας απασχολούν εδώ και καιρό.

Στις 18/1 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντας την επικοινωνία στο επαγγελματικό περιβάλλον. Συζητήσεις και συνομιλίες εξελίσσονται ομαλά και μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Απολυτότητα και πείσμα δεν θα βοηθήσουν να επικοινωνήσουμε όπως επιθυμούμε με φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους για αυτό οφείλουμε να κρατήσουμε το μέτρο.

Στις 20/1 ο Ήλιος μετακινείται στον Υδροχόο, στο ζώδιο της αδυναμίας του. Γεγονός είναι πως στρέφουμε την προσοχή μας στους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους. Επιδιώκουμε να βρεθούμε σε ομαδικές προσπάθειες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας αφού είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους γύρω μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε σε νέες φιλοδοξίες που μας κεντρίζουν την προσοχή. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα στηρίξουν κάθε μας επιδίωξη. Άλλωστε η τύχη είναι με το μέρος μας καθώς ο Δίας από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τα Φώτα.

Στις 27/1 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ζήσουμε το ονειρικό στην προσωπική μας ζωή. Παράλληλα όμως αυξάνονται και οι αυταπάτες για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας γιατί έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: