Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Ιούνιος αρχίζει με αλλαγή ενεργειών καθώς στις 3/6 ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους στο ζώδιο της κυβέρνησης του. Η επικοινωνία διευκολύνεται καθώς έχουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τους γύρω μας και κυρίως με πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και ενισχύουν τις ικανότητες και την αυτοπεποίθησή μας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν άμεσα τον στενό περίγυρο και την προσωπική μας ζωή. Η σύνοδος των Φώτων με την Αφροδίτη και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο από τους Ιχθύες προμηνύει συναισθηματικές δυσκολίες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας ή από τον σύντροφό μας. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε και θα μας επηρεάσουν ψυχολογικά.

Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο στις 9/6 ενισχύοντας την επιθυμία να κυριαρχήσουμε με τις κινήσεις μας δημιουργώντας ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας. Πείσμα και αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε ακόμα στην επιθυμία για περίσσια ύλη και χρήματα γιατί είναι πιθανό να ξενίσει τους γύρω μας.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 11/6 εντείνοντας την ανάγκη για ρομαντισμό και τρυφερότητα στην προσωπική μας ζωή. Διαμορφώνουμε ένα άκρως αισθησιακό και ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν συναισθήματα και επιθυμίες σε προσωπικό επίπεδο. Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στον Καρκίνο βοηθώντας μας να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Στις 20/6 ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να βρεθούμε με το οικογενειακό περιβάλλον. Οι δικοί μας άνθρωποι προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα για αυτό και επιδιώκουμε να βρισκόμαστε μαζί τους και να ισορροπούμε μέσα από την επικοινωνία που έχουμε. Κυκλοθυμία και εξωστρέφεια όμως μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσουμε για αυτό οφείλουμε να συγκρατήσουμε τον άκρατο συναισθηματισμό μας.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 22/6 αναδεικνύει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσουμε. Η ανάγκη να επιβληθούμε και να ελέγξουμε τις καταστάσεις υποβόσκει για αυτό καλά θα κάνουμε να δώσουμε χώρο στους σημαντικούς άλλους της ζωή μας και να απελευθερωθούμε από εξουσιαστικά σύνδρομα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να πυροδοτήσουν έντονες κόντρες και συγκρούσεις στο πεδίο της καριέρας και την οικογένεια.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: