Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2020 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Ιούλιος προβλέπεται να έχει αρκετές αναταράξεις στο οικογενειακό πεδίο καθώς τόσο η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου όσο και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιούνται μέσα στο μήνα μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και τελικά σε αποστασιοποίηση από οικεία πρόσωπα. Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι η Αφροδίτη βρίσκεται ορθόδρομη στους Διδύμους ανεβάζοντας το κέφι μας, την κοινωνικότητα, την ανάγκη για διασκέδαση και έντονο φλερτ. Ο Άρης έχει περάσει στον Κριό από τα τέλη Ιουνίου ενισχύοντας το πάθος, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Κρόνος περνάει και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 02.07 δημιουργώντας προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα και ανάληψη υποχρεώσεων στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο, μέχρι το Δεκέμβριο, να οδηγήσει στο να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να αφορούν την επαγγελματική μας ζωή και την απομάκρυνσή μας από το παρόν περιβάλλον που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Παράλληλα, μπορεί να μας επιφυλάσσει την ανταμοιβή μας για τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα και στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 επιφυλάσσει οι εκπλήξεις και ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την καριέρα και την οικογένειά μας. Οι ανατροπές αυτές μας οδηγούν σε νέες αρχές μακριά από τα παλιά δεδομένα και νοοτροπίες που πλέον δεν εξυπηρετούν τους απώτερους στόχους μας. Δεν αποκλείεται να πάρουμε πρωτοποριακές και επαναστατικές αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω μας. Παράλληλα πιθανό είναι να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο ζητήματα που θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Προσοχή γιατί εκνευρισμός είναι έντονος και είναι πιθανό να οδηγήσει σε έντονες προστριβές στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 12.07 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και μας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω των επικοινωνιακών προβλημάτων που μπορεί να προέκυψαν. Τα εμπόδια και καθυστερήσεις μένουν στο παρελθόν και έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε πιθανά ζητήματα, συζητήσεις και συμφωνίες με καλύτερους όρους. Η κατανόηση εκδηλώνεται αβίαστα και δημιουργείται ιδανική διάθεση για συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα.

Στις 20.07 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στο οικογενειακό πεδίο που θα οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον ή τον επαγγελματικό χώρο προσπαθούν να μας περιορίσουν ή μας φορτώνουν με επιπλέον ευθύνες.

Αυτό θα επηρεάσει έντονα τη διάθεσή μας και δεν αποκλείεται να πάρουμε αποστάσεις από αυτούς που θεωρούμε ότι δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε αφουγκραζόμενοι τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες μας. Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού που είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Από τις 22.07 η διάθεσή μας αλλάζει καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία, την διάθεση για διασκέδαση. Η δημιουργικότητα κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα και δείχνουμε έντονο ενδιαφέρον στην προσωπική μας ζωή που μπορεί να μας καθαρίσει. Η παιδικότητα εκδηλώνεται αβίαστα για αυτό και ερχόμαστε πιο κοντά από ποτέ με παιδικά πρόσωπα που μπορεί να πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. Προσοχή στον υποκειμενισμό και σε πιθανές υπερβολές λόγω της ανάγκης για να πρωταγωνιστήσουμε. Έχοντας μέτρο μπορούμε να περάσουμε υπέροχα χωρίς να δυσαρεστήσουμε τους γύρω μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις του μήνα Ιουλίου 2020: