Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Αύγουστος μπορεί να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων, όπως επίσης και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Οφείλουμε βέβαια να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες χωρίς να υποπέσουμε σε συμπεριφορές και σπασμωδικές αντιδράσεις που θα αλλάξουν την θετική ροή των πραγμάτων.

Στις 8 Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά μας που μπορεί να ανατρέψει την μονοτονία στην προσωπική μας ζωή. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να μας αναστατώσουν και να μας βοηθήσουν να διαπιστώσουμε το τέλμα που μπορεί να έχει υπεισέλθει η σχέση μας. Θα βρούμε το κουράγιο και την ενεργητικότητά να αλλάξουμε ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα και να διεκδικήσουμε την ανανέωση που θα ενθουσιάσει τόσο εμάς όσο και το ταίρι μας. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κεραυνοβόλα στη ζωή μας, οφείλουμε βέβαια να μην δείξουμε άμεσα εμπιστοσύνη καθώς η αστάθεια μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στις 12 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, θέση κυβέρνησης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Η σκέψη τρέχει με γοργούς ρυθμούς καθώς είναι εύκολο να εντοπίσουμε την λεπτομέρεια σε κάθε κατάσταση που κάνει τη διαφορά. Η πρακτικότητα και η λογική αντιμετώπιση μας βοηθούν στη διαχείριση των οποίων ζητημάτων μας απασχολούν και μας ωθούν σε άκρως θετικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Στις 16 Αυγούστου με την Αφροδίτη να περνάει στον Ζυγό, μία θέση που τους ταιριάζει πολύ, μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού στην προσωπική μας ζωή. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον σύντροφό μας στο ακέραιο και να του δείξουμε με κάθε τρόπο πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι νέες γνωριμίες καθώς η γοητεία και ο μαγνητισμός πρωταγωνιστούν και φροντίζουν να ξεχωρίζουμε.

Στις 22 Αυγούστου η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μας βοηθά να τακτοποιήσουμε ζητήματα που κυρίως αφορούν φίλους, στόχους ή την προσωπική μας ζωή. Η θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να ισορροπήσουμε με απώτερο σκοπό την επίτευξη των ονείρων μας. Μέσα από τον φιλικό περίγυρο πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα έχουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στην ζωή μας.

Στις 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και μας καλεί να αφήσουμε πίσω τις όμορφες στιγμές των διακοπών μας καθώς οι εργασιακές υποχρεώσεις τρέχουν και απαιτούν την αφοσίωσή μας. Το πρόγραμμα της καθημερινότητας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και επιφορτισμένο με πολλές δράσεις στις οποίες θέλουμε να ανταποκριθούμε με άψογο τρόπο.

Στις 30 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και ενισχύει την ανάγκη για συζητήσεις και επικοινωνία στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε με τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συζητήσεις αυτές μπορούν να καταλήξουν σε εξαιρετικές συμφωνίες βάσει της συνεννόησης και της κατανόησης που δείχνουμε στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων. Σημαντικό βέβαια είναι να εκφράσουμε κάθε σκέψη που μπορεί να έχουμε χωρίς τον φόβο της απόρριψης από τους άλλους.

την>

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις του Αυγούστου 2021: