Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Η περίοδος των Εκλείψεων συνεχίζεται και τον Μάιο, έναν από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς. Οι συνθήκες είναι έντονες για αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις οποίες επιλογές και αποφάσεις πάρουμε.

Στις 5/5 με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανατροπές που επηρεάζουν οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Καχυποψία και αμφιβολίες δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και οδηγούν σε αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Στις 7/5 η Αφροδίτη μετακινείται στον Καρκίνο ενισχύοντας την διάθεση για τρυφερότητα και ρομαντισμό στην προσωπική μας ζωή. Ευνοούνται σημαντικά υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε σημαντικά οφέλη. Ας μείνουμε μόνο μακριά από χειριστικές συμπεριφορές που κάνουν την εμφάνισή τους λόγω ανασφάλειας και μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο ταίρι μας.

Στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο διευκολύνοντάς μας να προχωρήσουμε σε οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Ξεπερνούμε τα οποία εμπόδια υπήρξαν και μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε σκέψεις και ανάγκες με μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Στις 16/5 ο Δίας μετακινείται στον Ταύρο ευνοώντας σημαντικά οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που μας απασχολούν. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα βελτιώσουν το εισόδημα μας και θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Όμως απαραίτητο είναι να μην χάσουμε το μέτρο γιατί σπατάλες και περιττά έξοδα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον προϋπολογισμό μας.

Στις 19/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερους οικονομικούς όρους σε συμφωνίες και συναλλαγές. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στη διάθεση για υπερβολικό κέρδος που δεν θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε ορθολογικά.

Στις 20/5 ο Άρης μετακινείται στον Λέοντα βοηθώντας μας να βγούμε από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία. Θέλουμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και καλοπέρασης με την παρέα και το ταίρι μας. Ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν και θα εκτοξεύσουν την ψυχολογία μας τα ύψη. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν λόγω της έντονης επιθυμίας για προβολή.

Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την επικοινωνιακή πλευρά του εαυτού μας. Απολαμβάνουμε τις παρέες και την κοινωνική μας ζωή και επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Οι συμβουλές τους θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες και να χαλαρώσουμε. Εμπόριο και επικοινωνία ευνοούνται σημαντικά στον τομέα της καριέρας καθώς προβάλλουν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε γιατί μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: