Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Οκτώβριος θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στην δράση και την κινητικότητα καθώς κατά την διάρκεια του τέσσερις πλανήτες επιστρέφουν σωστή πορεία και μας ωθούν σε πρωτοβουλίες.

Αρχικά στις 06.10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μας αναγκάζει να επικεντρωθούμε σε νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με συνεργασίες και προσωπική ζωή. Είναι νέα ξεκινήματα που μπορεί να έχουν άγχος και κυρίως να επικρατεί νευρικότητα που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε την ένταση, πιθανές στιγμές έξαρσης και εκτόνωσης  είναι απαραίτητο να αποφευχθούν. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς θα είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση για νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. 

Στις 07.10 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και φροντίζει να μας βγάλει από τις ανασφάλειες και την εσωστρέφεια που δυναμιτίζουν την σχέση μας. Η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί και μας δίνει την ευκαιρία να χαρούμε στιγμές με το ταίρι μου, με νέο πρόσωπο που μπορεί να προκύψει, με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν. Η πνευματική επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς είναι απαραίτητο να νιώσουμε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε ένα βαθύτερο εσωτερικό επίπεδο. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία και καλεί για πρωτοβουλίες στο πεδίο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας μας. Πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για την ζωή μας.

Επιστροφή σε ορθή πορεία πραγματοποιεί και ο Κρόνος στον Υδροχόο στις 12.10 βοηθώντας μας να ξεκαθαρίσουμε σε ότι αφορά φιλικά πρόσωπα, σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να μας έχουν προβληματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τα εμπόδια πια δεν μας φοβίζουν και μπορούμε να τα ξεπεράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.

Στις 19.10 ο Ερμής από τον Ζυγό και ο Δίας από τον Υδροχόο επιστρέφουν σωστή πορεία δίνοντας το μήνυμα ότι η επικοινωνία αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς και ότι ξεκολλούν σχέδια για συλλογικές προσπάθειες που μας ενδιέφεραν. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε ότι μας προβλημάτισε για την προσωπική ζωή ή για τις επαγγελματικές μας σχέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρίσκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Στις 20.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού δημιουργεί μία έντονη συζήτηση σε ότι αφορά το πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Η άμεση εμπλοκή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ταυ τετράγωνο με τα Φώτα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Ζυγό δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο οποίο πρέπει να ισορροπήσουν σημαντικές σχέσεις για εμάς. Προσοχή σε εγωκεντρικές, υποκειμενικές και επιθετικές διαθέσεις που θα ταρακουνήσουν για τα καλά τα θεμέλια των σχέσεων μας δημιουργώντας προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό δίνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ασχοληθούν με οικονομικές υποθέσεις. Η καχυποψία αυξάνεται σε σημαντικό βαθμό και χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά μας.

Στις 30.10 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, σε μία θέση που του ταιριάζει πολύ. Μας δίνει ευκαιρίες σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις. Παράλληλα, αυξάνει κατακόρυφα το πάθος στις αισθηματικές σχέσεις ενισχύοντας την επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση με το πρόσωπο που λατρεύουμε.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις του Οκτωβρίου 2021: