Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2020 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

Διάλεξε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε τις Μηνιαίες αστρολογικές Προβλέψεις:

Ο Άρης στον Υδροχόο αυτό το μήνα από τις 30.03 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας και να κάνουμε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φιλικές σχέσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να υπάρχουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί στα σχέδιά μας. Προσοχή την συναισθηματική αποστασιοποίηση που μπορεί να οδηγήσει στο να εκλογικεύουμε το συναίσθημα.

Στις 03.04 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους αναδεικνύοντας την ανάγκη για επικοινωνία, διασκέδαση και χαρά στην προσωπική ζωή. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι η Αφροδίτη θα έχει πολύμηνη παραμονή στο ζώδιο των Διδύμων καθώς στα μέσα Μαΐου θα αρχίσει την αναδρομή πορεία της σε αυτό. Η καλή μας διάθεση θα οδηγήσει στο να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού μας καλεί να επικεντρωθούμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και να κλείσουμε κεφάλαια που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την ένταση και τις συγκρουσιακές διαθέσεις καθώς οι σπασμωδικές αντιδράσεις θα λειτουργήσουν εμπρηστικά στο οποίο αποτέλεσμα.

Στις 11.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και μας ωθεί να εκφράσουμε ότι νιώθουμε και σκεφτόμαστε με άμεσο και παρορμητικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη σκέψη και δημιουργία σχεδίων που έχουν πολλά να προσδώσουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας και η διάθεση να παρεξηγούμαι τους γύρω μας γίνονται πιο έντονα από ποτέ.

Στις 19.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας πια την προσοχή μας σε ότι αφορά τα οικονομικά και την ανάγκη να έρθουμε κοντά στο ταίρι μας. Στις 23.04 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε ανατρεπτικά γεγονότα και συγκρουσιακές καταστάσεις στο υλικό και συναισθηματικό πεδίο και δεν αποκλείεται να βρούμε εμπόδια στις όποιες επιδιώξεις μας που πιθανά να μας απογοητεύσουν. Η ανάγκη για επαναστατική αντιμετώπιση των πραγμάτων περιορίζεται από τη λογική και τις υποχρεώσεις.

Στο τέλος του μήνα, στις 27.04, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την διάθεση για νέα σχέδια που αφορούν φόρους εισοδήματος. Η μεθοδικότητα και η υπομονή που μας διακατέχει μας ωθεί σε σκληρές διαπραγματεύσεις με σκοπό την αύξηση του εισοδήματος που θα εξασφαλίσει την ασφάλεια που επιζητούμε.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις του μήνα Απριλίου 2020.