Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Έντονα ζητήματα αναδεικνύονται τον Οκτώβριο. Τόσο οι Εκλείψεις όσο και ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους από το τέλος του μήνα δημιουργούν καταστάσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής μας.

Αρχικά στις 2/10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας μας να αποκατασταθεί η επικοινωνία κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Υποθέσεις και σχέδια που αφορούν το χώρο εργασίας ξεπερνούν εμπόδια και καθυστερήσεις και μας βοηθούν να αποβάλλουμε το άγχος.

Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού αγγίζει το περιβάλλον των σχέσεων και των συνεργασιών και μας φέρνει σε επαφή με τις προσωπικές μας συναισθηματικές ανάγκες. Με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο να είναι πρωταγωνιστής είναι βέβαιο πώς δρομολογούμε τα επόμενα βήματά μας σε σχέσεις και συνεργασίες με σταθερότητα και ωριμότητα. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή μας που θα οδηγήσουν σε γερά θεμελιωμένες σχέσεις που θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Στις 11/12 ο Ερμής περνάει και πάλι στον Ζυγό επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που μας απασχόλησαν τον Σεπτέμβριο. Η αρμονία στην επικοινωνία ευνοεί επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Παράλληλα προχωράμε ακάθεκτοι σε συνεργασίες που μπορούν να αποφέρουν πολλά.

Στις 23/10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη μετακινούνται στον Σκορπιό ανοίγοντας τον κύκλο των Εκλείψεων. Το ζώδιο του Σκορπιού μας καλεί να εμβαθύνουμε και να έρθουμε σε επαφή με φόβους και ανασφάλειες που δεν μας επιτρέπουν να βιώσουμε την ζωή όπως επιθυμούμε. Με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορούμε να προχωρήσουμε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις με γνώμονα το ένστικτο μας καθώς είναι βέβαιο πως θα μας καθοδηγήσει με τον σωστό τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε προσωπικές υποθέσεις με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Είναι σημαντικό να απολαύσουμε έντονα αισθησιακές και παθιάρικες στιγμές με το ταίρι μας εκτονώνοντας με αυτό τον τρόπο κάθε ανασφάλεια, εμμονή και ίχνος ζήλιας που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση.

Στις 25/10 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό αγγίζει κυρίως τα Σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Υποθέσεις του παρελθόντος που μας επηρεάζουν σε οικονομικό, αισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο επανέρχονται στο προσκήνιο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που θα μας απαλλάξει από κάθε φόβο και απωθημένο. Τα έντονα συναισθήματα και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις κυριαρχούν και μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Στις 28/12 ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύες ανάδρομος, στην θέση της παραδοσιακής του κυβέρνησης. Οι ευκαιρίες εξέλιξης που θα μας δοθούν σε ψυχολογικό επίπεδο είναι πολλές καθώς θα στραφούμε σε πνευματικά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις που απαλύνουν πληγές και τραύματα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσουν με πρόσωπα και καταστάσεις καθώς είναι εύκολο να πληγωθούμε από τις αυταπάτες μας.

Στις 29/10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό περιορίζοντας την έκφραση και την επικοινωνία. Δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, ενώ καχυποψία και αμφιβολίες ταλαιπωρούν το μυαλό μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες, είναι απαραίτητο να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας για να μην υπάρξουν λάθη.

Στις 30/10 ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στους Διδύμους, σε θέση τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Το συγκεκριμένο τετράγωνο θα μας απασχολήσει για αρκετό διάστημα μέσα στο μήνα καθώς θα είναι παρατεταμένο λόγω της αργής κίνησης του Άρη. Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο της κυβέρνησης του Ερμή η επικοινωνία επανεξετάζεται, το εμπόριο ταλαιπωρείται, οι κοντινές αποδράσεις και τα ταξίδια βάλλονται. Προσοχή στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς εκρήξεις λόγω παρανοήσεων είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε οριακό σημείο.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: