Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Απρίλιος σηματοδοτεί σημαντικές νέες ενάρξεις πολυεπίπεδα που θα δημιουργήσουν την ανάγκη για δράση και πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4 βγάζοντας μας από την εσωστρέφεια και τον έντονο συναισθηματισμό. Ο παρορμητισμός χαρακτηρίζει τον τρόπο σκέψης και δράσης καθώς και η ανάγκη να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τις απόψεις και τις ιδέες μας. Δεν αποκλείεται να γίνουμε παρορμητικοί και απότομοι στη συμπεριφορά μας, αυτά είναι χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αποφύγουμε ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να μην δημιουργήσουμε ένταση με τους γύρω μας.

Στις 12/4 η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μία νέα αρχή μέσα από αναγεννησιακές καταστάσεις που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Η ένταση που υπάρχει θα οδηγήσει ώστε να πάρουν πρωτοβουλίες που θα δρομολογήσουν μία νέα διαδρομή στη ζωή μας. Δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία μας καθώς η εύνοια θα είναι με το μέρος μας σε πιθανές επιλογές που πρέπει να πραγματοποιήσουμε.

Στις 14/4 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο δίνοντας το σύνθημα για στροφή στην απόλυτη κάλυψη των αναγκών μας τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον σε προσωπικό επίπεδο μέσα το οποίο θα νιώσουμε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να λυθούν με ιδανικό τρόπο και εμάς, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές σπατάλες δεν θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε σε ισορροπία τον προϋπολογισμό μας.

Στις 20.04 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Ταύρο ενισχύοντας την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στην ζωή μας. Οικονομικά ζητήματα και σχέδια έρχονται στην επιφάνεια καθώς ήρθε η ώρα να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να πάρουμε πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες για την οικονομική μας ευμάρεια. Σε προσωπικό επίπεδο, επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μας ικανοποιούν όμως δυσκολευόμαστε να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και πείσμα που δημιουργούν δυσκολίες στις σχέσεις μας.

Στις 23/4 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την δράση στην οικογένεια και σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία μας. Εκνευρισμός μπορεί να υπάρξει μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον που θα δημιουργήσει κόντρες με σημαντικά πρόσωπα και εμάς. Είναι απαραίτητο να μην ξεσπάσουμε τον καταπιεσμένο θυμό που κρύβουμε μέσα μας σε αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικά και προσωπικά θέματα. Οφείλουμε να βρούμε την ισορροπία σε υποθέσεις που μας απασχολούν με γνώμονα τις ανάγκες μας αλλά και τις ανάγκες των άλλων. Διαφορετικά, σε περίπτωση που εγκλωβιστούμε στην απόλυτη προσωπική μας κάλυψη παιχνίδια θα αιφνιδιάσουμε από τις συμπεριφορές των άλλων.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις του μήνα Απριλίου 2021: