Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Μάρτιος μας καλεί να υποδεχτούμε την περίοδο των Εκλείψεων της άνοιξης που ξεκινά από τα μέσα του περίπου. Ζητήματα του παρελθόντος και προσωπικές επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 10/3 αναδεικνύει την διάθεση να ξεφύγουμε από ότι επιβαρυντικό μπορεί να σχετίζεται με το παρελθόν. Καταστάσεις που ακόμα εκκρεμούν μπορούν να περάσουν πια στην άκρη καθώς έχουμε την ανάγκη να αποτινάξουμε από το πάνω μας ότι επιβαρύνει την μέχρι τώρα πορεία μας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στον Κριό ενισχύοντας την διάθεση να επικοινωνήσουμε με αποφασιστικότητα και αυθορμητισμό. Απαραίτητο είναι όμως να μετριάσουμε τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα συνεργάτες και σύντροφο.

Στις 11/3 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες αναδεικνύοντας την διάθεση να περάσουμε μοναδικά με το πρόσωπο που αγαπάμε. Ο ρομαντισμός και το πάθος απογειώνονται καθώς απολαμβάνουμε κάθε στιγμή με τον σύντροφό μας που μας βοηθά να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες της περιόδου. Καλό είναι βέβαια να έχουμε στο νου μας ιδιαίτερα σε ότι αφορά καινούργιες γνωριμίες ότι θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι αφού είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις αυταπάτες σε επιλογές που τελικά δεν μας ταιριάζουν.

Στις 20/3 ο Ήλιος περνάει στον Κριό και έχουμε την Εαρινή Ισημερία. Ο Ήλιος ξεκινάει ένα νέο κύκλο στο ζωδιακό και η παραμονή του ζώδιο της έξαρσής του μας βοηθά να προχωρήσουμε σε βήματα και επιλογές που σχετίζονται με την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Οφείλουμε όμως να περιορίζουμε σπασμωδικές συμπεριφορές και νεύρα που μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες. 

Στις 24/3 ο Άρης μετακινείται στους Ιχθύες ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία. Βιώματα και απωθημένα που σχετίζονται με το παρελθόν προκαλούν έντονη αναστάτωση που δεν είναι εύκολο να εκτονωθεί. Είναι σημαντικό να στραφούμε στην τέχνη και τη δημιουργία ώστε να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε εκτονώνοντας κάθε αρνητισμό μέσα από την δημιουργική μας φύση.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 25/3 ανοίγει την περίοδο των Εκλείψεων της άνοιξης. Η δυναμική της είναι έντονη και δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο κύκλων που σχετίζονται με την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το ψυχικό σθένος και ο δυναμισμός μας βοηθούν να πάρουμε πρωτοβουλίες και γιατί όχι αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθουμε ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε ότι πραγματικά επιθυμούμε στη ζωή μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη και θα μας οδηγήσουν σε μία νέα περίοδο της αισθηματικής μας ζωής που θα έχει καρμικό χαρακτήρα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: