Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για να μάθεις πως θα επηρεάσει τα ζώδια αυτός ο μήνας:

Ο Σεπτέμβριος μας δίνει την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας καθυστερήσεις και συναισθηματικές δυσκολίες καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής επιστρέφουν σε ορθή πορεία μέσα στο μήνα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στον τρόπο που διαχειριζόμαστε ζητήματα που προκύπτουν στις επαγγελματικές και προσωπικές μας σχέσεις καθώς ο Άρης κινείται στον Ζυγό αναδεικνύοντας νεύρα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν.

Στις 4/9 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα βοηθώντας μας με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να επιδιώξουμε αλλαγές και βελτιώσεις στην προσωπική μου ζωή. Παρεξήγηση στο προηγούμενο χρονικού διαστήματος μένουν στο παρελθόν καθώς έχουμε τη διάθεση και την κατανόηση να λύσουμε τα όποια προβλήματα προκλήθηκαν με το ταίρι μας.

Στις 15/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανόν να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Αιφνιδιαστικές προτάσεις και επιλογές θα μας ενθουσιάσουν και θα μας κατευθύνουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που μπορούν πολλά να μας προσφέρουν. Σημαντικές αλλαγές επίσης μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά τις συνήθειες μας καθώς ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από ότι είναι επιβλαβές και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που θα προσφέρει σωματική και ψυχική ευεξία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο ξεμπλοκάροντας την επικοινωνία. Καθυστερήσεις και εμπόδια στον εργασιακό χώρο μένουν πια στο παρελθόν καθώς βρίσκουμε τις κατάλληλες διεξόδους που θα μας βοηθήσουν να λύσουμε τα οποία ζητήματα έχουμε αναλάβει. Παράλληλα βελτιώνεται η επικοινωνία με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον συναδελφικό περίγυρο.

Στίχοι 23/9 ο Ήλιος μετακινείται στον Ζυγό και έχουμε την φθινοπωρινή ισημερία. Το πέρασμα του ήλιου στο ζώδιο της πτώσης του σηματοδοτεί την ανάγκη να ισορροπήσουμε με όποιο κόστος στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ο φόβος της μοναξιάς κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να έχει σαν αποτέλεσμα την υποχωρητικότητα στις αισθηματικές σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Οφείλουμε όμως να διεκδικήσουμε σχέσεις που μας ικανοποιούν και μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό προστατεύοντας τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας από απωθημένα που αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο προσκήνιο.

Στις 29/9 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού αναδεικνύει την ανάγκη να κλείσουν κύκλοι καταστάσεων που σχετίζονται με την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Παράλληλα νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε σε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις: