Μηνιαίες αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων.

Στις Μηνιαίες αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων θα βρείτε κάθε μήνα όλες τις όψεις που επηρεάζουν την αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Διάβασε στις Μηνιαίες αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, μάθε όλα τα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου το μήνα αυτό.

Διάλεξε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε τις Μηνιαίες αστρολογικές Προβλέψεις:

Ενημερώσου μέσα απο την κατηγορία αυτή για το πώς θα εξελιχθεί ο μήνας αυτός σε αισθηματικό, επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Οι αστρολόγοι μας καταγράφουν κάθε μήνα τις πιο σημαντικές όψεις που είναι σε θέση να επηρεάσουν τα 12 ζώδια και υπογράφουν τις αστρολογικές προβλέψεις. Ας δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες υπογράφουν οι αρθρογράφοι μας.

Προβλέψεις για αισθηματικά:

Κάθε μήνα αναλύονται όλες οι όψεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα ζώδιο στην αισθηματική του ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία ή σχέση; Θα ερωτευθείς; Άραγε τι εξελίξεις μπορείς να έχεις στη σχέση σου ή και στο γάμο σου;Στην κατηγορία αυτή όλες οι διελεύσεις που είναι σε θέση  να δώσουν απαντήσεις για τις εξελίξεις στην αισθηματική ζωή των 12 ζωδίων. Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Θα μπορούσαμε επίσης σύμφωνα πάντα με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια μέσα στον μήνα για να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Κατηγορία επαγγελματικά:

Στην κατηγορία αυτή, θα βρείτε πλανητικές όψεις  που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε μέσα στο νέο μήνα. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Προβλέψεις ζωδίων για οικονομικά θέματα:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας.