Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024 - Δίδυμος

Βαθμολογία: 
Average: 4.5 (39 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Δίδυμου. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Δίδυμο:

Με τον Ερμή να περνάει στον Λέοντα στις 2/7 αναγνωρίζεις την δυναμική που έχει η επικοινωνιακή σου ικανότητα και κατανοείς ότι μπορείς να κερδίσεις τους πάντες με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου. Προσοχή μόνο σε ξεσπάσματα και εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεριφορές. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 μου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις καλύτερος οικονομικούς όρους στον χώρο της δουλειάς γιατί είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Λέοντα στις 11/7 αναδεικνύοντας την ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πρόσωπα σε εντυπωσιάζουν και ιντριγκάρουν το μυαλό σου, αυτό είναι αρκετό για να εμπλακείς σε νέες ερωτικές ιστορίες που θα σε συναρπάσουν. Στις 20/7 ο Άρης περνάει στο ζώδιο σου βοηθώντας ένα βγεις από την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Περνάς σε μία περίοδο σημαντικών πρωτοβουλιών και κοιμήσεων που θα σε βγάλουν από προσωπικά και επαγγελματικά αδιέξοδα. Προσοχή στον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό που θα οδηγήσουν σε λάθη.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 21/7 βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Κλείνεις υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και φροντίζεις να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα ώστε να ξεφύγεις από το άγχος και την ανασφάλεια. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Απολαμβάνεις την επικοινωνία και αυτός είναι αρκετό για να δημιουργήσει θετικές προεκτάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο στις 26/7 λειτουργεί ευεργετικά σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνομιλίες. Ωριμότητα και ψυχραιμία βοηθούν να πρωταγωνιστήσεις και να εντυπωσιάσεις φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Μείνε μακριά από τον συντηρητισμό και την απολυτότητα που θα απογοητεύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024
ΔΙΔΥΜΟΙ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα