Ζώδια σχέσεις και χαρακτηριστικά ζωδίων

Στην κατηγορία Τα ζώδια στις σχέσεις, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά πως λειτουργούν τα ζώδια στις σχέσεις. Πως μεταμορφώνεται το κάθε ζώδιο όταν είναι ερωτευμένο και ποια είναι τα χαρακτηριστικά και γνωρίσματα ζωδίων. Ακόμα μπορείς να μάθεις μέσα από αυτήν τη κατηγορία  πως είναι σε σχέση το κάθε ζώδιο και με ποιο ζώδιο ταιριάζεις.

Διάλεξε το ζώδιό σου και μάθε ποια είναι τα  χαρακτηριστικά σου όταν αγαπάς:

Τα χαρακτηριστικά ζωδίων, σου δίνουν την ευκαιρία να βρεις τον τρόπο για το πώς μπορείς να κατακτήσεις το κάθε ζώδιο, σύμφωνα με το χαρακτήρα του. Αναλυτικά θα βρεις  συμβουλές αλλά και στοιχεία ενός μικρού ψυχογραφήματος του εαυτού σου ερωτευμένου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που ακολουθούν:

Πως λειτουργούν τα ζώδια στις σχέσεις τους:

Το κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά όταν βρίσκεται σε σχέση. Κάποιοι έχουν ανάγκη από ελευθερία και χιούμορ. Άλλοι έχουν ανάγκη από τρυφερότητα και πάθος. Εδώ μπορείς να βρεις και  συμβουλές για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείς ώστε να κρατήσει η σχέση σου και να είσαι ευτυχισμένος, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς.

Πως αναγνωρίζεις ένα ερωτευμένο ζώδιο:

Το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται  λειτουργεί διαφορετικά. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που υιοθετεί το κάθε ζώδιο, όπως και  συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που γοητεύουν το κάθε ζώδιο.

Πως αντιδρούν τα ζώδια στο χωρισμό και στη ζήλια:

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος για κάθε άνθρωπο. Το κάθε ζώδιο εκφράζει με το δικό του τρόπο τον πόνο του και τη λύπη του. Κάποια ζώδια δεν εκφράζονται έντονα και κάποια άλλα είναι πιο παθιασμένα. Μάθε ποιες είναι οι κλασσικές συμπεριφορές που έχει το κάθε ζώδιο στο χωρισμό. Εδώ θα βρείτε αναλυτικά τις αντιδράσεις του κάθε ζωδίου όταν ζηλεύει  και νιώθει πως απειλείται.

Πως λειτουργούν τα ζώδια στο φλερτ:

Πώς φλερτάρει το κάθε ζώδιο; Με ποιο τρόπο θα σε πλησιάσει κάποιος και θα σου δείξει το ενδιαφέρον του; Είναι πραγματικό ενδιαφέρον ή είναι ιδέα σου. Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν διαβάζοντας τα Ερωτικά χαρακτηριστικά ζωδίων που σου δείχνουν ακριβώς τον τρόπο που διεκδικεί το κάθε ζώδιο αλλά και τον τρόπο  για το πώς να διεκδικήσεις ένα ζώδιο και να έχεις επιτυχία.