Μηνιαίο ταρώ Μαΐου 2018

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Μάιο του 2018; Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αυτό τον μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, αγαπημένε μου Κριέ, θέλεις να διασκεδάσεις, να σπάσεις τα όρια και να κάνεις την επανάστασή σου απέναντι σε ό,τι σε καταπίεζε το προηγούμενο διάστημα! Όλο αυτό μπορεί να το ευχαριστηθείς, ωστόσο πρόσεξε, γιατί μπορεί να πάρεις βιαστικές, παρορμητικές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις. Η συμβουλή που σου δίνει η κάρτα του Τρελού αυτόν τον μήνα, είναι να μην γκρεμίσεις με μια κλωτσιά ό,τι με κόπο έχτιζες το προηγούμενο διάστημα!

Αυτό φυσικά, ισχύει κυρίως για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, που θα τα δεις κάπως επιπόλαια και απρόσεκτα αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη ή να μην μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, γεγονός που θα σε εκθέσει και θα πλήξει το επαγγελματικό σου προφίλ! Επίσης, μην κάνεις νέες επενδύσεις ή νέα ξεκινήματα και απόφυγε κάθε ρίσκο, οικονομικό κι επαγγελματικό, γιατί αργότερα θα σου κοστίσει!

Στα αισθηματικά σου, η κάρτα του Τρελού δηλώνει ότι εσύ θα είσαι αυτός/ή που θα φέρει τις ανατροπές στα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα! Μια νέα γνωριμία θα σε ξεσηκώσει, θα σε ενθουσιάσει και θα θελήσεις να ζήσεις έντονες στιγμές με το πρόσωπο που θα έχει καταφέρει να σου ξυπνήσει δυνατά συναισθήματα… Συγκρατήσου λίγο όμως και χαμήλωσε τον πήχη των προσδοκιών σου γιατί μία νέα γνωριμία που θα γίνει τώρα, μάλλον δεν θα έχει προοπτικές για το μέλλον! Και φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη διακινδυνέψεις τη σχέση σου για μια εφήμερη περιπέτεια, γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Πριν υποδεχτείς το καλοκαίρι, αγαπημένε μου Ταύρε, αποφασίζεις να ολοκληρώσεις ό,τι είχες αφήσει στη μέση το προηγούμενο διάστημα! Αυτόν το μήνα έχεις αισιοδοξία, θάρρος, κέφι, αλλά και τον απαιτούμενο ενθουσιασμό, για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η κάρτα της Δύναμης που σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, φανερώνει ότι τώρα μπορείς να έχεις σημαντικές κατακτήσεις και επιτεύγματα! Θα ξαναβρείς και θα ανακτήσεις τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου, θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα τολμήσεις να κάνεις ό,τι μέχρι τώρα δίσταζες!

Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα θα βάλεις τα δυνατά σου για να τακτοποιήσεις κάθε εργασιακή και οικονομική εκκρεμότητα. Οι πρωτότυπες ιδέες σου, αλλά και οι ικανότητές σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά και να εξελιχθείς, ενώ και οι άλλοι, συνεργάτες ή ανώτεροι, θα αναγνωρίσουν τη δουλειά που έχεις κάνει, γεγονός που θα σου αποφέρει και οικονομική βελτίωση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να μην εκδηλώσεις μια συμπεριφορά… έπαρσης και εγωκεντρισμού, που μπορεί να παρεξηγηθεί!

Όσο για τα αισθηματικά σου, εκεί που μπορεί να πίστευες ότι η σχέση σου οδεύει προς το τέλος αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ή ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να γίνεις ζευγάρι με το πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου, το σκηνικό ξαφνικά αλλάζει… Αυτόν το μήνα έρχεται για σένα η αισθηματική ασφάλεια. Η σχέση σου ισορροπεί και αναζωογονείται, ενώ δεν αποκλείεται μια επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος, που θα σε ενθουσιάσει! Τα συναισθήματα που νοιώθεις είναι αμοιβαία και αυτό θα το καταλάβεις με τον πιο όμορφο τρόπο! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Αυτό τον μήνα, αγαπημένε μου Δίδυμε, ίσως να νοιώσεις ένα αίσθημα απογοήτευσης, γιατί κάποια πράγματα δεν σου ήρθαν ακριβώς όπως τα είχες σχεδιάσει… Ωστόσο, αυτό το αίσθημα ίσως να οφείλεται σε μια τάση που σε διακρίνει να υπερβάλεις και να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Με την κάρτα του Κρεμασμένου που σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, θα πρέπει να βάλεις τη λογική σου μπροστά και να βλέπεις τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, για να μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα, χωρίς να σε παρασύρει το συναίσθημα σε λανθασμένες κινήσεις κι επιλογές!

Το ίδιο ισχύει και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, όπου μπορεί να έχουν συσσωρευτεί πολλές εκκρεμότητες, που θα σε αγχώσουν. Ως Δίδυμος που είσαι αυτό είναι το χειρότερό σου, μπορεί να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα μαζί, αλλά θέλεις να τα φέρνεις και εις πέρας… Και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις με το πείσμα και το δυναμισμό σου, αρκεί να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό και να μην αφεθείς να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σε σχέση με κάποιες συνεργασίες σου. Αλλά και στα οικονομικά σου χρειάζεται μια πιο σωστή διαχείριση κι ένας προγραμματισμός, γιατί μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα έξοδα, που θα σε πανικοβάλουν!

Το κλίμα που θα επικρατήσει αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά μπερδεμένο και οι εξελίξεις αργές, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει μια απογοήτευση! Ενδεχομένως να είχες μεγάλες προσδοκίες από μια σχέση, που τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε αυτές! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μη βιαστείς να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία, αλλά άσε το χρόνο να σου δείξει αν αξίζει την εμπιστοσύνη σου. Επίσης, πρόσεξε τα λόγια σου προς το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, με δυσάρεστες συνέπειες… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Μπορεί να διανύουμε τον πιο όμορφο μήνα της άνοιξης, αγαπημένε μου Καρκίνε, όμως εσύ είσαι σε μια φάση απολογισμού! Βλέπεις τα λάθη σου, τα αναγνωρίζεις και συνειδητοποιείς ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να λειτουργείς με περισσότερη σύνεση, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για σφάλματα. Δεν αποκλείεται ακόμα, αυτό τον μήνα να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε μία σχέση ή σε μια συνεργασία σου. Η κάρτα του Θανάτου φανερώνει ότι τα γεγονότα του μήνα θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα, αλλά εσύ, με οδηγό το ένστικτό σου, θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, που θα είναι οριστικές και θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

Στον τομέα των επαγγελματικών σου, μπορεί ήδη να νοιώθεις μια κούραση, ενώ ταυτόχρονα αυτόν τον μήνα μπορει να πολλαπλασιαστούν οι απαιτήσεις και οι ευθύνες της δουλειάς σου… Θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και κόπο για να βάλεις σε μία τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου, όμως στο τέλος είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις! Θα μπορέσεις παράλληλα να απαλλαγείς από κάποια χρέη, αλλά και από εκκρεμότητες που σε γέμιζαν με άγχος… Έτσι, με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να βάλεις την καριέρα και τα οικονομικά σου σε μία νέα τροχιά…

Αλλά και στον τομέα των αισθηματικών σου, τον Μάιο θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Αν συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση σου σε καλύπτει, θα αποφασίσεις να μπεις σε μια διαδικασία επισημοποίησης ή συμβίωσης με το ταίρι σου. Αν όμως δεις ότι αυτή η σχέση δεν σε ικανοποιεί πλέον, τότε δε θα διστάσεις να δώσεις ένα τέλος, όσο κι αν σε πονάει αυτό. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει κάποιο άτομο από το παρελθόν, που θα σου ζητήσει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Η απόφαση είναι δική σου, αλλά θα πρέπει να την πάρεις μετά από ώριμη σκέψη… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ο Μάιος, αγαπημένε μου Λέοντα, είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ισορροπία, τόσο μέσα σου, όσο και στις σχέσεις σου, τις προσωπικές και τις επαγγελματικές, που είχαν περάσει από… σαράντα κύματα το προηγούμενο διάστημα! Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει αυτό τον μήνα, δηλώνει ότι θα μπορέσεις να επαναφέρεις την αισιοδοξία, τη χαρά, τη δύναμη και την ελπίδα στην ζωή σου, ενώ και η αισθηματική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο!

Βεβαίως, στα επαγγελματικά σου εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια, που σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος! Ίσως να νοιώθεις πως δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου και τα εμπόδια που συναντάς στην πραγματοποίηση των στόχων σου, σου δημιουργεί ένα αίσθημα πίεσης! Μην στενοχωριέσαι όμως, με την υπομονή και την ψυχραιμία που διαθέτεις, θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Άλλωστε, αυτό τον μήνα θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σου, που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά!

Στα αισθηματικά σου, η κάρτα της Εγκράτειας δείχνει ότι αυτό τον μήνα θα κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς, για να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου. Αν υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, τώρα θα ξεπεραστούν και θα βρεθεί η χρυσή τομή στις διαφορές σας. Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που ο κύκλος της σχέσης σας δεν είχε ολοκληρωθεί, γεγονός που θα σε γεμίσει ικανοποίηση! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Αυτό τον ανοιξιάτικο μήνα, αγαπημένε μου Παρθένε, θέλεις να απολαύσεις όλα όσα δεν κατάφερες να απολαύσεις μέχρι τώρα… Θέλεις να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και το ρίχνεις στην διασκέδαση, στο κυνήγι στόχων, αλλά και στο… φλερτ. Ο αισθησιασμός σου θα βρίσκεται στα ύψη, όμως αυτόν το μήνα η τάση σου για σπατάλη (χρήματος και συναισθήματος), θα σε οδηγήσει στην υπερβολή! Η κάρτα του Διαβόλου που σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, σε συμβουλεύει να βάλεις κάποια όρια στη συμπεριφορά σου και να αποφύγεις τις… κραιπάλες!

Από την άλλη, αυτό τον μήνα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, στοχεύεις μόνο στην επιτυχία, με κάθε κόστος και πάση θυσία! Θα πιέσεις τόσο τον εαυτό σου αλλά και τους συνεργάτες σου, προκειμένου να πάνε κάποια πράγματα ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει. Θα δώσεις τη μάχη σου για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο και πραγματικά θα τα καταφέρεις! Όσο για τα οικονομικά σου, μπορεί να υπάρχει μια βελτίωση με κάποια έκτακτα έσοδα, όμως το πορτοφόλι σου δεν θα προλάβει να τα… δει, αφού ο Μάιος σε παρασύρει σε αγορές και σπατάλες! Συγκρατήσου!

Αλλά και στα αισθηματικά σου το πάθος σε κυριεύει τώρα! Και φυσικά με τόσο πάθος, δε λείπουν οι ανατροπές, οι εντάσεις και οι ζήλιες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους! Και σαν να μην έφτανε αυτό, θες και να… τσιλημπουρδήσεις… Όμως, καλύτερα να αντισταθείς στους πειρασμούς, γιατί αλλιώς… ποιος είδε το ταίρι σου και δεν φοβήθηκε! Αντίθετα, εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, μη διστάσεις να αφεθείς στο φλερτ. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα, που θα σε ενθουσιάσει. Όμως πρόσεξε… Μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί μπορεί να απογοητευτείς! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, αγαπημένε μου Ζυγέ, εσύ έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ξαφνικές αλλαγές, που θα σε κρατούν σε εγρήγορση. Η Κάρτα του Πύργου που σε αντιπροσωπεύει αυτό τον Μάιο, δηλώνει ότι αναπάντεχα και εκεί που δεν το περιμένεις, θα αλλάξουν τα δεδομένα γύρω σου και εσύ θα είσαι σε μια συνεχή ένταση, προκειμένου να διατηρήσεις τα… κεκτημένα σου! Στη διάρκεια του μήνα συχνά θα βγαίνεις από το πλάνο και το πρόγραμμά σου, καθώς κάποια γεγονότα θα σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να αποβάλεις το άγχος και δείξεις πιο χαλαρή διάθεση, όταν προκύπτουν εξελίξεις που δεν τις περίμενες!

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, καλό θα είναι να δείξεις προσοχή στους χειρισμούς αλλά και στις αποφάσεις που θα πάρεις! Μπορεί να προκύψουν ανακατατάξεις ή ανατροπές στη δουλειά σου, που θα σε αποσυντονίσουν, όμως πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και τις παρορμητικές ενέργειες! Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις οποιουδήποτε είδους ρίσκο, που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Παράλληλα, κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν άγχος και πίεση!

Αλλά και στα αισθηματικά σου ο Μάιος θα είναι μάλλον δύσκολος… Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ίσως κάποια γεγονότα να σε εκπλήξουν με δυσάρεστο τρόπο, ενώ ορισμένες αλλαγές που θα προκύψουν στη σχέση σου, μάλλον δε θα σε ικανοποιήσουν! Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και θυμήσου πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, που στο τέλος θα σου βγει σε καλό! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως έχεις κάποια νέα ή μια επαφή με άτομο του παρελθόντος, που θα σε αναστατώσει και θα σε βάλει στη διαδικασία της επανασύνδεσης. Ωστόσο, μην πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί αργότερα μπορεί να τις μετανιώσεις. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Από το ξεκίνημα του Μαΐου η διάθεση σου είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Τα γεγονότα που θα προκύψουν αυτό το μήνα θα σου χαρίσουν αισιοδοξία, ζεστασιά, αγάπη, τύχη και επιθυμία για δημιουργία! Η κάρτα του Άστρου, που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το μήνα, δηλώνει ότι έρχονται εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και ξαφνικές, ευχάριστες αλλαγές, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σου χαρίσουν γοητεία και ακτινοβολία!

Στα επαγγελματικά σου, θα χαρακτηρίζεσαι από έμπνευση και δημιουργικότητα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά από τα σχέδια που είχες δρομολογήσει από τις αρχές της χρονιάς. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις και να αναδείξεις τα πολλά ταλέντα σου! Οι επαγγελματικές επαφές σου θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανέβεις ένα σκαλοπάτι παραπάνω, κάτι που θα φέρει και την ανάλογη οικονομική ανταμοιβή. Το πιο σημαντικό όμως από όλα, είναι ότι θα ξαναβρείς τη χαμένη σου αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον!

Στα αισθηματικά σου, η κάρτα του Άστρου δηλώνει ότι η αγάπη θα κυριαρχεί αυτό το μήνα στη ζωή σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανεβαίνει επίπεδο, ο έρωτας ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου αναζωπυρώνεται και κάνετε μαζί ένα καινούριο ξεκίνημα, που σας κάνει και τους δυο ευτυχισμένους. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα… δίνουν και θα παίρνουν, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις το άλλο σου μισό σε ένα πρόσωπο, που τώρα θα γνωρίσεις και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ο Μάιος ξυπνά μέσα σου την αισιοδοξία και το συναίσθημά σου γίνεται πιο έντονο, καθώς σιγά σιγά το καλοκαιράκι ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του. Ωστόσο, ως Τοξότης που είσαι, δε θα σου λείψουν οι… κυκλοθυμίες! Γι’ αυτό και κάποια καυγαδάκια και κάποιες εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, είμαι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως, η γοητεία σου αυτό το μήνα είναι τόσο ενισχυμένη, που κανείς δεν θα σου κρατήσει κακία. Άλλωστε η κάρτα της Σελήνης που σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, δηλώνει ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε συγγενικά είτε φιλικά, θα αποτελέσουν το καταφύγιό σου, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και κάθε απογοήτευση που σου έφερε το προηγούμενο διάστημα!

Βεβαίως, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα υπάρχει μια αστάθεια αυτόν το μήνα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να αποφύγεις τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, για να αποφύγεις έτσι και τις ρήξεις με συνεργάτες και ανωτέρους! Αλλά και στα οικονομικά σου απαιτείται μια πιο σωστή διαχείριση, γιατί… λίγο η αισιόδοξη διάθεσή σου, λίγο η ανάγκη σου να… ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με καλοκαιρινά κομμάτια, λίγο η επιθυμία σου να βγεις από το σπίτι και να διασκεδάσεις, στο τέλος θα μείνεις… πανί με πανί!

Στα αισθηματικά σου, αυτό το μήνα μπορεί να νοιώθεις μια ανασφάλεια για το μέλλον, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μπορεί η σχέση που έχεις να σε καλύπτει απόλυτα, όμως θέλεις να ξέρεις τι θα ακολουθήσει και ποια θα είναι η κατάληξη. Μην πιέσεις όμως το ταίρι σου να σου δώσει υποσχέσεις, ευχαριστήσου την αισθηματική σου ζωή και άσε το χρόνο να σου δείξει τι θα γίνει! Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, αυτός ο μήνας θα φέρει έναν έρωτα, μάλλον όχι κεραυνοβόλο, αλλά που θα χαρακτηρίζεται από το συναίσθημα και την ουσιαστική επικοινωνία! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης είναι εδώ, αγαπημένε μου Αιγόκερε, κι εσύ νοιώθεις αισιοδοξία, ενθουσιασμό, ζωντάνια και την επιθυμία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου! Ίσως να σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι ή μία επαγγελματική συμφωνία, που σε κάνει πραγματικά να πετάς στα σύννεφα! Η κάρτα του Ήλιου φανερώνει ότι κατακτάς την ευτυχία και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς, αφού και η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη, ενώ ο κύκλος σου θα διευρυνθεί!

Στα επαγγελματικά σου, αυτό τον μήνα θα κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή θα προχωρήσεις σε μία συμφέρουσα συμφωνία! Καινούρια σχέδια δρομολογούνται κι εσύ είσαι ενθουσιασμένος/η με τις αλλαγές που ονειρεύεσαι. Ανάλογη επιτυχία θα έχεις και στα οικονομικά σου που τώρα βελτιώνονται αισθητά, όμως πρόσεξε, γιατί ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες, που σύντομα θα τις… μετανιώσεις. Όπως και να έχει πάντως, η δουλειά σου θα έχει βελτίωση και δεν αποκλείεται μια προαγωγή ή η μετακίνησή σου σε ένα αντικείμενο, που είναι ακριβώς αυτό που επιθυμούσες!

Στα αισθηματικά σου, αυτό το μήνα θα ζήσεις και θα απολαύσεις ό,τι δεν κατάφερες να ευχαριστηθείς το προηγούμενο διάστημα. Ο Μάιος θα είναι ένας… αισθησιακός μήνας για σένα, γεμάτος ενθουσιασμό και κεφάτες εξελίξεις, που σου χαρίζουν την επιβεβαίωση! Νέα φλερτ θα τονώσουν το ηθικό σου, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Αν πάλι είσαι σε σχέση, η ουσιαστική, ζεστή και τρυφερή επικοινωνία με το ταίρι σου, θα ανανεώσει το δεσμό σας, θα σας δέσει ακόμα περισσότερο, ενώ και το πάθος μεταξύ σας θα πρωταγωνιστεί! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Μπορεί ο Μάιος να είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και να σε καλεί να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις δροσερές βραδιές του, αγαπημένε μου Υδροχόε, όμως το μυαλό σου εσένα είναι αλλού! Τώρα θέλεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου. Θα βάλεις κάτω όλα τα ζητήματα που σε προβληματίζουν, θα ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά και θα βγάλεις συμπεράσματα, παίρνοντας αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προσχωρήσεις μπροστά! Η κάρτα της Κρίσης σου επισημαίνει ότι πρέπει να γκρεμίσεις το παλιό, για να χτίσεις το καινούργιο πάνω σε νέες βάσεις. Μη διστάσεις λοιπόν να πεις «τέλος» σε κάθε τι που σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς!

Φυσικά, αυτό τον μήνα θα αφοσιωθείς στα επαγγελματικά σου και δουλέψεις σκληρά, με πείσμα και υπομονή, για να πετύχεις ή έστω να δρομολογήσεις κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια! Θα θυσιάσεις αρκετό από τον προσωπικό σου χρόνο, θα δουλέψεις μεθοδικά και με προγραμματισμό, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις. Βεβαίως, αυτή η επιτυχία δεν θα φέρει άμεση βελτίωση στα οικονομικά σου, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν για λίγο ακόμα, όμως σύντομα θα μπουν σε μία καλύτερη πορεία!

Στα αισθηματικά σου, ο Μάιος σε βάζει σε μια διαδικασία απολογισμού! Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου είτε στους αδέσμευτους, τώρα θα ανακαλύψεις τι πήγε καλά, τι δεν πήγε, τι έκανες και τι θα έπρεπε να κάνεις, για να βελτιώσεις την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μαθαίνεις από τα λάθη του παρελθόντος, και αν έχεις μια σχέση, κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, συνειδητοποιείς τι ακριβώς ζητάς και ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί το μελλοντικό σου ταίρι… Κι όταν ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις και πού θα το βρεις! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, αγαπημένε μου Ιχθύ, φέρνει το τέλος μίας εποχής και την ανταμοιβή για τις δυσκολίες που πέρασες. Η τελευταία κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Κόσμου που σε αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα, δηλώνει ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που θα σε ενθουσιάσουν! Μία μεγάλη σου επιθυμία θα εκπληρωθεί και θα καταλάβεις ότι άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία που μπορεί να πέρασες το προηγούμενο διάστημα! Και φυσικά, η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ωθώντας σε να κάνεις νέα όνειρα και νέα σχέδια για το μέλλον!

Όλα αυτά ισχύουν και στα επαγγελματικά σου, που ενώ πίστευες ότι οι προσπάθειές σου πήγαν χαμένες, έρχεται ο Μάιος για να σου δώσει λύσεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα επαγγελματικό ταξίδι να σου φέρει την αναγνώριση που σου αξίζει! Όπως και να έχει όμως, αυτό τον μήνα με τη σκληρή δουλειά που έχεις ήδη κάνει, θα διακριθείς, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και φυσικά, θα έχεις και τις ανάλογες οικονομικές απολαβές, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο!

Όσο για τα αισθηματικά σου, επιτέλους απαλλάσσεσαι από φόβους, ανασφάλειες και αμφιβολίες για το ταίρι σου. Άλλωστε, η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, και το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δε χάνει ευκαιρία να σου δείξει την αγάπη του, αλλά και το θαυμασμό του! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η αυτό τον μήνα τραβάς γύρω σου τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες σαν μαγνήτης. Αν επιθυμείς να δεσμευτείς, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Αν πάλι προτιμάς την ελευθερία σου, οι ευκαιρίες για… εφήμερους έρωτες χωρίς δεσμεύσεις, θα είναι πολλές! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

loading...