Αστρολογικό Ταρώ Ιουνίου 2024

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Ιούνιο;

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ο Ιούνιος, αγαπημένε μου Κριέ, θα είναι ένας μήνας έντονα συναισθηματικός, με την κάρτα της Σελήνης να αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου. Θέλεις να δώσεις και να πάρεις αγάπη, γι’ αυτό έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αποφασίζεις να ανοιχτείς και να δείξεις τα αισθήματά σου ξεκάθαρα. Δένεσαι περισσότερο με την οικογένειά σου και περνάς με τα συγγενικά σου πρόσωπα στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής. Βεβαίως, η ενισχυμένη ευαισθησία σου αυτό το μήνα μπορεί να σε κάνει και κάπως ευέξαπτο και εύθικτο, αλλά γρήγορα θα αποκαθιστάς τις παρεξηγήσεις, χωρίς να αφήνεις ρωγμές στις σχέσεις σου.

Ένα ανάλογο κλίμα θα επικρατεί και στα επαγγελματικά σου, όπου τώρα δείχνεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε συναδέλφους και συνεργάτες, και με την διαλλακτική σου διάθεση καταφέρνεις να φτιάξεις ένα ιδανικό, αρμονικό κλίμα που προάγει την ομαδικότητα. Η επιτυχία των σχεδίων σου κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι εξασφαλισμένη, γεγονός που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά φουσκώνει και το πορτοφόλι σου ανάλογα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς από την αύξηση των εσόδων σου και αρχίσεις να ξοδεύεις ασυλλόγιστα, γιατί δεν θα αργήσεις να βγεις εντελώς εκτός προϋπολογισμού.

Όσο για τα αισθηματικά σου, εδώ χρειάζεται προσοχή. Είπαμε ότι η ευαισθησία σου είναι ενισχυμένη, μην την αφήσεις όμως να σε οδηγήσει σε… σενάρια και μυθοπλασίες για το ταίρι σου… Οι ανασφάλειες και η ζήλια σου μπορεί να φέρουν καυγαδάκια στη σχέση σου, αν όμως βάλεις το δυνατό μυαλό σου να σκεφτεί λογικά και ψύχραιμα, θα ανακαλύψεις πως δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις! Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, εσύ ξεπέρνα το παρελθόν και κοίτα μπροστά! Μην αφήσεις το παρελθόν να βάλει εμπόδιο στις νέες γνωριμίες! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Με την κάρτα του Αστεριού να σε αντιπροσωπεύει αυτόν τον μήνα, αγαπημένε μου Ταύρε, ο Ιούνιος για σένα είναι ένας άκρως ευνοϊκός μήνας, που σου φέρνει τύχη και θετικές εξελίξεις σε κάθε τομέα που σε απασχολεί! Μπορεί τους προηγούμενους μήνες να βίωσες δυσκολίες που σε κούρασαν και σε έκαναν να νοιώσεις απογοήτευση, όμως όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν. Τώρα μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και να δεις το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται μάλιστα κι ένα μεγάλο σου όνειρο τώρα να γίνει πραγματικότητα, ενώ και στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα νοιώσεις ασφάλεια, αρμονία και ζεστασιά.

Όσο για τα επαγγελματικά σου, κι αυτά κινούνται ανοδικά, οι αλλαγές που προκύπτουν είναι όλες προς όφελός σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια προαγωγή ή να βρεις την ιδανική δουλειά που ονειρευόσουν. Στα οικονομικά βεβαίως, μπορεί να μη δεις ακόμα ουσιαστική βελτίωση, αλλά μια ανάσα θα την πάρεις και θα ανακουφιστείς.

Αλλά και στα αισθηματικά σου ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας αγάπης, ρομαντισμού, συντροφικότητας, αλλά και αισθησιασμού… Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το δέσιμο με το ταίρι σου γίνεται πιο ισχυρό, το πάθος μεταξύ σας φουντώνει, κάνοντας τις ανοιξιάτικες βραδιές σου… φλογερές. Οι όποιες διαφορές υπήρχαν μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα, εξομαλύνονται και η αγάπη κυριαρχεί! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, δεν αποκλείεται αυτό το μήνα να συναντήσεις το ιδανικό ταίρι για σένα. Ένα πρόσωπο σταθερό, άξιο εμπιστοσύνης, σοβαρό, αλλά και… άκρως αισθησιακό… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Με την κάρτα του Ήλιου να αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου, αγαπημένε μου Δίδυμε, ο Ιούνιος θα είναι ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας για σένα. Η αισιοδοξία σου επανέρχεται και η διάθεσή σου είναι τόσο θετική, που καταφέρνεις να έλξεις σαν μαγνήτης τα ευνοϊκά γεγονότα στη ζωή σου! Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να περάσεις καλά, αλλά και να πετύχεις πιο εύκολα κάποιους στόχους σου, προσωπικούς ή επαγγελματικούς!

Ειδικά στα επαγγελματικά σου, αυτό τον μήνα είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση, ή να παρουσιαστεί αναπάντεχα μια ευκαιρία, που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να την αντιληφθείς και να την αρπάξεις! Μην ξεχνάς πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επεκταθείς και να πετύχεις όποιο στόχο βάλεις στο μυαλό σου, γι’ αυτό έχε το νου σου, οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μόνο μια φορά!

Όσο για τα αισθηματικά σου, αυτό τον μήνα η θετική σου διάθεση και η αισιοδοξία σου αναλαμβάνουν να σου φέρουν ό,τι επιθυμείς! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με την ενισχυμένη σου γοητεία βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις και φλερτάρεις απροκάλυπτα, έλκοντας τις νέες γνωριμίες σαν μαγνήτης. Και είναι πολύ πιθανό ανάμεσα σε αυτές τις νέες γνωριμίες να βρίσκεται και το ένα και μοναδικό πρόσωπο, που αναζητάς εδώ και καιρό, αυτό που θα σε συντροφεύει στις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου και… όχι μόνο! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, σε περιμένουν πολλές τρυφερές, ρομαντικές και άκρως… φλογέρες στιγμές με το ταίρι σου, που σβήνουν κάθε πληγή του παρελθόντος! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Εκεί που νόμιζες πως όλα είναι τακτοποιημένα στη ζωή σου, αγαπημένε μου Καρκίνε, κι ετοιμαζόσουν να… βουλιάξεις στη ρουτίνα, έρχεται ο Ιούνιος να φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή σου! Βεβαίως, εσύ έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι εύκολα στις συνθήκες που επικρατούν κάθε φορά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να προσέξεις λίγο τις αντιδράσεις σου και το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν. Να ξέρεις πως ο παρορμητισμός και η επιπολαιότητα δεν θα σε βοηθήσουν, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, αλλά και την ανάληψη κάθε είδους ρίσκου, επαγγελματικού, οικονομικού, αλλά και… αισθηματικού!

Ειδικά στα επαγγελματικά σου, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς με κάποια νέα πρόταση που θα σου γίνει και μην αφήσεις κάτι σταθερό για κάτι νέο, που δεν σου προσφέρει εγγυήσεις πως θα πετύχει. Γενικότερα, μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου αυτόν τον μήνα, γιατί μπορεί να μη σου βγει σε καλό! Όσο για τα οικονομικά σου, κι εκεί κινήσου με σύνεση και απόφυγε το ρίσκο. Και βεβαίως, αυτό το μήνα μη δανείσεις και μη δανειστείς χρήματα, για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Το κλίμα ανατροπών βεβαίως, επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε χτυπήσει… κατακούτελα ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Ευχαριστήσου τον και απόλαυσε την ένταση των συναισθημάτων σου, αλλά μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον και να δεσμευτείς, γιατί τον Ιούνιο μπορεί να… αλλάξεις γνώμη! Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος, προσοχή στους πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίζουν, γιατί το ταίρι σου είναι εκεί και… τα αντιλαμβάνεται όλα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Με την κάρτα της Δύναμης να σε αντιπροσωπεύει αυτόν το μήνα, αγαπημένε μου Λέοντα, τον Ιούνιο βλέπεις τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή σου με… άλλο μάτι! Επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αναλαμβάνεις δράση. Άλλωστε, ξέρεις ποια λάθη έχεις κάνει στην μέχρι τώρα πορεία σου, τα έχεις αξιολογήσει και έχεις βρει τον τρόπο να τα διορθώσεις, προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου, όποιος κι αν είναι αυτός.

Παράλληλα, στα επαγγελματικά σου έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις σε όλους την αξία σου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και φέρνοντας εις πέρας όποια υποχρέωση κι αν αναλάβεις. Βεβαίως, καλό είναι να έχεις τόση αυτοπεποίθηση και τέτοιο δυναμισμό, αλλά θα πρέπει κάποιες στιγμές να στέκεσαι λίγο για να σκεφτείς και να μην δρας παρορμητικά. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, μη διστάσεις να το κάνεις, γιατί παρόλο το δυναμισμό σου, πρέπει να ξέρεις πως κάποιοι συμβιβασμοί ίσως να είναι αναγκαίοι για να πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεις!

Από την άλλη, αυτό τον μήνα καταφέρνεις να ισορροπήσεις και τον τομέα των αισθηματικών σου. Φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σου και με τη σιγουριά που σου προσφέρει η ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση, δίνεις και παίρνεις αγάπη μέσα στη σχέση σου, αν ανήκεις στα δεσμευμένα Λιονταράκια! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα έχεις τη δύναμη και την μεγαλοψυχία να συγχωρήσεις ένα άτομο που σε πλήγωσε στο παρελθόν και να του δώσεις μια δεύτερη – και τελευταία – ευκαιρία! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας απολογισμού για σένα, αγαπημένε μου Παρθένε. Παράλληλα, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα τερματίσεις κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες σου, που σε κρατάνε πίσω. Βλέπεις ξεκάθαρα τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, τα αξιολογείς και δεν σκοπεύεις να τα ξανακάνεις. Άλλωστε τώρα δεν υπάρχουν και περιθώρια για λάθη, γιατί βάζεις νέους στόχους και δρομολογείς νέα σχέδια που θέλεις πάση θυσία να πετύχουν.

Αυτό σημαίνει ότι θα πέσεις και με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να πετύχεις και να αποδείξεις την αξία σου, τόσο στους άλλους, όσο κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό. Και παρόλο που τα οικονομικά σου δεν θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση, δεν απογοητεύεσαι, γιατί ξέρεις πως τώρα βάζεις τις βάσεις για να έχεις στο μέλλον την άνοδο που επιθυμείς κι επιδιώκεις. Ωστόσο, ίσως να χρειαστεί να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις αυτής της περιόδου.

Όλα αυτά βεβαίως, ισχύουν και στον αισθηματικό σου τομέα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να ανακαλύψεις πως ένα άτομο που σε είχε ενθουσιάσει το τελευταίο διάστημα, τελικά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και να απομακρυνθείς. Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, παρόλο που το μυαλό σου είναι κυρίως στα επαγγελματικά σου, βρίσκεις το χρόνο να ασχοληθείς και με τη σχέση σου, με πιο ώριμο τρόπο ωστόσο απ’ ότι το έκανες μέχρι τώρα και χωρίς να παίρνεις γρήγορες, παρορμητικές αποφάσεις. Έτσι, καταφέρνεις είτε να απαλλαγείς από μια σχέση που δεν σε καλύπτει, είτε να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις το δεσμό με το ταίρι σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Ιούνιος, αγαπημένε μου Ζυγέ, φέρνει ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, που όμως θα είναι για καλό! Η Τύχη είναι με το μέρος σου και θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε έναν στόχο σου, με μάλλον… απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμα και σχέδια που έκανες και θεωρούσες απίθανο να πραγματοποιηθούν, τώρα οι συνθήκες σου ανοίγουν δρόμους για να τα πετύχεις. Έτσι, αυτό το μήνα μπορείς να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου και να γράψεις ένα πιο ενδιαφέρον και αισιόδοξο κεφάλαιο!

Ακόμα και στα επαγγελματικά σου, παρόλο που μπορεί να επικρατεί μια… χαοτική κατάσταση, που μέχρι τώρα δεν σου έδειχνε σημάδια τακτοποίησης και σταθεροποίησης, εσύ καταφέρνεις να βγεις όχι μόνο αλώβητος/η, αλλά και ωφελημένος από τις αλλαγές που προκύπτουν. Βεβαίως, ίσως να χρειαστεί τώρα να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες κι αρμοδιότητες, αλλά με την αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να ανταπεξέλθεις στις νέες απαιτήσεις, καθώς θα βλέπεις ότι ταυτόχρονα έχεις και οικονομικό όφελος!

Όσο για τα αισθηματικά σου, και αυτά ακολουθούν το θετικό κλίμα του μήνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου, ενώ προβλέπεται ότι θα έχει… ευτυχή κατάληξη, αφού τα αισθήματα δείχνουν να είναι αμοιβαία! Μάλιστα, αυτή η σχέση που θα προκύψει τον Ιούνιο, μάλλον θα σε συντροφεύει για… πολύ πολύ καιρό ακόμα! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται τώρα να αποφασίσεις από κοινού με το ταίρι σου μια επισημοποίηση, που θα επισφραγίσει την αγάπη σας! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ένας ήρεμος και αποδοτικός μήνας προβλέπεται να είναι για σένα ο Ιούνιος, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Ενδεχομένως να σε έχει κουράσει η ένταση της προηγούμενης περιόδου, ίσως να βίωσες και μια προδοσία από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, όπως και να έχει τώρα καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε τι που σε αναστάτωνε ψυχικά και να ηρεμήσεις. Κάνεις έναν απολογισμό στις σχέσεις σου και ξεκαθαρίζεις μέσα σου ποια άτομα θέλεις να έχεις από τώρα και στο εξής δίπλα σου, προκειμένου να νοιώθεις ηρεμία και ασφάλεια.

Αλλά και στα επαγγελματικά σου κάνεις έναν απολογισμό, βλέπεις με αντικειμενικότητα πού σε έχουν φέρει οι μέχρι τώρα επιλογές σου και παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον! Περνάς τις συνεργασίες σου από το… μικροσκόπιο και ξεκαθαρίζεις ποιες σε ωφελούν και ποιες διατηρούσες μέχρι τώρα μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους, αποφασίζοντας να τις τερματίσεις. Αυτό που σε ενδιαφέρει πλέον είναι η δική σου πρόοδος και καταφέρνεις να δρομολογήσεις τις εξελίξεις που θα σε προωθήσουν. Παράλληλα, και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, αφού ενδέχεται να σου επιστραφούν κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν, ενώ κι εσύ θα κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό, με βάση τα έσοδά σου.

Επίσης, και στα αισθηματικά σου τα πράγματα προβλέπονται ιδιαίτερα αισιόδοξα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ο αισθησιασμός επικρατεί στη σχέση σου, ενώ και οι παρεξηγήσεις ή οι διενέξεις εξομαλύνονται και περνάς με το ταίρι σου σε μια νέα φάση, με μεγαλύτερη ασφάλεια και σύμπνοια απόψεων. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, τον Ιούνιο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη, προβλέπεται να είναι ένας μάλλον… προκλητικός κι ενδεχομένως δύσκολος μήνας! Βεβαίως, ένα από τα χαρακτηριστικά σου είναι το πείσμα να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ έχεις και την απαραίτητη αισιοδοξία, για να μην το βάζεις ποτέ κάτω και να αγωνίζεσαι. Σου αρέσουν τα… δύσκολα, πάντα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, το ίδιο θα κάνεις και τώρα, αν και οι ανατροπές που μπορεί να προκύπτουν, ίσως να σε πηγαίνουν αλλού από εκεί που θέλεις να πας! Η κάρτα του Κρεμασμένου σε συμβουλεύει να λάβεις υπόψιν σου την ασάφεια και την αβεβαιότητα που θα επικρατούν αυτό το μήνα και να μην πάρεις σημαντικές ή οριστικές αποφάσεις σε κανέναν τομέα, γιατί τον επόμενο μήνα ίσως να χρειαστεί να τις αναθεωρήσεις, με το ανάλογο κόστος! Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε είδους ρίσκο.

Αυτό ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα οικονομικά σου, που είναι ένας τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού φημίζεσαι για τη γενναιοδωρία, αλλά και για τη… σπατάλη σου! Και βεβαίως, μην δείχνεις υπερβολική εμπιστοσύνη σε συναδέλφους και συνεργάτες, γιατί δεν έχουν όλοι… αγαθές προθέσεις!

Ανάλογη προσοχή χρειάζεται αυτόν τον μήνα και ο αισθηματικός σου τομέας. Εσύ μπορεί να νοιώθεις σιγουριά κι αισιοδοξία, θα πρέπει να έχεις το νου σου, γιατί το ταίρι σου μπορεί να μη μοιράζεται αυτόν τον ενθουσιασμό σου. Μην παραβλέπεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, ίσως να μην είναι όλα τόσο… ρόδινα όσο θέλεις να τα βλέπεις. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να συζητάς με το ταίρι σου κάθε θέμα που προκύπτει και να μην αποφασίζεις μόνος/η σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Μην ανησυχήσεις με την ονομασία της κάρτας που σε αντιπροσωπεύει τον Ιούνιο, αγαπημένε μου Αιγόκερε! Δηλώνει μόνο πως αυτό τον μήνα θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου, που όμως είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας απαλλαγεί από τα βαρίδια του παρελθόντος που δεν σε άφηναν να ξεκολλήσεις και να εξελιχθείς! Βεβαίως, αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αφού κάθε τέλος πονάει, όμως σκέψου ότι γίνεται για καλό!

Ίσως να πιεστείς αυτό τον μήνα, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις μπορεί να είναι σκληρές, κυρίως στα επαγγελματικά σου, όμως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αφού οι λύσεις που θα δώσεις σε κάθε πρόβλημα, μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα. Από την άλλη, βεβαίως, οι κινήσεις σου και οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κάποια άτομα που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος ή γρήγορη επαγγελματική άνοδο, γιατί χωρίς να το ξέρεις, μπορεί να σου βάζουν τρικλοποδιές. Εμπιστεύσου τη λογική σκέψη σου και μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις και κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Όσο για τα αισθηματικά σου, και εκεί το τοπίο ξεκαθαρίζει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η ώρα να δώσεις ένα τέλος στη σχέση σου αν αυτή δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αν όμως σε καλύπτει, αποφασίζεις μαζί με το ταίρι σου να κάνεις το επόμενο βήμα, όπως μια επισημοποίηση ή μια συμβίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεμπερδεύεις μια και καλή με το παρελθόν και… γυρίζεις σελίδα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει τον Ιούνιο, αγαπημένε Υδροχόε, δείχνει ότι σιγά σιγά αρχίζεις να απαλλάσσεσαι απ’ ό,τι σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και βάζεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις! Έχεις διδαχτεί πολλά από τα λάθη του παρελθόντος, έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και τώρα κοιτάζεις μόνο μπροστά! Προτεραιότητά σου τώρα είναι ο εαυτός σου, οι ανάγκες σου και το δικό σου καλό, οπότε σταματάς να παραμερίζεις τα θέλω σου, προκειμένου να μην δυσαρεστήσεις τους άλλους. Βεβαίως, οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα οριστικά, θα ζοριστείς λίγο τον Ιούνιο προκειμένου να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις!

Άλλωστε, τώρα ξέρεις πώς να αποφύγεις τις παγίδες και τις κακοτοπιές, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, όπου οι πίεση που θα δεχτείς και οι απαιτήσεις της δουλειάς σου θα είναι στο… κόκκινο. Ξέρεις όμως πως αν εργαστείς με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, όχι μόνο θα τα καταφέρεις, αλλά θα έχεις και την άνοδο που τόσο καιρό παλεύεις να κατακτήσεις. Ωστόσο, η πολλή δουλειά αυτού του μήνα δεν θα έχει ακόμα θετικό αποτέλεσμα στα οικονομικά σου, όπου χρειάζεται να περιορίσεις λίγο τα έξοδα για να ανταπεξέλθεις.

Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στα αισθηματικά σου, όπου συνειδητοποιείς πλέον τι αναζητάς και τι θα σε κάνει ευτυχισμένο/η. Αυτό ισχύει τόσο για σένα που έχεις σχέση, όσο και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Ξέρεις τι θέλεις και καταφέρνεις έτσι να φέρεις την αρμονία στα προσωπικά σου, είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με ένα πρόσωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο Ιούνιος για σένα, αγαπημένε μου Ιχθύ, είναι ένας μήνας δυνατών συναισθημάτων, πάθους, απόλαυσης, αλλά και υπερβολής! Οι επιθυμίες σου γίνονται πιο δυνατές και με το πείσμα που σε χαρακτηρίζει, κάνεις ό,τι μπορείς για να καταφέρεις να τις ικανοποιήσεις. Ωστόσο, εδώ κρύβεται και η παγίδα, που θα πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις να χαλάσεις σχέσεις ετών: Στην προσπάθειά σου να κάνεις αυτό που θέλεις και να πετύχεις το στόχο σου, μπορεί να πληγώσεις κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, που πραγματικά σε αγαπούν. Γι’ αυτό, καλό θα είναι να λαμβάνεις υπόψιν σου και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, πριν επιμείνεις σε κάτι!

Όσο για τα επαγγελματικά σου, εκεί θα πρέπει να δώσεις βάση στο παρασκήνιο, σε κάποια λόγια που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου, αλλά και στους καυγάδες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες και συναδέλφους. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως μια επίθεση από την μεριά σου δεν θα σου κάνει καλό. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις μεν το νου σου, αλλά να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να απέχεις από τα κουτσομπολιά. Αλλά και στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, καθώς με η τάση σου για καλοπέραση αυτό τον μήνα μπορεί να σε οδηγήσει σε έξοδα και σπατάλες, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Στα αισθηματικά σου από την άλλη, κυριαρχεί το πάθος και ο αισθησιασμός, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν έχεις ταίρι, ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος οι πειρασμοί θα σε περιβάλλουν και δεν θα διστάσεις να… υποκύψεις! Και πολύ καλά θα κάνεις, ωστόσο να ξέρεις πως ο μήνας δεν προσφέρεται για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, καθώς το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λάθος επιλογή… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.