Αστρολογικό Ταρώ Νοεμβρίου 2018

 

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Νοέμβριο του 2018;

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Νοέμβριος του 2018, αγαπημένε μου Κριέ, σε βρίσκει γεμάτο αισιοδοξία, με ανανεωμένη διάθεση και με την ελπίδα ότι σύντομα θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Άλλωστε, η κάρτα του Τροχού της Τύχης δηλώνει ότι θα προκύψουν ξαφνικά γεγονότα αυτό τον μήνα, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Οι ευχάριστες συμπτώσεις και οι θετικές συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το χαμένο έδαφος σε πολλούς τομείς της ζωής σου, που τους προηγούμενους μήνες με τις εκλείψεις και τους ανάδρομους πλανήτες είχαν μείνει σε στασιμότητα!

Άλλωστε, στα επαγγελματικά σου δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σου! Μία νέα πρόταση, μία συμφωνία ή μία καινούργια συνεργασία, θα σου δώσει τώρα το περιθώριο να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον! Ωστόσο, εσύ θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να διακρίνεις αυτή την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις εγκαίρως!

Αλλά και στα αισθηματικά σου όλα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Καταφέρνεις να απαλλαγείς από τους εκνευρισμούς και τις πιέσεις του προηγούμενου διαστήματος, ενώ και το συναίσθημά σου ενισχύεται, γεγονός που σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα τώρα να αποφασίσετε μια συγκατοίκηση ή μια επισημοποίηση, που θα βάλει τέρμα στις ανασφάλειες, τόσο τις δικές σου όσο και του/της συντρόφου σου. Αν πάλι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, αυτό το μήνα θα κάνει θεαματική είσοδο στη ζωή σου ένα πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει και θα ξυπνήσει μέσα σου το πάθος! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Ήρθε η ώρα, αγαπημένε μου Ταύρε, να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου! Αυτό τον Νοέμβριο συνειδητοποιείς ότι ναι μεν το προηγούμενο διάστημα δυσκολεύτηκες και παιδεύτηκες αρκετά, παράλληλα όμως έχεις καταφέρει να πετύχεις και αρκετούς από τους στόχους σου. Έτσι, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και με τον δυναμισμό σου ενισχυμένο, αποφασίζεις να δρομολογήσεις φιλόδοξα σχέδια, από τα οποία μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσες ότι σε χωρίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Αυτός σου ο δυναμισμός βεβαίως, θα εκφραστεί κυρίως στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου αποφασίζεις επιτέλους να παραμερίσεις ανασφάλειες και να προχωρήσεις μπροστά! Με συμμάχους την επιμονή σου, αλλά και τη λογική σκέψη σου, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Παράλληλα, η ανεβασμένη σου ψυχολογία σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και κάποιες διενέξεις με συνεργάτες και συναδέλφους, που σε βάραιναν το τελευταίο διάστημα. Όσο για τα οικονομικά σου, αρχίζουν κι αυτά σιγά σιγά να παίρνουν μια ανοδική πορεία.

Αλλά και στα αισθηματικά σου τον Νοέμβριο συνειδητοποιείς τι θέλεις και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνεις, για να νοιώσεις πλήρης. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις εκ νέου το ταίρι σου, να μιλήσεις ξεκάθαρα, αλλά και να θέσεις τα όριά σου, γεγονός που τελικά θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση, οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν και με τη σιγουριά και την αυτογνωσία που σε διακρίνουν, σίγουρα θα κάνεις μια επιλογή, που θα έχει προοπτικές για το μέλλον! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Τον Νοέμβριο θα σε διακρίνει μια επιπολαιότητα, αγαπημένε μου Δίδυμε, γεγονός που θα πρέπει να το προσέξεις αρκετά! Η υπερβολή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και αποφάσεις, που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Επιπλέον πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτικός απέναντι σε όσα ακούς αλλά και σε όσα λες, γιατί αυτό το μήνα μπορεί να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Το κλίμα που διαμορφώνεται είναι κάπως παραπλανητικό και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα δυσκολέψουν τη ζωή σου…

Ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, μάλλον αυτή η… επιπολαιότητα που σε διακρίνει δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς στη δουλειά και στους στόχους σου. Μην παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, φορτώνοντάς τα όλα στον… κόκορα, γιατί τελικά θα βγεις εκτός προγράμματος, με συνέπεια να βρεθείς εκτεθειμένος/η, κάτι που θα σου δημιουργήσει επαγγελματική και οικονομική ανασφάλεια! Γι’ αυτό μη λειτουργείς σαν να μην υπάρχει αύριο και προσπάθησε τουλάχιστον να ανταποκριθείς στις βασικές σου υποχρεώσεις, αλλά και να αποφύγεις τις σπατάλες.

Όσο για τα αισθηματικά σου, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς με ένα άτομο που σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια! Αλλά κι εσύ από την μεριά σου, μην δημιουργήσεις υπερβολικές προσδοκίες σε κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται για σένα, αν μέσα σου δεν ξέρεις ακόμα ποια θέλεις να είναι η συνέχεια μεταξύ σας! Όσο για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, μην αγνοείς το ταίρι σου και μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν, γιατί στο τέλος θα μείνεις… μπουκάλα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Αυτός ο μήνας σου προκαλεί ένα συναίσθημα νοσταλγίας, ενώ νοιώθεις την ανάγκη να κλείσεις κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, με τις εκλείψεις του καλοκαιριού και τους ανάδρομους πλανήτες. Θα βρεις τις αιτίες που κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενες, ίσως να αναπολήσεις και λίγο στιγμές και ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου, αλλά μετά από αυτόν τον απολογισμό, θα πάρεις την απόφαση να χαράξεις μια νέα πορεία για το μέλλον!

Άλλωστε, στα επαγγελματικά σου ο Νοέμβριος θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να απαλλαγείς από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος. Ενδεχομένως να υπάρξουν ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς σου ή και αλλαγές συνεργατών, που μπορεί να σε βγάλουν από τα νερά σου και από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα, όμως οι νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου δεν θα σου αφήσουν τα περιθώρια να… μελαγχολήσεις! Τα οικονομικά, αν και σε προβληματίζουν, παίρνουν μία καλύτερη πορεία, αρκεί και εδώ να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές.

Από την άλλη, στα αισθηματικά σου δεν διανύεις και την πιο ερωτική περίοδο της ζωής σου, όμως αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός για την πορεία σου, αφού θα καταφέρεις να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος. Αν είσαι σε σχέση, επικεντρώνεσαι στο μέλλον κι αν δεις πως δεν υπάρχει μέλλον, αποφασίζεις να δώσεις ένα τέλος, ενώ αν βλέπεις προοπτικές, τότε αποφασίζεις μια συγκατοίκηση ή μια επισημοποίηση! Αν πάλι δεν έχεις κάποιο δεσμό, καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάποιες πληγές του παρελθόντος, προκειμένου ο Δεκέμβριος να σε βρει με… ανανεωμένη διάθεση! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να πέρασες δύσκολα και να πιέστηκες, αγαπημένε μου Λέοντα, όμως ο Νοέμβριος σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε ταλαιπώρησε και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με άλλο, πιο αισιόδοξο μάτι! Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείς στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών.  Θα βρεις λύσεις, θα αποφασίσεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς και θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στα άτομα, που είναι σημαντικά για σένα…

Παράλληλα, αυτό τον μήνα θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες που έχεις κάνει στον επαγγελματικό σου τομέα τους προηγούμενους μήνες! Οι πιέσεις και τα προβλήματα υποχωρούν σιγά σιγά και επιτέλους έρχεται η ώρα της ανταμοιβής για τους κόπους σου! Οι συνεργασίες που θα έχεις τον Νοέμβριο, θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς και να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, που μέχρι χτες σου φαινόταν ουτοπικά! Όσο για τα οικονομικά σου, μπορεί να είναι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελες, όμως είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια απρόβλεπτα έσοδα, που θα σε ανακουφίσουν!

Στα αισθηματικά σου, αυτό το μήνα είναι στο χέρι σου να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και τις ανασφάλειες και να περάσεις καλά. Η κάρτα της Εγκράτειας θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις το θετικό κλίμα στη σχέση σου και να της δώσεις την ευκαιρία να εξελιχθεί, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν είσαι μόνος/η, τον Νοέμβριο θα έχεις θετικές εξελίξεις με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις, ενώ μία επανασύνδεση με ένα άτομο του παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Βαρέθηκες να ακολουθείς τα “πρέπει” σε βάρος των “θέλω” σου, αγαπημένε μου Παρθένε, έτσι λοιπόν αυτό τον Νοέμβριο, θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να το ρίξεις έξω! Θα κάνεις υπερβολές, θα ακολουθήσεις το ένστικτό σου, θα παθιαστείς κάνοντας μόνο αυτό που επιθυμείς και θα ξεφύγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα. Όμως, καθώς δεν έχεις συνηθίσει τα άτομα του περιβάλλοντός σου σε μια τέτοια συμπεριφορά, δεν αποκλείεται με τη στάση σου να τα στενοχωρήσεις…

Φυσικά, τα επαγγελματικά σου εξακολουθούν να είναι προτεραιότητα και κάνεις ό,τι μπορείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Όμως τώρα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις και κάποια… αθέμιτα μέσα, γεγονός που χρειάζεται προσοχή, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Ξέρεις άλλωστε ότι το… παρασκήνιο δεν σου πάει, συνεπώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις τη γνωστή σου επιμονή και μεθοδικότητα! Στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε μια καταναλωτική μανία που μπορεί να σε πιάσει, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού!

Όμως, με υπερβολή θα λειτουργήσεις και στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα. Θα κάνεις τα πάντα για να κατακτήσεις το… αντικείμενο του πόθου σου κι αυτό είναι πολύ καλό. Ωστόσο αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να νοιώσεις ανασφάλεια και να εκδηλώσεις καχυποψία απέναντι στο ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει, για να μην του δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Αυτό τον μήνα αποφασίζεις να κάνεις την… προσωπική σου επανάσταση χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, αγαπημένε μου Ζυγέ. Έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις και να παίξεις… κορώνα-γράμματα ό,τι έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα, προκειμένου να απελευθερωθείς από φοβίες και ανασφάλειες και να προχωρήσεις μπροστά! Βεβαίως, την προσπάθεια δεν θα τη δουν με καλό μάτι κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσεις κάπως… προδομένος/η, ωστόσο δεν θα καταφέρει κανείς να σε σταματήσει, αφού η ανάγκη σου για ανανέωση, θα σε ωθήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές!

Από την άλλη, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Δεν αποκλείεται να δεχτείς μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση, όμως θα πρέπει να την σκεφτείς καλά χωρίς βιασύνες! Υπάρχουν οι προοπτικές για επαγγελματική άνοδο, αρκεί να φερθείς συγκροτημένα και να μην σε παρασύρει η παρορμητικότητά σου. Επίσης, να θυμάσαι πως τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις αυτό το μήνα τις επενδύσεις και τα ανοίγματα!

Όσο για τα αισθηματικά σου, αν είσαι μόνος/η ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου και να σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές και ανατροπές! Ωστόσο, να θυμάσαι πως ο Νοέμβριος δεν σου υπόσχεται σταθερότητα και συνέχεια στο μέλλον… Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να προσέχεις, γιατί μπορεί να γοητευτείς από μια νέα γνωριμία! Όμως φρόντισε να συγκρατηθείς και να μη χαλάσεις μια σχέση που σε καλύπτει, για μια εφήμερη περιπέτεια… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες της χρονιάς για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Θα σε διακρίνει η αισιοδοξία, η έμπνευση και η δημιουργικότητα, χαρίζοντάς σου τη δυνατότητα να διακριθείς, να ξεχωρίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου! Παράλληλα, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα της ζωής σου και θα νοιώσεις πως η τύχη άρχισε και πάλι να σου χαμογελά!

Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, τώρα θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες αλλαγές ή ανατροπές που έγιναν τον προηγούμενο μήνα, τελικά ήταν για το καλό σου! Παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο δείχνει να έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορεί άμεσα να μη δεις κάποια σημαντική βελτίωση, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα, που οπωσδήποτε θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία.

Εκεί όμως που θα δεις ουσιαστική βελτίωση είναι στα αισθηματικά σου. Αυτός ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικός κι αισθησιακός αν έχεις ήδη μια σχέση. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και ο δεσμός σας γίνεται ακόμα πιο ισχυρός, μέσα από τις παθιασμένες στιγμές που θα ζήσετε μαζί! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε σχέση με μια νέα γνωριμία που έκανες το τελευταίο διάστημα, ενώ αν υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν που σε απασχολεί ακόμη, δεν αποκλείεται τώρα να σε προσεγγίσει με… ανανεωμένες διαθέσεις! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Έντονα συναισθηματικός θα είναι αυτός ο Νοέμβριος για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη! Τώρα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις όλα όσα σε απασχόλησαν και σε προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα! Μπορεί βεβαίως να χάσεις λίγη από τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια και να σε χαρακτηρίζει μια κυκλοθυμία, από την άλλη όμως τα κοντινά σου πρόσωπα θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη, καθώς θα είναι συνεχώς στο πλευρό σου, για να σε στηρίζουν και να σου συμπαραστέκονται!

Στα επαγγελματικά σου όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, αφού οι συνεργασίες σου θα ισορροπούν σε… τεντωμένο σκοινί. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις, αλλά να ξέρεις πως θα έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό, αφού η υπερβολή σου δεν σε αφήνει να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά! Προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να προκαλέσεις ακόμα και ρήξεις, που θα σου κοστίσουν. Αλλά και στα οικονομικά σου είναι πιθανό να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σε δυσκολέψουν, γι’ αυτό πρόσεξε!

Από την άλλη, στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα καταφέρνεις να περιορίσεις τον εγωισμό σου και να εκφράσεις με ρομαντισμό και τρυφερότητα τα συναισθήματά σου προς το άτομο που αγαπάς. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς την επισημοποίησή της ή την συγκατοίκηση! Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, που θα εξελιχθούν όμως τον επόμενο μήνα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Τον Νοέμβριο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, οι δυσκολίες που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα ξεπερνιούνται και επιτέλους βλέπεις τη ζωή σου με περισσότερη αισιοδοξία! Η κάρτα του Ήλιου που σε αντιπροσωπεύει, δείχνει ότι αυτόν τον μήνα η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη, ενώ ο δυναμισμός σου σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε εμπόδιο που συναντάς, γεγονός που σε ικανοποιεί απόλυτα και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, οι προσπάθειες που έκανες μέχρι τώρα, επιτέλους αναγνωρίζονται!

Αυτό αφορά βεβαίως στον τομέα των επαγγελματικών σου περισσότερο, όπου θα δεις εξέλιξη και άνοδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψουν και κάποιες νέες συμφωνίες ή να γίνουν συζητήσεις για νέες συνεργασίες, που μελλοντικά θα απογειώσουν την καριέρα σου. Αν πάλι μέχρι τώρα αντιμετώπιζες δυσκολίες ή έψαχνες για δουλειά, τώρα θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με σημαντικές προοπτικές. Όσο για τα οικονομικά σου, η βελτίωση μπορεί να μην είναι άμεση, όμως οι βάσεις που θα βάλεις τώρα, σίγουρα θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον!

Αλλά και στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα θα δεις ουσιαστική βελτίωση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Κάποια συννεφάκια που σκίαζαν τη σχέση σου τώρα εξαφανίζονται και ο συναισθηματισμός σου σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν. Και μάλιστα, με το δυναμισμό που σε διακρίνει, δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο καταφέρει να σε… ξεσηκώσει! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Η πορεία του Νοεμβρίου, αγαπημένε μου Υδροχόε, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις δικές σου επιλογές! Βρίσκεσαι σε  ένα μεταβατικό στάδιο και τώρα πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποια θέλεις να είναι η πορεία σου στο μέλλον. Έτσι, θα αξιοποιήσεις την εμπειρία και τα λάθη του παρελθόντος, αφού έχεις πλέον την ωριμότητα να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον! Τώρα λοιπόν, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και θέτεις νέους στόχους στη ζωή σου!

Βεβαίως, η καριέρα και τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, όμως τον Νοέμβριο είσαι σε θέση να συμβιβαστείς με ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις, ενώ έχεις το δυναμισμό να αλλάξεις ό,τι… μπορείς! Δρομολογείς νέα σχέδια, αλλά δίνεις και μια δεύτερη ευκαιρία σε συνεργασίες που μέχρι τώρα δεν καρποφόρησαν, προκειμένου να αναπτυχθούν στο μέλλον! Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, όμως θα καταφέρεις να βρεις εναλλακτικές που θα σε ανακουφίσουν.

Όμως και στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα αναγνωρίζεις τα λάθη σου και κάνεις ενέργειες για να τα διορθώσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί να παρεξήγησες ή να αδίκησες κάπου το ταίρι σου και δεν θα διστάσεις να το παραδεχτείς ανοιχτά. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα αμβλύνει τις διαφωνίες μεταξύ σας, ενώ θα κάνει το δεσμό σας πιο ισχυρό! Αν δεν έχεις κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανό να ξαναέρθεις σε επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος, προκειμένου να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που έληξε… άδοξα, ίσως και χωρίς ουσιαστικό λόγο! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η τελευταία κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Κόσμου, που σε αντιπροσωπεύει τον Νοέμβριο, αγαπημένε μου Ιχθύ, είναι ένας ευχάριστος οιωνός για όλα όσα θα συμβούν στην ζωή σου αυτό το μήνα! Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι θετικότατες και δεν αποκλείεται τώρα να καταφέρεις να εκπληρώσεις μια μεγάλη επιθυμία σου ή να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο. Παράλληλα, είσαι σε θέση να δρομολογήσεις νέα σχέδια για το μέλλον σου!

Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, αυτό τον μήνα λύνονται κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα, ενώ με το δυναμισμό σου καταφέρνεις να ξεπερνάς τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται, με μια σχετική ευκολία! Γενικά οι κόποι σου αναγνωρίζονται από συνεργάτες και ανωτέρους, γεγονός που σου χαρίζει όχι μόνο ηθική, αλλά και υλική ανταμοιβή. Δεν αποκλείεται και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι να σου προσφέρει νέες προοπτικές. Παράλληλα, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν άνοδο, την οποία όμως θα πρέπει να φροντίσεις να διατηρήσεις και στο μέλλον…

Αλλά και στα αισθηματικά σου καταφέρνεις να απαλλαγείς από τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που είχες τους προηγούμενους μήνες. Άλλωστε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό τον μήνα θα δεχτείς την ξεκάθαρη έκφραση των συναισθημάτων του/της συντρόφου σου, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια εξέλιξη τη σχέση σας! Όσο για σένα που εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που δεν αποκλείεται να αποδειχτεί σχέση ζωής! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)