Αστρολογικό Ταρώ Μαρτίου 2019

 

Αστρολογικό Ταρώ Μαρτίου 2019

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Μάρτιο του 2019; Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ο Μάρτιος, αγαπημένε μου Κριέ, σου δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου και ιδιαίτερα αυτές τις πιο προσωπικές, δηλαδή με την οικογένεια, τους φίλους ή και με το ταίρι σου! Άσε λοιπόν στην άκρη το… κριαρίσιο πείσμα σου και κάνε κάτι για να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σου! Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές με τα κοντινά σου άτομα, τα οποία είχες παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα! Άλλωστε, τα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύπτουν στην προσωπική σου ζωή, θα σου δίνουν δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία που βιώνεις!

Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα αρκεί να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου για να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία που επιθυμείς! Οι νέες ιδέες που θα σε κατακλύζουν, θα σου δώσουν την ώθηση να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις υποστήριξη από ένα άτομο υψηλά ιστάμενο, το οποίο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα επαγγελματικό εμπόδιο. Ωστόσο, στον οικονομικό τομέα μπορεί να σε προβληματίσουν κάποια ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα, τα οποία θα προκύψουν από δικούς σου λανθασμένους χειρισμούς…

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Μετά από μια περίοδο αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων, τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή με το ταίρι σου, ανανεώνοντας τη σχέση σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μπορεί να προκύψει μία επανασύνδεση με άτομο από το αισθηματικό σου παρελθόν, που αυτή τη φορά έρχεται… για να μείνει! Όπως και να έχει πάντως, τον πρώτο μήνα της άνοιξης αρχίζεις να βλέπεις τα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Τον Μάρτιο, αγαπημένε μου Ταύρε, θέλεις να βρίσκεσαι κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς, να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να εισπράττεις ζεστασιά και ενδιαφέρον! Ωστόσο, κατά την διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, που θα διαταράξουν τις ισορροπίες σου και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οι γκρίνιες, τα παράπονα, αλλά και η κυκλοθυμική σου διάθεση, μπορεί να κάνουν την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στο περιβάλλον σου!

Και βέβαια, αυτό συμβαίνει και στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, όπου τον πρώτο μήνα της άνοιξης μπορεί να νοιώσεις μια αβεβαιότητα για το «αύριο»! Οι αλλαγές που θα προκύπτουν συχνά στο χώρο της εργασίας σου, θα σου προκαλούν σύγχυση και ανασφάλεια. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι ανακατατάξεις και τα προβλήματα είναι προσωρινά, για αυτό καλύτερα να μην αντιδράς υπερβολικά και να μην αγχώνεσαι. Όπως και να έχει όμως, τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές, που θα αδειάσουν το πορτοφόλι σου!

Όσο για τα αισθηματικά σου, κι εδώ προβλέπονται σκαμπανεβάσματα! Από την μία θα απολαμβάνεις στιγμές γεμάτες από τρυφερότητα και ρομαντισμό, από την άλλη όμως θα προκύπτουν γεγονότα που θα σε γεμίζουν ανασφάλεια και αμφιβολίες! Ο μήνας δεν είναι και ο καλύτερος για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, αν θέλεις αυτή να είναι μακροχρόνια και να στηρίζεται σε γερές βάσεις… Αν είσαι ήδη σε δεσμό πάλι, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις με το ταίρι σου, για τα… κακώς κείμενα της σχέσης σας! Αντίθετα, αν αφεθείς στο συναίσθημα εκφράζοντας την αγάπη σου ελεύθερα, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια με το ταίρι σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα έχεις ανάγκη για μια ανανέωση και γι’ αυτό μπορεί να κινηθείς παρορμητικά και βιαστικά, προκειμένου να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς… εδώ και τώρα! Θα πάρεις ρίσκα, θα λειτουργήσεις αυθόρμητα, θα εστιάσεις μόνο στις επιθυμίες σου και θα επιδιώξεις να τις ικανοποιήσεις με κάθε κόστος! Αυτή η παρορμητική διάθεση βέβαια, μπορεί να σε οδηγήσει και σε λανθασμένες ενέργειες, που αργά ή γρήγορα θα τις πληρώσεις, γι’ αυτό πρόσεξε!

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλεις να επιδείξεις και στα επαγγελματικά σου, γιατί τον Μάρτιο είναι πολύ πιθανόν κάποιος συνεργάτης σου να σε παρασύρει σε αλλαγές στη δουλειά σου ή σε οικονομικές επενδύσεις που θα εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να εξαπατηθείς ή να κάνεις σημαντικά λάθη! Θυμήσου ότι οι εποχές δεν ευνοούν τα ρίσκα, γι’ αυτό πρέπει να λειτουργήσεις με βάση τη λογική σου και όχι την παρόρμηση!

Το ίδιο πρέπει να κάνεις και στα αισθηματικά σου! Ίσως αυτόν τον μήνα να θελήσεις να… σπάσεις τα δεσμά μιας σχέσης, που νοιώθεις πως σε καταπιέζει. Θέλεις να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, να απολαύσεις την ελευθερία σου και αυτό θα σε κάνει να λειτουργήσεις μάλλον επιπόλαια, γι’ αυτό σκέψου καλά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες και να μην κάνεις μεγάλα σχέδια για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου, γιατί ενδέχεται να μην έχει διάρκεια και μέλλον… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Τον Μάρτιο, τον πρώτο μήνα της άνοιξης, αγαπημένε μου Καρκίνε, μπαίνεις στη διαδικασία να δεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου με έναν τρόπο διαφορετικό! Τώρα θα αντιμετωπίσεις και θα λύσεις κάποιες προβληματικές υποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος, θα κλείσεις εκκρεμότητες και θα βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα πορεία! Με συγκεντρωμένη σκέψη και με… προίκα τα μαθήματα που σου έδωσε το παρελθόν, αποφασίζεις πλέον να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη και τα καταφέρνεις περίφημα!

Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθείς και στα επαγγελματικά σου και με την επιμονή που σε διακρίνει, καταφέρνεις όχι μόνο να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και να τα εξελίξεις! Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα, μπορεί οι πιέσεις, τα εμπόδια και οι περιορισμοί να εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν και αυτόν τον μήνα, όμως έχεις όλα τα φόντα να βρεις λύσεις και να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση! Όσο για τα οικονομικά σου, ενδεχομένως να μην μπορέσεις να κινηθείς με αρκετή άνεση αυτόν τον μήνα, όμως θα μπορέσεις να εξοφλήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος!

Από την άλλη, στα αισθηματικά σου τον Μάρτιο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον! Έχεις ήδη κάνει τον απολογισμό σου και ξέρεις αν μια αισθηματική ιστορία του παρελθόντος αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου ή αν θα πρέπει να την αφήσεις πίσω και να προχωρήσεις. Θα αντιληφθείς ότι πλέον είναι ανώφελο να πιέζεσαι και να φθείρεσαι όταν κάτι δεν εξελίσσεται και δεν σου δίνει αυτό που έχεις ανάγκη. Με βάση τη λογική σου, αυτή τη φορά θα πάρεις αποφάσεις, που θα σου βγουν σε καλό! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η άνοιξη κάνει την είσοδό της σιγά σιγά, αγαπημένε μου Λέοντα, κι εσύ αυτόν τον μήνα βάζεις τέλος στην αναβλητικότητα και αναλαμβάνεις δράση! Έχεις ήδη κάνει τον απολογισμό σου και τώρα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ενώ η εμπειρία που σου χάρισαν τα μαθήματα του παρελθόντος, θα σε βοηθήσουν να κάνεις σωστές επιλογές! Οι εποικοδομητικές συζητήσεις με τα σημαντικά άτομα της ζωής σου θα εξελίξουν τις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα με αποφασιστικότητα θα… βάλεις στη θέση του όποιον σε έχει αδικήσει! Τον Μάρτιο θα απαλλαγείς από προβλήματα του παρελθόντος και θα νιώσεις ικανοποίηση και ανακούφιση!

Από την άλλη, οι νέες ιδέες, οι καινούργιες προτάσεις και οι αποδοτικές συναντήσεις και συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, θα σου ανοίξουν αυτόν το μήνα καινούριες πόρτες και θα σου προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης! Δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι για την πορεία της δουλειάς σου, γιατί θα ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε κάθε πρόκληση. Ωστόσο στα οικονομικά σου καλό θα είναι να περιορίσεις τις σπατάλες και να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να… ξεφύγεις λιγάκι!

Όμως και η αισθηματική σου ζωή μπορεί να πάει πολύ καλύτερα αυτό το μήνα, γιατί θα υπάρχει ουσιαστική βελτίωση στην επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Τα προβλήματα, οι διαφωνίες και οι εντάσεις γίνονται παρελθόν, αφού τώρα η συμβιβαστική διάθεση που έχετε και οι δύο, σας βοηθά να βρείτε λύσεις, να συνεννοηθείτε, αλλά και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον! Αν δεν έχεις σχέση, θα έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει με την εξυπνάδα του, αλλά και με στάση ζωής που ακολουθεί! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Τον Μάρτιο, αγαπημένε μου Παρθένε, οφείλεις να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος, αλλά και να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου! Ωστόσο, για να είναι επιτυχημένη η… επανεκκίνηση που θα κάνεις, θα πρέπει να αποφύγεις τις αυθόρμητες κινήσεις και να αποφασίσεις με βάση τη λογική τι είναι καλύτερο όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς… Και φυσικά, μην περιμένεις να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να δράσεις, αλλά κινήσου με δυναμισμό, για να διατηρήσεις ό,τι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σου!

Ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών, μπορεί να νοιώσεις ότι τους μήνες που προηγήθηκαν κάπου αδικήθηκες, κάπου δεν αναγνωρίστηκαν όπως έπρεπε οι κόποι σου… Ίσως αυτό να οφείλεται και στα οικονομικά σου, που τον Μάρτιο παρουσιάζουν μια στασιμότητα, όμως μην απογοητεύεσαι! Κινήσου με ψυχραιμία και μεθοδικότητα, και σύντομα θα ανταμειφθείς, τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά!

Από την άλλη, στον αισθηματικό τομέα ίσως να χρειαστεί να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος/η από απωθημένα του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει είτε πως θα πρέπει να αφήσεις πίσω μια σχέση που πλέον δεν σε καλύπτει, είτε να κάνεις συνειδητά κάποιους συμβιβασμούς, που θα φέρουν την ισορροπία και την αρμονία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, σε περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν μεταξύ σας διαφωνίες. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό τον μήνα θα έχεις πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ, όμως πρόσεξε τις επιλογές σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έρχεται να σου χαρίσει δύναμη, δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, αγαπημένε μου Ζυγέ! Η κάρτα του Άστρου που σε αντιπροσωπεύει, φανερώνει ότι η τύχη θα είναι στο πλευρό σου καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα! Κάποια προβληματικά θέματα που σε ταλαιπώρησαν τον χειμώνα που πέρασε, τώρα θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπουν σε μια σειρά, γεγονός που θα σε απαλλάξει από τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες.

Ανάλογο είναι το σκηνικό και στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου θα εμφανιστεί μια πολύ καλή ευκαιρία, που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τη διακρίνεις και να την αρπάξεις, αφού θα σου φέρει την αναγνώριση και την επιτυχία που προσδοκάς. Όπως και να έχει, δεν θα σου λείψουν τα ευχάριστα νέα και τα αισιόδοξα γεγονότα, οι επικερδείς συμφωνίες και οι νέες συνεργασίες, που θα βοηθήσουν την καριέρα αλλά και τα οικονομικά σου να πάρουν μία νέα, ανοδική πορεία. Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έσοδα που ακόμη κι αν είναι έκτακτα, θα σε ανακουφίσουν!

Όσο για τα αισθηματικά σου, τον Μάρτιο ξεχνάς τη στασιμότητα, την απογοήτευση ή ακόμα και τις δυσκολίες που πέρασες! Επιτέλους κάνεις μία νέα αρχή και αν είσαι ήδη σε σχέση, τα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύπτουν γενικότερα στη ζωή σου, θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη σχέση σου, όπου θα επικρατήσει το φλογερό πάθος και η αγάπη! Αν πάλι δεν έχεις μια σχέση, αυτό τον μήνα τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ ένα νέο άτομο θα καταφέρει να σε ξεσηκώσει και να δώσει… άλλο νόημα στη ζωή σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, αγαπημένε μου Σκορπιέ, ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανατροπές και αλλαγές στην καθημερινότητά σου, που θα σου προκαλέσουν μια αναστάτωση και μια αναταραχή! Το καθημερινό σου πρόγραμμα μπορεί να ανατρέπεται συνεχώς λόγω τυχαίων συμβάντων κι εσύ θα αναγκαστείς να στρέψεις την προσοχή σου στη δημιουργία πιο σταθερών βάσεων στη ζωή σου, κάτι που προς το παρόν θα σε δυσκολέψει! Έλεγξε τον εκνευρισμό σου και τα ξεσπάσματα και συμβιβάσου με ό,τι δεν μπορείς για την ώρα να διαχειριστείς ή να αλλάξεις!

Αυτό φυσικά ισχύει και στον τομέα των επαγγελματικών σου, όπου θα προκύψουν αρκετές ανακατατάξεις αυτόν τον μήνα! Όμως, μην λειτουργήσεις παρορμητικά, αν θεωρήσεις ότι κάποιες από τις αλλαγές που προκύπτουν δεν σε συμφέρουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας τα ρίσκα, αλλά και τους καβγάδες με τους συνεργάτες σου! Κράτα τις ισορροπίες, για να μην έχεις προβλήματα και στον οικονομικό τομέα…

Μοιραίες αλλαγές όμως, θα έχεις και στην αισθηματική σου ζωή τον Μάρτιο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου, που την θεωρούσες ως τώρα δεδομένη και σταθερή, μπορεί να αρχίσει να κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς και εσύ θα συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… Μην βιαστείς όμως να πάρεις οριστικές αποφάσεις ακόμα! Αν δεν έχεις σχέση, μια νέα γνωριμία μπορεί να χαρακτηρίζεται από το έντονο πάθος, όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να βιαστείς να δεσμευτείς ή να επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Απόλαυσε όλα όσα έχει να σου προσφέρει και άσε το χρόνο να σου δείξει αν θα έχει μέλλον! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Μάρτιος προβλέπεται δραστήριος, αισιόδοξος και ιδιαίτερα κοινωνικός για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη! Θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες ειδήσεις, που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα και τη στασιμότητα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να έχεις συχνές μετακινήσεις, ενώ οι επικοινωνίες, τα μηνύματα και οι συναντήσεις που θα έχεις αυτό το μήνα, θα σου χαρίσουν την επιτυχία που επιδιώκεις σε όλους τους τομείς! Το σίγουρο είναι ότι καταφέρνεις να βρεις την ζωντάνια και την αισιοδοξία σου, αφήνοντας πίσω σου κάθε δύσκολη στιγμή του χειμώνα που πέρασε!

Το ίδιο αισιόδοξο κλίμα επικρατεί και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, που βρίσκονται σε ένα πολύ καλό σημείο, ενώ μέσα στον Μάρτιο θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ακόμα καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου. Μέσα από τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις τώρα, θα δεχτείς πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις. Επίσης, οι νέες συμφωνίες που θα συνάψεις, θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τόσο την καριέρα, όσο και τα οικονομικά σου!

Στα αισθηματικά σου, ο έρωτας σε ταξιδεύει, σε ενθουσιάζει και σου χαρίζει ενέργεια και δυναμισμό! Η κάρτα του Ήλιου φανερώνει ότι θα υπάρξουν ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις, που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι αδέσμευτος, δε θα σου λείψουν τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται και το ξεκίνημα μία νέας σχέσης, που θα έχει όλες τις καλές προοπτικές για κάτι μόνιμο! Αν ήδη βρίσκεσαι σε έναν δεσμό, τότε αυτό που έχεις να περιμένεις είναι μία ουσιαστική βελτίωση στη σχέση σου, καθώς θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και ο δεσμός σας θα γίνει πιο ισχυρός! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Ο Μάρτιος, αγαπημένε μου Αιγόκερε, έρχεται να ρίξει φως σε γεγονότα και καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσες. Σημαντικές αποκαλύψεις προκύπτουν, που θα φέρουν στην επιφάνεια την αλήθεια! Σε αυτό θα συμβάλει και η διαίσθησή σου, που θα είναι αλάνθαστη αυτό τον μήνα και μπορείς άφοβα να την εμπιστευτείς. Από την άλλη, τώρα θα καταλάβεις πως για να φέρεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις στο σημείο που θέλεις, θα πρέπει να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις αλλά και θυσίες, όμως η εκφραστικότητα και η δημιουργική σου σκέψη θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

Όλα αυτά ισχύουν και στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου θα πρέπει να προσέξεις κάποια κουτσομπολιά και παρασκηνιακές κινήσεις των συναδέλφων ή των συνεργατών σου. Ίσως να ανακαλύψεις πως κάποιος προσπαθεί να σου βάλει εμπόδια και τρικλοποδιές, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως θα πρέπει να φερθείς πολύ έξυπνα! Ωστόσο, στα οικονομικά σου θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για ουσιαστική βελτίωση, που δεν πρέπει να τις χάσεις.

Αλλά και στα αισθηματικά σου θα βιώσεις έντονα συναισθήματα! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, ένα άτομο θα καταφέρει να σου ξυπνήσει δυνατό πάθος, που μάλιστα προβλέπεται να είναι και αμοιβαίο, οπότε τώρα μπορεί να ξεκινήσει για σένα μια νέα σχέση, που θα κρατήσει! Αν πάλι ανήκεις στους δεσμευμένους, τον πρώτο μήνα της άνοιξης θα αντιληφθείς πόσο σημαντική είναι η παρουσία του συντρόφου σου στη ζωή σου και θα κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Το ίδιο όμως θα κάνει και το ταίρι σου και αυτή η αμοιβαιότητα θα κάνει τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή, ενώ το πάθος μεταξύ σας θα φουντώσει ξανά! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μάρτιος του 2019, αγαπημένε μου Υδροχόε, θα σε φέρει πιο κοντά στην κορυφή και την επιτυχία! Μία μεγάλη σου επιθυμία θα εκπληρωθεί τον πρώτο μήνα της άνοιξης και θα νιώσεις ικανοποίηση και επιβεβαίωση! Οι θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν δύναμη, αλλά και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Από την άλλη, ίσως τώρα να χρειαστεί να στηρίξεις συναισθηματικά αλλά και πρακτικά κάποια άτομα από το στενό σου περιβάλλον, κάποιους ανθρώπους που αγαπάς, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους.

Στα επαγγελματικά σου, αυτό τον μήνα ενδέχεται να κατακτήσεις έναν επαγγελματικό στόχο, για τον οποίο πραγματικά έχεις κοπιάσει πολύ! Ένα όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα και αυτό θα σε κάνει να νοιώσεις όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και επιβεβαίωση! Είναι πολύ πιθανό να έχεις μία προαγωγή ή να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα στεφτεί με επιτυχία! Στα οικονομικά σου θα τα πας καλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες!

Όσο για τα αισθηματικά σου, τώρα πλέον ξέρεις με σιγουριά ποια θα είναι η πορεία τους. Αφήνεις πίσω σου κάθε αρνητική σκέψη και επικεντρώνεσαι στη θετική πλευρά των καταστάσεων, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό σε μια νέα γνωριμία που θα κάνεις και θα σε… ξεμυαλίσει. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να προχωρήσετε σε μία επισημοποίηση…Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, αγαπημένε μου Ιχθύ, μάλλον δε θα καταφέρεις να… αντισταθείς στους πειρασμούς, αλλά και στις υπερβολές σε κάθε τομέα της ζωής σου! Όμως, ο εγωκεντρισμός, η αυταρχικότητα, αλλά και η καχυποψία σου, μπορεί να κουράσουν τους κοντινούς σου ανθρώπους, οι οποίοι θα ανησυχήσουν, αλλά και θα αντιδράσουν στην απότομη συμπεριφορά σου! Από την άλλη, εσένα το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στον έρωτα, αλλά και στα οικονομικά σου…

Ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, έχεις την ανάγκη να κυριαρχήσεις, να φτάσεις ψηλά και να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κινηθείς αρκετά ανταγωνιστικά αλλά και απόλυτα, με αποτέλεσμα να πιέσεις τις καταστάσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Από την άλλη, κι επειδή αυτόν τον μήνα θα χαρακτηρίζεσαι από την υπερβολή, καλό θα ήταν να περιορίσεις λίγο τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, γιατί η ανάκαμψη που περιμένεις ίσως να καθυστερήσει λίγο ακόμα…

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Τον Μάρτιο ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου και να σε οδηγήσει σε υπερβολές, αλλά και σε τρέλες… Αν είσαι δεσμευμένος πάλι, κάνεις μια επανεκκίνηση στη σχέση σου και το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου θα κυριαρχεί, ωστόσο καλό θα είναι να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως θα πρέπει να δείξεις μια συμβιβαστική διάθεση, αν θέλεις ο δεσμός σου να έχει διάρκεια στο χρόνο. Μη λειτουργείς λοιπόν εγωκεντρικά και φρόντισε να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες του/της συντρόφου σου!Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)