Αστρολογικό Ταρώ Ιουλίου 2018

 

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Ιούλιο του 2018;

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ο Ιούλιος για σένα, αγαπημένε μου Κριέ, προβλέπεται να είναι ευχάριστος, διασκεδαστικός και ανέμελος και θα σε ανταμείψει για όλες τις δυσκολίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα. Έτσι, τα όνειρα, οι ελπίδες και η δημιουργικότητά σου επανέρχονται στο προσκήνιο και σου χαρίζουν αισιοδοξία, ευχαρίστηση και ένα συναίσθημα πληρότητας. Πρόκειται για έναν από τους πιο εποικοδομητικούς μήνες της χρονιάς για σένα, αφού ό,τι σπείρεις τώρα, θα το δεις να καρποφορεί αργότερα.

Και αυτό ισχύει και στα επαγγελματικά σου, αφού ανήκεις στην κατηγορία των ευνοημένων και σε αυτόν τον τομέα. Έχεις κέφι, ενέργεια και δημιουργικότητα, για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση που επικρατεί στη δουλειά και στα οικονομικά σου. Νέα δημιουργικά πλάνα, νέες προτάσεις, νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις την καριέρα σου στο σημείο που θέλεις. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έσοδα, που θα σε ανακουφίσουν.

Αλλά και στα αισθηματικά σου αυτός ο καλοκαιρινός μήνας θα είναι ρομαντικός και άκρως… απολαυστικός. Η επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σου αν είσαι δεσμευμένος/η, ή το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης αν είσαι αδέσμευτος/η, θα σου δώσει χαρά και αισιοδοξία. Εσύ που έχεις σχέση να ξέρεις πως η συντροφικότητα, η αγάπη και ο αισθησιασμός θα σε δέσουν ακόμα περισσότερο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας να σου αλλάξει τη ζωή για πάντα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τον Ιούλιο, αγαπημένε μου Ταύρε, θα πρέπει να θυμάσαι πως για να πετύχεις κάποιους στόχους σου, όχι μόνο θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, αλλά οφείλεις και να δείξεις υπομονή. Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα, δείχνει ότι θα καταφέρεις να… χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητα και τον αυθορμητισμό σου προκειμένου να αποφύγεις καυγάδες και ρήξεις, αλλά και λάθη που μπορεί να προκαλέσει η βιασύνη. Από την άλλη όμως, ενώ θα έχεις κατά νου να κάνεις πολλά, κάτι θα σε φρενάρει και δεν θα σου επιτρέπει να δρας άμεσα, γεγονός που περιορίζει κάπως τον ενθουσιασμό σου, αλλά και το κέφι σου.

Και αυτό ισχύει και στον τομέα των επαγγελματικών σου, όπου ενδεχομένως να προκύψουν κάποια προβλήματα, που μπορεί να μην σε αφορούν άμεσα, όμως θα σε στενοχωρήσουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου από τώρα, έτσι ώστε όταν περάσει η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών, να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις τη δημιουργικότητά σου χωρίς εμπόδια. Στα οικονομικά, δείξε προσοχή στις σπατάλες και μην σκορπάς τα χρήματά σου.

Στα αισθηματικά σου θα επικρατήσει μια στασιμότητα αυτό τον μήνα, η οποία θα οφείλεται σε εσένα. Ίσως να μην μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με τον τρόπο που θέλεις, ενώ δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς και από μία σχέση που σου δημιουργούσε προβλήματα. Γενικότερα όμως, θέλεις την ησυχία σου και γι’ αυτό θα βάλεις κάποια σαφή όρια στο ταίρι σου, προκειμένου να μη φτάνουν οι καταστάσεις στα άκρα. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα υπάρξουν φλερτ και νέες γνωριμίες, όμως η κάρτα της Εγκράτειας σε συμβουλεύει να… κρατάς μικρό καλάθι στους έρωτες του καλοκαιριού, για να μην απογοητευτείς αργότερα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ένας μήνας… απολαύσεων θα είναι ο Ιούλιος για σένα, αγαπημένε μου Δίδυμε, και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού η διάθεσή σου να περάσεις καλά θα είναι έντονη. Θα βγεις πολύ, θα διασκεδάσεις πολύ, θα… φας και θα πιείς πολύ, αλλά και θα… ερωτευτείς με πάθος! Μπορεί όλη αυτή η υπερβολή να σε κάνει να νοιώσεις πληρότητα, όμως πρόσεξε, γιατί η έκφρασή σου, αλλά και η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά έντονες και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ζήλιες, αλλά και παρεξηγήσεις…

Φυσικά, με αυτή τη διάθεση για… καλοπέραση που σε χαρακτηρίζει, αυτό τον μήνα είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από την… θερινή ραστώνη και να αφήσεις στην άκρη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Όμως πρόσεξε, γιατί όσο δεν αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αυτά συσσωρεύονται και αργότερα θα τα βρεις όλα μπροστά σου! Επίσης, καλό θα είναι να προσέξεις κι ένα παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στο χώρο της δουλειάς, με κουτσομπολιά και πισώπλατα μαχαιρώματα… Αλλά και στα οικονομικά σου, μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις στα απρόβλεπτα έξοδα και στις περιττές σπατάλες!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα αισθηματικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα! Το μυαλό σου θα είναι κολλημένο στις… καυτές, παθιασμένες στιγμές που θέλεις να ζήσεις και θα διεκδικήσεις δυναμικά το άτομο που θέλεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το πάθος θα πρωταγωνιστεί στη σχέση σου και θα βρει τον τρόπο να εκφραστεί στο κρεββάτι, αλλά δεν αποκλείεται να προκαλέσει και ζήλειες, εντάσεις και κτητικότητα, τόσο από σένα όσο και από το ταίρι σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, τα φλερτ δεν θα σου λείψουν, όπως και οι… καυτές βραδιές με τις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνεις. Όμως πρόσεξε, γιατί μάλλον θα πρόκειται για εφήμερες σχέσεις, που δεν θα έχουν διάρκεια… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας ανατρεπτικός μήνας για σένα, αγαπημένε μου Καρκίνε. Η κάρτα του Πύργου που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου αυτόν το μήνα, δείχνει ότι θα προκύψουν αλλαγές τις οποίες δεν έχεις στο μυαλό και θα σε αναγκάσουν να διαφοροποιήσεις τα σχέδιά σου. Παρόλο που αυτές οι ανατροπές μπορεί να σε τρομάξουν στην αρχή, μιας και δεν σε χαρακτηρίζει η αγάπη για το ρίσκο και την περιπέτεια, δεν αποκλείεται στην πορεία να σε ενθουσιάσουν με τα αποτελέσματα που θα φέρουν, γι’ αυτό μη βιαστείς να αντιδράσεις αρνητικά στα νέα δεδομένα.

Βεβαίως, οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που θα προκύψουν στον χώρο της δουλειάς σου θα σε πιέσουν αρκετά, όμως αν δείξεις μια σχετική ευελιξία, γρήγορα θα τις στρέψεις υπέρ σου. Ωστόσο, πρόσεξε ιδιαίτερα τις κινήσεις αλλά και τις επιλογές σου, γιατί ένα μικρό λάθος μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αργότερα. Αλλά και στα οικονομικά σου καλό θα είναι προς το παρόν να αποφύγεις τις προκλήσεις, ενώ θα πρέπει να εξετάζεις εξονυχιστικά κάποιες προτάσεις που φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές, γιατί δεν αποκλείεται να κρύβουν παγίδες.

Στο ίδιο κλίμα κινούνται και τα αισθηματικά σου τον Ιούλιο… Απρόβλεπτα γεγονότα, μοιραίες αλλαγές, αλλά και αποκαλύψεις δε θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να… βαρεθείς. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε γιατί μπορεί εντελώς ξαφνικά να νιώσεις μία έντονη έλξη για ένα τρίτο πρόσωπο και να μπερδευτείς συναισθηματικά. Μυστικά, ψέματα, λάθη και διλήμματα θα φέρουν τα πάνω κάτω στο δεσμό σου και θα σε αναστατώσουν, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι στο χέρι σου… Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, δεν αποκλείεται αυτό τον μήνα να προκύψει ένας δυνατός, κεραυνοβόλος έρωτας, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου, με την… καλή έννοια! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Παρόλο που μπορεί να συναντήσεις αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σου, αγαπημένε μου Λέοντα, τον Ιούλιο θα περάσεις πολύ καλά και είναι σίγουρο ότι θα βιώσεις αρκετές στιγμές χαράς κι ευτυχίας. Η κάρτα του Αστεριού που σε αντιπροσωπεύει αυτόν τον μήνα, δείχνει ότι έχεις έναν… φύλακα άγγελο, που θα σε προστατεύει από κάθε κακοτοπιά. Ένα σχέδιο που έχεις δρομολογήσει εδώ και καιρό, τώρα θα πραγματοποιηθεί, ενώ θα έχεις και πολύ θετικές εξελίξεις που θα βάλουν τη ζωή σου σε μία νέα σειρά.

Αυτό το θετικό κλίμα θα σε ακολουθεί και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όπου δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Αν διανύεις περίοδο ανεργίας, να ξέρεις ότι αυτό το μήνα μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να καταφέρεις να βρεις μία δουλειά, έστω και αν δεν πληροί τις προδιαγραφές που θα ήθελες. Αν ήδη εργάζεσαι, τότε μία επαγγελματική σου υπόθεση θα έχει εντέλει θετική έκβαση. Στον οικονομικό τομέα, τα νέα είναι θετικά, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα.

Αλλά και στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι ιδανικά τον Ιούλιο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα ζήσεις πολύ ζεστές στιγμές με το σύντροφό σου και θα δεθείτε ακόμη περισσότερο αυτή την περίοδο. Η εμπιστοσύνη, η συντροφικότητα και η σταθερότητα θα σου δώσουν την ασφάλεια που ζητάς. Αν δεν υπάρχει κάποιος δεσμός στη ζωή σου, τότε είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα θα προκύψει εντελώς ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο, που θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με αρκετά σκαμπανεβάσματα για σένα, αγαπημένε μου Παρθένε, όμως ο τελικός απολογισμός θα είναι θετικός! Τα συναισθήματά σου θα είναι αρκετά μπερδεμένα για αυτό και θα διακρίνεσαι από έντονη κυκλοθυμία. Εκεί που μπορεί να περνάς καλά και να νιώθεις αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία, θα βυθίζεσαι σε μία ξαφνική μελαγχολία και σε μια εσωστρέφεια, που ευτυχώς όμως θα διαρκεί λίγο. Θα υπάρξουν στιγμές νοσταλγίας και αναπόλησης, ενώ κάποιες αναμνήσεις του παρελθόντος θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με ευαισθησία και συναισθηματισμό.

Ωστόσο, προσοχή χρειάζεται να δείξεις τον Ιούλιο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό σου τομέα. Στην εργασία σου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καβγάδες και εντάσεις, ενώ εσένα από την πλευρά σου, θα σε χαρακτηρίζει μια ευθιξία, που μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις, οι οποίες δεν θα σου βγουν σε καλό. Ιδιαίτερα στα οικονομικά, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Από την άλλη, με την ευαισθησία που θα σε διακρίνει, ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας ρομαντισμού αλλά και έντονου συναισθηματισμού. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, τώρα θα αναζωπυρωθεί ο έρωτας ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, ωστόσο δεν θα λείψουν και τα καβγαδάκια, τα οποία θα οφείλονται στη δική σου τάση εσωστρέφειας. Αν δεν υπάρχει σταθερή σχέση στη ζωή σου, τότε αυτό τον μήνα θα κάνεις μία γνωριμία με ένα άτομο που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου και θα σου ξυπνήσει συναισθήματα, που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι ένας πολύ ευχάριστος μήνας για σένα, αγαπημένε μου Ζυγέ. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και βρίσκεις ξανά την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό σου. Είναι ο μήνας των μετακινήσεων, των διακοπών για κάποιους, των συναντήσεων και φυσικά της… κοινωνικής δικτύωσης, που θα σου αποφέρει αρκετά οφέλη. Το σημαντικότερο είναι ότι θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες υποθέσεις σου με πιο θετικό και αισιόδοξο τρόπο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια.

Κι αυτό βρίσκει την πρακτική του εφαρμογή κυρίως στα επαγγελματικά σου, όπου ευνοείσαι και μπορείς να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου. Παρόλο που είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, μια ιδέα σου θα μπει σε εφαρμογή και θα στεφτεί με απόλυτη επιτυχία. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη, τόλμησε και δείξε τις γνώσεις και την εμπειρία σου! Όσο για τα οικονομικά, παρόλο που οι δυσκολίες και οι πιέσεις δε θα λείψουν, θα είσαι πολύ καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν!

Όσο για τα αισθηματικά σου, τον Ιούλιο θα μοιραστείς πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές και θα πάρεις ηθική ικανοποίηση από την εξέλιξη της σχέσης σου ή μιας νέας γνωριμίας. Αυτόν τον μήνα θα νοιώσεις μια πληρότητα συναισθηματική, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Μία επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες και τα πρέπει. Αν δεν υπάρχει μέχρι στιγμής τίποτα στον ορίζοντα των αισθηματικών σου, χαλάρωσε, απόλαυσε την παρέα των φίλων σου, διασκέδασε και να θυμάσαι ότι μέσα από τις γνωριμίες και τα φλερτ, ο έρωτας θα εμφανιστεί απρόσμενα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Αυτόν τον μήνα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να απελευθερωθείς από οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου και στην προσωπική σου εξέλιξη. Για πολλούς είναι περίοδος διακοπών και εσύ νοιώθεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ξεκουραστείς, να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας κατάστασης και να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε καταπιέζει. Και τον Ιούλιο, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να νιώσεις απελευθερωμένος/η.

Από την άλλη, στον τομέα των επαγγελματικών σου, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια προβλήματα, όμως τώρα έχεις τη διάθεση να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και να δώσεις λύσεις. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, ενδεχομένως σκληρές, που αργότερα όμως θα αποδειχθούν πολύ θετικές για την εξέλιξή σου. Θα πρέπει όμως να περιμένεις και να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή, για να πετύχεις κάποια σχέδια που αφορούν τόσο την καριέρα σου όσο και τα οικονομικά σου!

Κάποια προβλήματα ενδεχομένως να συναντήσεις και στα αισθηματικά σου, όπου η ευαισθησία σου είναι ενισχυμένη, ενώ δεν αποκλείεται να νοιώθεις και μια ανασφάλεια, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Ωστόσο, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην αισθηματική σου ζωή, γιατί πολύ απλά εσύ αυτό τον μήνα αλλάζεις και βλέπεις τις υποθέσεις σου με τρόπο διαφορετικό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση. Αν ανήκεις στην κατηγορία των… ελεύθερων και ωραίων Σκορπιών, τότε ο έρωτας έρχεται και πάλι στη ζωή σου, φέρνοντας όμως κι έναν προβληματισμό. Θα χρειαστεί να σκεφτείς και να αποφασίσεις αν τελικά θα προχωρήσεις σε μία σχέση ή αν θα διατηρήσεις μία φιλία. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τον Ιούλιο, αγαπημένε μου Τοξότη, ανήκεις στους πλέον ευνοημένους του ζωδιακού. Αυτό τον μήνα βρίσκεις ξανά το δυναμισμό, τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία σου. Θα απαλλαγείς από κάθε φοβία και ανασφάλεια και θα ανταμειφθείς για τον κόπο που έχεις καταβάλει σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις τι είναι σημαντικό για σένα, τι θέλεις και ποια είναι τα αμέσως επόμενα πλάνα σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, ξέρεις ότι έχεις κουραστεί, έχεις δουλέψει σκληρά και πολύ συχνά μπορεί να αναρωτιόσουν αν αξίζει τον κόπο, αφού δεν έβλεπες άμεσα αποτελέσματα. Όμως, τώρα θα δεις να έρχεται σιγά σιγά η ανταμοιβή. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά σου, όπου το προηγούμενο διάστημα μπορεί να στερήθηκες πολλά, αλλά τώρα οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς και θα νοιώσεις υλική, αλλά και ηθική ικανοποίηση!

Αλλά και για τα αισθηματικά σου ο Ιούλιος είναι ένας τυχερός μήνας, αφού η κάρτα του Κόσμου που σε αντιπροσωπεύει, δείχνει ότι θα εκπληρωθεί μία ερωτική σου προσδοκία και θα γίνει πραγματικότητα μια βαθιά επιθυμία σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα βρεις με το ταίρι σου λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το κλίμα στη σχέση σας, αφού θα καταλάβετε και οι δυο το πόσο σημαντικός είναι ο δεσμός σας. Αλλά κι εσύ που παραμένεις ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία έρχεται να δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σου ή καταφέρνεις να κατακτήσεις κάποιο άτομο, που έχεις εδώ και καιρό στο ερωτικό σου στόχαστρο! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τον Ιούλιο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, τον πιο ζεστό μήνα του καλοκαιριού, γίνεσαι… άλλος άνθρωπος! Η διάθεσή σου για διασκέδαση και… ξεσάλωμα θα είναι στα ύψη, θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει στο μυαλό, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η επιθυμία σου για ρίσκο και περιπέτεια θα είναι μεγάλη και θέλει προσοχή, για να μην οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες, που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Το καλό όμως είναι ότι βρίσκεις και πάλι τη χαμένη παιδικότητά σου και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία. Ωστόσο, η συμπεριφορά σου μπορεί να προβληματίσει κάποια πολύ κοντινά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχεις στις σχέσεις σου…

Προσοχή βεβαίως πρέπει να δείξεις και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, γιατί έχεις κουραστεί αρκετά ως τώρα χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα! Έτσι, η καριέρα και τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και θέλει προσεχτικούς χειρισμούς από την πλευρά σου. Να θυμάσαι πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για τολμηρές αλλαγές, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από κάποιες δελεαστικές προτάσεις, καθώς μπορεί να κρύβουν παγίδες!

Αλλά και στα αισθηματικά σου, αυτόν τον μήνα μπορεί να σε χαρακτηρίζει μια επιπολαιότητα, μια διάθεση για παιχνίδι, αλλά και μια επιθυμία για ελευθερία. Οι δεσμεύσεις δεν σου ταιριάζουν αυτό τον μήνα, αφού η επιθυμία σου θα είναι να φλερτάρεις χωρίς όρια και περιορισμούς! Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, φρόντισε να μην πληγώσεις το ταίρι σου με την επιπολαιότητα της συμπεριφοράς σου. Όσο για σένα που παραμένεις ελεύθερος/η, τον Ιούλιο δεν σε νοιάζει καθόλου η δέσμευση, αφού απολαμβάνεις το φλερτ και τις… εφήμερες σχέσεις! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΜΑΓΟΣ

Ο Ιούλιος για εσένα, αγαπημένε μου Υδροχόε, θα είναι ένας καλός μήνας για σένα, αφού θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε αρκετά προβλήματα και θα σε βγάλει από αδιέξοδα του προηγούμενου διαστήματος. Μπορεί κάποια θέματα να εξακολουθούν να είναι ασαφή, όμως αυτό το μήνα θα τα αντιμετωπίσεις με τη λογική και πρακτική σου σκέψη και θα βρεις τον τρόπο να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Κάποιοι στόχοι σου θα γίνουν πραγματικότητα και θα έχεις την ικανότητα να επηρεάσεις ανθρώπους και καταστάσεις με τους χειρισμούς σου.

Εξίσου θετικός θα είναι ο μήνας αυτός και στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Στη δουλειά θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σου, ενώ θα δρομολογήσεις και κάποια σημαντικά σχέδια για το μέλλον. Ακόμα και αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων, αυτό τον μήνα θα υπάρξει μια κινητικότητα που θα σε δραστηριοποιήσει, προκειμένου να βρεις εργασία. Στα οικονομικά μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ακόμα όπως τις θέλεις, όμως με έναν καλό προϋπολογισμό θα καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Από την άλλη, τα αισθηματικά σου εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα και τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στα γεγονότα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Το παιχνίδι είναι δικό σου και εσύ τώρα μπορείς να καθορίσεις την πορεία μίας σχέσης ή μιας νέας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει πολύ αυτό το διάστημα. Με τις πρωτοβουλίες σου και την αποφασιστικότητά σου θα καταφέρεις να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο της καρδιάς σου, φέρνοντας τις εξελίξεις που εσύ θέλεις. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Αυτόν τον μήνα, αγαπημένε μου Ιχθύ, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν ως τώρα. Εκεί που μπορεί να θεωρούσες ότι ένα προσωπικό σου ζήτημα είναι… χαμένη υπόθεση, η διαίσθησή σου δεν θα σε αφήσει να το βάλεις κάτω και στο τέλος θα αποδειχθεί ότι άξιζε τον κόπο! Κατά την διάρκεια του Ιουλίου μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από οτιδήποτε σε προβληματίζει, να σκεφτείς, να ονειροπολήσεις και να σχεδιάσεις το μέλλον, ενώ ένα φιλικό σου πρόσωπο, μάλλον γυναικείου φύλου, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.

Αλλά και στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα μπορείς να κάνεις κάποια βήματα ή να κλείσεις κάποιες συμφωνίες, που θα αποδώσουν όχι άμεσα, αλλά λίγο αργότερα. Παράλληλα, στο χώρο εργασίας ενδεχομένως να υπάρχει ένα παρασκήνιο, με κουτσομπολιά και μια τεταμένη ατμόσφαιρα που σε πιέζει. Μην συμμετέχεις, αλλά ασχολήσου μόνο με τις δικές σου υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, μόνο έτσι θα βγεις αλώβητος/η. Και βεβαίως στα οικονομικά καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, ακόμη κι αν προκύψουν κάποια έκτακτα έσοδα.

Όμως και στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα θα υπάρξει παρασκήνιο, μυστικά και ψέματα, κρυφά συναισθήματα, αλλά και αρκετή ίντριγκα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η ανασφάλειά σου να σε οδηγήσει σε δύσκολα συναισθήματα και σε μια απαισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς από όλους και απ’ όλα, όμως μην το κάνεις, αφού η κάρτα της Αρχιέρειας δηλώνει ότι αν ανοιχτείς και αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου στα κοντινά σου πρόσωπα, σίγουρα η βοήθεια που θα λάβεις θα είναι σημαντική! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

loading...