Αστρολογικό Ταρώ Μαΐου 2019

 

Αστρολογικό Ταρώ Μαΐου 2019

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Μάιο του 2019; Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τον Μάιο, αγαπημένε μου Κριέ, δίνεις περισσότερη σημασία στην ασφάλειά σου, τόσο την οικονομική, όσο και τη συναισθηματική! Συνειδητά αποφασίζεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και στους δυο αυτούς τομείς, προκειμένου να αποφύγεις τις… εκπλήξεις. Παράλληλα, αντιλαμβάνεσαι την αξία των σχέσεών σου, ενώ ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς θέλεις από τους άλλους και το διεκδικείς, με τρόπο όμως που δεν προκαλεί εντάσεις στις επαφές σου! Και για να το καταφέρεις, αναγκάζεσαι να κοιτάξεις μέσα σου και να αναγνωρίσεις κάποια λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν, αποδέχεσαι κάποιες καταστάσεις που δεν αλλάζουν και δίνεις τον αγώνα σου για να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει!

Το ίδιο ισχύει και στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου μπορεί να αλλάξεις τακτική αυτό το μήνα! Οι επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις δεν έχουν χώρο στη ζωή σου, αφού βλέπεις με περισσότερη σοβαρότητα τόσο τις συνεργασίες σου όσο και κάποια νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Παράλληλα, σκοπεύεις να βάλεις σε μια τάξη και τα οικονομικά σου, και το καταφέρνεις με την συνέπεια με την οποία τα αντιμετωπίζεις τώρα!

Από την άλλη, στα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα ενδεχομένως να μην επικρατεί το φλογερό πάθος, ωστόσο η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι στα καλύτερα επίπεδά της, ενώ αρχίζετε να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας προς μια επισημοποίηση ή ακόμα και την απόκτηση ενός απογόνου! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ο Μάιος έρχεται να σε βοηθήσει να απαλλαγείς οριστικά από τα… φαντάσματα του παρελθόντος, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, με πλήρη συνείδηση του τι αναζητάς από το επόμενο ταίρι σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο Μάιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, αγαπημένε μου Ταύρε, και φέτος σκοπεύεις να… ξεφύγεις από τα όριά σου! Θέλεις να περάσεις καλά, να απολαύσεις τον έρωτα, να διασκεδάσεις με φίλους, αλλά και να… σπαταλήσεις χρήματα, ακόμη κι αν ξέρεις καλά ότι αργότερα θα… πληρώσεις τις κάθε λογής απερισκεψίες! Η κάρτα του Διαβόλου που σε αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα, δηλώνει πως το πάθος θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθείς ακόμα και παρασκηνιακά ή… ιντριγκαδόρικα, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια πως η διάθεσή σου για καλοπέραση θα σου κοστίσει οικονομικά, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς και λίγο όσον αφορά στα έξοδά σου! Μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα ακριβό δώρο στον εαυτό σου κι αυτό δεν είναι κακό από μόνο του, αλλά να θυμάσαι πως οι ισορροπίες είναι απαραίτητες, για να μη βρεθείς μετά σε μια πραγματικά δύσκολη θέση. Αλλά και στα επαγγελματικά σου πρόσεξε λίγο τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς, γιατί μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος, όμως αν προσπαθήσεις να τον αντιμετωπίσεις με… δολοπλοκίες και παρασκηνιακούς τρόπους, μάλλον δεν θα σου βγει σε καλό…

Αλλά και στα αισθηματικά σου χρειάζεται αυτοσυγκράτηση! Οι ερωτικοί πειρασμοί θα θα είναι πολλοί και αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να προκύψουν μπερδέματα. Γι’ αυτό  προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις το πάθος σου, για να μην καταστρέψεις μια σταθερή σχέση που σε καλύπτει ουσιαστικά, για την έξαψη και την αδρεναλίνη που σου προσφέρει μια εφήμερη περιπέτεια. Ωστόσο αν δεν έχεις σχέση, μην αντισταθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος! Ακόμα κι αν τα φλερτ που θα σε πολιορκούν δεν υπόσχονται κανένα μέλλον, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ο Μάιος του 2019, αγαπημένε μου Δίδυμε, μπορεί να κρύβει ανατρεπτικές εξελίξεις για σένα, ωστόσο εσύ ως ζώδιο… αγαπάς τις αλλαγές, ακόμη κι όταν σε αιφνιδιάζουν! Τα γεγονότα τρέχουν στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου και μπορεί να μην είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, παρόλα αυτά όμως καταφέρνεις να προσαρμοστείς στις καινούριες συνθήκες που διαμορφώνονται και να τις στρέψεις προς όφελός σου, κι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην κινηθείς με επιπολαιότητα, ούτε στα επαγγελματικά ούτε στα προσωπικά σου, για να διατηρήσεις τα… κεκτημένα σου!

Ειδικά στα επαγγελματικά σου, κάποιες ξαφνικές αλλαγές μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω και εσύ οφείλεις να είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις το 100% των δυνατοτήτων σου, για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις, ωστόσο μη φοβηθείς τις αλλαγές, γιατί μακροπρόθεσμα θα αποδειχτούν αρκετά ωφέλιμες. Αλλά και στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί κάποια έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αλλά και στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα τίποτα μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται… Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις κάπως… απότομα ότι τα συναισθήματά σου δεν είναι πλέον τα ίδια για τη σχέση σου, είτε πως ο/η σύντροφός σου δεν είναι ακριβώς το άτομο που πίστευες ως τώρα! Αν δεν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται να δεχτείς κάποιες πληροφορίες για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που δεν θα σε… ενθουσιάσουν, όμως αν επεξεργαστείς τα δεδομένα, σίγουρα θα βγεις κερδισμένος/η! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Τα καλύτερα σε περιμένουν αυτό τον Μάιο, αγαπημένε μου Καρκίνε! Επιτέλους, η τύχη σου… ανοίγει και η ακτινοβολία, αλλά και η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσουν να βιώσεις στιγμές ευτυχίας, ενώ και η επιτυχία θα στέψει τα περισσότερα από τα σχέδιά σου. Ακόμα και μέσα από δύσκολές καταστάσεις, εσύ θα είσαι σε θέση να παίρνεις τα καλύτερα αποτελέσματα και να οδηγείς τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που εσένα εξυπηρετεί, ενώ δεν θα λείψουν και τα νέα σχέδια για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Ειδικά στα επαγγελματικά σου είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια νέα πρόταση, που όχι μόνο θα σε ενθουσιάσει με το ενδιαφέρον που θα παρουσιάζει, αλλά θα σου δώσει και τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να σταθεροποιήσεις την καριέρα σου. Παράλληλα, ευνοϊκές προοπτικές ανοίγονται και στα οικονομικά σου, που αρχίζουν να αποδίδουν άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και κάποια απρόβλεπτα έσοδα ή να σου επιστραφούν κάποια οφειλόμενα!

Όσο για τα αισθηματικά σου, αυτό τον μήνα καταφέρνεις να κατακτήσεις την ασφάλεια που έχεις ανάγκη, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Ο Μάιος φέρνει ανέλπιστες εκπλήξεις, που σε ενθουσιάζουν και σου δίνουν μία νέα προοπτική για το μέλλον! Αν είσαι σε σχέση, βεβαιώνεσαι για τα συναισθήματα του/της συντρόφου σου για σένα και κάνετε μαζί νέα σχέδια για το μέλλον, ενώ εσύ που δεν έχεις ακόμη μια σχέση, βλέπεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει άρδην με μια νέα γνωριμία, που ξεσηκώνει το πάθος μέσα σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Αυτό τον μήνα, αγαπημένε μου Λέοντα, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι στη ζωή σου! Η κάρτα της Σελήνης που σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, σου επιβάλει κατά κάποιον τρόπο να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφράσεις την ευαισθησία σου, που συνήθως κρύβεις επιμελώς!  Φυσικά, το… δράμα είναι το στοιχείο σου, θα υπερβάλεις κάπως εκδηλώνοντας τον… πόνο σου, όμως ταυτόχρονα θα ζήσεις και στιγμές γεμάτες ρομαντισμό, αλλά και θαλπωρή! Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι στο πλάι σου κάθε στιγμή, επιβεβαιώνοντας με κάθε τρόπο την αγάπη τους για σένα.

Ωστόσο, αυτή η ευαισθησία σου δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά τον επαγγελματικό σου τομέα, αφού η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη αυτό το μήνα. Νέες ιδέες σε κατακλύζουν, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. Οι φιλοδοξία σου ενισχύεται και επιθυμείς να εντυπωσιάσεις συνεργάτες και ανωτέρους, ενώ με τις εμπνευσμένες ιδέες σου τα καταφέρνεις μια χαρά! Ωστόσο τα οικονομικά σου θα χαρακτηρίζονται από μια αστάθεια, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες υποχρεώσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, να… αδειάσουν το πορτοφόλι σου εν ριπή οφθαλμού!

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχεις και στα αισθηματικά σου όμως, φίλε Λέοντα, αφού η καρδιά σου πλημυρίζει από συναισθήματα και επιθυμίες, που καταφέρνεις να εκφράσεις με τον πιο… αφοπλιστικό τρόπο! Φυσικά, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δε θα λείψουν, καθώς η ανασφάλεια θα κάνει συχνά-πυκνά την εμφάνισή της, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Καλό θα είναι όμως να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σου, για να μην πληγώσεις το ταίρι σου ή για να μην απομακρύνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Η κάρτα του Ήλιου που σε αντιπροσωπεύει τον φετινό Μάιο, αγαπημένε μου Παρθένε, έρχεται να σου χαρίσει λάμψη, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για δημιουργία! Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και ο μήνας αυτός διανθίζεται με ευχάριστες επαφές, διασκέδαση, ζωντάνια και επιθυμία για… επέκταση σε όλους τους τομείς! Οι προτάσεις από φίλους θα πέφτουν βροχή, ίσως μάλιστα να συναντήσεις και άτομα, που είχες καιρό να δεις, συσφίγγοντας τις σχέσεις σου μαζί τους, κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου!

Στο χώρο της δουλειάς σου αυτό τον μήνα δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συμφωνίες, μετά από πολλές προτάσεις και συζητήσεις που προκύπτουν και σε βάζουν σε μια διαδικασία ανανέωσης. Τα νέα σχέδια που θα δρομολογήσεις αυτή την περίοδο, σύντομα θα αποδώσουν καρπούς και θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς στο χώρο σου, ενώ και στα οικονομικά σου θα δεις ουσιαστική βελτίωση, μετά από αρκετό καιρό στασιμότητας.

Όσο για τα αισθηματικά σου, τον Μάιο τίποτα δεν μπορεί να σε περιορίσει και να σε απογοητεύσει! Άλλωστε, η εξωστρέφεια και η θετική σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην ξεκολλά ούτε στιγμή από το πλάι σου και οι ευτυχισμένες στιγμές που θα ζήσετε μαζί, θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά! Αλλά και για σένα που είσαι μόνος/η, οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μια νέα σχέση, ενώ κι ένα ταξίδι μπορεί να γίνει η αφορμή για μια συναρπαστική περιπέτεια! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Η επιπολαιότητα και η βιασύνη συνήθως δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα, αγαπημένε μου Ζυγέ, και αυτό είναι ένα μάθημα που το έχεις πάρει το προηγούμενο διάστημα! Τον Μάιο λοιπόν, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα τη ζωή σου, αλλά και το μέλλον! Μπορεί να αναγκαστείς να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις για την πορεία σου, ενώ βλέπεις με περισσότερο ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις, που σε προβλημάτισαν. Από την άλλη, αυτό τον μήνα δεν αποκλείεται κάποιοι κοντινοί σου άνθρωποι θα χρειαστούν βοήθεια και υποστήριξη, που με το δυναμισμό που θα σε διακρίνει, δεν

θα διστάσεις ούτε στιγμή να τους την προσφέρεις!

Παράλληλα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα απαιτήσουν να τους αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο, αλλά και την ενεργητικότητά σου. Είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ενώ και οι νέες υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές. Και καθώς βλέπεις ότι και τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στο επιθυμητό σημείο, θα αναγκαστείς να περιορίσεις και κάποιες από τις… μικρές, καθημερινές απολαύσεις σου, τουλάχιστον μέχρι να τα βάλεις σε μια σειρά και να καταφέρεις να τα ισορροπήσεις!

Από την άλλη, στα αισθηματικά σου ίσως να αναγκαστείς να πάρεις κάποιες αποστάσεις από το ταίρι σου, για να δεις την πορεία της σχέσης σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα, καθώς ίσως να ανακαλύψεις πως κάπου δεν σε καλύπτει όσο θα ήθελες. Ωστόσο, κι εδώ ξέρεις πως οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν, οπότε θα κοιτάξεις μέσα σου, για να πάρεις με σιγουριά τις καλύτερες αποφάσεις για σένα. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται αυτό τον μήνα να προκύψει μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα, που θα σου εμπνεύσει την σιγουριά και την ασφάλεια. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Με την κάρτα του Κόσμου να σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, σχέδια που συνάντησαν εμπόδια το προηγούμενο διάστημα, αυτό το μήνα επιτέλους δρομολογούνται εκ νέου, προκειμένου να ολοκληρωθούν, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση! Παράλληλα, καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα του παρελθόντος σε αρκετούς τομείς της ζωής σου, γεγονός που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μια… νέα εποχή ξεκινά για σένα κι εσύ πλέον νοιώθεις πιο δυνατός/ή από ποτέ.

Ειδικά στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αυτό τον μήνα τα χρήματα δεν έχουν και τόσο αξία αυτό το μήνα για σένα, όσο το να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και να λάβεις την ηθική ανταμοιβή που περιμένεις. Δεν αποκλείεται μια προαγωγή που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, ενώ αν ανήκεις στους ανέργους, αυτό τον μήνα ίσως να βρεις μια δουλειά, που θα καλύπτει τις ανάγκες σου και σε οικονομικό, αλλά και σε δημιουργικό επίπεδο.

Όμως και στον αισθηματικό τομέα, αυτό το μήνα θα νοιώσεις πραγματικά πως ολοκληρώνεσαι. Αν είσαι σε σχέση, οι εξελίξεις που θα προκύψουν, θα σου αποδείξουν ότι εσύ και ο/η σύντροφός σου είσαστε ένα και ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση, σε μια συγκατοίκηση ή στην απόφαση να αποκτήσετε… απογόνους. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, έρχεται ένα νέο και πολύ αξιόλογο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου, με τη διάθεση… να μείνει! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Με την κάρτα του Τρελού να σε αντιπροσωπεύει αυτόν τον μήνα, αγαπημένε μου Τοξότη, ο ενθουσιασμός, η διασκέδαση, ο αυθορμητισμός, αλλά και τα νέα ξεκινήματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου… Η βιασύνη και η παρορμητικότητα θα σε χαρακτηρίζουν τον Μάιο, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, να πάρεις ρίσκα και να τολμήσεις ό,τι κάποτε φοβόσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί τα λόγια σου μπορεί να πληγώσουν τα άτομα που αγαπάς, ενώ και οι λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα θα σου κοστίσουν, είναι μέσα στο πρόγραμμα…

Κι αυτό πρέπει να το προσέξεις κυρίως στα επαγγελματικά σου, αφού αυτό το μήνα σε πιάνει μία τάση για αλλαγές, να ρισκάρεις για να βελτιώσεις την κατάσταση τόσο στη δουλειά, όσο και στα οικονομικά σου! Θέλεις να… ταράξεις τα νερά και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρεις! Ωστόσο, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επιλογές σου, μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις και προσπάθησε να μη λειτουργείς με επιπολαιότητα! Η ασυνέπεια και η απερισκεψία σου μπορούν εύκολα να σε βάλουν σε μπελάδες.

Στα αισθηματικά σου, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σου έρχονται να φέρουν την ανανέωση, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, βεβαίως, χρειάζεται προσοχή, γιατί οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε… μπελάδες με το ταίρι σου! Καλύτερα λοιπόν να αξιοποιήσεις την ερωτική σου διάθεση για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του πάθους στο δεσμό σου, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο! Αν όμως είσαι ελεύθερος/η, μη διστάσεις να φλερτάρεις και να απολαύσεις τις… ερωτικές προκλήσεις, ακόμα κι αν δεν υπόσχονται σταθερότητα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Με την κάρτα του ιεροφάντη να σε αντιπροσωπεύει τον Μάιο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό τον μήνα… ωριμάζεις, αρχίζεις να βλέπεις με περισσότερη ψυχραιμία κάποιες προβληματικές καταστάσεις και νιώθεις δύναμη, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Κατέχεις πλέον και την εμπειρία και τη γνώση, οπότε δεν δυσκολεύεσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και να αποκρούεις αποτελεσματικά κάθε τι που σου βάζει εμπόδια στην πορεία σου! Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχτείς και τη βοήθεια ενός προσώπου, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις θετικές εξελίξεις και θα σε βγάλει από αδιέξοδα.

Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, το οποίο θα πιστέψει σε εσένα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τα επαγγελματικά σου βήματα. Φυσικά, αυτή τη στήριξη την αξίζεις και το ξέρεις, ωστόσο μην παραλήψεις να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου! Ταυτόχρονα, τα οικονομικά σου δείχνουν να βρίσκονται σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο, καθώς τα έσοδά σου αυξάνονται.

Αλλά και στα αισθηματικά σου, αυτό τον μήνα ξέρεις καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, ενώ και το ταίρι σου αναγνωρίζει την αξία σου και σου το δείχνει έμπρακτα! Η σχέση σου μπορεί τώρα να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς νοιώθεις σιγουριά για το άτομο που έχεις στο πλάι σου. Αν δεν έχεις σχέση, τώρα δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει και ξέρεις πώς να το προσεγγίσεις και να το κατακτήσεις! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Τον Μάιο, αγαπημένε μου Υδροχόε, τα θέλεις όλα ή τίποτα! Οι επιθυμίες σου εντείνονται, θέλεις να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, με την αισιοδοξία σου να… χτυπάει ταβάνι! Ίσως όμως αυτός ο ενθουσιασμός σου να σε ωθήσει σε αυθόρμητες και απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί αργότερα να τις μετανιώσεις, ωστόσο είναι σίγουρο πως για την ώρα, θα το απολαύσεις!

Αλλά και στον επαγγελματικό σου τομέα αυτό το μήνα θα χαρακτηρίζεσαι από δημιουργικότητα, φαντασία και έμπνευση… Ωστόσο, ίσως να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στο πώς θα πετύχεις τους στόχους σου, η τάση σου να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα ενδέχεται να μην σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις αποτελεσματικά κανένα από αυτά, ενώ και τα σχέδιά σου μπορεί να μην δρομολογηθούν με την απαιτούμενη σοβαρότητα ή να είναι πιο…  τολμηρά απ’ ό,τι θα έπρεπε! Όμως, αν λειτουργήσεις πιο προσγειωμένα, θα τα καταφέρεις μία χαρά, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου.

Όσο για τα αισθηματικά σου, αυτός ο μήνας μπορεί να αποδειχτεί ο πιο ερωτικός της χρονιάς για το δικό σου ζώδιο! Ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου… δεν μαζεύεσαι με τίποτα και φλερτάρεις ασύστολα! Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές, η γοητεία σου ακαταμάχητη, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα γνωριμία, που θα σε ωθήσει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ανανέωση έρχεται στη σχέση σου μέσα από τον έντονο ερωτισμό σου, αλλά και τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, που δεν αφήνει το ταίρι σου να βαρεθεί ούτε στιγμή στο πλάι σου! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Αυτό τον μήνα, αγαπημένε μου Ιχθύ, με την κάρτα του Άρματος να σε αντιπροσωπεύει, ένας κύκλος δυσκολιών κλείνει στη ζωή σου, για να ανοίξει ένας νέος, πιο αισιόδοξος, πιο ελπιδοφόρος, που θα ξυπνήσει εκ νέου τον ενθουσιασμό και το κέφι σου! Ακόμα κι αν επικρατεί μια ασάφεια, ακόμα κι αν η αβεβαιότητα δεν λέει να τελειώσει, αυτό που αλλάζει βασικά είναι ο τρόπος που εσύ αντιμετωπίζεις τα γεγονότα, ενώ η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και ο δυναμισμός σου, σε κάνει να βλέπεις τα πάντα… αλλιώς!

Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα στα επαγγελματικά σου, αφού τον Μάιο μπορεί να κλείσεις μια νέα συμφωνία που επεδίωκες καιρό ή να δρομολογήσεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σου, που μέχρι τώρα συναντούσε εμπόδια. Νοιώθεις πως η επιτυχία και η αναγνώριση είναι κοντά, κι αυτό σου δίνει περισσότερη δύναμη για να αγωνιστείς και να διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει. Παράλληλα, νέες πηγές εσόδων κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο σε αυτόν τον τομέα χρειάζεται ακόμα προσοχή, καθώς οι εκκρεμότητες του παρελθόντος εξακολουθούν να σε απασχολούν…

Αλλά και στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα καταφέρνεις να διώξεις τις ανασφάλειες, ειδικά εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Το ταίρι σου καταφέρνει να διώξει από την ψυχή σου κάθε αμφιβολία, συνειδητοποιείς ότι τα αισθήματα ανάμεσά σας είναι αμοιβαία και δείχνεις το πάθος σου χωρίς εγωισμούς! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, με τη γοητεία και την ακτινοβολία σου στα ύψη, δεν διστάζεις να πλησιάσεις κάποιο άτομο που έχει ξεσηκώσει το ενδιαφέρον σου και με τον ερωτισμό σου καταφέρνεις να το γοητεύσεις και να το κατακτήσεις! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)