Αστρολογικό Ταρώ Φεβρουαρίου 2023

 

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Φεβρουάριο 2023;

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Ένας γεμάτος κι άκρως ενδιαφέρων μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του φλογερού και παρορμητικού Κριού! Η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει είναι αυτή του Άρματος, η οποία μπορεί να φέρει όχι απλώς επιτυχίες, αλλά πραγματικούς θριάμβους στους τομείς της ζωής σου που ενδεχομένως σε προβλημάτιζαν μέχρι τον Ιανουάριο. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι επιτυχίες αυτές δεν πρόκειται να έρθουν από μόνες τους, θα είναι καθαρά δικό σου κατόρθωμα, αφού εσύ επιτέλους αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κινήσεις τα νήματα με τον τρόπο που επιθυμείς! Κι ενώ στην καθημερινότητά σου καταφέρνεις να βάλεις τα πάντα σε μια τάξη, τα αισθηματικά σου παίρνουν… φωτιά τον Φεβρουάριο! Αυτό είναι και καλό και κακό… Καλό, γιατί με τις πολλές κατακτήσεις που θα έχεις αυτό τον μήνα, η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου τώρα μπορεί να γίνει η αρχή ενός δεσμού που θα διαρκέσει. Από την άλλη όμως, καθώς δε φημίζεσαι για την εγκράτειά σου, σε περίπτωση που έχεις ήδη μια σχέση μπορεί να παρασυρθείς από τους… πειρασμούς που θα σε πολιορκούν καθημερινά, προκαλώντας αναταράξεις, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις στο δεσμό σου! Όπως και να έχει όμως, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις κατασταλάξει και στον τομέα των αισθηματικών σου και θα έχεις αποφασίσει με ποιο άτομο θα προχωρήσεις στο μέλλον και ποιο θα αφήσεις πίσω. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του γήινου και σταθερού Ταύρου, αυτόν το μήνα καταφέρνεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξαναβρείς τη δύναμή σου! Ο φετινός Φεβρουάριος σού χαρίζει πίστη στον εαυτό σου, βλέπεις με αντικειμενική ματιά τα λάθη που ενδεχομένως έκανες μέχρι τώρα, όμως παράλληλα συνειδητοποιείς την αξία σου και βάζεις νέους στόχους για το αύριο! Ο μήνας αυτός μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα κουραστικός για σένα, αλλά θα είναι άκρως αποδοτικός, αφού θα κάνεις το παν για να πετύχεις τους στόχους σου ή έστω για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον που ονειρεύεσαι! Ενδεχομένως και τα οικονομικά σου να απαιτήσουν κάποιες θυσίες, όμως να ξέρεις ότι αξίζει τον κόπο, αφού τους επόμενους μήνες θα ανταμειφθείς για την τωρινή εγκράτειά σου. Στον αισθηματικό τομέα, η κάρτα της Δύναμης που σε αντιπροσωπεύει, σου χαρίζει τη μεγαλοψυχία να συγχωρήσεις τα λάθη των άλλων, αλλά και τη γενναιότητα να παραδεχτείς τα δικά σου! Έτσι, αν έχεις ήδη μια σχέση, καταφέρνεις να τη σταθεροποιήσεις και να την ενισχύσεις φέρνοντας την ισορροπία και την αρμονία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, καταφέρνεις να συγχωρήσεις κάποια πρόσωπα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν, ενώ κάνεις και την αυτοκριτική σου! Έχοντας απαλλαγεί από απωθημένα του παρελθόντος, μέσα στον Φεβρουάριο σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση με κάποια από αυτές! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Αυτόν το μήνα, εσύ που ανήκεις στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων νοιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο από την έντονη κοινωνική ζωή και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, αλλά για να το πετύχεις πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ψύχραιμα κι αντικειμενικά, και με την ευφυΐα που διαθέτεις ως ζώδιο, ξέρεις πως δε θα τα καταφέρεις αν δεν απομονωθείς για λίγο. Παράλληλα, σε απασχολούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, δυο τομείς στους οποίους οφείλεις να διαθέσεις αρκετό από το χρόνο σου για να τους βάλεις σε τάξη, πράγμα που θα καταφέρεις να κάνεις τελικά μέχρι το τέλος του Φεβρουάριο. Έτσι, αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου, άλλωστε αυτό το διάστημα δεν έχεις και τόση ανάγκη από τρυφερότητα, ρομαντισμό και επικοινωνία. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση, ο μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να την αφήσεις οριστικά πίσω, ώστε τον επόμενο μήνα να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή με μια καινούρια γνωριμία. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, αυτό το μήνα θα αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου, να επιδιώξεις τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε μια τάξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Ό,τι και να γίνει πάντως, τον Φεβρουάριο θα καταφέρεις να θέσεις τη ζωή σου σε νέες, πιο σταθερές βάσεις! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτόν το μήνα η Τύχη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αν ανήκεις στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου! Όλοι οι προγραμματισμοί σου πάνε περίπατο, οι συνεχείς ανατροπές θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι για καλό! Φρόντισε λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση, γιατί οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται η μία πίσω από την άλλη και θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις αντιληφθείς και να τις αρπάξεις, γιατί θα είναι όλες αξιόλογες! Βέβαια, τον Φεβρουάριο θα επικρατήσει μια αβεβαιότητα και μια αστάθεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κάτι που καθόλου δε σου αρέσει, όμως αν αξιοποιήσεις σωστά τα γεγονότα και τις ευκαιρίες, από τον Ιανουάριο κιόλας θα είσαι σε θέση να δρέψεις τους καρπούς τους! Αυτό ισχύει κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όπου προκύπτουν προτάσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που μέχρι το Σεπτέμβριο ούτε καν περνούσαν από το μυαλό σου, όμως ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις θα έχεις και στα αισθηματικά σου, που θα σε ξαφνιάσουν, ευχάριστα ή και δυσάρεστα κάποιες φορές! Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου από το πουθενά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο ο κύκλος της σχέσης σας δεν είχε ολοκληρωθεί όπως έπρεπε, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας… Δεν αποκλείεται όμως κι ένας νέος, μεγάλος, κεραυνοβόλος έρωτας να προκύψει μέσα στον Φεβρουάριο στη ζωή σου, βγάζοντάς σε έξω από κάθε πλάνο και προγραμματισμό… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτόν το μήνα θέλεις να ηρεμήσεις, να ησυχάσεις και να χαλαρώσεις, αν ανήκεις στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Τα προβλήματα της προηγούμενης περιόδου σε κούρασαν, θέλεις να ισορροπήσεις, και για να το καταφέρεις θα βρεις το θάρρος και τη δύναμη να αποδεχτείς την πραγματικότητα όπως είναι, χωρίς να προσπαθήσεις να την αλλάξεις. Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Θέλεις να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο απλή και όμορφη, γι’ αυτό δε θα διστάσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω στα θέλω σου, προκειμένου να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στις επαφές σου. Αυτό βεβαίως, ισχύει κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και τις συνεργασίες σου, καθώς συνειδητοποιείς πως για να μπορέσεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, θα πρέπει να κινείσαι σε ένα περιβάλλον που σου παρέχει ψυχική ηρεμία κι όχι συνεχείς εντάσεις, διενέξεις και διαπληκτισμούς! Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα, αν διαπιστώσεις πως καταπατούνται τα δικαιώματά σου ή απειλούνται τα συμφέροντά σου! Κάποιες συνεργασίες σου είναι πολύ πιθανό να λήξουν τον Φεβρουάριο, δίνοντας τη θέση τους σε νέες, πιο ελπιδοφόρες. Όμως και στα αισθηματικά σου θα επιδιώξεις την κάθαρση αυτό το μήνα. Δεν θα αναζητήσεις ευθύνες ούτε θα κάνεις αυτοκριτική. Αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα, αν η κατάσταση που επικρατούσε μέχρι τώρα δε σε καλύπτει και δεν σε ικανοποιεί συναισθηματικά, κι αυτό θα κάνεις, με όποιο κόστος… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Αυτός ο Φεβρουάριος αποτελεί μια μεταβατική περίοδο για σένα, που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορεί να νοιώσεις πως κάποιες καταστάσεις είναι σε εκκρεμότητα, πως οι βάσεις στις οποίες είχες στηρίξει τη ζωή σου τελικά δεν είναι και τόσο σταθερές και πως έχεις αρκετό δρόμο μέχρι να κατακτήσεις την ασφάλεια που επιθυμείς. Ίσως να αλλάξουν και κάποια δεδομένα ερήμην σου κι εσύ να πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα που θα προκύψουν. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, η δύναμη της συνήθειας όμως είναι μεγάλη και στην αρχή ίσως να δυσκολευτείς, αν δεν έχεις προετοιμαστεί για τις αλλαγές. Μια αίσθηση ανικανοποίητου έχεις και στα επαγγελματικά σου, όπου επιθυμείς να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα, αλλά νοιώθεις πως οι τωρινές συνθήκες δεν ευνοούν τις τολμηρές ενέργειες. Άκου τη διαίσθηση σου λοιπόν, και μην παρασυρθείς από κάποιες προτάσεις ή ιδέες που μπορεί να σε ενθουσιάσουν στην αρχή, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τον Φεβρουάριο μπορείς να κάνεις σχέδια, θα θέσεις στόχους και να τους μεθοδεύσεις, όμως φρόντισε να εξασφαλίσεις μια σταθερότητα και μια ασφάλεια πρώτα κι άσε τα μεγάλα άλματα για τον επόμενο μήνα. Αλλά και στα αισθηματικά σου, αν νοιώσεις πως η σχέση σου έχει βουλιάξει στη ρουτίνα ή κάποια καβγαδάκια με το ταίρι σου σε κάνουν να σκεφτείς πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι σας, θυμήσου πως αυτός ο μήνας δεν προσφέρεται για οριστικές αποφάσεις. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία ή να δεσμευτείς απέναντί της, γιατί αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις πως δεν ήταν τελικά αυτό που έψαχνες… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Τον Φεβρουάριο, Ζυγέ μου, αναγκάζεσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Αυτή η διαδικασία ενδεχομένως να σε κουράσει, να σε πιέσει και να σε προβληματίσει, όμως τα δεδομένα ανατρέπονται άρδην και δε σου αφήνουν περιθώριο να τα εξετάσεις σφαιρικά, όπως συνηθίζεις να κάνεις, ώστε να πάρεις την πιο σωστή απόφαση μετά από σκέψη. Θυμήσου όμως, πώς για να έρθουν καινούρια πράγματα και νέες εμπειρίες στη ζωή μας, πρέπει να τους κάνουμε χώρο! Ακόμα κι αν οι αποφάσεις που θα αναγκαστείς να πάρεις είναι σκληρές και σε στενοχωρήσουν, να ξέρεις πως μέχρι το τέλος του μήνα μια καινούρια πόρτα θα έχει ανοίξει για σένα και θα είναι για καλό! Αυτό αφορά κυρίως τα αισθηματικά σου, όπου θα καταφέρεις να απαλλαγείς από ένα μεγάλο βάρος. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα συνειδητοποιήσεις πλέον αν σε καλύπτει ή όχι. Αν αντιληφθείς ότι δε σε καλύπτει, θα πάρεις την απόφαση να τη διακόψεις οριστικά, αν αντιθέτως δεις ότι με το άτομο αυτό σας ενώνουν πολλά περισσότερα απ’ όσα σας χωρίζουν, θα αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης ή της συμβίωσης. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα κλείνεις μια και καλή την πόρτα στο παρελθόν και προχωράς μπροστά! Όσο για τα επαγγελματικά σου, αυτό το μήνα θα μπορέσεις να κλείσεις εκκρεμότητες και να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε δυσκόλευαν. Δεν αποκλείεται κι εδώ να λήξουν κάποιες συνεργασίες που σε δυσκόλευαν, ίσως όχι με ευχάριστο τρόπο, αλλά αμέσως θα ξεκινήσουν καινούριες, που θα έχουν πολύ καλύτερες προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ο Φεβρουάριος απαιτεί από σένα ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, δεν έχεις πλέον το περιθώριο να αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ωφελούν, χάνοντας τον έλεγχο! Άλλωστε, δεν είναι και το καλύτερό σου να μην έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, γι’ αυτό και μόνος/η σου θα πάρεις την απόφαση να περιοριστείς και να θέσεις πρόγραμμα και στόχους. Θα ρίξεις ιδιαίτερο βάρος στα επαγγελματικά σου, καθώς θα δεχτείς αρκετές κι ενδιαφέρουσες προτάσεις, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και να αποφασίσεις όμως, αν δεν εξετάσεις με μεγάλη προσοχή όλες τις παραμέτρους και τα… “ψιλά γράμματα” κάθε νέας συμφωνίας. Καλό θα είναι να περιορίσεις και λίγο κάποια περιττά έξοδα, ώστε να μη στριμωχτείς αργότερα. Στα αισθηματικά σου επίσης θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια και σοβαρότητα. Να θυμάσαι πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους! Αυτό σημαίνει πως αν είσαι δεσμευμένος/η, μη διακινδυνέψεις τη σχέση σου για μια εφήμερη γνωριμία, που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από την ευχαρίστηση μιας βραδιάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η μη βιαστείς να πιστέψεις ένα πρόσωπο που σου τάζει λαγούς με πετραχήλια. Φυσικά, εσύ εκ φύσεως είσαι επιφυλακτικός/ή απέναντι στα πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, όμως αυτό το μήνα οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και δεν αποκλείεται να μπλέξεις το πάθος και τη χημεία με την αγάπη! Πρόσεξε λοιπόν, για να μην απογοητευτείς αργότερα! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Τώρα τα θέλεις όλα δικά σου και δε θα διστάσεις μπροστά σε τίποτα προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θα βάλεις στο μυαλό σου. Αυτό από τη μια είναι καλό, γιατί κινείσαι με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, από την άλλη όμως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, όπου ίσως να εκδηλώσεις μια έπαρση, που δεν σου ταιριάζει. Ίσως να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι και σε κάποιες περιπτώσεις θα τεντώσεις το σχοινί, με τον κίνδυνο να προκαλέσεις εντάσεις, δυσάρεστο κλίμα στον εργασιακό σου χώρο ή ακόμα και ρήξεις με συναδέλφους και συνεργάτες, γεγονός που δε σε συμφέρει καθόλου, γιατί έτσι θα φέρεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Χαμήλωσε τους τόνους και ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, είναι η συμβουλή της Ταρώ γι’ αυτόν το μήνα. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σου, που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να μην υποκύψεις στους πειρασμούς που σε πολιορκούν, αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη βιαστείς να εμπιστευτείς και να επενδύσεις σε έναν νέο, κεραυνοβόλο έρωτα, γιατί ο κίνδυνος να απογοητευτείς αργότερα, είναι κάτι παραπάνω από πιθανός… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος ανατροπές για σένα, Αγιοκεράκι μου, που νόμιζες ότι είχες βάλει τη ζωή σου σε μια τάξη, με αυστηρό πρόγραμμα και οργάνωση! Η κάρτα του Πύργου δηλώνει πως αυτό το μήνα θα έχεις εντάσεις, αλλαγές σχεδίων και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, που θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν ως προς την εξέλιξή τους! Όμως, να θυμάσαι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και το σύμπαν ξέρει πού μας οδηγεί. Όταν ξεπεράσεις το αρχικό “σοκ”, θα διαπιστώσεις πως μπροστά σου τώρα ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέα πεδία δράσης, που πριν ένα μήνα ούτε καν φανταζόσουν! Αυτό ισχύει κυρίως στα επαγγελματικά σου, όπου θα βρεθείς μπροστά σε καινούριες προοπτικές και νέες συνεργασίες. Λίγη προσοχή χρειάζεται στον οικονομικό τομέα, όπου θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, που ναι μεν θα δείχνουν ελκυστικές, όμως μπορεί να κρύβουν “ψιλά γράμματα” και παγίδες. Όμως και στα αισθηματικά σου μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτα γεγονότα, που θα σε βγάλουν από την ασφάλεια και τη ρουτίνα και θα σε οδηγήσουν σε… άγνωστα νερά. Αν έχεις μια σχέση, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, ίσως να ανακαλύψεις ότι δεν θέλετε πλέον τα ίδια πράγματα από το δεσμό σας, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί πιθανότατα η ένταση να είναι προσωρινή. Αν είσαι μόνος/η, μια απρόσμενη γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε κεραυνοβόλο έρωτα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, τα μπερδέματα δε θα λείψουν… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Με αισιοδοξία σε γεμίζει ο Φεβρουάριος, Υδροχόε μου, αφού συνειδητοποιείς πως τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις! Μέσα σ’ αυτόν το μήνα λύνονται κάποιες προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, γεγονός που σε απελευθερώνει κι επιτρέπει στη δημιουργικότητά σου να εκφραστεί. Η αυτοπεποίθησή σου δεν κρύβεται, ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις και κλείνεις εκκρεμότητες με δυναμισμό, ενώ καταφέρνεις να διώξεις κάθε αρνητική ενέργεια από τη ζωή σου! Είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να δεχτείς και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή να αναλάβεις καινούριες αρμοδιότητες, γεγονός που θα σου επιτρέψει να λάμψεις στο χώρο της δουλειάς σου. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στα θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να εξελιχθείς. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σου μάλλον θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν για λίγο καιρό ακόμα, αλλά σίγουρα θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Όμως και τα αισθηματικά σου ανανεώνονται, με την αισιοδοξία και την πρωτοτυπία που σε χαρακτηρίζουν αυτό το μήνα. Αν έχεις μια σχέση, κάνετε από κοινού με το ταίρι σου νέα σχέδια και όνειρα για το μέλλον, ενώ έρχεστε πιο κοντά και δίνετε βάση σε αυτά που σας ενώνουν κι όχι σε ό,τι σας χωρίζει. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η δέχεσαι την εύνοια της τύχης, αφού μια αναπάντεχη γνωριμία σε καλεί να γυρίσεις σελίδα και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Τον Φεβρουάριο, αγαπημένο μου Ψαράκι, η ευαισθησία σου και το συναίσθημα παίρνουν το πάνω χέρι στη ζωή σου! Όχι πως δεν το είχαν από πριν, όμως τώρα η συναισθηματική σου πλευρά ενισχύεται και σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένειά σου και γενικότερα στα πρόσωπα που αποτελούν τις “σταθερές” σου, ενώ έντονη θα είναι και μια νοσταλγία για τις… παλιές, καλές εποχές! Οι προσωπικές σχέσεις σου ισχυροποιούνται αυτό το μήνα, αν και η υπερβολική ευαισθησία σου ενδέχεται να ενισχύσει την ευθιξία και την κυκλοθυμία σου, προκαλώντας χωρίς να το θέλεις εντάσεις κι εκνευρισμούς στο περιβάλλον σου, που ευτυχώς θα είναι περαστικοί. Αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης κι αμοιβαιότητας που θα κυριαρχεί στο χώρο του σπιτιού σου όμως, να ξέρεις πως στα επαγγελματικά σου δεν ισχύει, γι’ αυτό πρόσεξε σε ποιους ανθρώπους ανοίγεσαι, σε ποιους μιλάς και τι λες στη δουλειά σου. Ένα παρασκήνιο φαίνεται πως υπάρχει εκεί, στο οποίο καλά θα κάνεις να μη συμμετέχεις, αφού έχεις την τάση να επηρεάζεσαι εύκολα αυτό το μήνα και μπορεί να πεις ή να κάνεις πράγματα, που αργότερα θα τα μετανιώσεις ή θα σε ζημιώσουν. Προσοχή και στο πορτοφόλι σου, γιατί δεν είναι δύσκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού! Στα αισθηματικά σου, λίγο απέχεις από το να υποκύψεις στην ανασφάλεια και την καχυποψία, όμως καλά θα κάνεις να μην παρασυρθείς από αυτά τα συναισθήματα, γιατί είτε θα καταπιέσεις το ταίρι σου με αποτέλεσμα να το απομακρύνεις, είτε δε θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς τις ρομαντικές στιγμές που θα προκύψουν με μια νέα γνωριμία! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)