Αστρολογικό Ταρώ Ιανουαρίου 2019

 

Ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον Ιανουάριο του 2019;

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Τον πρώτο μήνα του 2019, αγαπημένε μου Κριέ, αποφασίζεις επιτέλους να… προσγειωθείς στην πραγματικότητα, να ξεφύγεις από την ονειροπόληση και τη φαντασία και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με αντικειμενικότητα. Με την κάρτα της Δύναμης να σε αντιπροσωπεύει, τον Ιανουάριο στη ζωή σου παίρνει το πάνω χέρι η λογική, συνειδητοποιείς τα θέλω σου και βάζεις ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι υποκύπτεις στην… πεζότητα της καθημερινότητας, αλλά ότι καταφέρνεις να διορθώσεις τις λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά!

Εννοείται πως θα δώσεις προτεραιότητα στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου αυτό το μήνα! Άλλωστε, θα προκύψουν αρκετές νέες προτάσεις, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου! Ίσως να… πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αφήσεις για λίγο στην άκρη την προσωπική σου ζωή, αλλά δεν πειράζει, γιατί μακροπρόθεσμα θα σου βγει σε καλό! Άλλωστε τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, όμως με ένα καλό προϋπολογισμό θα τα καταφέρεις μία χαρά!

Και παρόλο που τα αισθηματικά σου δεν θα είναι σε πρώτο πλάνο, τον Ιανουάριο θα πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία τους. Καταφέρνεις επιτέλους να ξεφύγεις από τον υπερβολικό συναισθηματισμό και να δεις τις καταστάσεις με λογική. Η στάση σου μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, όμως τώρα είναι η ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου και να επικοινωνήσεις τα θέλω σου! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, επιτέλους τώρα καταφέρνεις να ξεπεράσεις οριστικά και… αμετάκλητα ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Το 2019, αγαπημένε μου Ταύρε, μπαίνει ιδιαίτερα απαιτητικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Δεν αποκλείεται μάλιστα να νοιώσεις… εξαντλημένος/η, τόσο από τις εκκρεμότητες που ήδη υπάρχουν, όσο και από τις νέες υποχρεώσεις που θα προκύπτουν καθημερινά. Αντιλαμβάνεσαι πως το… χάος που προκύπτει στη ζωή σου, δεν ευνοεί ούτε την αρμονική επικοινωνία και την επαφή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, έτσι ίσως να αποφασίσεις να πάρεις αποστάσεις από όλους και από όλα, προκειμένου να βάλεις μια τάξη, να κάνεις έναν απολογισμό για τα… πεπραγμένα σου και να οργανώσεις το μέλλον!

Φυσικά, αυτό το κλίμα θα χαρακτηρίζει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Τον Ιανουάριο θα πρέπει να διαχειριστείς και να διεκπεραιώσεις αρκετές υποχρεώσεις, ενώ δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά ούτε και οι καινούργιες συνεργασίες! Θα χρειαστεί να προσηλωθείς στις ευθύνες που έχεις στη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να τις ολοκληρώσεις με καλύτερο δυνατό τρόπο! Ταυτόχρονα, τα οικονομικά σου δεν θα είναι και στην καλύτερή τους φάση, συνεπώς θα αναγκαστείς να περιορίσεις την κοινωνική σου ζωή και την διασκέδαση…

Όσο για τα αισθηματικά σου, αυτό τον μήνα καλό θα είναι να μην επιτρέψεις σε τρίτους να… χώσουν τη μύτη τους και να επηρεάσουν την κρίση σου με… συμβουλές και παραινέσεις! Ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό. Με την κάρτα του Ερημίτη να σε αντιπροσωπεύει, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά θέλεις και με ωριμότητα να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ή μιας νέας γνωριμίας… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τον πρώτο μήνα του 2019, αγαπημένε μου Δίδυμε, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς να… προσπαθήσεις και πολύ! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας τυχερός μήνας για σένα. Οι ευχάριστες εκπλήξεις θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, ενώ η επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σου που σε απασχολεί, μοιάζει… μονόδρομος! Αρκετές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να βελτιώσεις τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά σου, ωστόσο το πώς θα εξελιχθούν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσένα και από τον τρόπο με τον οποίο θα τις αξιοποιήσεις!

Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό τον Ιανουάριο, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις! Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και να στρώσεις το δρόμο για την επιτυχία, μέσα από απρόβλεπτα, αλλά θετικά γεγονότα που θα προκύψουν! Οι νέες συμφωνίες θα αποδειχτούν κερδοφόρες στο μέλλον, ενώ και κάποιες αλλαγές που μπορεί να πραγματοποιηθούν ερήμην σου και ίσως να σε ξενίσουν, τελικά θα στεφτούν με επιτυχία! Ωστόσο προς το παρόν καλό θα είναι να προσέξεις στα οικονομικά σου και να αποφύγεις τις υπερβολές, για να μην το… μετανιώσεις αργότερα…

Όσο για τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους είναι σίγουρο ότι τον Ιανουάριο θα περάσεις καλά με το ταίρι σου! Οι ρομαντικές στιγμές και οι εκπλήξεις θα δημιουργήσουν ένα αισθησιακό κλίμα ανάμεσά σας! Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα μια νέα γνωριμία θα σε ξεσηκώσει και θα σε παρασύρει σε… ανομολόγητες καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσει μια νέα σχέση, που θα έχει… μέλλον! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο πρώτος μήνας του 2019 θα είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός για σένα, αγαπημένε μου Καρκίνε, γιατί θα καταφέρεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, θα πατήσεις γερά στα πόδια σου και θα καταφέρεις να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Οι κόποι που κατέβαλες το 2018 θα ανταμειφθούν και εκτός από μια υλική επιβράβευση που θα δεχτείς, θα ανακτήσεις και την αυτοπεποίθησή σου. Με την ευελιξία και τον δυναμισμό σου, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ειδικά στα επαγγελματικά σου, με την κάρτα της Δικαιοσύνης να σε αντιπροσωπεύει αυτό τον μήνα, θα καταφέρεις να εντοπίσεις και να διορθώσεις κάποια λάθη ή παραλείψεις του προηγούμενου διαστήματος, γεγονός που θα σε απαλλάξει από τις “εκκρεμότητες”, προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά με αισιοδοξία! Παράλληλα, τα νέα σχέδια που δρομολογείς είναι σίγουρο ότι θα υλοποιηθούν αργά ή γρήγορα, ενώ και τα οικονομικά σου δείχνουν να περνούν σε μια περίοδο… ανάκαμψης.

Και φυσικά, τον Ιανουάριο θα μπορέσεις να βάλεις και μια τάξη στα αισθηματικά σου. Με την επικοινωνιακή σου διάθεση, θα καταφέρεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και μαζί να βρείτε τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας. Από την άλλη, αν δεν έχεις ακόμα κάποια σχέση, αυτό τον μήνα θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να συναντήσεις επιτέλους και το “άλλο σου μισό”, ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η καινούρια χρονιά ξεκινά με καθυστερήσεις και εμπόδια που σε βάζουν σε μια κατάσταση αναμονής, αγαπημένε μου Λέοντα! Ωστόσο, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως προσπάθησε να μην αντιδράς υπερβολικά στις πιθανές αναποδιές. Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώσεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μία αδιέξοδη κατάσταση, είτε αυτή αφορά στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου, και δεν ξέρεις πως ακριβώς να την διαχειριστείς. Όμως, να θυμάσαι πως τα δικά σου άτομα είναι εκεί, δίπλα σου, πρόθυμα να σε βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές τους, γι’ αυτό μην απομονώνεσαι, αλλά μίλα τους ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί.

Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τα… κουτσομπολιά με συναδέλφους. Τον Ιανουάριο μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές, που δεν θα σε ευνοούν και πολύ, ωστόσο μη λειτουργήσεις παρορμητικά και μην αντιδράσεις ανοιχτά. Δείξε ευελιξία και… κράτα το στόμα σου κλειστό προς το παρόν, αλλά παράλληλα έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να αντιληφθείς κάποιες ευκαιρίες ανόδου, που θα προκύψουν σίγουρα. Αλλά και στα οικονομικά, αυτός ο μήνας απαιτεί σύνεση και… λεπτούς χειρισμούς!

Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στα αισθηματικά σου, εδώ όμως οφείλεις να καταλάβεις πως οι σχέσεις θέλουν θυσίες, υποχωρήσεις, αλλά και… κόπο για να διατηρηθούν! Σε κάθε διαφωνία που προκύπτει με το ταίρι σου προσπάθησε να μπαίνεις στη θέση του πριν αρχίσεις να εξαπολύεις κατηγορίες εναντίον του. Έτσι, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τη σχέση σας! Αν πάλι εξακολουθείς να παραμένεις αδέσμευτος/η, τον Ιανουάριο θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από το παρελθόν, προκειμένου να προχωρήσεις τον επόμενο μήνα σε μια ολοκαίνουρια σχέση! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο Ιανουάριος, αγαπημένε μου Παρθένε, ίσως αρχικά να σου φανεί σαν ένας μήνας… ταλαιπωρίας και απογοήτευσης, όμως θα καταφέρεις τελικά να ωφεληθείς και να κάνεις τα βήματα, που θα σε φέρουν σε ένα νέο ξεκίνημα! Οι ριζικές αλλαγές θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του πρώτου μήνα του 2019, η ζωή σου θα πάρει μία εντελώς καινούργια πορεία, την οποία όχι μόνο δεν είχες προγραμματίσει, αλλά δεν είχες καν στο μυαλό σου! Οι εξελίξεις μπορεί να σε τρομάξουν και να σε κάνουν να νοιώσεις ανασφάλεια, στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο!

Ειδικά στα επαγγελματικά σου κάποια γεγονότα μπορεί ακόμα και να σε πανικοβάλουν, αφού θα νοιώσεις ότι απειλούν την εργασιακή και οικονομική σου ασφάλεια. Μη βιαστείς όμως να αντιδράσεις με σπασμωδικές κινήσεις. Αν δείξεις υπομονή κι εγκράτεια, σύντομα θα αντιληφθείς ότι αυτά τα γεγονότα μπορούν να σου βγουν σε καλό, αφού θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, να απαλλαγείς από ανώφελες, ίσως κι επιζήμιες συνεργασίες, και να αναδείξεις τη δημιουργικότητα και την ευελιξία σου! Όσο για τα οικονομικά σου, αν περιορίσεις τις σπατάλες και κινηθείς με σύνεση, δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Αλλά και στα αισθηματικά σου ο Ιανουάριος θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και χωρίς συναισθηματισμούς, προκειμένου να απαλλαγείς από αδιέξοδες καταστάσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τερματίσεις μια σχέση, αλλά ότι θα θέσεις στο ταίρι σου τα όριά σου, ώστε να προχωρήσετε μπροστά με αρμονία και ισορροπία. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, τώρα ίσως να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, το σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρεις να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ο πρώτος μήνας του 2019, αγαπημένε μου Ζυγέ, σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε μία ισορροπία όλους τους τομείς της ζωής σου! Έχεις ανάγκη από ηρεμία, ασφάλεια και συντροφικότητα κι αυτό θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις! Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια απρόβλεπτα, αλλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σου δώσουν περισσότερη δύναμη κι αισιοδοξία για να προχωρήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου! Ταυτόχρονα, οι σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα, δείχνουν να περνούν σε άλλο επίπεδο, αφού θα κυριαρχεί μεταξύ σας η αρμονία και η αμοιβαιότητα.

Παράλληλα, τον Ιανουάριο μπορείς με την ευστροφία σου να… διαπρέψεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου! Κάποιες συμφωνίες που καθυστερούσαν, τώρα δείχνουν έτοιμες να προχωρήσουν, ενώ μια νέα συνεργασία μπορεί να σου ανοίξει καινούριες προοπτικές, γεμίζοντας σε αισιοδοξία! Αλλά και στα οικονομικά σου θα καταφέρεις με έναν καλό προγραμματισμό, να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου!

Στα αισθηματικά σου, τον Γενάρη θα απολαύσεις την αγάπη, τη ζεστασιά και την ασφάλεια που είναι πρόθυμο να σου προσφέρει απλόχερα το ταίρι σου! Κάποιες διενέξεις του προηγούμενου διαστήματος εξομαλύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις και η σχέση σου διανύει μια περίοδο… ηρεμίας και θαλπωρής. Αν δεν έχεις σχέση, αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει ένα άτομο από το παρελθόν, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορείς να του τη δώσεις, αρκεί να βεβαιωθείς ότι τα λάθη του παρελθόντος… δεν θα επαναληφθούν! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο Ιανουάριος, αγαπημένε μου Σκορπιέ, είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος, ένταση, δυναμισμό, αλλά και υπερβολές σε κάθε τομέα της ζωής σου! Παράλληλα, τον πρώτο μήνα του 2019 δεν αποκλείεται να ακολουθήσεις μια άκρως εγωκεντρική συμπεριφορά, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, που στο μέλλον μπορεί να σου κοστίσει. Ο εγωισμός μπορεί να οδηγήσει κάποιες σχέσεις σου στα άκρα, γι’ αυτό ρίξε τους τόνους και θυμήσου τη λογική, αλλά και τη διαισθητικότητα που σε χαρακτηρίζουν ως άτομο!

Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αυτό το μήνα κυνηγάς το κέρδος και το χρήμα γίνεται αυτοσκοπός! Τώρα θα τολμήσεις να πάρεις ρίσκα κι ενδεχομένως να κινηθείς παρασκηνιακά, όμως οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις ενδεχομένως να μη σου βγουν σε καλό! Πρόσεξε τις σπατάλες και επένδυσε περισσότερο στο μέλλον και στην επαγγελματική σου εξέλιξη, μέσα από σκληρή κι ευσυνείδητη δουλειά. Να ξέρεις πως τίποτα δεν θα σου χαριστεί και μόνο με επιμονή κι επιμονή θα επιτύχεις τους στόχους σου!

Όμως και στα αισθηματικά σου απαιτείται προσοχή, αφού μία ξαφνική γνωριμία θα ξυπνήσει το πάθος και τον πόθο μέσα σου! Αν όμως έχεις ήδη μια σχέση προσπάθησε να συγκρατηθείς και να χαλιναγωγήσεις το πάθος σου. Μη διακινδυνεύσεις το δεσμό σου για μια εφήμερη περιπέτεια, γιατί στο τέλος θα μείνεις… μπουκάλα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην μπερδεύεις στο μυαλό σου το πάθος με την αγάπη και μην επενδύεις και πάρα πολλά σε μία νέα ερωτική γνωριμία, γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτείς… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Τον πρώτο μήνα του 2019, αγαπημένε μου Τοξότη, αλλεπάλληλα και απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σε βγάλουν από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και να αλλάξουν τα δεδομένα σου! Τον Ιανουάριο θα κάνεις νέα ξεκινήματα, θα κυνηγήσεις τις νέες εμπειρίες και θα αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και που λειτουργείς την καθημερινότητά σου! Οι ανατροπές δεν θα λείψουν και ενώ μπορεί κάποιες από αυτές να σε προβληματίσουν, σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν απαραίτητες για την εξέλιξή σου…

Αυτό ισχύει κυρίως στα επαγγελματικά σου, όπου οι ξαφνικές αλλαγές θα σου προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια για το μέλλον! Εσύ όμως, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να πανικοβληθείς. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ το κλίμα των επαγγελματικών σου θα είναι ασαφές και αβέβαιο. Κράτα την ψυχραιμία σου όμως, γιατί αυτή η ασάφεια όχι μόνο δεν θα κρατήσει για πολύ, αλλά μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσει!

Αλλαγές όμως προβλέπονται και στα αισθηματικά σου, όπου δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να εισβάλει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, που μπορεί να σε βάλει σε… μπελάδες! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, φρόντισε να μην παρασυρθείς από τις Σειρήνες, γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μπορεί να αναγκαστείς να βγεις από το πρόγραμμά σου για να ακολουθήσεις τον… έρωτα. Όμως κι εσύ μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, άσε την όποια σχέση προκύψει να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς… Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Μία από τις πιο τυχερές κάρτες της Ταρώ σε αντιπροσωπεύει τον πρώτο μήνα του 2019, αγαπημένε μου Αιγόκερε, η κάρτα του Άστρου! Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου ανανεώνεται ριζικά και ξεμπλοκάρουν όλοι οι τομείς που σε απασχολούν, ενώ εσύ νοιώθεις να απελευθερώνεσαι απ’ ό,τι σε κρατούσε καθηλωμένο/η στα προβλήματα του παρελθόντος. Η αισιοδοξία σου ενισχύεται και κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, βάζεις νέους στόχους και αποφασίζεις να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες, που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν!

Αυτό το θετικό κλίμα σε ακολουθεί και στον επαγγελματικό τομέα. Άλλωστε ξέρεις πως οι ικανότητές σου είναι πολλές και τώρα αποφασίζεις να τις αξιοποιήσεις, για να προωθήσεις την καριέρα σου. Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται και καταφέρνεις όχι μόνο να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, αλλά και να πετύχεις στόχους. Παράλληλα, και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, ίσως να προκύψουν και κάποια απρόβλεπτα έσοδα, που θα σου δώσουν μια σημαντική ανάσα σε αυτό τον τομέα!

Αλλά και στα αισθηματικά σου τον Ιανουάριο θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Αν έχεις ήδη μια σχέση, αυτό το μήνα θα μπορέσεις να τη βάλεις σε μια νέα βάση, ξεπερνώντας κάθε πρόβλημα του παρελθόντος! Έρχεσαι πιο κοντά με το  ταίρι σου, ενώ και το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος/η, οι νέες γνωριμίες θα σε ξεσηκώσουν και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα σου παρέχει τις σωστές αναλογίες αγάπης, συναισθήματος, πάθους αλλά και… σοβαρότητας. Ακριβώς αυτό που έψαχνες δηλαδή! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Τον πρώτο μήνα του 2019, αγαπημένε μου Υδροχόε, αφήνεις για λίγο στην άκρη την τετράγωνη λογική σου και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου με περισσότερη ευαισθησία και συναίσθημα! Ενδεχομένως, η δύσκολη χρονιά που προηγήθηκε, εξακολουθεί να σου προκαλεί μία μεγάλη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον σου. Ωστόσο, μην αφήνεις τις ανασφάλειες να βάζουν εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σου! Άλλωστε, να θυμάσαι πως τον Ιανουάριο η οικογένειά σου και οι αγαπημένοι σου φίλοι θα αποδειχτούν πολύτιμοι σύμμαχοι, με την αγάπη και την υποστήριξη που θα σου δείξουν.

Έτσι, ακόμα κι αν τώρα απογοητευτείς από κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου, θα έχεις τη συμπαράσταση που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να ξεφύγεις από την αβεβαιότητα! Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις και να αποφεύγεις τα λόγια και τα κουτσομπολιά στο χώρο της δουλειάς σου, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δεν έχουν και απόλυτα… αγνές προθέσεις απέναντι σου. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου στον καθένα! Και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια προσοχή, γιατί είναι ένας τομέας που μπορεί να σε δυσκολέψει.

Αλλά και στα αισθηματικά σου θα προκύψουν αρκετά… σκαμπανεβάσματα τον Ιανουάριο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να αποφύγεις τους καυγάδες, τις κόντρες και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος/η, αυτό το μήνα μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα ξεσηκώσει το πάθος σου, όμως μάλλον δε θα μπορεί να σου προσφέρει σιγουριά για το μέλλον…Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Με την κάρτα του Ήλιου να σε αντιπροσωπεύει, αγαπημένε μου Ιχθύ, τον πρώτο μήνα του 2019 θα συνειδητοποιήσεις πως… η ζωή είναι ωραία! Αυτό το μήνα θα μοιραστείς όμορφες στιγμές με τα άτομα που αγαπάς, ενώ παράλληλα ανακτάς την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου, ανανεώνεσαι και ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητα και την επικοινωνιακή σου διάθεση. Δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου οι προτάσεις για εξόδους και διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα ευχάριστο ταξιδάκι!

Ένα εξίσου θετικό κλίμα θα επικρατεί και στον τομέα των επαγγελματικών σου τον Ιανουάριο. Άλλωστε η δημιουργική σου διάθεση είναι στα ύψη και τώρα καταφέρνεις να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει μια προαγωγή ή μια πρόταση για μια νέα συνεργασία, που θα απογειώσει την καριέρα σου. Παράλληλα, και τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε ανοδική πορεία, ενώ μια νέα οικονομική συμφωνία θα αποδειχτεί άκρως ευνοϊκή, αφού θα σου προσφέρει νέες προοπτικές!

Όσο για τα αισθηματικά σου, η θετική ενέργεια που σου μεταδίδει η κάρτα του Ήλιου, σου φέρνει τύχη και στρώνει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον… Η σχέση σου μπορεί τώρα να ανανεωθεί σημαντικά, η γοητεία και η ακτινοβολία σου σαγηνεύουν… εκ νέου το ταίρι σου και το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται. Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, αυτό τον μήνα με τη γοητεία σου στα ύψη θα απολαύσεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Και… αν αποφασίσεις να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή, τώρα μπορείς να κάνεις την ιδανική επιλογή! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)