Αστρολογικές Προβλέψεις

Στις Αστρολογικές Προβλέψεις μπορείτε να μάθετε σύμφωνα με το ζώδιο σας τι θα συμβεί στην ζωή σας με βάση τις αστρολογικές  όψεις .Οι πλανήτες καθημερινά αλλάζουν θέση και κινούνται και δημιουργούν διάφορες όψεις μεταξύ τους ,θετικές ή αρνητικές που επηρεάζουν το κάθε ζώδιο.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα συναισθηματικά.

Υπάρχουν πλανήτες όπως η Αφροδίτη ή ο Άρης που όταν κάνουν όψεις φέρνουν συναισθηματικές εξελίξεις. Μπορείτε να γνωρίζετε καθημερινά τι να περιμένετε στα αισθηματικά και πόσο ευνοϊκό είναι το κλίμα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Αστρολογικές όψεις για τα επαγγελματικά

Οι πλανήτες που επηρεάζουν την επαγγελματική μας ζωή είναι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Όταν κάνουν αρμονικές όψεις με το ζώδιό σας μπορούν να φέρουν μεγάλες θετικές εξελίξεις .

Μερικές από τις θετικές όψεις είναι τρίγωνα , σύνοδοι ,εξάγωνα.

Αρνητικές όψεις θεωρούνται τα τετράγωνα .

Ακόμα σημαντικό ρόλο παίζουν τα ζώδια στα οποία είναι οι πλανήτες κατά διαστήματα. Αν ένα ζώδιο φιλοξενεί ένα φιλικό πλανήτη προς αυτό ,οι ιδιότητες του εκφράζονται πιο εύκολα. Για παράδειγμα όταν ο Άρης που είναι κυβερνήτης πλανήτης του κριού βρίσκεται στον κριό έχουμε την τάση να είμαστε πιο ενεργητικοί από ότι συνήθως .Αν ο ίδιος πλανήτης βρίσκετε σε ένα ζώδιο όπως ο ιχθύς ,υπάρχει πεσμένη ενεργητικότητα και διάθεση.