Έχεις αμφιβολίες αν σ' αγαπά πραγματικά ή υποκρίνεται; Δες το ζώδιο του!

Έχεις αμφιβολίες αν σ' αγαπά πραγματικά ή υποκρίνεται; Δες το ζώδιο του!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (2 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Σε μια σχέση υπάρχουν και καλές αλλά και κακές στιγμές. Δυστυχώς σε κάποιες από αυτές τα κακές, μπαίνει στο μυαλουδάκι σου η αμφιβολία, αυτό το σαράκι που σε τρώει και αναρωτιέσαι, άραγε είναι τα αισθήματα που τρέφει για σένα ειλικρινή; Είναι οι εκδηλώσεις αγάπης που σου εκφράζει αληθινές; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! Άλλα Ζώδια εκδηλώνονται με μεγαλοστομίες και φανφάρες χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε, και άλλα με πολύ συγκρατημένο τρόπο, που όμως κρύβει τα βαθύτερα αισθήματα. Για να βγεις από αυτήν δυσάρεστη και ψυχοφθόρα κατάσταση, έρχεται η Αστρολογία, να σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις συμπεριφορές και εκδηλώσεις, με βάση το Ζώδιο του και να καταλάβεις τα πραγματικά του αισθήματα!

Υποκρίνεται ή σ’αγαπά πραγματικά; Δες το ζώδιο του!

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι ο Κριός δεν είναι απόλυτα ειλικρινής όταν σε διαβεβαιώνει για την αγάπη του. Είναι ορμητικός και αυθόρμητος, το πιστεύει την στιγμή που το εκφράζει, το ζήτημα είναι αν τα αισθήματα του θα έχουν διάρκεια και θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το καταλάβεις. Το πρώτο σύμπτωμα είναι η διάρκεια στο χρόνο, αν δηλαδή η σχέση σας δείξει ότι έχει αντοχή στον χρόνο που όλα μπορεί να τα φθείρει και ότι βιώνετε ανανεωτικές καταστάσεις που την αναζωογονούν. Μπορεί να έχετε κόντρες και καβγαδάκια για μικροπράγματα, όμως ακολουθεί η λυτρωτική συμφιλίωση και νοιώθετε και οι δυο απελευθερωμένοι από όσα, φυσιολογικά, μαζεύτηκαν σας βάραιναν και σας χώριζαν. Άλλο σύμπτωμα είναι η ενεργή ανάμιξη του στις υποθέσεις σου, δείγμα ενδιαφέροντος, συμμερισμού και συμμετοχής του στα όσα σε αφορούν και αντιμετωπίζεις. Αυτό σημαίνει την παραδοχή ότι αποτελείτε ένα ενιαίο σύνολο, ζευγάρι, και επιβεβαιώνει την ειλικρίνεια των αισθημάτων του. Αν δεν συντρέχουν κάποια από τα παραπάνω, μάλλον πρέπει να σου δημιουργηθούν ερωτήματα. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεχνάς ότι ο Ταύρος είναι βραδυφλεγής, κινείται με τους δικούς του ρυθμούς και έχει την δική του φιλοσοφία, τις δικές του εκδηλώσεις, τις δικούς του κώδικες σε ό,τι αφορά την εκδήλωση των αισθημάτων του. Δεν είναι δύσκολος, είναι μάλλον απλοϊκός  στην αποκρυπτογράφηση του τι αισθάνεται για σένα, αρκεί να μπορέσεις να τον ¨διαβάσεις¨. Για να διευκολυνθείς, σκέψου ότι θέλει να γνωρίζει το έδαφος στο οποίο βαδίζει, θέλει να νοιώθει ότι είναι σταθερό κάτω από τα πόδια του, ότι θα μπορεί να υπολογίζει σε σένα, ότι θα είσαι το άλλο του μισό, αν του έχεις δώσει τα ανάλογα δείγματα. Τότε θα σου ανοιχτεί, δεν θα έχει επιφυλάξεις για σένα και θα προσπαθεί να κάνει την ζωή σου όσο γίνεται πιο ευχάριστη. Μα με μικρά πράγματα, μα με μεγάλα, κατά τις δυνατότητες του, θα το νοιώθεις καθημερινά. Αν ταυτιστείς μαζί του και νοιώθεις τις ευαισθησίες του, δεν τον πληγώνεις γιατί κρυώνει ανεπανόρθωτα, ίσως να καταλάβεις τι σημαίνει ευτυχία και συναισθηματική ασφάλεια! Αν όχι, τότε είσαι άξια της τύχης σου! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια δύσκολη περίπτωση το να διαγνώσεις τι πράγματι αισθάνεται για σένα! Είναι άραγε μόνο φιλικά τα αισθήματα του για σένα, έστω και αν η σχέση σας έχει και προεκτάσεις πέρα από την φιλία και φτάνει στα ¨προνόμια¨; Μήπως η επικοινωνιακή του συμπεριφορά δημιουργεί παρερμηνείες, και συ πέφτεις θύμα συγχύσεων παρασυρόμενη από τις ενδείξεις; Έχεις εξετάσει ποιες είναι οι απόψεις του σχετικά με τις δεσμεύσεις; Έχει δώσει δείγματα ότι δεν παίζει το μάτι του και δεν ξανακοιτάζει; Σε ξεμοναχιάζει και σε μονοπωλεί ανοίγοντας σου συζητήσεις για τις προοπτικές που έχετε μαζί; Εκτίθεται στον κύκλο του και ακόμη πιο έξω, συνοδεύοντας σε και καθιερώνοντας σε σαν επίσημη συνοδό του και αναπόσπαστο στοιχείο του; Αν συμβαίνουν αυτά, τότε βρίσκεσαι προ του συμπεράσματος ότι τα αισθήματα του είναι ειλικρινή. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δημιουργηθεί σύγχυση για το αν τα αισθήματα του Καρκίνου στρέφονται στο πρόσωπο σου ή στον θεσμό της σχέσης αυτόν καθ’ εαυτόν και στις προοπτικές του προς τις οποίες προσβλέπει ο Καρκίνος. Η συναισθηματική του φόρτιση, όσον αφορά την δέσμευση, δεν ξέρεις που μπορεί να  οφείλεται και πρέπει να σε πείσει έμπρακτα με την συμπεριφορά του για το γνήσιο ενδιαφέρον και την αγάπη του για σένα και όχι για το γεγονός ότι η επιθυμία του είναι να βρίσκεται σε σχέση. Ένα δείγμα αρκετά ασφαλές, είναι να δίνει προτεραιότητα σε σένα και τις ανάγκες σου που θα σπεύδει να τις ικανοποιήσει, και θα κάνει το παν για την διατήρηση της σχέσης σας, πέρα από τις λεκτικές διαβεβαιώσεις για την αγάπη του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Το πιο ευδιάκριτο πράγμα στη σχέση με τον Λέοντα είναι να καταλάβεις αν τα αισθήματα του είναι αληθινά. Εκδηλώνει έντονα το ενδιαφέρον του για σένα. Δεν μπορεί να σου ξεφύγει το αν σε έχει σαν βασίλισσα ή όχι, αν προσπαθεί να σε βελτιώσει έτσι ώστε να καμαρώνει για σένα και να σε ανεβάζει συνεχώς στο επίπεδο του. Θα προσπαθεί συνεχώς να σου βγάζει τα θετικά στοιχεία σου και να προβάλλονται προς τα έξω. Θα προσπαθεί διαρκώς να σε έχει ευχαριστημένη και ικανοποιημένη, προτάσσοντας τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες έναντι των δικών του, πράγμα που σημαίνει μεγάλη παραχώρηση και ζεστά και ειλικρινή αισθήματα αγάπης από μέρους του, και τα οποία πρέπει να του αναγνωρίζεις και να ανταποδίδεις παράλληλα με τον αντίστοιχο σεβασμό. Μετά από αυτά δεν θα πρέπει να σου μένουν αμφιβολίες για το αν σε αγαπά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην βασίζεσαι στ’ αυτιά σου για να διαπιστώσεις αν ο Παρθένος σε αγαπά ή απλώς υποκρίνεται. Δεν αποδεικνύει συνήθως την αγάπη του φραστικά, να περιμένεις να αξιολογήσεις τις έμπρακτες αποδείξεις του. Ίσως και να σου πει και κάτι περί αγάπης, κατά παραχώρηση, αλλά οι πραγματικά σημαντικές αποδείξεις είναι οι πράξεις του. Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ο γκρινιάρης του Ζωδιακού και είναι σπάνιο να ακουστεί καλή κουβέντα από το στόμα του. Συνήθως κριτικάρει, επομένως αν ασκήσει και σε σένα κριτική και πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα, είναι από καλή πρόθεση για να σε βελτιώσει, κατά την άποψη του πάντα, ώστε να σε φέρει στα μέτρα του, εκεί που θα είσαι της εγκρίσεως και της αποδοχής του. Επομένως, αξιολόγησε τι έκανε για σένα και βγάλε τα συμπεράσματα σου! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Όποια και να είναι τα αισθήματα του Ζυγού απέναντι σου, αληθινά ή κάλπικα, θα ζεις μέσα στον ρομαντισμό και την εκδηλωτικότητα. Μην αμφιβάλλεις ότι όταν τα εκφράζει, τα πιστεύει και τα νοιώθει, το ζήτημα είναι για πόσο και κάτω από ποιές συνθήκες. Άρα χρειάζεται να τα τεστάρεις. Με ποια μέθοδο; Μα με την αλάνθαστη της εξαφανίσεως. Να χαθείς από την ζωή του για λίγο και να διαπιστώσεις αν του έλειψες και σε αποζήτησε ή το αντιμετώπισε χαλαρά και αδιάφορα. Μήπως όταν λείπεις το αίσθημα πάει περίπατο και υφίσταται μόνο όταν είσαι παρούσα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ζυγός, σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης είναι ερωτευμένος με τον Έρωτα. Αν νοιώσεις ότι και συ βρίσκεσαι μέσα στο κάδρο της αγάπης του, θα ζήσεις μοναδικές στιγμές που μακάρι να διαρκέσουν χρόνια. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι ο Σκορπιός είναι έντονος σε όλα του δεν μπορεί να σου έχει ξεφύγει. Είναι ορμητικός και έντονος στα αισθήματα του, έντονος στην αγάπη, έντονος στη ζήλια, έντονος στις εκδηλώσεις του. Είναι μια παραζάλη η σχέση μαζί του, η κτητικότατα του τον κάνει να ζηλεύει, το πάθος του το εκδηλώνει με ένταση βεβαίως, όμως ίσως αυτά να σε παραπλανούν και να μην είναι αποδείξεις της αγάπης του… Όταν νοιώθει ερωτευμένος είναι οι συνηθισμένες εκδηλώσεις του μέσα στο πλαίσιο και το παιχνίδι της διεκδίκησης. Από την στιγμή που θα τον κάνεις να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια για τα αισθήματα σου και αν και αυτός σε αγαπά αληθινά, μεταμορφώνεται, σε εμπιστεύεται, ακουμπά επάνω σου, και ηρεμεί. Αλλοίμονο όμως αν του κλονίσεις την εμπιστοσύνη του, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι… Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ελεύθερος και αδέσμευτος Τοξότης, αν δεν έχει βρει την αληθινή αγάπη που τον γεμίζει, πετά συνήθως σαν την πεταλούδα από λουλούδι σε λουλούδι. Αν έχει βρει την Αγάπη με κεφαλαίο σε σένα, αδύνατον να μην το συνειδητοποιήσεις. Γίνεσαι το κέντρο του κόσμου του, ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ! Ποιος; Αυτός που όλη η κοσμοθεωρία του είναι βασισμένη στην ελευθερία και την ανεξαρτησία του, που δεν μπαίνει σε κλουβί, τώρα σου προσφέρει οικειοθελώς το κλειδί της καρδιάς του. Γιατί αυτό σημαίνει, το καταθέτει στα πόδια σου με το να είναι μαζί σου! Το να θέλει να σε παρασύρει να τον συντροφεύεις στις περιπέτειες του, να σε κάνει να γίνεσαι καλλίτερη, να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, όχι γι’ αυτόν, αλλά για σένα, δεν είναι αρκετή απόδειξη;Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σοβαρότητα και η αξιοπρέπεια δεσπόζει στις σχέσεις του Αιγόκερω σε βαθμό υπερβολής, εκνευριστικό θα σου έλεγα. Θα σε περάσει από σαράντα κύματα προκειμένου να βεβαιωθεί ότι διαθέτεις και συ την απαραίτητη αξιοπιστία από πλευράς σοβαρότητος και αξιοπρεπείας και του παρέχεις την ασφάλεια, ότι η παρουσία σου στην ζωή του δεν θα θίξει την εικόνα του. Αντιθέτως θέλει να την ενδυναμώσει έτι περεταίρω. Αν και αφού περάσεις τις δοκιμασίες, θα σε περιφέρει σαν επιτάφιο, σε οικογένεια, ευρύτερο συγγενικό κύκλο, φίλους και γνωστούς, επιδεικνύοντας σε και παρατηρώντας τις αντιδράσεις τους για να αντιληφθεί κατά πόσον είσαι αποδέκτη και της εγκρίσεως τους, μήπως και έχει κάνει λάθος για σένα. Αν τα συμπεράσματα είναι θετικά, τότε μπορείς να πεις ότι αν μπήκε σ’ αυτόν τον κόπο και το κυριότερο, εξετέθει στους δικούς του, μάλλον τα αισθήματα του είναι αληθινά και έχει και σοβαρό σκοπό! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας αντισυμβατικός και ιδιόρρυθμος Υδροχόος αγαπά βαθειά και αληθινά, απαρνιέται τον παλιό τρόπο ζωής του για χάρη σου. Αυτός ήταν γεμάτος από αταξίες σε κάθε επίπεδο, στο αισθηματικό κυρίως, επιπολαιότητες και απαξίωση κάθε συμβατικότητας, καλουπιών στα οποία ηρνείτο πεισματικά να μπει, επαναστατικές ιδέες και αγώνες για την διάσωση κάθε πράγματος που έκρινε ότι πρέπει να σωθεί. Καταλαβαίνεις πόσα πράγματα πρέπει να αφήσει πίσω του και πόσες ιδέες και ιδανικά πρέπει να απεμπολήσει. Είναι μεγάλη δοκιμασία και ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση γι’ αυτόν μόνο και μόνο για να πάει με τα νερά σου και να είσαι ευχαριστημένη μέσα στον δικό σου τρόπο ζωής και όχι εγωιστικά φερόμενος να θελήσει να ασπαστείς εσύ τον δικό του. Μπορεί από καιρού εις καιρόν να θυμάται τους παλιούς του αγώνες, αλλά μην του το αρνηθείς, είναι ξεσπάσματα, σου έχει δώσει άλλωστε αποδείξεις της αγάπης του αν έχουν γίνει όλα τα παραπάνω. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ιχθύ δεν βγάζεις εύκολα άκρη και συμπέρασμα. Μπλέκονται όνειρα και πραγματικότητα, φαντασία και πραγματικότητα, εξιδανικεύσεις και πραγματικότητα, επιθυμίες για το πώς θα ήθελε να είναι η πραγματικότητα με την αληθινή όψη της πραγματικότητας. Όπως καταλαβαίνεις, Ιχθύς και πραγματικότητα, καμία σχέση! Ονειρεύεται ιδανικές καταστάσεις, ιδανικούς ανθρώπους, ιδανικές αγάπες πάνω απ’ όλα. Το να θελήσει να σε βάλλει στο όνειρο του, είναι μια καλή ένδειξη αγάπης που όμως δεν είναι αρκετή, καθώς ίσως να είναι κάτι περαστικό, της στιγμής, ίσως και ψέμα που και αυτός το ‘χει πιστέψει, το ‘χει αυτό. Σοβαρότερο είναι το να επιδιώκει να σου προσφέρει όλο τον συναισθηματικό του κόσμο χωρίς να αποβλέπει  σε ανταλλάγματα. Τότε μπορεί και να σε αγαπά αληθινά, αλλά με τον Ιχθύ ποτέ δεν ξέρεις… Έχεις μόνο ενδείξεις, μην τις θεωρήσεις σωνει και καλά αποδείξεις…Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
22/4/2021