Αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (4 votes)

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα αυτή στην αισθηματική σου ζωή. Διάβασε στις Αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρος, αν θα έχεις νέα γνωριμία, πως θα εξελιχθεί η σχέση σου και τι γεγονότα θα έχεις την εβδομάδα από 24/01 έως 30/01/2022.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Από αυτή την εβδομάδα, Ταύρε μου, θα αρχίσεις να βλέπεις θετικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βεβαίως, ενδεχομένως να μην φανούν αμέσως στα αισθηματικά σου. Όμως, αυτή η εβδομάδα έρχεται να βελτιώσει την ψυχολογία σου και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση!

Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό. Άλλωστε, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε για την υπάρχουσα, εσύ τώρα δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη δέσμευση, την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου. Και ο δρόμος για να πετύχει αυτή η απόλυτη ένωση, για σένα περνάει πρώτα-πρώτα από το κρεββάτι, όπου πραγματικά αυτή την εβδομάδα… και θέλεις και μπορείς να… μεγαλουργήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ 24 ως 30/1/2022
ΤΑΥΡΟΣ 24 ως 30/1/2022

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα