Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Νέα ξεκινήματα σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις

Τρίτη σήμερα και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 10 το βράδυ επηρεάζει καθοριστικά τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν οικονομικά ζητήματα που θα μας τραβήξουν την προσοχή θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά για να τα λύσουμε το προηγούμενο διάστημα παραμείναμε σε μια στασιμότητα και αυτό μας έβγαλε από το δρόμο μας έφτασε η στιγμή να επανέρθουμε δυναμικά να πάρουμε τα πάνω μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας να μπούμε στο παιχνίδι της δημιουργίας. θα πρέπει να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα μας καθώς μέσα στην μέρα θα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό θα μας ρίχνει και την διάθεση θα μας προκαλεί προβλήματα με άτομα που είναι κοντά μας και θα έρθουμε σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Σε αυτό ευθύνεται έντονα η παρουσία της Λίλιθ σε σύνοδο με τα φώτα που δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση και ηρεμία. Έχουμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε με όλους τους τομείς της ζωής μας αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνουμε και λέμε τι αποφάσεις θα πάρουμε για εμάς να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις που θα κρατήσουν τα όνειρα και τις ελπίδες μας.

Η υπομονή και η επιμονή συμμαχούν και μας βγάζουν από πολλά αδιέξοδα και ανασφάλειες κοντά στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα βρούμε ξανά το νόημα της ζωής και του έρωτα. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε αυτά που λέμε ένας λάθος χειρισμός μπορεί να μας βγάλει από τα επιτρεπτά όρια και να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και στις οικονομικές συνεργασίες αλλά και στη προσωπική ζωή.

Συγκεκριμένα το τρίγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας βοηθά να επανέρθουμε ξανά να πάρουμε την κατάσταση επάνω μας να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον μας και να προωθήσουμε με σιγουριά τα σχέδια μας. Η ωριμότητα που μας διακρίνει μας βοηθά να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά μας και να κλείσουμε κάποιες συνεργασίες που θα βοηθήσουν τη καριέρα μας να πάρει τα πάνω της.

Οι φιλοδοξίες που έχουμε θα πάρουν σάρκα και οστά και θα δούμε να πραγματοποιούνται με θετικό τρόπο. Θα πρέπει να δουλέψουμε λίγο πιο πολύ από όσο πρέπει αν θέλουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα η κούραση ίσως μας λυγίσει αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα απελευθερωθούμε από πάθη που μας εγκλώβισαν στο εγώ μας και θα βρούμε διεξόδους να βγούμε από ανασφάλειες και φόβους που μας κρατάνε σε μια στασιμότητα.

Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μας βοηθά να βρούμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον να ασχοληθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα με την οικογένεια με το ταίρι μας. Θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μας απασχόλησαν έντονα το προηγούμενο διάστημα οι ιδέες που έχουμε είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές που θα δώσουν προβάδισμά στα οικονομικά μας. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν πρόσωπα από την οικογένεια μας που μπορούν να στηρίξουν τις αποφάσεις μας και να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουμε για το καλύτερο μας και όχι μόνο. Ένα νέο ξεκίνημα ή μια δική μας δουλειά θα αλλάξει ριζικά τη ζωή μας και τα επαγγελματικά μας.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα