Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Νέες καταστάσεις αυξάνουν την αισιοδοξία σε οικογενειακό επίπεδο.

Σήμερα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί προκαλεί αλλαγές στην καθημερινότητα και συναισθηματικές ταραχές-πιο πολύ θα επηρεαστούν τα ζώδια του πρώτου δεκαήμερου του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Τα συναισθήματα που επικρατούν είναι έντονα κατά την διάρκεια της μέρας θα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη και θα προκαλούν προβλήματα στις επαφές και στην επικοινωνία. Η Σελήνη στο ζώδιο της κυβέρνησης της συναντιέται με τον ήλιο και φτιάχνει το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο μπορούμε να δράσουμε με ασφάλεια και να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουμε χωρίς να φοβόμαστε κάτι, η πίστη στην εαυτό μας και η εμπιστοσύνη στα κατάλληλα άτομα μας βοηθά να ξεπεράσουμε φόβους ανασφάλειες και αδυναμίες και να προχωρήσουμε σε νέα ανοίγματα που θα βοηθήσουν επαγγελματικά και προσωπικά θέματα να πάρουν την ανιούσα. Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με τα θέματα μας σε βάθος και να μην χάσουμε ούτε στιγμή να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που προσφέρεται για επιτυχία και άνοδο να έρθουμε κοντά στα άτομα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε να ασχοληθούμε με την οικογένεια, το σπίτι, το άτομο που αγαπάμε.

Οι όψεις που επικρατούν είναι αρκετά θετικές πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό καθώς υπάρχει και η στήριξη που προσφέρει ο Δίας από τον Κριό καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τα Φώτα, όμως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από υπερβολικές συμπεριφορές και να καταλήξουμε σε λάθος επιλογές που θα μετανιώσουμε μετά. Άρα σημαντικό είναι να συγκρατηθούμε από ορμητικές τάσεις και έντονα συναισθήματα που οδηγούν σε κυκλοθυμία και να επικεντρωθούμε σε ότι μας ικανοποιεί και μας βοηθά να προβάλουμε την προσωπικότητα μας. Η συγκεκριμένη συγκυρία δίνει ώθηση σε σημαντικά ζητήματα και σχέσεις για αυτό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να ασχοληθούμε με την νοικογένειά μας, άτομα που αγαπάμε και είναι κοντά μας, αποφεύγοντας παρορμητικές συμπεριφορές πού δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν.

Βέβαια το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό μας βγάζει από το καβούκι και μας κοινωνικοποιεί μέσα σε ένα περιβάλλον που θα γίνουμε το επίκεντρο και θα τραβήξουμε τα βλέμματα επάνω μας με κάθε τρόπο. Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες που θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε να απαλλαχτούμε από πάθη και λάθη καταπιεστικές συμπεριφορές να απελευθερωθούμε από πιέσεις και χειριστικές καταστάσεις να είμαστε ο εαυτός μας.

Η κούραση θα κάνει την εμφάνιση της και θα αισθανθούμε την ανάγκη της διασκέδασης ίσως να βρεθούμε με άτομα-φίλους που έχει καιρό να δούμε να κουβεντιάσουμε μαζί τους να μάθουμε νέα τους να πούμε τα δικά μας να πιούμε ένα καφέ να κάνουμε μια βόλτα. Θα δεχτούμε και προτάσεις για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα αλλάξουν την διάθεση μας και θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη θα έρθουμε σε επαφή με καινούργιες εμπειρίες που έχουν πολλά να μας προσδώσουν θα εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και θα λύσουμε θέματα που ακόμα μας απασχολούν και μας αγχώνουν.

Θα υπάρξουν και εξελίξεις σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που θα βοηθήσουν την δουλειά μας, επαφές με άτομα-κλειδιά συμφωνίες και ευκαιρίες ανεβάζουν την καριέρα μας κατακόρυφα. Τα οικονομικά θα αυξηθούν σημαντικά και το ταμείο θα γεμίσει-θετική εξέλιξη και κέρδη. Απο την άλλη το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σταθεροποιεί τις καταστάσεις και ανεβάζει και άλλο την διάθεση μας, θα μπορέσουμε να βρούμε τις ισορροπίες μέσα σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς. Φυσικά αν δουλέψουμε σκληρά και αφοσιωθούμε στους στόχους μας θα δούμε τα κέρδη μας να αυξάνονται και οι κόποι θα αποδώσουν καρπούς.

Με λογική και ωριμότητα μπορούμε να καταφέρουμε πιο πολλά από αυτά που πιστεύουμε και να περιορίσουμε ανασφάλειες και αδυναμίες αρκεί να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να παρασυρθεί από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια-ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω προκαλεί ασυνεννοησία και επικοινωνιακή αστάθεια που ίσως να οδηγήσουν σε τσακωμούς διαφωνίες και συγκρούσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα κοινωνικά ζητήματα, στην προσωπικότητα μας αλλά και στην εικόνα μας προς τους άλλους.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα