Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Ρήξεις και εξουσιαστικά παιχνίδια οδηγούν σε αναγεννησιακές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Τετάρτη σήμερα και στις 18:00 περίπου το απόγευμα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού που ανεβάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου-τα επαγγελματικά και τα προσωπικά τους θα βρίσκονται σε θετικές όψεις και θα έχουν μια μοναδική πορεία σε ότι και αν κάνουν. Πρέπει να γνωρίζουμε καλά πως βρισκόμαστε σε μια αναγεννησιακή περίοδο που θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα και θα μπορέσουμε να βγούμε από ανασφάλειες και στασιμότητες θα περάσουμε σε μια δημιουργική ενεργειακή κατάσταση καθώς το φεγγάρι αυτό είναι αρκετά έντονο και φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα τα επιπεδα.

Όμως πέρα από αυτές τις θετικές όψεις που επικρατούν υπάρχουν και αρνητικές που παρουσιάζουν προβλήματα και εντάσεις και εμπόδια στο δρόμο μας που οδηγούν σε ανασφάλειες και αδιέξοδα που πλήττουν τα προσωπικά και τα αισθηματικά αλλά και επαγγελματικές σχέσεις, πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την συμπεριφορά μας απέναντι στα άτομα που παίζουν ρόλο στην καριέρα μας να μην εκτεθούμε να μην υπερβούμε τα όρια να παραμείνουμε σε λογικά επίπεδα.

Από την άλλη το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω με την σύνοδο Ήλιου - Άρη στον Ζυγό και την Σελήνη στον Κριό προκαλεί ένα έντονο παρασκήνιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να δράσουμε ανάλογα και να έρθουμε σε επαφή με άτομα που παίζουν ρόλο στα ερωτικά μας ή ακόμα και με το ταίρι μας, να βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε με την σχέση μας να απαλλαχτούμε από αμφιβολίες και απωθημένα του παρελθόντος.

Είναι σημαντικό να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ευάλωτο απέναντι σε παρελθοντικά ζητήματα που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα μας προβληματίσουν αρκετά ίσως να προκύψουν και κάποιες διαφωνίες και κόντρες που θα μας βγάλουν εκτός ορίων και να πούμε κάτι που θα το μετανιώσουμε μετά. Πρέπει να αλλάξουμε την καθημερινή ρουτίνα είναι αλήθεια πως τα ίδια και τα ίδια μας έχουν κουράσει και δεν μας βοηθούν να αναδείξουμε τα ταλέντα μας την αξία μας την δημιουργικότητα μας.

Συγκεκριμένα το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί θετικά και μας βοηθά να ξεφύγουμε από καταπιεστικές συμπεριφορές να εκφράσουμε αυτά που πραγματικά αισθανόμαστε να θέσουμε στόχους και ιδέες να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουμε και να διοχετεύσουμε όλη την ενέργεια μας στην δουλειά μας. Δίπλα μας στις προσπάθειες που κάνουμε είναι φίλοι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν να δώσουν ένα χέρι βοηθείας για αυτό και πρέπει να εμπιστευτούμε άτομα που μας αγαπάνε πραγματικά γιατί η συμβολή τους είναι σημαντική.

Μέσα από ομαδικές δράσεις που συμμετέχουμε θα μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που πραγματικά νιώθουμε θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας δεσμεύει και μας κρατάει σε στασιμότητα θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο της αναδιοργάνωσης θα συνεργαστούμε με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη καριέρα μας. Αυτή την περίοδο το κύριο μέλημα είναι τα οικονομικά ψάχνουμε τρόπους να αυξήσουμε το εισόδημα μας ίσως μια επιπλέον ασχολία να είναι αρκετά λειτουργική και να βοηθήσει το ταμείο μας να γεμίσει. Το τελευταίο διάστημα ξοδέψαμε πιο πολλά από όσο πρέπει τα έξοδα ήταν πιο πολλά από τα έσοδα αυτό μας έριξε ψυχολογικά δεν πρέπει να τα παρατάμε ούτε να καταθέτουμε τα όπλα, αρωγοί στις προσπάθειες μας είναι αγαπημένα πρόσωπα έτοιμα να μας συμπαρασταθούν ότι και αν κάνουμε.

Σημαντικό είναι ότι ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να λύσουμε παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα ή και με το σύντροφο μας να θέσουμε κάποιους όρους και κανόνες που θα βοηθήσουν τη σχέση μας να πάρει τα πάνω της. Μέσα στη δουλειά υπάρχουν κάποια πρόσωπα που θα δεχτούν κάποιες απόψεις μας με ευχαρίστηση και αυτό θα μας χαροποιήσει αρκετά θα μπορέσουμε να προωθήσουμε φιλοδοξίες και ιδέες να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και να δώσουμε την ευκαιρία τόσο στον εαυτό μας αλλά και στα άτομα που είναι κοντά μας να εκφραστούμε με ωριμότητα και λογική, ο διάλογος μας βοηθά να δείξουμε την αξία μας αλλά και τα βαθύτερα θέλω μας, έφτασε η στιγμή να πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει και να κερδίσουμε την ρεβάνς

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα