Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Ήλιος τρίγωνο Σελήνη: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθορίζουν προθέσεις και κινήσεις

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αυτό το αστρολογικό γεγονός επηρεάζει αρκετά τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και τα βοηθά να επανέρθουν στην πραγματικότητα. Σήμερα θα δώσουμε σημασία σε ζητήματα προσωπικά και θέματα που μας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα για να τα λύσουμε και να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε.

Τα συναισθήματα που επικρατούν θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάμε και να εκφράσουμε όλα αυτά που αισθανόμαστε απέναντι τους. Οι όψεις που επικρατούν είναι θετικές για αυτό και θα βρούμε τρόπους να περάσουμε όμορφες στιγμές παρέα με πρόσωπα που αγαπάμε θα διώξουμε μακριά το άγχος και την ένταση και θα δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρά μέσα στην οποία μπορούμε να δράσουμε χωρίς κανένα φόβο. Σε πρώτο πλάνο ο έρωτας και το φλερτ θα τραβήξουμε τα βλέμματα επάνω μας άτομα θα μας εκφράσουμε τα αισθήματα που αισθάνονται για εμάς αυτό θα ανεβάσει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Η γοητεία είναι αυτή που θα μας βγάλει από πολλά αδιέξοδα θα κερδίσουμε καταστάσεις δύσκολες και θα ασχοληθούμε εντατικά με πρακτικά ζητήματα. Επίσης θέματα που σχετίζονται με παιδία θα μας απασχολήσουν αρκετά. Η δημιουργία είναι αυτή που μας κρατάει μέσα σε λογικά πλαίσια και μας κάνει δραστήριους και έτοιμους για όλα θα δείξουμε στους άλλους την αξία μας μέσα από το ταλέντο που έχουμε θα θέσουμε σχέδια και ιδέες σε τροχιά ευθείας πορείας.

Από την άλλη το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Τοξότη μετά τα μεσάνυχτα ευνοεί αρκετά την επικοινωνία για αυτό και θα μπορέσουμε με ευκολία να εκφράσουμε όλα αυτά που κρατάμε μέσα μας σε άτομα που παίζουν ρόλο στην καθημερινότητα μας αλλά και στην εργασία μας. Θα ασχοληθούμε με φιλοσοφικές αναζητήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στα πνευματικά μας θέλω οι απόψεις που έχουμε θα βρουν θετικό αντίκτυπο στους άλλους. Συγγενείς και οικογένεια σε πρώτο πλάνο κάποια άτομα θα ζητήσουν την βοήθεια μας σε κάποια άλλα θα ζητήσουμε την βοήθεια τους η επαφή που θα έχουμε θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δυνατοί και σταθεροί σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Τα ξημερώματα το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ένταση και πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις που μας αγχώνουν και μας κρατάνε σε στασιμότητα. Επίσης δεν πρέπει να τα βάλουμε με πρόσωπα που αγαπάμε κάποια λόγια που θα πούμε ίσως να πληγώσουν καρδιές και να μας απομακρύνουν από κοντά τους. Γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένουμε κάνουν την εμφάνιση τους και μας αναστατώνουν πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι και σταθεροί σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε και να μην ξεπεράσουμε τα όρια.

Το απόγευμα το τρίγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τη Σελήνη στον Λέοντα απογειώνει τις αισθήσεις, η ανάγκη να έρθουμε κοντά στο ταίρι μας μεγαλώνει και σε πρώτο πλάνο επικρατεί η αισιοδοξία η θετική ενέργεια και η δύναμη που έχουμε μέσα μας. Η εσωτερική δύναμη εξωτερικεύεται και μας βοηθά να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα που ακόμα μας απασχολούν και να βάλουμε τις σωστές βάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Μέσα από την δημιουργική διάθεση που μας διακρίνει θα καταφέρουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των άλλων και να δείξουμε τα ταλέντα μας. Προσοχή όμως κατά το βράδυ καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μας κάνει καχύποπτους και η ασφάλεια που νιώθουμε δίνει την θέση της στην ανασφάλεια με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα και κενά στα προσωπικά μας…

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα