Ζώδια σήμερα οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Τρίτη σήμερα και λίγο πριν το μεσημέρι η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις τις κατάλληλες για να περάσουμε όμορφα παρέα με φίλους, να βγούμε για ένα καφέ, να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα μας και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις. Η αισιοδοξία που μας διακρίνει σήμερα είναι ο καλύτερος φίλος μας και θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τα σχέδια μας αλλά και να λύσουμε ζητήματα που μας απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και τα επαγγελματικά θα είναι σε πρώτο πλάνο, η προσοχή μας θα στραφεί στην εξέλιξη και στην πορεία τους και θα βάλουμε την καριέρα μας πάνω από όλα. Αυτό όμως θα μας φέρει αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα καταλήξουν σε πιέσεις και εντάσεις μέσα σε ένα περιβάλλον απαιτητικό που θα προκαλέσει άγχος και εσωτερικούς φόβους. Η ικανότητα με την οποία μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, βοηθά τις καταστάσεις να επανέρθουν στην πραγματικότητα αλλά η επιμονή που θα έχουμε να τα πετύχουμε όλα θα μας δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Καλό είναι να βρούμε και λίγο χρόνο για εμάς, να ασχοληθούμε με τα προσωπικά μας και να ενταχθούμε δυναμικά μέσα στο περιβάλλον, σαν πρωταγωνιστές όμως αυτή την φορά.

Σελήνη στον Αιγόκερω: Επαγγελματική προοπτική και δυναμικά βήματα.

Αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη μας κάνει αρκετά ενεργητικούς και μαχητές της μέρας, ριχνόμαστε με τα μούτρα στη δουλειά αρπάζουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται απλόχερα και αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά μας, σημαντική άνοδο θα έχουμε σε όλους τους τομείς. Αυτό όμως το γεγονός θα φέρει και αρκετή ένταση που πρέπει να βρούμε σωστούς μηχανισμούς άμυνας για να την χαλιναγωγήσουμε και να ρίξουμε τους τόνους. Δεν θα αποφύγουν συγκρουσιακές καταστάσεις που θα ανεβάσουν και άλλο την συναισθηματική πίεση στα ύψη και θα μας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Καλό είναι να βρούμε τον τρόπο να τα αποφύγουμε όλα αυτά.

Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να παρουσιάσει επαγγελματικές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε γιατί θα δώσουν άνθιση και ώθηση στην καριέρα μας. Αυτές οι σημαντικές ευκαιρίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν σε ευχάριστες αλλαγές που αφορούν τα οικονομικά-άνοδο σημαντική θα έχουμε, θα έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένουμε, το εισόδημα μας θα αυξηθεί σημαντικά!

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου καθημερινά και πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις, το προσωπικό ωροσκόπιο σου αναλυτικά από τους αστρολόγους μας, είναι εδώ για να δεις πως θα κυλήσει η ημέρα σου.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, διάλεξε το ζώδιό σου:

Διαβάστε στην κατηγορία αυτή, τι θα συμβεί σύμφωνα με τις όψεις και κατά πόσο σας επηρεάζουν. Στην κατηγορία Ζώδια σήμερα θα βρεις την πλανητική όψη που σε επηρεάζει και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις ή σε ποιον τομέα πρέπει να επενδύσεις ώστε να αποδειχθεί μια επιτυχία ημέρα. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναλυθούν:

Για αισθηματικά θέματα:

Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα 12 ζώδια και να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Για επαγγελματικά θέματα:

Εδώ θα βρείτε ημερομηνίες και γεγονότα που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Για οικονομικά θέματα:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας θα βρείτε στις προβλέψεις ζωδίων.