Ζώδια σήμερα οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα Παρασκεύη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την 1η Αυγούστου κινούμενος μέχρι και την 24η μοίρα του ζωδίου και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς. Η ένταση που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες θα μεγαλώσει και άλλο και θα δημιουργήσει προβλήματα στα προσωπικά αλλά και στις επαφές που θα έχουμε με τα άτομα που θα βρεθούν κοντά μας. Η ηρεμία παραχωρεί την θέση της στην κυκλοθυμία και αυτό εντείνει και άλλο το αρνητικό κλίμα. Η Σελήνη όμως που κινείται στον Υδροχόο θα βοηθήσει για λίγο τα πράγματα και εμείς θα νιώσουμε ότι βγαίνουμε απο την στασιμότητα και ενεργοποιούμαστε μέσα σε ένα κλίμα ελευθερίας και ανανέωσης. Η ανάγκη μας για κοινωνικότητα θα μας φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες και στους στόχους μας και θα βρούμε τον τρόπο να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται μέσα στο περιβάλλον μας.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο: Οικογενειακά ζητήματα και συμπεριφορές του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις θα είναι στα φόρτε τους και δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που πραγματικά αισθανόμαστε καθώς η επικοινωνία με τους άλλους θα γίνεται με το σταγονόμετρο και αιτία είναι ο Ερμής που κινείται σαν ανάδρομος και περνάει στον Καρκίνο γεγονός που μεγαλώνει την απόσταση με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένεια μας για αυτό καλό θα είναι να τα αφήσουμε για άλλη μέρα. Επίσης θα υπάρξουν εμπόδια και κενά σε θέματα οικονομικά, επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αν επιδιώξουμε να τα λύσουμε θα απογοητευτούμε γιατί οι αδυναμίες μας θα είναι μεγαλύτερες απο τις προσδοκίες μας και αυτό θα μας οδηγήσει σε ψυχολογική πτώση.

Θα μπούμε σε ένα διαλογισμό σκέψεων με τον εαυτό μας και αυτό θα μας προκαλέσει πολλά ερωτηματικά κατά πόσο τα άτομα που αγαπάμε και είναι κοντά μας μπορούν να μας καταλάβουν να σεβαστούν τις ανάγκες μας να μας βοηθήσουν στα προβλήματα μας να μην παρεξηγούν τις αυθόρμητες κινήσεις μας. Αυτό θα μας οδηγήσει σε υπερέκθεση του εαυτού μας και στην συνέχεια θα καταλήξουμε σε μοναχικότητα κάτι που θα το επιδιώξουμε εμείς για να τα βρούμε ξανά με τον εαυτό μας και να βάλουμε μια τάξη στα συναισθήματα και στις σκέψεις μας. Η ανάγκη μας να βροντοφωνάξουμε ότι είμαστε παρών μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους αλλά μετά την 1η Αυγούστου τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν σιγά σιγά την σωστή τους πορεία.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και αυτό μεγαλώνει την ανάγκη για συντροφικότητα θα επιδιώκουμε να είμαστε μαζί με τους φίλους μας και θα περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται-θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφράσει αυτά που θέλει, δεν θα καταπιεστούμε και γενικά θα είμαστε ο εαυτός μας. Θα κάνουμε την δική μας επανάσταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μικρή ένταση και αντιπαράθεση μέσα στο περιβάλλον μας αλλά αν βρούμε σωστούς μηχανισμούς άμυνας που θα μας βοηθήσουν να συγκρατήσουμε την ορμή μας, θα πετύχουμε να διατηρήσουμε τις σχέσεις με τους άλλους ανέπαφες. Πρέπει να κατανοήσουμε και τις απόψεις των άλλων και να μην επιβάλουμε τις δικές μας, η αλήθεια είναι πως η αλαζονία που μας διακρίνει ίσως να προκαλέσει προστριβές-άρα ότι και αν κάνουμε να θυμόμαστε καλά, παν μέτρον άριστον.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου καθημερινά και πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις, το προσωπικό ωροσκόπιο σου αναλυτικά από τους αστρολόγους μας, είναι εδώ για να δεις πως θα κυλήσει η ημέρα σου.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, διάλεξε το ζώδιό σου:

Διαβάστε στην κατηγορία αυτή, τι θα συμβεί σύμφωνα με τις όψεις και κατά πόσο σας επηρεάζουν. Στην κατηγορία Ζώδια σήμερα θα βρεις την πλανητική όψη που σε επηρεάζει και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις ή σε ποιον τομέα πρέπει να επενδύσεις ώστε να αποδειχθεί μια επιτυχία ημέρα. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναλυθούν:

Για αισθηματικά θέματα:

Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα 12 ζώδια και να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Για επαγγελματικά θέματα:

Εδώ θα βρείτε ημερομηνίες και γεγονότα που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Για οικονομικά θέματα:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας θα βρείτε στις προβλέψεις ζωδίων.