Ζώδια σήμερα οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά φίλοι μου για αυτό και πρέπει να γεμίσουμε με θετική ενέργεια όποιες και αν είναι οι όψεις της όπως και αν μας επηρεάσουν. Σήμερα λοιπόν Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και προσφέρει το κατάλληλο κλίμα για να δράσουμε μέσα σε αυτό και να προωθήσουμε με κάθε τρόπο τα σχέδια και τις επιθυμίες μας. Ο δυναμικός Κριός δημιουργεί δυνατές όψεις και μας οδηγεί σε σωστές επιλογές που θα πάρουμε για σημαντικά και σοβαρά ζητήματα που θα αφορούν την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και όχι μόνο. Υπάρχει και το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη τις πρωινές ώρες που θα μεγαλώσει και θα προβάλει την αισιόδοξη μας πλευρά και αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε επαφές με συνεργάτες αλλά και με άτομα του κοινωνικού και προσωπικού μας περιβάλλοντος. Κατά το απόγευμα όμως θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή σε εσωτερικά συναισθηματικά μας πάθη να μην τα αφήσουμε να μας ελέγχουν καθώς το τετράγωνο της στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καραδοκεί και μπορεί να μας αποσυντονίσει και να μας γεμίσει με ανασφάλεια-ακόμα και απομάκρυνση από αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας: Τα απωθημένα κυριαρχούν εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη.

Μην ξεχνάμε την Σελήνη στον Κριό που μας βοηθά να δράσουμε μέσα στο επαγγελματικό και προσωπικό μας περιβάλλον και να καταναλώσουμε όση ενέργεια χρειάζεται για να λύσουμε σημαντικά μας ζητήματα. Επίσης θα έχουμε και νέα ξεκινήματα σε θέματα δουλειάς κάποιες προτάσεις που θα δεχτούμε θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή για να μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να πιστέψουμε ξανά στον εαυτό μας. Θα πρέπει να διώξουμε μακριά εγωιστικές τάσεις γιατί μόνο κακό μπορούν να μας κάνουν και το μόνο που επιδιώκουν είναι να κλείσουμε τα μάτια σε ότι καλό συμβαίνει γύρω  μας και μας ευνοεί πάρα πολύ…Μια ορθή σκέψη μπορεί να αποβεί σαν σανίδα σωτηρίας ανάμεσα σε προβλήματα που ακόμα υπάρχουν και να βρούμε τρόπους σωστούς για την επίλυση τους. Τρίπτηχο λογική-μυαλό-θετική διάθεση, μας βγάζουν από πολλές δυσκολίες μας.

Από τις πρωινές ώρες το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη επιφέρει σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών για αυτό και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας να μην κάνουμε λάθη να σκεφτόμαστε με την λογική και να βάζουμε πάνω από όλα την αλήθεια μας. Θα πρέπει να κάνουμε και εμείς κάποιες θυσίες αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε κάπου, μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, η δύναμη που υπάρχει ακόμα μέσα μας θα πρέπει να εξωτερικευτεί για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια που ίσως να παρουσιαστούν. . Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα καθώς η αυτοπεποίθηση που μας διακρίνει θα τραβήξει επάνω μας σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση μας…

Όμως κατά τις απογευματινές ώρες θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και βγαίνουν στην φόρα φοβίες και ανασφάλειες που κανονικά έπρεπε να μείνουν για πάντα κλεισμένες μέσα μας. Αυτό το γεγονός ίσως μας κάνει πιο ευαίσθητους από όσο πρέπει και να τα βάλουμε άδικα με αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και με τους συνεργάτες μας. Η κατάσταση που θα επικρατεί θα είναι τεταμένη γεγονός που θα μας κάνει να ξεσπάσουμε πάνω στο ταίρι μας και να χαλάσουμε για λίγο τις σχέσεις μας. Αν βάλουμε σε λειτουργία την διαίσθηση μας  μπορεί να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από όλα αυτά και να βρούμε μια ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, σε ότι συμβαίνει γύρω μας και μας αφορά, αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό μας!!!!!

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου καθημερινά και πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις, το προσωπικό ωροσκόπιο σου αναλυτικά από τους αστρολόγους μας, είναι εδώ για να δεις πως θα κυλήσει η ημέρα σου.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, διάλεξε το ζώδιό σου:

Διαβάστε στην κατηγορία αυτή, τι θα συμβεί σύμφωνα με τις όψεις και κατά πόσο σας επηρεάζουν. Στην κατηγορία Ζώδια σήμερα θα βρεις την πλανητική όψη που σε επηρεάζει και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις ή σε ποιον τομέα πρέπει να επενδύσεις ώστε να αποδειχθεί μια επιτυχία ημέρα. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναλυθούν:

Για αισθηματικά θέματα:

Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα 12 ζώδια και να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Για επαγγελματικά θέματα:

Εδώ θα βρείτε ημερομηνίες και γεγονότα που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Για οικονομικά θέματα:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας θα βρείτε στις προβλέψεις ζωδίων.