Ζώδια σήμερα οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Σήμερα η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παραμένει στον Ζυγό και από αυτή την αστρολογική όψη θα ευνοηθούν αρκετά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)αλλά και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) τους δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξανά δυναμικά στο παιχνίδι της καθημερινότητας και να ασχοληθούν με κοινωνικά-προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Όλοι μας θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στις υποχρεώσεις της μέρας και όχι μόνο, θα συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα και θα περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους, αυτό θα μας χαλαρώσει αρκετά, οι διαπροσωπικές μας σχέσεις θα περάσουν σε πρώτο πλάνο, θέματα και ζητήματα που μας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και πρέπει να τα λύσουμε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσουμε ένα τέλος στο άγχος και την ανασφάλεια που μας δημιούργησαν προσωπικά μας ζητήματα.

Σελήνη τετράγωνο Ήλιος: Ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα προκαλούν αντιπαραθέσεις.

Το ερωτικό παιχνίδι είναι αυτό που θα κυριαρχήσει αρκετά σήμερα, θα έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας, θα κουβεντιάσουμε μαζί του, ης ζητήματα που αφορούν την καλή πορεία της σχέσης μας και θα κρατήσουμε μια ισορροπία στις ερωτικές-συναισθηματικές μας ανάγκες. Για να αποφύγουμε εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι μας αλλά και με τα άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να θέσουμε τα θέλω μας και τις ανάγκες μας σωστά, χωρίς να τις βάλουμε σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό θα μας προκαλέσει εκρηκτικές συμπεριφορές που θα πηγάζουν μέσα από την «αδικία» που θα αισθανθούμε, και θα μας φτάσει στα άκρα. . Και οι δικές μας ανάγκες αλλά και των άλλων θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια πορεία πλεύσης.

Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δημιουργεί περίεργες καταστάσεις μέσα στις οποίες δεν μπορούμε να δράσουμε, τα βλέπουμε όλα από μια έντονη υποκειμενικότητα που δεν είναι καλό αυτό, γιατί δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε το σωστό από το λάθος και θα πέσουμε σε αρκετές αντικρουόμενες συνθήκες συμπεριφοράς. Όλα θα πρέπει να γίνουν σωστά και με μέτρο, να μην υπερβούμε τα ανθρώπινα όρια μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, και η ανάγκη για μοναχικότητα και εσωτερική αναζήτηση θα μας οδηγήσει στο να εγκλωβιστούμε μέσα στο εγώ μας και στις επιθυμίες μας, στα θέλω και στις ανάγκες μας, δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες μας. Θα πρέπει όμως να διαχειριστούμε όλα αυτά που θα συμβαίνουν και να ορίσουμε τα θέλω μας μέσα σε λογικά πλαίσια, εκεί που μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και να μην φτάσουμε σε ακραίες διεξόδους. Η ζήλια και η καχυποψία θα είναι σε επιβλητική θέση ένα γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα στις ανθρώπινες επαφές και θα μας φέρει σε δύσκολη θέση. Απο την άλλη όνως υπάρχει και το πάθος και ο αισθησιασμός που θα συμμαχήσουν μαζί μας και θα μας ευνοήσουν αρκετά, πιο πολύ από αυτή την τάση θα ευνοηθούν αυτοί που θα ακολουθήσουν την λογική οδό και όχι το ένστικτο τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στις τρεις πρώτες μέρες των ζωδίων γιατί η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο κοντά στα μεσάνυχτα ενδέχεται να δημιουργήσει ένα κλίμα αντιφάσεων και αρνητικότητας που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους άλλους, θα υπάρξουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά μας και πρέπει να βρούμε το σθένος και την δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε γιατί το ρήγμα που θα δημιουργηθεί, θα προκαλέσει έντονες διαμάχες, εσωτερικές αλλά και εξωτερικές.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου καθημερινά και πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις, το προσωπικό ωροσκόπιο σου αναλυτικά από τους αστρολόγους μας, είναι εδώ για να δεις πως θα κυλήσει η ημέρα σου.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, διάλεξε το ζώδιό σου:

Διαβάστε στην κατηγορία αυτή, τι θα συμβεί σύμφωνα με τις όψεις και κατά πόσο σας επηρεάζουν. Στην κατηγορία Ζώδια σήμερα θα βρεις την πλανητική όψη που σε επηρεάζει και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις ή σε ποιον τομέα πρέπει να επενδύσεις ώστε να αποδειχθεί μια επιτυχία ημέρα. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναλυθούν:

Για αισθηματικά θέματα:

Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα 12 ζώδια και να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Για επαγγελματικά θέματα:

Εδώ θα βρείτε ημερομηνίες και γεγονότα που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Για οικονομικά θέματα:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας θα βρείτε στις προβλέψεις ζωδίων.