Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός: Ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν στόχους και φιλοδοξίες.

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η αύρα που έχει το ζώδιο αυτό επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Νιώθουμε έντονα την ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας και να συναντήσουμε φιλικά πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μέσα από τις παρέες θα εκφράσουμε όλα αυτά που αισθανόμαστε, θα βγάλουμε στην επιφάνεια ότι μας απασχολεί και μας προκαλεί άγχος και αρνητισμό, θα γεμίσουμε ξανά με αισιοδοξία και θετική σκέψη.

Θα αισθανθούμε πως έχουμε δίπλα μας άτομα που μας καταλαβαίνουν και κατανοούν τα βαθύτερα θέλω μας, η ψυχολογία θα ανέβει κατακόρυφα, η πίστη στον εαυτό μας, μας κάνει να ρισκάρουμε. Θα μπούμε μέσα σε ομάδες και θα έρθουμε σε επαφή με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εμάς.

Θέματα κοινωνικά θα μας απασχολήσουν αρκετά, αισθανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε όποιον την χρειαστεί. Όλη αυτή η ενέργεια που μας περιβάλει ενδέχεται να μας βγάλει από τα όρια της λογικής, να μας οδηγήσει σε υπερβολές και εγωισμούς που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Για να τα αποφύγουμε αυτά θα πρέπει να κατανοήσουμε και τα θέλω των άλλων.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους μας βγάζει από την ανασφάλεια και την εσωτερική αδυναμία μας γεμίζει με αισιοδοξία και πάθος, θα περάσουμε όμορφες και μοναδικές στιγμές παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα. Η προσωπική μας ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο και θα ασχοληθούμε με ζητήματα καρδιάς. Θα μπορέσουμε να εκφράσουμε άνετα όλα αυτά που αισθανόμαστε για το άτομο που μας ενδιαφέρει, γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει για λίγο το σκηνικό και γινόμαστε νευρικοί και αγχωτικοί. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα αλλά και σε θέματα που αφορούν τις φιλικές μας σχέσεις. Θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να ασχοληθούμε με ενέργειες που μας ηρεμούν, να μην αφήσουμε την ένταση να μας καταβάλει.

Σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχουν ανατροπές στα επαγγελματικά μας σχέδια και στην προώθηση τους. Η ανάγκη να προωθήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες μας κάνει απαιτητικούς και εγωιστές και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Σε αισθηματικό επίπεδο πρέπει να βρούμε τον τρόπο να έρθουμε κοντά στο ταίρι μας και να λύσουμε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσουμε την ευκαιρία στο ταίρι μας να εκφράσει όλα αυτά που αισθάνεται χωρίς να το καπελώσουμε με τα δικά μας. Προσοχή μεγάλη σε μετακινήσεις, το άγχος και τα νεύρα μας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις και απροσεξίες.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα.