Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη - Αυτοπεποίθηση, δυναμικές ενέργειες

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, οι διαπροσωπικές σχέσεις σε πρώτο πλάνο. Νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε κοντά στα άτομα που αγαπάμε και να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε να απαλλαχτούμε από εσωτερικές πιέσεις και καταπιέσεις. Η ανάγκη για συντροφικότητα και ασφάλεια μας οδηγεί δίπλα σε πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και είναι πρόθυμα να μας προστατεύσουν από αρνητικές επιρροές και λάθη που πρέπει να αποφύγουμε.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας είναι η καλή διάθεση, η αισιοδοξία, η δημιουργικότητα, το πάθος, η ενεργειακή διάθεση που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με ενέργειες σημαντικές και να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια που έχουμε να ενταχθούμε δυναμικά μέσα στο κοινωνικό σύνολο και να προβάλουμε την προσωπικότητα μας στους άλλους. Αυτό το διάαστημα είναι αρκετά ευνοϊκό για κοινωνική δικτύωση, κάποιες επαφές με συγκεκριμένα άτομα θα διευρύνουν τους ορίζοντες μας και θα μπούμε σε νέους κύκλους γνωριμιών που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Η ψυχολογική διάθεση θα βρίσκεται σε αστάθεια καθώς μέσα στη μέρα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, και δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την συμπεριφορά μας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντος μας. Καλό είναι να μην λέμε πολλά λόγια που θα μετανιώσουμε μετά και να ασχοληθούμε με κοινωνικές και οικογενειακές επαφές που θα μας βοηθήσουν να περιορίσουμε τον αρνητισμό που υπάρχει. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο, ίσως να μην μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να απαλλαχτούμε από το άγχος για αυτό και είναι σημαντικό να ζητήσουμε βοήθεια από τα κατάλληλα άτομα που θα μας συμπαρασταθούν στις προσπάθειες που κάνουμε. Κάποια άτομα αδύναμα θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες σε αποφάσεις που θα πάρουν και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να σταθεροποιηθούν μέσα στο χώρο που κινούνται.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, αυτή είναι μια όψη θετική που μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας να ασχοληθούμε εντατικά με υποθέσεις που αφορούν προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα να γεμίσουμε με αισιοδοξία και σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αντοχή. Έφτασε η στιγμή να αφήσουμε στην άκρη ανασφάλειες, φόβους και ενδοιασμούς και να προσεγγίσουμε τα θέματα μας με σωστό τροπό. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά βρίσκονται σε πορεία πλεύσης και μπορούμε να πάρουμε ρίσκα και πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να λύσουμε κενά που υπάρχουν. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας βοηθά να λύσουμε προβλήματα και εμπόδια να περάσουμε σε δημιουργική φάση και να δώσουμε την απαραίτητη σημασία στα αισθηματικά μας/διεκδικούμε μια θέση στον έρωτα, στην αγάπη, στο πάθος, στο φλερτ, το έδαφος είναι πρόσφορο για να προχωρήσουμε σε νέες γνωριμίες που θα μας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.

 Από την άλλη το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο παρουσιάζει ξαφνικά γεγονότα που είναι αρκετά θετικά στην εξέλιξη μας και θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας, στην ανάγκη για ανάδειξη και επιτυχία στην διεκδίκηση αυτών που μας ανήκουν. Θα υπάρξει σταθερή εξέλιξη και οι συνθήκες που επικρατούν είναι αρκετά ευνοϊκές για να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων μας, να βγούμε από ανασφάλεια και αδυναμίες, και να αναδείξουμε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και ζητήματα αισθηματικά καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή που θα προωθήσουν την εξέλιξη τους.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα