Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός: Ξαφνικές γνωριμίες εκτοξεύουν στα ύψη την προσωπική μας ζωή

Σήμερα η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει σημαντική ώθηση στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Σε πρώτο πλάνο η συναισθηματική ζωή έντονα συναισθηματικά πάθη βγαίνουν στην φόρα και επηρεάζουν τις κινήσεις και τις σκέψεις μας, θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εκπλήξεις που θα μας ανανεώσουν. Η ρουτίνα της καθημερινότητας μας έχει κουράσει νιώθουμε αδύναμοι και αποδυναμωμένοι θέλουμε να αλλάξουμε γεγονότα και καταστάσεις αλλά δεν μπορούμε. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας να μην αφήσουμε αρνητικές διαθέσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της σχέσης μας, να βρούμε δύναμη μέσα από τις αδυναμίες μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας να συγκροτηθούμε ξανά να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι της επιβίωσης.

Ενδέχεται να υπάρξουν στη ζωή μας νέα πρόσωπα που θα φέρουν αέρα ανανέωσης αλλά και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην δουλειά μας. Κατά την διάρκεια της μέρας θα πάρουμε τα πάνω μας και θα ασχοληθούμε εντατικά με προσωπικά ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν θα απαλλαχτούμε από γκρίνια και κακή διάθεση και θα γίνουμε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες που θα μας απομακρύνουν από στόχους και θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που αγαπάμε να βγούμε μαζί τους, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε κάποιες ιδέες που έχουμε, να προβάλουμε τα βαθύτερα θέλω και επιθυμίες, να αναζητήσουμε νέες γνώσεις και πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο το πρωί φτιάχνει το κατάλληλο σκηνικό μέσα στο οποίο μπορούμε να δράσουμε με ασφάλεια και να ασχοληθούμε με εμπορικά ζητήματα που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε σημαντικές συμφωνίες αλλά και να ξεκινήσουμε νέες συνεργασίες που θα είναι άκρως αποδοτικές.

Θα πρέπει όμως να μην τα παρατήσουμε με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε να πετύχουμε, να δείξουμε στους άλλους την αξία μας να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Λίγο μετά το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα δίνει ώθηση στα προσωπικά μας και μας βοηθά να περάσουμε όμορφες και χαλαρές στιγμές με τα άτομα που αγαπάμε αλλά και με το ταίρι μας.

Από την άλλη θα πρέπει να ξεφύγουμε από καταπιεστικές συμπεριφορές και να βρούμε τρόπο να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και κρατάμε μέσα μας να έρθουμε σε επαφή με άτομα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Προσοχή μεγάλη κατά το βράδυ καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που θα μας εγκλωβίσουν και θα μας δυσκολέψουν στο να εκφράσουμε την αλήθεια μας, η γκρίνια και η μουρμούρα ενοχλούν το άτομο που αγαπάμε.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα