Ζώδια σήμερα οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Η Σελήνη που βρίσκεται και σήμερα στους Διδύμους επηρεάζει πιο πολύ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και αυτό σημαίνει πως τους δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούν σε βάθος με αυτά που τους απασχολούν και να βάλουν μια τάξη στις υποθέσεις τους,για αυτό και τα ζώδια αυτά θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν και να μην χάσουν την ευκαιρία που τους προσφέρεται. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη ευνοεί καταστάσεις και γεγονότα και βοηθά τα εσωτερικά πάθη να λάβουν δράση,γεμίζει με αισιοδοξία και ενέργεια,αλλά οι υπερβολές θα είναι υπαρκτές και θα δημιουργηθούν προβλήματα μέσα στο περιβάλλον. Πιο μετά και πολύ αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και μας βοηθά να αφήσουμε για λίγο την καθημερινότητα πίσω και να βρεθούμε με την οικογένεια μας,να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε-πιο πολύ ευνοούνται τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού, (Κριός Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Σελήνη αντίθεση Δία: Η αμετροέπεια στον λόγο θα ενοχλήσει. 

Η Σελήνη η οποία παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα μας πρόσωπα και με άτομα που θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε αυτά που κρατάμε μέσα μας,χωρίς να πιέσουμε το εγώ μας,και χωρίς να ξεσπάσουμε άδικα,απόψεις και ιδέες θα βγουν στην επιφάνεια θα γίνουν αποδεχτές απο τους άλλους. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις δημόσιες σχέσεις και θα βρεθούμε με άτομα που έχουν άμεση επαφή με αυτά που μας συμφέρει να κάνουμε,συμφωνίες και νέες ευκαιρίες μας βοηθούν να δώσουμε σημασία στα μελλοντικά μας σχέδια. Επίσης στα φόρτε τους σήμερα,θα είναι και κάποια επαγγελματικά ταξίδια που θα προκύψουν και θα ανεβάσουν την διάθεση μας θα μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και θα μας ανανεώσουν,ότι χρειαζόμαστε δηλαδή για να ξεφύγουμε απο την καθημερινή ρουτίνα και την στασιμότητα μας..

Υπάρχει βέβαια και η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη που λειτουργεί καταλυτικά απέναντι μας και ευνοεί τα σχέδια μας,μας δίνει ένα χέρι βοηθείας να ασχοληθούμε σε βάθος με αυτά που θέλουμε να κάνουμε,προσοχή όμως γιατί η αισιοδοξία αυτή που θα έχουμε και θα βρίσκεται σε υψηλές δόσεις,ενδέχεται να μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές και λάθος επιλογές.Η ανάγκη μας να βγάλουμε στην φόρα όλα αυτά που νιώθουμε και μας καταπιέζουν,θα μας απομακρύνει απο την πραγματικότητα και ίσως να δημιουργήσει και κάποια προβλήματα μέσα στο περιβάλλον μας,όταν προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας στους άλλους.Καλό είναι να κρατήσουμε μια ισορροπία και ένα μέτρο σε ότι και αν κάνουμε να θέσουμε σωστές βάσεις σε αυτά που μας απασχολούν έντονα.Μετά το απόγευμα η ανάγκη για φιλικές συναναστροφές θα μεγαλώσει και θα μας φέρει κοντά σε φίλους, η επαφή μαζί τους θα είναι σημαντική και θα μας βοηθήσει να βρούμε για λίγο τους κανονικούς μας ρυθμούς.Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το σκηνικό θα αλλάξει για λίγο,θα βρεθούμε με άτομα της οικογένειας μας,θα νιώσουμε ασφάλεια μαζί τους και θα εκφράσουμε ελεύθερα αυτά που αισθανόμαστε.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου καθημερινά και πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις, το προσωπικό ωροσκόπιο σου αναλυτικά από τους αστρολόγους μας, είναι εδώ για να δεις πως θα κυλήσει η ημέρα σου.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, διάλεξε το ζώδιό σου:

Διαβάστε στην κατηγορία αυτή, τι θα συμβεί σύμφωνα με τις όψεις και κατά πόσο σας επηρεάζουν. Στην κατηγορία Ζώδια σήμερα θα βρεις την πλανητική όψη που σε επηρεάζει και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις ή σε ποιον τομέα πρέπει να επενδύσεις ώστε να αποδειχθεί μια επιτυχία ημέρα. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναλυθούν:

Για αισθηματικά θέματα:

Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα 12 ζώδια και να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές.

Για επαγγελματικά θέματα:

Εδώ θα βρείτε ημερομηνίες και γεγονότα που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους.

Για οικονομικά θέματα:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας θα βρείτε στις προβλέψεις ζωδίων.