Ζώδια σήμερα οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος: Η αγάπη χτίζεται πάνω σε γερά θεμέλια.

Σήμερα η μέρα θα είναι έντονη καθώς τα ξημερώματα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις και αλλάζει την καθημερινότητα μας, πιο πολύ επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να επιβληθούν μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Εκείνο που θα μας χαρακτηρίζει έντονα θα είναι η ανάγκη να κάνουμε τα άσχημα όμορφα να δεχτούμε κοντά μας άτομα που δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι και γενικά να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων από την δική μας σκοπιά.Αναμνήσεις από το παρελθόν θα επανέρθουν ξανά και θα επηρεάσουν την σκέψη και την αντίληψη μας και θα δυσκολευτούμε στο να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Οι εσωτερικοί μας φόβοι θα εξωτερικευτούν και οι ανασφάλειες θα μας επηρεάσουν αρκετά δεν θα μας βοηθήσουν να καταλήξουμε στα συμπεράσματα που θέλουμε. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τα διαχειριστούμε όλα αυτά για να μην μας χαλάσουν την μέρα αλλά και την επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντος μας.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και από αυτή την όψη επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) τα βοηθά να εκφράσουν ελεύθερα την άποψη τους απέναντι στους άλλους αλλά και να ασχοληθούν με πιο πρακτικά ζητήματα. Στα προσωπικά θα βρούμε τρόπους να έρθουμε κοντά στο ταίρι μας και στα άτομα που μας ενδιαφέρουν και αυτό θα μας βοηθήσει να λύσουμε προβλήματα και κενά που μας επηρεάζουν αρνητικά. Η λογική και η ορθή σκέψη, η σταθερότητα και η θετικότητα που θα μας διακρίνει μας φέρνουν πιο κοντά σε στόχους και επιθυμίες, δρομολογούμε τα θέματα μας με μεθοδικότητα και σωστή αντίληψη και βάζουμε σε εφαρμογή επαγγελματικά ζητήματα. Η επικοινωνία με τους άλλους είναι αυτή που μας βοηθά να ασχοληθούμε με το εμπόριο και να δεχθούμε προτάσεις και συμφωνίες που θα ανεβάσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά μας κατακόρυφα.

Συγκεκριμένα η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και ανεβάζει το κέφι και την διάθεση στα ύψη μας κάνει δημιουργικούς και έτοιμους για όλα. Τα ταλέντα που έχουμε θα βγουν στην φόρα και θα κερδίσουμε τα άτομα που έχουμε δίπλα μας και όχι μόνο. Ίσως να ασχοληθούμε και με ενέργειες που έχουν να κάνουν με παιδιά και αυτό θα μας φέρει ξανά κοντά στην παιδικότητα και στην αθωότητα μας. Η αλήθεια είναι πως επιδιώκουμε να είμαστε κοντά σε άτομα που μας ανεβάζουν ψυχολογικά και μας βοηθούν να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά ζητήματα και προβλήματα που ακόμα παραμένουν άλυτα και να εμπιστευτούμε τις δυνατότητες μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, τα συναισθήματα θα κτυπήσουν κόκκινο και θα μας οδηγήσουν κοντά στο ταίρι μας θα περάσουμε μοναδικές στιγμές μαζί του, το πάθος θα απογειωθεί, η ερωτική επιθυμία θα γίνει πράξη.

Έρωτας, αίσθημα, συναίσθημα, πάθος, φλερτ, ερωτική ανάγκη, έξαψη, κρεβάτι, αμφιβολία και δυσφορία, κτυπάνε κόκκινο και μας κάνουν να μην ελέγχουμε τον εαυτό μας, να μην πατάμε στα πόδια μας, το μόνο που θέλουμε είναι να τα ζήσουμε όλα αυτά στον μέγιστο βαθμό!!!

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου καθημερινά και πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις, το προσωπικό ωροσκόπιο σου αναλυτικά από τους αστρολόγους μας, είναι εδώ για να δεις πως θα κυλήσει η ημέρα σου.

Ζώδια σήμερα και οι Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, διάλεξε το ζώδιό σου: