Ημερήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις και ανάλυση του ωροσκοπίου σου για αισθηματικά, επαγγελματικά για να ξέρεις πως θα κυλίσει η μέρα σου.

Ερμής σύνοδος Δία: Η ευκολία στην επικοινωνία προωθεί θετικά τους στόχους μας

Σήμερα ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο και αυτή η αστρολογική όψη επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Περνάμε σε μια νέα μεταβατική κατάσταση που έχει θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς καθώς η μέρα μας βοηθά να προωθήσουμε στόχους ιδέες και φιλοδοξίες να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Η ανάγκη για επιτυχία μας οδηγεί κοντά σε άτομα που μας αφουγκραστούν τα θέλω μας θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν στις προσπάθειες που κάνουμε αρκεί να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις και να μην ξεφύγουμε από λογικά πλαίσια, πρέπει να είμαστε λογικοί και ώριμοι να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να κινηθούμε έξυπνα.

Μέσα από ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες θα μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και θα φτάσουμε στο σημείο εκείνο που θα μας βγάλει από ανασφάλεια και άγχος και θα μας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Το φιλικό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις που θα πάρουμε άτομα που είναι κοντά μας θα μας βοηθήσουν στις προσπάθειες που κάνουμε αυτό θα μας γεμίσει με αισιοδοξία και σιγουριά για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Η ψυχολογική διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα το πάθος μας κυριεύει και μας οδηγεί κοντά στο ταίρι μας η ανάγκη για ομαδικότητα μας κρατάει σε ορθή πορεία. Φυσικά υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα που εμποδίζουν τις κινήσεις που κάνουμε για να προωθήσουμε τους στόχους μας αν είμαστε σταθεροί σε αυτά που θέλουμε θα τα ξεπεράσουμε και θα δείξουμε την αξία μας ακόμα και σε άτομα που δεν πιστεύουν σε εμάς. Δεν πρέπει να πούμε λόγια που θα τα μετανιώσουμε μετά αν νιώσουμε αδυναμία καλό είναι να μείνουμε λίγο μόνο να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σειρά για να μην καταλήξουμε σε αδιέξοδα μετά. Αν πούμε κάτι που δεν το εννοούμε ίσως να πληγώσουμε αγαπημένα πρόσωπα και μετά να είναι δύσκολο να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν.

Συγκεκριμένα η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Τοξότη και αυτό μας βοηθά να βγούμε από το καβούκι μας και να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι της καθημερινότητας αλλά και της δράσης. Πρέπει να εμπιστευτούμε άτομα που μας αγαπούν πραγματικά να αφήσουμε πίσω την καχυποψία και τους φόβους να στηριχτούμε στον εαυτό μας να πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχουμε αλλά και σε πρόσωπα που θέλουν το καλύτερο για εμάς.

Μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε με τον διάλογο και την καλή διάθεση να ξεπεράσουμε κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα που έχουμε και να αγκαλιάσουμε ξανά τα άτομα που αγαπάμε. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω με την πρώτη δυσκολία που θα βρούμε μην ξεχνάμε πως η μέρα έχει πολλές θετικές όψεις και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να φτάσουμε πιο σύντομα σε αυτά που θέλουμε.

Απο την άλλη η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους ίσως να αλλάξει για λίγο το κλίμα που επικρατεί και να οδηγήσει σε ένταση και ανασφάλεια που θα φέρει νεύρα και ξεσπάσματα. Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα άτομα που είναι κοντά μας. Η ηρεμία και ο διαλογισμός θα μας κρατήσει σε χαμηλούς τόνους και θα ξεφύγουμε από μια εκρηκτική κατάσταση που μόνο κακό θα μας κάνει.

Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και βρίσκουμε τρόπο να ηρεμήσουμε και να βάλουμε σε μια σειρά τα συναισθήματα μας. Η θετική σκέψη μας οδηγεί σε ρεαλισμό και πράξεις που θα μας απαλλάξουν από πολλά αδιέξοδα και θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Πρέπει να μην αφήσουμε αρνητικές διαθέσεις και άτομα να μας επηρεάσουν η διαίσθηση μας κρατάει σε σταθερότητα. Κάποιες επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό μπορούν να βοηθήσουν τα επαγγελματικά μας να πάρουν τα πάνω τους να μας ανοίξουν νέους δρόμους.

Η ωριμότητα που μας διακρίνει μας βοηθά να ξεπεράσουμε δυσκολίες να βρούμε τον δρόμο μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να ανέβουμε τα μάτια των άλλων. Και φυσικά να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας χωρίς σημαντικές απώλειες. Πιο μετά και αργά το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύες επηρεάζει προσωπικά ζητήματα η ανάγκη για επιτυχία μας κάνει να ασχολούμαστε με την λεπτομέρεια κάτι που θα μας κουράσει και θα μας φέρει αντιμέτωπα με πολλά συναισθηματικά πάθη.

Δεν πρέπει να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στα προσωπικά και στα επαγγελματικά καθώς η υπερβολή που μας διακρίνει θα μας απομακρύνει από κοντά τους και θα δημιουργηθούν ρωγμές στις σχέσεις μας. Η επικοινωνία με το ταίρι μας θα γίνεται με δυσκολία αν δεν αφήσουμε τα δικά μας θέματα να καπελώσουν την σχέση μας θα έχουμε μια ουσιαστική επαφή που θα μας ηρεμήσει και θα μας χαλαρώσει αλλά και θα αποβάλουμε από πάνω μας το άγχος και το στρες της μέρας.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα