Ο ωροσκόπος στα 12 ζώδια και ανάλυση.

Ο Ωροσκόπος ή ανατέλλων σημείο είναι το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα σε ένα συγκεκριμένο τόπο, σε κάποια χρονική στιγμή. Με την ώρα και τον τόπο γέννησης του ατόμου, υπολογίζεται με ακρίβεια η μοίρα της εκλειπτικής που ανέτειλε και έτσι, λαμβάνουμε πληροφορίες για σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Ο Ωροσκόπος σημαίνει ο τρόπος που βλέπει κάποιος τον κόσμο και το πώς το βλέπουν οι άλλοι, οι συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη γέννηση, η εξωτερική εμφάνιση και ο τρόπος που ενεργεί το άτομο, είναι μερικά από τα στοιχεία που λαμβάνουμε από το ζώδιο του ωροσκόπου.

Διαλέξτε τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ

Στην κατηγορία αυτή θα βρεις αναλυτικά τι σημαίνει να έχεις  σε κάποιο ζώδιο τον ωροσκόπο σου. Πως αυτό διαμορφώνει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. Ας δούμε αναλυτικά τι μπορεί να βρεις κάποιος στην κατηγορία Ωροσκόπος.

Ο Ωροσκόπος και πως ορίζει το χαρακτήρα μας:

Μπορεί κάποιος να διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του από το ζώδιό του, όμως ακριβώς την ίδια σημαντική σημασία έχει και ο ωροσκόπος  του. Καμιά φορά συναντάμε άτομα που έχουν ακριβώς το ίδιο ζώδιο με εμάς και όμως οι χαρακτήρες μας είναι εντελώς διαφορετικοί. Εδώ ο ωροσκόπος μας διαμορφώνει τη διαφορετικότητα μας. Μπορεί να μας περιορίσει, να μας προσδίδει κάποιο έντονο στοιχείο ή και ακόμη να κοντράρονται τα στοιχεία του ωροσκόπου με του ζωδίου.

Ο Ωροσκόπος στην εξωτερική εμφάνιση μας:

Μπορεί ο ωροσκόπος να προσδίδει κάποια συγκεκριμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά, το αν ασχολείται κάποιος με την ομορφιά του πολύ για παράδειγμα αυτό είναι σε θέση να το ορίσει ο ωροσκόπος μας σύμφωνα με τη θέση που έχει σε κάθε ζώδιο. Αν ένα άτομο έχει μια πιο συντηρητική εμφάνιση επίσης μπορεί κάποιος να το πει με βεβαιότητα αν γνωρίζει τον ωροσκόπο κάποιου.

Ο Ωροσκόπος στη συμπεριφορά μας:

Στην κατηγορία αυτή θα μάθουμε μυστικά για τη συμπεριφορά μας, πράγματα που κάνουμε και δεν τα αντιλαμβανόμαστε πολλές φορές. Είναι ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο και αντιμετωπίζουμε καταστάσεις. Ερμηνεύοντας τη θέση του ωροσκόπου μπορούμε να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας, που δεν αναγνωρίζαμε ή και δεν θέλαμε να παραδεχθούμε για εμάς.