Ημερήσια Ταρώ

Καλώς ήλθατε στην ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη Ταρώ. Συμπληρώστε το e-mail σας ,την ημερομηνία γέννησής σας, το ζώδιό σας και διαβάστε την κάρτα Ταρώ που σας αντιπροσωπεύει.

 

tarot simera up

Η ημερομηνία γέννησής σου
Τρέχουσα Ημέρα ή Άλλη Ημερομηνία

Στην υπηρεσία Ημερήσια Ταρώ μπορείτε να μάθετε αναλυτικά πως θα εξελιχθεί η μέρα σας σύμφωνα με τις κάρτες Ταρώ. Πληκτρολογείτε το e-mail σας στην συνέχεια επιλέγετε την ημερομηνία γέννησής σας από τη ειδική μπάρα. Μετά επιλέγεται το ζώδιό σας και πατάτε υποβολή. Εμφανίζεται μια κάρτα από την Ταρώ όπου αποκαλύπτει πως θα κυλήσει η ημέρα σας. Οι κάρτες Ταρώ βγαίνουν σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σας. Η Ταρωμάντης του zwdia24 ρίχνει τις κάρτες Ταρώ καθημερινά για όλα τα ζώδια. Συγκεκριμένα αναλύει:

Ημερήσια πρόβλεψη Ταρώ για τα συναισθηματικά.

Όλες οι εξελίξεις για τα συναισθηματικά σας σήμερα και πως θα κυλήσει η ημέρα σας σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν κάρτες Ταρώ που αναφέρονται αποκλειστικά στα συναισθηματικά όπως είναι οι Εραστές. Αν μια τέτοια κάρτα εμφανιστεί στην ημερήσια πρόβλεψή σας ,σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με τα αισθηματικά σας. Ποιά θα είναι η στάση σας και πως θα χειριστείτε την κατάσταση;Ακόμα μπορείτε να γνωρίζετε άμεσα αν θα έχετε επανασύνδεση, γάμo, ή νέα γνωριμία. Με το  πρόσωπο που έχετε στο μυαλό σας μπορείτε να μάθετε αν είναι κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε σχέση.

Ημερήσια πρόβλεψη για τα επαγγελματικά.

Σε αυτήν την κατηγορία η ταρωμάντης αναλύει  σύμφωνα με την κάρτα που θα τραβήξει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να γνωρίζετε αν θα έχετε αύξηση, αν θα προχωρήσουν οι επαγγελματικές σας ιδέες ή αν θα έχετε γενικά επιβράβευση. Ακόμα μπορείτε να πάρετε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθείτε στα επαγγελματικά σας. Πολλές φορές αντιδρούμε βιαστικά λόγο πίεσης και δεν έχουμε τη σωστή αντιμετώπιση. Η Ταρωμάντης στην ημερήσια πρόβλεψη, βοηθάει στο να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις. Τέλος μπορείτε να μάθετε αν είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.