Ταρώ - Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Η Εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ αναλύει πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας σύμφωνα με τις κάρτες Ταρώ.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ:

Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί μια κάρτα Ταρώ. Διαβάζοντας την κάρτα Ταρώ που προκύπτει για το δικό σας ζώδιο, ανακαλύπτετε πως προφίλ της εβδομάδας για τα ερωτικά σας. Συγκεκριμένα αναλύονται  οι παρακάτω κατηγορίες:

Συναισθηματική πρόβλεψη για την εβδομάδα:

Οι κάρτες Ταρώ αποκαλύπτουν πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας στα ερωτικά. Αν είστε ελεύθεροι μπορείτε  να μάθετε αν είναι κατάλληλη εβδομάδα για να κάνετε νέα σχέση και τι προοπτικές υπάρχουν για να διατηρηθεί στο χρόνο. Αν είστε δεσμευμένοι οι κάρτες Ταρώ αποκαλύπτουν πως  θα κυλήσει η σχέση σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Επανασύνδεση ή επισημοποίηση σχέσης:

Οι κάρτες Ταρώ δείχνουν αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας . Μια τέτοια κάρτα είναι η κάρτα των εραστών που απεικονίζει το θεό του έρωτα με δύο γυναίκες. Η σχέση μπορεί να εξελιχθεί ε γάμο και σίγουρα υπάρχει βαθύ συναίσθημα και αγάπη. Άλλη μια κάρτα που δείχνει θετική εξέλιξη στη σχέση μας είναι το Αστέρι. Η ευτυχία θα αγγίξει την ψυχή σας  και θα νιώθετε ότι έχετε βρει κάτι μοναδικό.

Νέα γνωριμία:

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη ταρω μπορεί να εμφανιστεί ξεκάθαρα αν θα υπάρχει νέα γνωριμία για το ζώδιο σας. Μαζί μπορείτε να μάθετε και όλες τις λεπτομέρειες. Πως θα είναι αυτό το άτομο και πόσο θα ταιριάζετε. Η Ταρώ δείχνει με ακρίβεια αν είναι κατάλληλη ημέρα για φλερτ ,έρωτα νέα γνωριμία. Εμπιστευτείτε τους διάσημους ταρωμάντες του zwdia24.gr και  βρείτε την ευτυχία στην αισθηματική σας ζωή.