Αστρολογικός χάρτης και Ωροσκόπος σύμφωνα με την Αστρολογία.

Εδώ μπορεί κάποιος να βρει άρθρα που έχουν να κάνουν με τους πλανήτες και τους οίκους, ο Αστρολογικός χάρτης αναλύεται σύμφωνα με την Αστρολογία και σε ποιο ζώδιο είναι ο Ωροσκόπος ή οι πλανήτες του. Στην κατηγορία αυτή θα αναλυθεί ο Αστρολογικός χάρτης και θα συμβουλευτούμε την Αστρολογία για να δούμε σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες μας ή σε ποιους οίκους. Επίσης θα μάθουμε σε ποιο ζώδιο είναι ο Ωροσκόπος μας και τι σημαίνει αυτό για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

Διαλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε:

Άρθρα που έχουν να κάνουν με τις κινήσεις των πλανητών μέσα στον μήνα ή καταγραφή μιας πολύ σημαντικής όψης θα βρείτε στην κατηγορία Αστρολογία. Πλήρως ανανεωμένο υλικό αλλά και ανάλυση ανά ζώδιο. Ας δούμε όμως αναλυτικά όλες τις ενότητες που θα ασχοληθεί η Αστρολογία.

Κατηγορία Αστρολογικές προβλέψεις:

Σε αυτή την ενότητα μπορεί να βρει κάποιος άρθρα που έχουν να κάνουν με Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό του. Πλανητικές όψεις και πως επηρεάζουν τα 12 ζώδια. Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις είτε αστρολογικές, είτε ταρώ, μπορεί να βρει σε αυτή την κατηγορία μηνιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Επίσης μέσα στο μήνα πραγματοποιούνται διάφορες πλανητικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, όπως και ο Άρης, ή μπορούμε να έχουμε μια νέα Σελήνη. Οι αστρολόγοι μας αναλύουν την όψη αυτή και μας συμβουλεύουν ανάλογα την επιρροή που μπορεί να ασκεί η όψη αυτή στο ζώδιό μας.

Κατηγορία Ωροσκόπος:

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι σημαίνει ο Ωροσκόπος που έχετε. Τι συμβολίζει για τον χαρακτήρα κάποιου το να έχει ωροσκόπο Κριό, Ταύρο και όλα τα ζώδια, πως αυτό επιδρά στην πορεία του και τι ρόλο θα παίξει στη συμπεριφορά ενός ατόμου. Ανάλυση από τους αστρολόγους μας,

Κατηγορία Αστρολογικός χάρτης:

Στην κατηγορία Αστρολογικός χάρτης θα βρείτε άρθρα που αφορούν όψεις που σχηματίστηκαν κατά την ημερομηνία γέννησης μας και τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα κάποιου. Για παράδειγμα σε ποιο ζώδιο έχει κάποιος την Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και άλλους πολλούς και τι σημαίνει αυτό για τη συμπεριφορά του. Αναλυτικά ακόμη και σε ποιον οίκο βρίσκεται ο πλανήτης αυτός.