Οι αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα αυτή στον αισθηματικό τομέα; Μάθε όλα τα γεγονότα στις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. 

Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις:

Στην κατηγορία αυτή, στις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων μπορείς να μάθεις όλα όσα αφορούν την αγάπη, να ενημερωθείς αν υπάρχουν αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν το δεσμό σου και πως θα εξελιχθεί η σχέση σου. Είσαι σε θέση να γνωρίζεις από το ξεκίνημα της εβδομάδας τι να προσέξεις ή να αποφύγεις προκειμένου να έχεις μια ομαλή και κυρίως ρομαντική εβδομάδα με το ταίρι σου. Ας δούμε αναλυτικά τι μπορείς να διαβάσεις στην κατηγορία αυτή:

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν όψεις που μπορούν να μας υποδείξουν ότι ένα ζευγάρι μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να δοκιμαστεί στο να είναι ξανά μαζί, Όπως για παράδειγμα ο ανάδρομος Ερμής. Μπορεί ένα ζευγάρι που στο παρελθόν έζησε πολύ όμορφες στιγμές να επιθυμεί να είναι ξανά μαζί και γιατί όχι να μην υπάρξει επιτυχία στην επανασύνδεση αυτή.

Νέα γνωριμία και σχέση:

Για κάποιον που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια νέα σχέση και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, υπάρχουν αστρολογικές όψεις που μπορούν να βοηθήσουν ένα ζώδιο να εκμεταλλευθεί αυτή την ευκαιρία, όπως για παράδειγμα μια νέα Σελήνη.

Γάμος ή δεσμός:

Με τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων μπορεί να ενημερωθεί κάποιος για το πώς θα εξελιχθεί ο δεσμός του και αν μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Τι θα πρέπει να αποφύγει ή να προσέξει για να έχει μια ομαλή πορεία στην αισθηματική του ζωή, μπορεί να διαβάσει κάποιος αν θα διανύσει ρομαντικές ημέρες και αν το ταίρι του θα του εκφράσει την αγάπη που αισθάνεται για εκείνο. Μπορείς να ενημερωθείς για το αν η σχέση σου θα έχει θετική εξέλιξη στο μέλλον, αν δηλαδή μπορεί να υπάρξει πρόταση για συμβίωση ή και για γάμο. Στην περίπτωση που είναι κάποιος σε γάμο με τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων μπορεί να μάθει αν θα είναι μια ευχάριστη εβδομάδα και αν θα έχει ευτυχισμένες στιγμές.