Ζώδια: Η εικόνα που παρουσιάζει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Ζώδια: Η εικόνα που παρουσιάζει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μιράντα Βασιλείου

Αρκετές φορές η εικόνα που μας παρουσιάζουν τα ζώδια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και απλά πλανευόμαστε από τη φαντασία μας. Πολλές φορές όταν φλερτάρουμε ή όταν μας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τις αντιδράσεις του είτε στα social είτε να εξηγήσουμε τη γλώσσα του σώματος όταν μας απευθύνει το λόγο. Μήπως όμως πέφτουμε έξω στην ερμηνεία μας; Μήπως η εικόνα που παρουσιάζεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ας διαλύσουμε τις όποιες ψευδαισθήσεις ταλανίζουν την ψυχή μας με τις παρακάτω αλήθειες.

Η εικόνα που παρουσιάζει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

ΚΡΙΟΣ

Δεν πρέπει να πιστέψεις ότι πετάει σπόντες δεξιά αριστερά ή ανεβάζει κάτι μόνο για σένα, τότε είναι λάθος εκτίμηση, σχεδόν ποτέ ένας Κριός δεν πετάει υπονοούμενα, ότι έχει να σου πει, θα στο πει κατάματα. Ούτε θα σε κάνει να πιστέψεις πως ποστάρει ένα τραγούδι που θα αφήνει αιχμές για σένα, χωρίς να σου απευθύνεται προσωπικά. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Για να σε θέλει πολύ ένας Ταύρος, πρέπει οπωσδήποτε να σου δείξει τη ζήλεια του, τον πόθο του και την κτητικότητα του, είτε ξενοκοιτάζεις, είτε σε φλερτάρουν και δεν αντιδράσει, τότε πολύ φοβάμαι πως δεν είσαι και τόσο πολύ της αρεσκείας του. Αν όμως εκλάβεις την συγκεκριμένη αντίδραση, τότε σε ποθεί σαν τρελός. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό είναι να μην πιστέψεις ότι τρελαίνεται για σένα ένας Δίδυμος, από τα πολλά like που θα σου κάνει, γιατί αυτό σαν ενέργεια είναι το ψωμοτύρι του, το μεσημεριανό του και η βραδινή του απόλαυση, δεδομένου ότι αυτό κάνει με όλους και με όλα. Μην πιστέψεις λοιπόν ότι σε θέλει ερωτικά, απλά επιθυμεί διακαώς να κοινωνικοποιείται. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σημαίνει ότι σε θέλει ερωτικά ένας Καρκίνος, απλά και μόνο γιατί έχει στη μνήμη του και στο νου του κάθε τι από όσα του έχεις διηγηθεί ή εξιστορήσει για σένα, γιατί απλούστατα το κάνει με όλους. Δεν είναι αυτό λοιπόν το σημάδι που δείχνει ότι τρελαίνεται ερωτικά μαζί σου, μάλλον κάπως αλλιώς θα πρέπει να τον κατακτήσεις. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Δεν είναι σημάδι ότι σε γουστάρει και τρελαίνεται ερωτικά μαζί σου, όταν σε κερνάει το ποτό ή τον καφέ σου, μάλλον για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του το κάνει, και για να έχεις υποχρέωση ότι βγήκες με έναν υπεράνω τύπο ανθρώπου και άκρως γενναιόδωρο σε όλα του. Μην πέσεις σε αυτή την παγίδα, γιατί θα πληγωθείς ανεπανόρθωτα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαχώρισε την οποιαδήποτε εξυπηρέτηση μπορεί να σου κάνει ένας Παρθένος, από το ερωτικό φλερτ, σκέψου πως είναι μια πράξη που την κάνει για όλους, οποτεδήποτε κι αν του ζητηθεί ή όχι, και μην πιστέψεις πως καίγεται για σένα αν σε βοηθήσει σε κάτι που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας, γιατί θα πληγωθείς ανεπανόρθωτα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αν σου κάνει συνέχεια κομπλιμέντα, δεν σε γουστάρει απαραίτητα και ερωτικά. Πρόσεξε γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και να την πατήσεις άσχημα με έναν ευγενή και γλυκομίλητο Ζυγό, που είναι και ωραιοπαθής, αλλά ψάχνει και για ανταπόδοση των όσων λέει. Κολάκευσε τον κι εσύ χωρίς ερωτικό υπονοούμενο, πού ξέρεις μπορεί αυτό το κόλπο να πιάσει τόπο. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πιστέψεις ότι επειδή παρακολουθεί κατά πόδας τις αναρτήσεις σου και ανταποδίδει φιλοφρονήσεις μέσω των social, σε γουστάρει ερωτικά ένας Σκορπιός, γιατί θα πληγωθείς. Πες ότι η παρακολούθηση και τα κρυμμένα μυστικά σου είναι το αγαπημένο του χόμπι, προς όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν φλερτάρει μαζί σου και παράλληλα σχολιάζει και την εμφάνιση του/της αγαπημένης σου φίλης ή φίλου, τότε σίγουρα δεν τρελαίνεται για σένα ερωτικά. Ίσως σε πλησιάζει για να κάνει το άλλο θήραμα να ζηλέψει, το σίγουρο είναι πως μείνε μακριά από τέτοιες συμπεριφορές και μην έχεις καμία ελπίδα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε κάνει τα πάντα μαζί εκτός από συναισθηματική, μόνιμη σχέση, τότε να ξέρεις ότι δεν είναι τρελός/ή για σένα ένας/μία Αιγόκερως, σε βλέπει αδελφικά, φιλικά, αλλά καθόλου ερωτικά. Μην παραπλανηθείς από ένα καυτό κρεβάτι, αν δεν σε έχει κάνει να νιώσεις απαραίτητος/η στην ζωή του, γιατί οι πληγές που θα ανοίξεις δύσκολα επουλώνονται. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σε θέλει με τίποτα ερωτικά, αν σου προτείνει συνεχώς να βγαίνετε, να διασκεδάζετε, να περνάτε καλά φιλικά και δεν έχει κάνει σεξουαλική κίνηση για να μπει στην ουσία και στο ψητό. Μην τρέφεις λοιπόν ελπίδες, μόνο από συναντήσεις και επαφές, χρειάζονται πράξεις για να αποδείξουν το πάθος του για σένα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αν σου ζητάει συνέχεια τις συμβουλές σου, τη βοήθεια σου και την αρωγή σου σε κάθε τι που του συμβαίνει, να ξέρεις πως δεν σε βλέπει ερωτικά, απλά θέλει να ικανοποιήσει το εγώ του και τις ανάγκες του παίρνοντας χρόνο, μέχρι να γνωρίσει το ταίρι που θα του κάνει το αισθησιακό κλικ. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24