Ο Παρθένος σήμερα 06 Δεκεμβρίου 2022 - Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Βαθμολογία: 
Average: 1.7 (540 votes)

Ο Παρθένος σήμερα. Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις καθημερινά και μάθε τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η Μαρία Ραπτοδήμου αναλύει τις αστρολογικές όψεις της ημέρας και πως επηρεάζουν το ζώδιό σου.

Ο Παρθένος σήμερα, διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους καθώς επίσης και ότι σχετίζεται με την οικογένεια σου αλλά και το σπίτι σου. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις σωστά με τους γύρω σου. Προσπάθησε σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάθε κενό που υπάρχει με τους γύρω σου και το περιβάλλον σου και ότι έχει να κάνει με το σπίτι σου. Δώσε μεγάλη σημασία στα οικογενειακά σου. Μια πρόταση που θα σου γίνει και θα αφορά τα επαγγελματικά σου θα πρέπει να την αρπάξεις γιατί η ημέρα σε ευνοεί πολύ σε τέτοια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 6-12-2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 6-12-2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από τις υποχρεώσεις σου και τα νέα επαγγελματικά σου σχέδια και αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο! Να ξέρεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας μπορεί πολύ εύκολα να ανατραπεί και να προκληθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας, αν δεν φροντίσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Η σημερινή μέρα ενισχύει τη λογική, αλλά και τη διπλωματία σου και σου επιτρέπει να αποφύγεις τα… ατοπήματα. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι πως τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις! Μην ξαφνιαστείς αν μια τυχαία γνωριμία που ξεκινά φιλικά, εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο…

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα