Πόσο εύκολα βάζουν τέλος στη σχέση τους τα 12 ζώδια;

Πόσο εύκολα βάζουν τέλος στη σχέση τους τα 12 ζώδια;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μιράντα Βασιλείου

Δώδεκα Ζώδια, δώδεκα διαφορετικές περιπτώσεις, δώδεκα διαφορετικές νοοτροπίες και δώδεκα διαφορετικοί τρόποι απόδρασης από την σχέση τους. Αναμεσά από το ¨εύκολα¨ και το ¨δύσκολα¨ υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις, διάφορες αποχρώσεις που εκφράζονται με διαφορετικές εντάσεις, άλλοτε με περιστροφές για να μην πληγώσουν, άλλοτε με αδιαφορία, βάναυσα και ξεκομμένα. Σκέτη αποπομπή, ¨δίνουν τα παπούτσια στο χέρι¨ εν ψυχρώ. Άλλα ζώδια τον χωρισμό τον βλέπουν σαν βουνό και άλλα το ¨χωρίζουμε¨ το έχουν έτοιμο με το παραμικρό στην άκρη της γλώσσας τους. Όλα αυτά εξαρτώνται κατά περίπτωση, από παράγοντες που το κάθε ζώδιο εκτιμά σοβαρούς για να δώσει ένα τέλος, αλλά και το πως βλέπει ότι πρέπει να τους εκφράσει. Από όλα όμως τα ζώδια εκπέμπονται και πρώιμα σημάδια για την κατάληξη και το πώς θα την επιδιώξουν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και δες αν μπορεί εύκολα να βάλει τέλος στην σχέση του.

ΚΡΙΟΣ

Ποιον καλλίτερο τρόπο θα εύρισκε ο θυελλώδης και ορμητικός Κριός από το να ψάξει κάποια αφορμή να τσακωθεί και να το λήξει βίαια, έτσι για τα προσχήματα, για να βρει δικαιολογία! Βέβαια τα προμηνύματα έχουν προηγηθεί, οι αίτιες έχουν προϋπάρξει, φταις δεν φταις, αυτό που επιδιώκει θα το κάνει με ευκολία, απλώς πρέπει να δημιουργήσει αυτός το κλίμα και την ευκαιρία αν δεν του την δώσεις εσύ. Ίσως μείνεις με ανοιχτό το στόμα από την έκπληξη για την εξέλιξη της σχέσης, αλλά αν το σκαλίσεις λίγο, θα καταλάβεις ότι είχε αλλάξει από πριν συμπεριφορά απέναντι σου και πιθανώς έχει ήδη στα σκαριά την διαδοχή κατάσταση. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός είναι ένας δύσκολος να σε χωρίσει. Θα σου έχει δώσει όλα τα χρονικά περιθώρια να αντιληφθείς και να αλλάξεις, να διορθώσεις χωρίς να σου πει τίποτε, αυτό είναι κακό γιατί δεν σε προϊδεάζει για το τι δεν του αρέσει, τι τον ενοχλεί σε σένα και ξαφνικά παίρνει το καπελάκι του και φεύγει. Εσύ μπορεί να μην έχεις καταλάβει γιατί, ο Ταύρος όμως ξέρει και μάλιστα ξέρει καλά! Από την φύση του υπομονετικός και ανεκτικός, περιμένει και περιμένει να αναγνωρίσεις τα σφάλματα σου και να αλλάξεις. Παρεξηγείς αυτές τις δυο ιδιότητες του και νομίζεις ότι όσο αυτός δεν σου κόβει τη φόρα εσύ μπορείς να αποθρασύνεσαι, χωρίς να μετράς τις σταγόνες που λίγο λίγο γεμίζουν το ποτήρι μέχρι να ξεχειλίσει. Αν όμως τύχει και τον απατήσεις το πράγμα δεν τραβά σε μάκρος, κόβεται μια και καλή και μάλιστα επεισοδιακά! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διττό και διχασμένο Ζώδιο των Διδύμων δεν δυσκολεύεται να παίξει σε διπλό ταμπλό. Φαίνεται ότι ο ένας από τους δυο διδύμους βρίσκεται μαζί σου και ο άλλος κάπου αλλού και κάπου αλλού τρέχει ο λογισμός του αν όχι και ο ίδιος. Είναι από την μεταβλητή του φύση άτακτος όποιος ανήκει σ’ αυτό το Ζώδιο και δύσκολα αντιστέκεται στους πειρασμούς. Θέλει να προλάβει να απολαύσει όσους περισσότερους προλαβαίνει και τα επικοινωνιακά του χαρίσματα του επιτρέπουν να κάνει νέες γνωριμίες που τις διατηρεί για καλό και για κακό. Επομένως, συνήθως έχει προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για να προχωρήσει στην απρόσκοπτη μετάβαση στο επόμενο κεφάλαιο της αισθηματικής του ζωής χωρίς να το πάρεις ούτε καν είδηση. Εύκολος ο Δίδυμος στον χωρισμό, Ε! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και ο Καρκίνος είναι δύσκολος στους χωρισμούς. Η συναισθηματική και ευαίσθητη φύση του δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε συγκρούσεις και διενέξεις. Δεν αντιδρά στις προκλήσεις για καυγάδες κοροϊδεύοντας τον εαυτό του ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά καταπίνει, καταπίνει και καταπίνει μέχρι να φτάσει στα όρια της αντοχής του. Τότε θα αποφασίσει να δώσει ένα οριστικό τέλος στην σχέση, κάποτε και με θεαματικό τρόπο, αλλά συνήθως αθόρυβο που όμως είναι πάντοτε τελεσίδικος. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα έχει νοιώσει τόσο πληγωμένος που θα είναι συναισθηματικά φευγάτος από πολύ πιο πριν αλλά δεν το είχε πάρει ακόμη την απόφαση να το πραγματοποιήσει, ίσως κάνοντας θυσία σκεπτόμενος τις παράπλευρες επιπτώσεις σε άλλους. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων δύσκολα θα τραβήξει το σχοινί τόσο μέχρι να σε χωρίσει αν δεν του έχεις δώσει σοβαρούς λόγους να το θεωρεί επιβεβλημένο. Για τον Λέοντα, η αξιοπρέπεια του μετρά πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο και θα αισθανθεί ότι έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα αν τον απατήσεις, αν καταλάβει ότι δεν έχει την εκτίμηση σου και ότι υποβιβάζεται από τις συμπεριφορές και τα λεγόμενα σου, ότι τον προσβάλεις. Αυτές είναι οι αιτίες που με ασφάλεια θα τον οδηγήσουν στην απόφαση να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού και να σε ξεφορτωθεί όποιες και να είναι οι συνέπειες εις βάρος του. Απλώς θα αποσυρθεί για λίγο να γλύψει τις πληγές του και να ξαναβγεί στον κυνηγότοπο του για να πάει παρακάτω. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος που τα έχει όλα ταχτοποιημένα στη ζωή του, τα έχει όλα βάλλει σε κουτάκια και με βαλμένες και τις ετικέτες επάνω τους, είναι δυνατόν να αναστατώσει την τόσο σχολαστικά συγκροτημένη και οργανωμένη πραγματικότητα του με αλλαγές και ανακατατάξεις; Όχι δα! Είναι δυνατόν; Και όμως ακόμη και αυτό είναι δυνατόν, πολύ δύσκολα μεν αλλά και κάτω από ιδιαίτερες και απολύτως μελετημένες συνθήκες και διεργασίες. Θα του πάρει καιρό και να το αποφασίσει αλλά και να το υλοποιήσει γιατί η ανάλυση θα διαρκέσει πολύ. Έχει τόσα πράγματα να επανεξετάσει και να έχει ετοιμάσει τις εναλλακτικές λύσεις για να σε αντικαταστήσει! Μέχρι τότε έχεις δεχτεί έναν σωρό υποδείξεις και κριτικές και αν δεν έχεις πάει με τα νερά του, το παίρνει απόφαση, σε απορρίπτει και βλέπεις πια την πόρτα της εξόδου. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Μόνο αν διαταράσσονται οι ισορροπίες του από αλλαγές και εξωτερικές επεμβάσεις βγαίνει έξω από τα νερά του ο Ζυγός. Αν το παρακάνεις και περάσεις τα εσκεμμένα, αυτά που σου επιτρέπει, τον αποπροσανατολίζεις και πολλές φόρες τον εξοργίζεις με αποτέλεσμα να πάρεις τα παπούτσια στο χέρι. Σίγουρα αν τον απατήσεις αφού σου το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο και τα κέρατα σου φτάσουν στο ταβάνι. Η αλήθεια είναι ότι από μόνος του και στα καλά καθούμενα δεν αποφασίζει να αλλάξει μια κατάσταση και να φέρει αυτός την ανισορροπία. Αν το κάνει, μήπως πρέπει να αναρωτηθείς αν τελικώς εσύ είσαι ο παράγων που βρέθηκες να περισσεύεις, γιατί ο Ζυγός έχει ήδη στρώσει μια νέα σχέση που τον καλύπτει ακόμη καλλίτερα; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο και να τον πονά έναν Σκορπιό δίνει ακαριαίο τέλος σε μια σχέση και οι αποφάσεις του είναι οριστικές και τελεσίδικες από την στιγμή που θα παρθούν. Τα κίνητρα του για τον χωρισμό μπορούν να είναι τελείως διαφορετικά. Μπορεί να χαθεί το αίσθημα της ασφαλείας που έχει ανάγκη και ο εγωισμός του να του το επιβάλλει, παράλληλα με την ζήλια και την κτητικότατα του, να κόψει το νήμα που σας συνδέει. Έτσι εκτός από την συνειδητοποίηση από το ότι εσύ ίσως έχεις ήδη φύγει από την σχέση, οπότε δίνει πρώτος την χαριστική βολή για την τιμή των όπλων, το κάνει και όταν αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να σε χειραγωγεί ή και όταν δεν έχεις πια χρησιμότητα για την εξυπηρέτηση των επιδιώξεων του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αιτία που παραμένει ένας Τοξότης σε σχέση, που μεταξύ μας είναι και δεν είναι, είναι το ολοένα ανανεωμένο ενδιαφέρον και είναι η έλλειψη του που οδηγεί σε χωρισμό. Έτσι απλά συνήθως! Όταν νοιώσει ότι αρχίζει να τελματώνεται, να βαριέται, όταν η μια πληκτική μέρα διαδέχεται μια εξ ίσου πληκτική, έχει ήδη ξεκρεμάσει το καπελάκι του και ετοιμάζεται να το φορέσει. Στο κάτω κάτω, ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί ότι εσύ αποτελείς το μοναδικό πρόσωπο στη ζωή του; Είναι από χέρι άστατος, τα αντιμετωπίζει όλα με κάποια ελαφρότητα που τον κάνει να νομίζει ότι και συ θα δεις ανώδυνα τον χωρισμό όπως αυτός. Για τον Τοξότη, το ¨δεν τρέχει τίποτε, και πάλι φίλοι είμαστε¨ είναι ο κανόνας του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αξιοπρέπεια, του καθ’ όλα σοβαρού και σεβαστού στο περιβάλλον του και στην κοινωνία Αιγόκερω, δεν του επιτρέπει να θιγεί ούτε κατ’ ελάχιστον η δημόσια εικόνα του. Αν κάνεις κάτι που κατά την εκτίμηση του την μειώνεις, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που άκουσες στην πλάτη σου ήταν η πόρτα της εξόδου που έκλεισε εκκωφαντικά. Αν δε η αιτία της ξαφνικής αποπομπής σου ήταν η απιστία, τότε αυτό ήταν έγκλημα καθοσιώσεως και καλά έπαθες ότι και να έπαθες και λίγα είναι, γιατί και πρόδωσες την εμπιστοσύνη του αλλά παράλληλα τραυμάτισες την εικόνα του προς τα έξω! Τι θα πει ο κόσμος; Ότι του τα φόρεσες; Ο Αιγόκερως είναι από τα πολύ δύσκολα Ζώδια στο να χωρίσουν με δική τους πρωτοβουλία και μονό για τους δικούς τους σοβαρούς λόγους και μόλις τους διάβασες όλους. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ έχεις να κάνεις με έναν χαλαρό εκπρόσωπο του Ζωδιακού. Με την ιδία ευκολία που μπαίνει σε μια σχέση, το ίδιο εύκολα και χωρίς τυμπανοκρουσίες αποχωρεί, χάνεται. Αιτία; Η διαπίστωση του ότι τα πράγματα δεν ήσαν έτσι όπως στην αρχή τα φανταζόταν. Του πέρασε και ο ενθουσιασμός της πρώτης περιόδου, βαρέθηκε. Αφορμή! Θυμήθηκε ότι τα αισθηματικά του έχουν πολύ μικρότερη σημασία και βαρύτητα από τα προβλήματα του πλανήτη και αποφάσισε ότι τα προσωπικά του τον απασχολούν από τα σημαντικότερα. Επομένως, εξ αίτιας της σχέσεως σας ο πλανήτης στερείται των υπηρεσιών του. Και τι θα κάνει η καημένη η Γη χωρίς αυτόν; Πρέπει να θυσιαστεί, της το χρωστάει! Ευκολάκι! Να και τα προσχήματα! Τι να κάνουμε, Υδροχόος δεν είναι; Τι περιμένεις δηλαδή; Δράματα; Απλώς την κοπανάει! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα από την αρχή μια και καλή και τα υπόλοιπα θα τα πούμε παρακάτω! Όποιος έχει γεννηθεί στο Ζώδιο των Ιχθύων χωρίζει εύκολα! Το γιατί και πως έχουν σχέση με τον ψυχολόγο του κατ’ αρχήν και μετά με όλα τα άλλα! Ας μην ξεχνάς ότι έχει την τάση να εξωραΐζει τα πάντα από την αρχή και μετά, επειδή έτσι του ¨έδοξεν¨ κατά την αττικήν διάλεκτο που έλεγε και ο Ισοκράτης, (από το δοκεί), δηλαδή έτσι του φάνηκε, έτσι του την έδωσε στα νεοελληνικά, έτσι την βάρεσε στην αργκό, έπλασε κόσμους και σενάρια, ιστορίες για αγρίους και ακόλουθη η απομυθοποίηση. Πάντα στο μυαλό του όμως! Τώρα ελπίζω να έχεις μια σαφέστερη εικόνα για τους Ιχθύες. Βρίσκονται μέσα στην ονειροφαντασία τους, στον κόσμο τους, και εκεί που δεν το περιμένεις ρίχνουν την βόμβα: ¨χωρίζουμε¨! Γιατί; Αμ, δεν υπαρχή γιατί. Σάμπως ξέρει κι’ αυτός; Έτσι του ‘ρθε! Θα βγάλεις άκρη; Μάζεψε τα μπογαλάκια σου και δρόμο. Μπας και την γλύτωσες φτηνά; Με Ιχθύ είχες να κάνεις! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24