Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες και η ερωτική απογοήτευση των ζωδίων.

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες και η ερωτική απογοήτευση των ζωδίων.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.3 (6 votes)
Βάσια Βέρτη

Όλοι μας έχουμε νιώσει στη ζωή μας την ερωτική απογοήτευση από κάποιο άτομο που είχαμε βάλει στο μάτι, αλλά αυτό δεν ανταποκρίθηκε στο ερωτικό μας κάλεσμα. Είναι σίγουρο ότι αυτό μας πείραξε και μας έριξε ψυχολογικά, θίγοντας τον εγωισμό και το γόητρό μας. Οι ανασφάλειες έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ δεν αποκλείεται να μας έπιασε κι ένα μεγάλο πείσμα, να κατακτήσουμε τον ανεκπλήρωτο ερώτα. Σίγουρα κάθε άτομο αντιλαμβάνεται διαφορετικά την απόρριψη και έχει τους δικούς του τρόπους για να την αντιμετωπίζει. Πώς νιώθει κάθε ζώδιο μπροστά σε μια ερωτική πόρτα που παραμένει κλειστή και τι προσπάθειες κάνει για να την ανοίξει και να μπει μέσα;

Τα ζώδια και ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση.

Κριός

Αν νιώσει την ερωτική απόρριψη ο Κριός, είναι ικανός να κάνει τα πάντα, με σκοπό να καταφέρει να κερδίσει το άτομο εκείνο, που δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά του. Είναι ένα ζώδιο με μεγάλο εγωισμό και δεν δέχεται εύκολα τις ήττες στη ζωή του. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ανατρέψει τις καταστάσεις και να βγει αυτός νικητής. Και όταν πια καταφέρει να πετύχει το σκοπό του, μετά πολύ εύκολα μπορεί να “ξενερώσει” ο ίδιος, μέσα από την ίδια του την νίκη. Αν πάλι μια σχέση του δεν πάει καλά, αναζητά άλλου τον ερώτα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν είναι από τα ζώδια εκείνα που θα το βάλει εύκολα κάτω, αν δεν έχει την ερωτική ανταπόκριση που θέλει. Το μυαλό του πάντα λειτουργεί ορθά και αντί να τα βάλει με το άτομο που τον απορρίπτει, θα σκεφτεί τι λάθη κάνει ο ίδιος γενικά ή τι φταίει που δεν προχωρά η κατάσταση. Είναι ικανός να αλλάξει και την ίδια του την προσωπικότητα ή ακόμα και την εμφάνιση του, για να κερδίσει τη συμπάθεια του ατόμου που έβαλε στο μάτι. Το πείσμα του είναι σίγουρο ότι θα φέρει θετικά αποτελέσματα, αλλά και αν δε φέρει, ο Ταύρος θα δεχτεί την ήττα με αξιοπρέπεια. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει μια δική του καθαρά αντίληψη για τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του. Έτσι, αν νιώσει ερωτική απόρριψη από ένα άτομο που ποθεί και θέλει στη ζωή του, η σκέψη “ε, και τι έγινε;” τον βοηθά να ξεπεράσει πιο σύντομα την κατάσταση αυτή. Έτσι και αλλιώς, δεν είναι άτομο που θα τον πάρει από κάτω, αν βίωσε μια απόρριψη. Ξέρει πολύ καλά πόσο μετράει και αν θέλει κάτι το κερδίζει. Και μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περνάει με μεγάλη ευκολία στην επομένη ερωτική του κατάκτηση. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος γενικά απογοητεύεται πολύ από τις ερωτικές απορρίψεις και πέφτει πολύ συναισθηματικά. Μεγαλώνει η ανασφάλειά του και τον κατακυριεύουν οι αδυναμίες του, νιώθει ότι δεν είναι ικανός και άξιος να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Φέρνει στο μυαλό του όλες τις παλιές αγάπες που τον πρόδωσαν και πέφτει σε κατάθλιψη. Γίνεται αυτόματα θύμα και προσπαθεί να αποκτήσει δύναμη μέσα από τον εαυτό του, για να βγάλει στη φόρα όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα, που θα πείσουν το άτομο που έβαλε στο μάτι, ότι αξίζει να είναι τελικά μαζί του. Η ευαισθησία του βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Το χειρότερο για ένα Λιοντάρι, είναι να φάει… ερωτική χυλόπιτα και να νιώσει ότι δεν περνάει η μπογιά του σαν καρδιοκατακτητής. Εξάλλου, ζει μέσα από την επιβεβαίωση των άλλων και νιώθει ότι η γοητεία του είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να μαγέψει ακόμα και μια παγοκολόνα. Αν κάποιος δεν ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα; Χάνει τη λάμψη του, αισθάνεται ότι η πρωτιά του απειλείται και το πείσμα του μεγαλώνει πιο πολύ, με σκοπό να ανατρέψει αυτήν την επικείμενη καταστροφή. Και όλα αυτά στον υπερθετικό βαθμό. Εντάξει, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Μια χυλόπιτα είναι, θα περάσει. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ζώδιο που σκέφτεται πάντα λογικά και έχει ένα πρακτικό μυαλό, που λύνει πολλά θέματα στη ζωή του. Αν ζήσει μια απογοήτευση στον ερωτικό τομέα και το άτομο που ποθεί δεν ανταποκρίνεται, δεν το βάζει και τόσο εύκολα κάτω, ούτε πέφτει στα… πατώματα. Αντίθετα, βάζει τη λογική του σε πρώτο πλάνο και σκέφτεται ότι δεν μπορεί κάνεις να αρέσει σε όλους. Είναι κι αυτά μέσα στη ζωή. Αντί να καθίσει και να κλαίει την μοίρα του, θα περάσει στο επόμενο ερωτικό του βήμα με ψηλά το κεφάλι. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει την ικανότητα να πετυχαίνει πάντα να κερδίζει ερωτικά το άτομο που έχει βάλει στο μάτι. Αν όμως τύχει το αντικείμενο του πόθου του να μην ανταποκριθεί και δεχτεί την απόρριψη, τότε ξέρει πολύ καλά πως δεν πρέπει να επιμένει σε αυτήν την κατάσταση, αλλά να πάει αμέσως στην επομένη ερωτική του κίνηση. Εξάλλου, υπάρχουν κι άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Το σίγουρο είναι ότι δεν πτοείται και τόσο πολύ από μια απόρριψη, την ξεχνά σύντομα και πάει παρακάτω. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο ερωτικός στόχος που θα βάλει ο Σκορπιός, σημαίνει σίγουρα προσωπική επιβεβαίωση. Αυτό σημαίνει πως σπάνια κάποιος μπορεί να μην ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα και η γοητεία του είναι τέτοια, που μπορεί να κερδίσει ακόμα και το πιο δύσκολο… θήραμα. Αν όμως κάποιος τελικά δεν πέσει στα ερωτικά του δίκτυα, ο Σκορπιός δε θα το βάλει εύκολα κάτω. Θα το φτάσει μέχρι το τέλος, μέχρι να πετύχει το στόχο του του. Το “όχι” για το ζώδιο αυτό σημαίνει αγώνας, προσπάθεια, διεκδίκηση μέχρι να λάβει έστω και μια μικρή θετική ανταπόκριση και τελικά επιτυχία! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο κυνηγός του ζωδιακού κύκλου. Αν δεν καταφέρει να κεντρίσει ερωτικά τον στόχο του και λάβει απόρριψη, τότε εξιτάρεται ακόμα πιο πολύ, προσπαθεί να μετατρέψει αυτή την ήττα σε νίκη. Εξάλλου, είναι τα δύσκολα που τον ερεθίζουν και ένας ερωτικός στόχος με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Αν όμως αυτός ο στόχος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, τότε ο Τοξότης θα ξενερώσει γρήγορα και θα περάσει ερωτικά κάπου άλλου. Καλά τα δύσκολα, αλλά ας μην το παρακάνουμε! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν είναι ζώδιο που θα καταθέσει εύκολα τα όπλα μπροστά σε μια ερωτική απογοήτευση. Το σίγουρο είναι πως θα παλέψει με νύχια και με δόντια. Δεν έχει μάθει να χάνει τόσο εύκολα και να αφήνει κάτι να του φύγει μέσα από τα χέρια. Αν αξίζει τελικά αυτή η ερωτική προσπάθεια, θα την εξαντλήσει με κάθε τρόπο, μέχρι να την φέρει στα μέτρα του, αλλά αν είναι κάτι της στιγμής, τότε θα το αφήσει να περάσει χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Και βέβαια, πάντα στο μυαλό του έχει ένα σχέδιο για να επιτύχει το σκοπό του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο έρωτας για τον Υδροχόο είναι ένα ατέλειωτο παιχνίδι, που δεν πρέπει να έχει σταματημό. Συνεπώς, μια ερωτική απογοήτευση και ένα πάθος που παραμένει σε αναμονή, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως και δεν είναι και τόσο τραγικό. Απλά, ο Υδροχόος μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για το άτομο που δεν ανταποκρίνεται και να το διαγράψει εύκολα από την ζωή του. Δε σκοπεύει να χαραμίσει το χρόνο του και να του κάνει το χατίρι να το κυνηγήσει. Και για να νιώσει ότι αυτός είναι ο νικητής τελικά, θα καταφέρει να κάνει φίλο του το άτομο αυτό, για να το ελέγχει από κοντά. Και όταν εκείνο παθιαστεί με τον Υδροχόο, απορρίπτεται αμέσως, έτσι για να νιώσει τι θα πει… ερωτική κρυάδα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Ο Ιχθύς πάντα ζει σε έναν κόσμο που έχει πλάσει ο ίδιος και μια χαρά περνάει εκεί. Συνεπώς, όποιος θέλει να ζήσει από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία, δεν έχει παρά να ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα. Και αν πάλι δε γίνει αυτό, δε χάλασε κι ο κόσμος, το αγαπημένο ψαράκι θα συνεχίσει με ευκολία να πλάθει σκηνικά στο μυαλό του. Τρελό; Ίσως, αλλά στη δική του φαντασία το “όχι” δεν έχει καμία σημασία, αφού μπορεί να ονειρεύεται τα πάντα, από τη δική του οπτική γωνία. Και αυτό θα γίνει, μέχρι να βρει τελικά την αληθινή ανταπόκριση και το ερωτικό παραμύθι να γίνει πραγματικότητα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24