Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.8 (6 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδος 11:27. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που μας οδηγεί σε μια καινούρια αρχή και φέρνει νέα δεδομένα σε θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις, με την σεξουαλικότητα, με τον θάνατο και την μεταμόρφωση, την οικονομική κατάσταση και τον μυστικισμό. Η καλύτερη περίοδος για να πραγματοποιήσουμε τις μεταμορφωτικές αλλαγές που επιθυμούμε και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα που χρειαζόμαστε στους παραπάνω τομείς, είναι έως την Πανσέληνο στις 27 Νοεμβρίου 2023.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα ζώδια: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις στη σχέση σου με τον/την σύντροφό σου και σε οικονομικές σου υποθέσεις. Ίσως θελήσεις να τακτοποιήσεις οφειλές προς δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς την περίοδο αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να υπογράψεις κάποιο νέο συμβόλαιο στη δουλειά σου. Παράλληλα, η λίμπιντο και η σεξουαλικότητα στη σχέση σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο τις επόμενες ημέρες και ίσως να υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν την συμβίωσή σου με το ταίρι σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο ανοίγει έναν κύκλο στις αισθηματικές σου υποθέσεις και σε θέματα συνεργασιών. Η έλξη και το μυστήριο κυριαρχούν στη σχέση σου, ανανεώνοντάς τη, ενώ αν υπήρχαν μυστικά μεταξύ σας, υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να αποκαλυφθούν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να συνάψεις έναν καινούριο δεσμό που για κάποιους λόγους πρέπει να παραμείνει κρυφός προς το παρόν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, ενδεχομένως να υπάρξουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδέλφων καθώς και νέες συνεργασίες. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια περίοδο, κατά την οποία θα σε απασχολήσουν θέματα υγείας και κάποιες εξελίξεις στην εργασία σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, μέσα από αλλαγές στη διατροφή σου, μέσα από άσκηση ή απλώς αναζητώντας περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Παράλληλα, θα θελήσεις να βρεις τρόπους για να αποβάλεις το άγχος και να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχολογία σου. Από την άλλη, ίσως να υπάρχει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου, φανερώνοντας πως προετοιμάζονται ανακατατάξεις… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να διασκεδάσεις και να εκφράσεις την ενέργεια και την δημιουργικότητά σου. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει στα ύψη και η σχέση σου ανανεώνεται, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ για τους αδέσμευτους πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Παράλληλα, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια επένδυση ή να αναλάβεις ένα καινούριο εγχείρημα που εμπεριέχει ρίσκο αλλά και μεγάλες πιθανότητες για κέρδη. Επίσης, αν έχεις παιδιά, οι σχέσεις σας βαθαίνουν και γίνονται πιο ουσιαστικές… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου, τις ρίζες σου και το σπίτι σου. Το παρελθόν κάνει έντονη εμφάνιση στο νου και στη ζωή σου τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ή να μιλήσεις με πρόσωπα που είχες να δεις καιρό ή να νιώσεις μια νοσταλγία για παλιές ερωτικές ιστορίες. Από την άλλη, ίσως να «ξεθαφτούν» πράγματα που αφορούν την οικογένεια και τις ρίζες σου ή να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε κάποιο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμη, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο οξύνει την περιέργειά σου και την δίψα σου για μάθηση. Το διάστημα αυτό εμπεριέχει αρκετή επικοινωνία και επαφές με φίλους ή κοντινούς συγγενείς, ενώ παράλληλα φαίνεται πως μαθαίνεις κάποια καινούρια νέα ή λαμβάνεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες μέσα από ανάγνωση. Ακόμη, θα σε απασχολήσουν οι μετακινήσεις σου και το μεταφορικό σου μέσον, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να ασχοληθείς με την ψυχολογία και την μεταφυσική. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο ανοίγει έναν κύκλο σε σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημά σου. Οι κοινοί πόροι που μοιράζεσαι με τον/την σύντροφό σου παρουσιάζουν τροποποιήσεις και νέα δεδομένα την περίοδο αυτή, ενώ παράλληλα ίσως να αναζητάς πρόσθετες πηγές εισοδήματος, ώστε να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια. Ακόμη, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις μια αγορά ή να προχωρήσεις σε μια επένδυση. Γενικά, η αυτοεκτίμησή σου και η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου είναι η βάση πάνω στην οποία λαμβάνεις τις αποφάσεις σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου και κατά συνέπεια, τις σχέσεις και τις καταστάσεις που σε αφορούν. Πρόκειται για ένα σημαντικό διάστημα για σένα, καθώς διαπιστώνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, τα οποία χρειάζεται να αλλάξεις προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και ευνοούνται οι οικονομικές και αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς οδηγείσαι στις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια περίοδο προετοιμασίας κάποιων σημαντικών αλλαγών που θα ακολουθήσουν λίγο παρακάτω. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα κάνεις μια εσωτερική στροφή, προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου αλλά και κάποιες κρυφές πτυχές του εαυτού σου που δεν είχες αντιληφθεί. Οι εξελίξεις κινούνται παρασκηνιακά, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις αισθηματικές σου υποθέσεις, ενώ φαίνεται πως είναι το κατάλληλο διάστημα για να εστιάσεις σε πνευματικά ζητήματα. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου. Το φεγγάρι αυτό σου δίνει την ώθηση να υλοποιήσεις τα σχέδια και τις επιθυμίες σου αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο σου, προκειμένου να μοιραστείς τις ιδέες και τις ανησυχίες σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ενταχθείς σε ένα κοινωνικό σύνολο ή μια οργάνωση αυτό το διάστημα, αλλά και να κάνεις νέους φίλους που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικοί για τη ζωή σου. Ακόμη, ίσως να αποφασίζεις να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου που θα την περάσει σε ένα νέο στάδιο. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο ενεργοποιεί θέματα καριέρας και φέρνει κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Η πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις στη δουλειά σου και οι προσωπική σου εξέλιξη μέσα από την εργασία σου, είναι θέματα που θα σε απασχολήσουν έντονα τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να λάβεις σημαντικές αποφάσεις που τα τροποποιούν. Συζητήσεις με ανώτερους, νέα εγχειρήματα, αρμοδιότητες και οικονομικές συμφωνίες έρχονται σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να ανοίξεις τα φτερά σου και να επεκταθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Είναι μια περίοδος, κατά την οποία κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου, ενώ παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να μορφωθείς και να εξελιχθείς επαγγελματικά. Θέματα σπουδών και επαγγελματικές υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό θα αποτελέσουν τα μέσα για την προσωπική σου ανάπτυξη, ενώ το διάστημα αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24