Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024 - Υδροχόος

Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (38 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Υδροχόου. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Υδροχόο:

Η μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα στην αρχή του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Παράλληλα μπορείς να κλείσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με τον σύντροφό σου βρίσκοντας την χρυσή τομή στα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε καινούργια επαγγελματικά σχέδια που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Πιθανό είναι μια νέα πρόταση για δουλειά να σε ενθουσιάσει και να αποδώσει καλύτερα οικονομικά οφέλη για εσένα.

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Λέοντα στις 11/7 δίνοντάς σου την δυνατότητα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα φέρει πολλές κατακτήσεις. Στην ίδια υπάρχουσας σχέση σου απολαμβάνει στην αρμονία και την ισορροπία με τον σύντροφό σου. Εξέφρασε όμως τις ανάγκες σου για να ακουστούν και να ικανοποιηθούν από το πρόσωπο που αγαπάς. Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 2/7 απολαμβάνεις την έντονη δραστηριότητα και την διασκέδαση ενώ είναι βέβαιο ότι η γοητεία και ο μαγνητισμός σου δεν μπορούν να περάσουν να απαρατήρητα. Μείνε μακριά μόνο από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 21/7 κλείνει κεφάλαια του παρελθόντος που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου ένα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς. Στις 22/7 με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα αναγνωρίζεις ότι ήρθε η στιγμή να βιώσεις την συντροφικότητα και την συνεργατικότητα στον μέγιστο βαθμό. Νέα πρόσωπα έχοντας τη ζωή σου που θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής απόλαυσης. Η μετακίνηση του Ερμή στην Παρθένο στις 26/7 ενισχύει την εσωστρέφεια και την καχυποψία και δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που μπορεί να αισθάνεσαι εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα