Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 - Υδροχόος

Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (38 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Υδροχόου. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Υδροχόο:

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα, το πολικό σου ζώδιο, στις 4/9 βοηθώντας σε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο ή καινούργια γνωριμία που μπορεί να έχει έρθει στη ζωή σου. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχες την δυνατότητα να κατανοήσεις απόλυτα τι θέλεις από τον άνθρωπό σου. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να το εκφράσεις και να βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά ζητήματα και σχέσεις του παρελθόντος είναι πιθανό να προκύψουν. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να ξεκολλήσεις από καθυστερήσεις και εμπόδια που επηρέαζαν οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 αναδεικνύει την επιθυμία να κατευθύνεις τις δυνάμεις σου σε νέες οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενθουσιάζουν. Γεγονός είναι επίσης ότι νιώθεις πώς είσαι έτοιμος να απαλλαγεί από κάθε νοοτροπία και προκατάληψη που μπορεί να σου έχουν εμφυσήσει στην οικογένεια αντιμετωπίζοντας κατάματα φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από αυτά. Αντιλαμβάνεσαι την ψυχική σου δύναμη, φρόντισε μόνο να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία που θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις επιδιώξεις και τις σχέσεις σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία την παθαίνω διευκολύνοντας σε να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό στις 23/9 δημιουργεί ένα κύμα αισιοδοξίας καθώς βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας που μπορεί να σε κούρασε. Απολαμβάνεις την διασκέδαση και τις επαφές με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις ταξίδια και κοντινές αποδράσεις επιδιώκοντας να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να ξεπεράσεις δογματικές αντιλήψεις που μπορεί να υπάρχει. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/9 δημιουργεί τις συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Πρόσωπα που πια δεν μπορούν να σε κατανοήσουν μπαίνουν στο περιθώριο καθώς δεν σε αφορούν οι κόλακες και όσοι προσπαθούν να σε κατευθύνουν βάσει των προσωπικών τους συμφερόντων. 

Υδροχόος
Υδροχόος

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα