Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου και μας καλεί να εστιάσουμε στην υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια. Στο φαινόμενο αυτό φανερώνει πως θα υπάρχει ένας διάχυτος ρομαντισμός και μια διάθεση να προσφέρουμε στους άλλους, να δείξουμε κατανόηση και συμπόνια. Επίσης, φαίνεται πως θα έχουμε μια έντονη ανάγκη να απολαύσουμε περισσότερο τα πράγματα, τη φύση, τις σχέσεις μας και τα υλικά μας αποκτήματα.

Πανσέληνος στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο οικονομικά ζητήματα. Το επόμενο διάστημα θα θελήσεις να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες, σε μια προσπάθεια να βάλεις σε μία τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μία επένδυση ή μια αγοραπωλησία. Ίσως επίσης, να σε απασχολούν κάποια έκτακτα έξοδα που παρουσιάζονται. Γενικά, το θέμα της ασφάλειας και της σταθερότητας που χρειάζεσαι, τόσο της υλικής όσο και τις συναισθηματικής, σε οδηγούν σε κινήσεις και αποφάσεις… Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν συναισθηματικό κύκλο. Οι εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και οικονομικών θεμάτων θα είναι πολλές το επόμενο διάστημα και γενικά, φαίνεται πως οδηγείσαι σε έναν απολογισμό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό είναι να εκφράσεις στο ταίρι σου όσα σε προβληματίζουν, ενώ οι αδέσμευτοι Ταύροι ίσως μπουν στη διαδικασία να αντιμετωπίσουν λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος… Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον 12ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει το ένστικτο και τη διαίσθησή σου και φέρνει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα κομμάτια του εαυτού σου. Το επόμενο διάστημα, ίσως να μπεις σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού, ενώ παράλληλα ίσως να ανακαλύψεις εχθρούς, είτε κυριολεκτικά μέσα σε πρόσωπα που σχετίζεται είτε μεταφορικά, μέσα από φόβους και ανασφάλειας. Καλό είναι να αναζητήσεις στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια συναισθήματα… Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την κοινωνική σου ζωή καθώς και τους μελλοντικούς σου στόχους. Η συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα, οργάνωση ή σύλλογο θα σε απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα, ενώ ίσως κορυφωθούν και κάποια γεγονότα που αφορούν έναν πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον. Ακόμη, ίσως να αφήνεις πίσω σου κάποιους στόχους ή σχέδια που διαπιστώνεις πως έχουν δυσκολίες στην υλοποίησή τους και να δημιουργείς καινούρια όνειρα. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ηλιακό σου μεσουράνημα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και φέρνει σε πρώτο πλάνο τις φιλοδοξίες σου. Τις ημέρες αυτές, θα κορυφωθούν κάποια γεγονότα που αφορούν την επαγγελματική σου κατεύθυνση, τις σχέσεις σου με κάποιο αφεντικό ή ανώτερο στον χώρο της δουλειάς σου ή κάποια εγχείρημα/συμφωνία που βρισκόταν στα σκαριά. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει η πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις, ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ίσως λάβεις κάποιες αποφάσεις για να τα αναδιαμορφώσεις. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπουδών, ενώ παράλληλα φαίνεται να σε ωθεί να αναδιαμορφώσεις την κοσμοθεωρία σου. Το επόμενο διάστημα, ίσως αρχίζεις να αλλάζεις κάποιες ιδέες και πεποιθήσεις σου για τη ζωή και τις σχέσεις, ενώ τα ταξίδια και κάποια θέματα εκπαίδευσης έρχονται σε πρώτο πλάνο. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε κάποια συνεργασία σου που σχετίζεται με το εξωτερικό, ενώ αν σε απασχολούσε κάποια νομική υπόθεση, φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να κλείσεις κάποιες υποθέσεις, συναισθηματικές ή οικονομικές, που σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια ψυχολογικά σου θέματα και να θελήσεις να τα αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, ίσως να σε απασχολήσει το κοινό σας ταμείο με το ταίρι σου ή κάποιες αλλαγές στο εισόδημά του/της. Οικονομικές εκκρεμότητες, δάνεια και συμφωνίες, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το επόμενο διάστημα,  θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν αυτά που μοιράζεστε με το ταίρι σου, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να υποδεχθούν στη ζωή τους ένα νέο, μοιραίο πρόσωπο. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν αλλαγές σε θέματα συνεργασιών ή αναφορικά με μια οικονομική συμφωνία που προετοίμαζες καιρό. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το zwdia24 έχει το δικό του κανάλι στο youtube!

Μάθε όλα τα καυτά νέα της Αστρολογίας ΕΔΩ! Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ για να μη χάνεις κανένα μας video!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Ίσως, συμβούν κάποιες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου σε επίπεδο συναδέλφων, αρμοδιοτήτων ή ωραρίου τις επόμενες μέρες, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα αναζητήσεις τρόπους να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να οργανώσεις κάποιες απολαυστικές δραστηριότητες. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την δημιουργικότητα και τον έρωτα. Είναι πιθανό να αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου τις μέρες αυτές, μέσα από το οποίο εκφράζεις τα χαρίσματά σου, ενώ γενικά θα έχεις την ανάγκη να κάνεις απολαυστικά πράγματα για τον εαυτό σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα μοιραίο πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει έντονο πάθος, ενώ οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι ίσως νιώσουν μία έντονη ανάγκη να αποκτήσουν απογόνους… Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον 4ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι πιθανό να κορυφωθούν κάποια γεγονότα που αφορούν ένα γονέα σου, τα οποία σου δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ γενικά φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν το παρελθόν και οι ρίζες σου. Από την άλλη, πιθανόν να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις και ίσως προχωρήσεις σε κάποια ανακαίνιση, μετακόμιση ή και αγοραπωλησία ακινήτου. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον 3ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Το επόμενο διάστημα, ίσως θελήσεις να εκφράσεις κάποια συναισθήματα στον/ην σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, θα καταφέρεις να βρεις τη λύση του. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ερωτικής ή επαγγελματικής φύσεως. Επαφές, μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις ευνοούνται, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται σχέσεις με αδέρφια και στενούς σου συγγενείς. Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
10/5/2021