Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 - Κριός

Βαθμολογία: 
Average: 4.9 (32 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Κριού. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Κριό:

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα στις 4/9 δίνοντάς σου την ευκαιρία να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενα χρονικό διάστημα και αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αργά και σταθερά εκδηλώνεις συναισθήματα και ανάγκες και αποκαθιστά τις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με το ταίρι σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να υπάρχουν στη ζωή σου που θα σου δώσουν την δυνατότητα να ενθουσιαστείς και να νιώσεις και πάλι το πάθος και τον αισθησιασμό. Σημαντικό είναι να θυμάσαι πώς κάθε καινούργια κατάσταση απαιτεί προσπάθεια καθώς είναι σημαντικό να αντιληφθείς τις πραγματικές επιθυμίες του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Στις 15/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε καινούργιες επαγγελματικές διαδρομές που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε ρωτήσουν σε επιλογές που μπορεί να φαντάζουν περίεργες όμως σε ικανοποιούν στον απόλυτο βαθμό. Παράλληλα αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αφήσεις στο παρελθόν επιβλαβείς συνήθειες δεν σου επιτρέπουν να έχεις σωματική και ψυχική ευεξία. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις καλύτερα τις σκέψεις σου. Καθυστερήσεις και εμπόδια στον χώρο της δουλειάς ξεπερνιούνται με μεγαλύτερη ευκολία και αφήνεις το περιθώριο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που ταλαιπώρησαν τις σχέσεις σου με τον συναδελφικό περίγυρο.

Στις 23/9 ο Ήλιος μετακινείται στον Ζυγό, το πολικό σου ζώδιο. Στρέφεις το βλέμμα σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ισορροπήσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς. Σημαντικό είναι βέβαια να αποκτήσεις ισότιμες σχέσεις για αυτό και θα πρέπει να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στον άξονα όσο με τον Ζυγό στις 29/9 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις κεφάλαια στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που δεν σου ταιριάζουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου ισορροπώντας μεταξύ προσωπικών επιθυμιών και της ανάγκης για συντροφικότητα που είναι εντονότερη από ποτέ αυτό το χρονικό διάστημα. 

Κριός
Κριός

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα