Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 - Τοξότης

Βαθμολογία: 
Average: 4.6 (34 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Τοξότη. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Τοξότη:

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ορθή πορεία στις 4/9 διαμορφώνει μία νέα πραγματικότητα στην προσωπική σου ζωή. Η προηγούμενη περίοδος ήταν ιδανική για να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και να κατανοήσεις πλήρως τι σε διασκεδάζει, τι σε ικανοποιεί στον αισθηματικό τομέα, τι σε βοηθάει να ανοίξεις τα φτερά σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σημαντικό είναι πως νιώθεις ότι μπορείς να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και δογματικές αντιλήψεις και να απολαύσεις τον έρωτα στον μέγιστο βαθμό. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου, πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό και σε φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 να πρωταγωνιστεί στην επαγγελματική σου ζωή είναι πιθανόν να έρθουν προτάσεις και ευκαιρίες που θα αλλάξουν δραματικά την καθημερινότητά σου. Είναι βέβαιο πως αρχικά θα έρθει μη βιαστείς όμως γεγονός είναι πως οι προτάσεις αυτές θα σου δώσουμε την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που σου ταιριάζουν παρ’ όλες τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις. Σημαντικό είναι ακόμα να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο ώστε αυτή η νέα αρχή να σε ικανοποιήσει απόλυτα. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας σε να ξεκολλήσεις από εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να υπήρξαν σε επαγγελματικά σχέδια. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις που τυχόν υπήρξα το προηγούμενο χρονικό διάστημα με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 23/9 επικεντρώνεις την προσοχή σου στη διασκέδαση, τον φιλικό περίγυρο και τα οράματα σου. Απολαμβάνεις τις παρέες και τις κοινές δράσεις με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν τις αντιλήψεις και την ιδιοσυγκρασία σου. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις αλαζονικές συμπεριφορές και έπαρση απέναντι σε όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 29/9 αγγίζει την αισθηματική σου ζωή αλλά και τον φιλικό περίγυρο. Πιθανό είναι να κλείσει ένας κύκλος στην σχέση σου που θα οδηγήσει στην μετεξέλιξη της. Ακόμα είναι βέβαιο πως δεν θα διστάσεις να ολοκληρώσεις μία σχέση αν θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει, ενώ νέα πρόσωπα εμφανίζονται και σε ενθουσιάζουν προκαλώντας έντονα συναισθήματα.

Τοξότης
Τοξότης

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα