Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 - Τοξότης

Από την Μαρία Ραπτοδήμου
Βαθμολογία: 
Average: 4.6 (34 votes)

Μάθε τι επιφυλάσσει ο καινούργιος μήνας για το δικό σου ζώδιο σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις των πλανητών. Από την Μαρία Ραπτοδήμου:

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Τοξότη:

Αγαπημένε Τοξότη, ο Ιούνιος θα σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους μέχρι τις 23.06 επιστροφές προσώπων του παρελθόντος και καθυστερήσεις σε επίπεδο συνεργασιών θα σε απασχολήσουν έντονα. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση για την εξέλιξη σημαντικό σχέσεων της ζωής σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθείς και να οδηγηθείς σε επιλογές που θα είναι λανθασμένες. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 αλλάζει την ροή των κοντινών σου σχέσεων καθώς προκύπτουν ανατροπές στην καθημερινότητα που επηρεάζουν την επικοινωνία.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 02.06 νιώθεις ανασφάλεια και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε σημαντικό βαθμό στην σχέση σου. Καλό είναι να αποφύγεις κόντρες λόγω έντονης ζήλιες και καχυποψίας που επηρεάζει την κρίση σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και σε βοηθά να ξαναβρείς την αισιοδοξία και την ανάγκη να ζήσεις την περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα που σε πλησιάζουν δημιουργούν έντονο καρδιοχτύπι. Μοναδικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, παράλληλα όμως οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεριφορά. Προς το τέλος του μήνα ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Άρη να περνάει στον Λέοντα στις 11.06 έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις συμφωνίες με πρόσωπα από το εξωτερικό ή να προχωρήσεις σε ταξίδια που θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές επιδιώξεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 23.06 και σε βοηθά να ξεκολλήσεις συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να βρήκαν εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στις 24.06 η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Πρόσωπα μέσα από την οικογένεια μπορεί να σε βοηθήσουν ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες που θα σε απαλλάξουν από την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθηση. 

Τοξότης - ΙΟΥΝΙΟΣ 2021
Τοξότης - ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Μίλησε ζωντανά με τους μελλοντολόγους μας ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα