Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 - Καρκίνος

Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (48 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Καρκίνου. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Καρκίνο:

Ο Σεπτέμβριος στο μεγαλύτερο του μέρος σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον καθώς από τα μέσα του μήνα και μετά η επικοινωνία αποκαθίσταται και σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες και παρεξηγήσεις. Αρχικά στις 4/9 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα δίνοντάς σου την δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές πάθους και ικανοποίησης στην προσωπική σου ζωή. Οικονομικές υποθέσεις εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία καθώς ξεπερνιούνται εμπόδια που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα εκφράζεται με μεγαλύτερη ευκολία στην σχέση ενώ δεν νυστάζεις να συζητήσεις ότι σε προβληματίζει με τον άνθρωπό σου βρίσκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες σου καθώς προκύπτουν αιφνιδιαστικά νέες προτάσεις και επιλογές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επαγγελματικά το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό μέσα στο οποίο μπορείς να εκφραστείς και να κερδίσεις τον θαυμασμό και την αναγνώριση. Σε προσωπικό επίπεδο πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις σε επιλογές που σε ικανοποιούν σε βαθύτερο επίπεδο. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο διευκολύνοντας ένα εκφράσεις σκέψεις και ανησυχίες στο κοντινό περιβάλλον που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο Ήλιος μετά κινείται στον Ζυγό στις 23/9 στρέφοντας την προσοχή σου στο οικογενειακό περιβάλλον. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους καθώς επιδιώκεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου καθώς είναι βέβαιο πως θα σου δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 29/9 αναδεικνύει την ανάγκη να κλείσεις κύκλους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν την καριέρα σου καθώς ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε κάτι νέο που σε ενθουσιάζει και σε βοηθά να είσαι πιο δημιουργικός και αποτελεσματικός.

Καρκίνος
Καρκίνος

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα