Αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 - Σκορπιός

Βαθμολογία: 
Average: 4.7 (47 votes)

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποιες εξελίξεις επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το ζώδιο του Σκορπιού. Προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.

Διάβασε τη μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη για τον Σκορπιό:

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την αρχή του μήνα για εσένα καθώς στις 4/9 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα βοηθώντας σε μία λάμψεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι εμφανής η ανάγκη για αναγνώριση και καταξίωση για αυτό και δεν διστάζεις να προχωρήσεις σε κινήσεις και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Σημαντικό ρόλο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που προέρχονται από τον τομέα της καριέρας και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Είναι πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις επιδιώξεις σου ενώ δεν θα διστάσουν να σου προσφέρουν το καλύτερο σε συναισθηματικό και συντροφικό επίπεδο.

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις στην επιδίωξη νέων στόχων και φιλοδοξιών που θα σε γεμίζουν. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε ιδέα και προσπάθεια σου καθώς εντυπωσιάζονται με την ευρηματικότητα σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν και πρόσωπα που θα εκφράσουν αιφνιδιαστικά τα συναισθήματά τους και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα κατάσταση στην προσωπική σου ζωή που θα σε ενθουσιάσει. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις σκέψεις και ανησυχίες που προέκυψαν το πρότερο χρονικό διάστημα στον φιλικό περίγυρο. Παράλληλα εμπόδια και καθυστερήσεις μένουν στο περιθώριο και βοηθούν να εξελιχθούν θετικά κινήσεις που αφορούν τους στόχους και τα όνειρά σου.

Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της από τις 23/9 και μετά καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Ζυγό. Μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικό χαρακτήρα καθώς δεν διστάζεις να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις πεπραγμένα και επιλογές του προηγούμενου χρόνου. Υποθέσεις του παρελθόντος και απωθημένα ποτίζονται και καλούν να τα αντιμετωπίσεις κατάματα. Άφησε στο περιθώριο συναισθηματικές εξάρσεις και ψευδαισθήσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 29/6 αναδεικνύει παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να σε απογοητεύσει. Όμως έχεις την δυνατότητα να λειτουργήσει εισπρακτικά και αποτελεσματικά αφήνοντας εκτεθειμένους όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν την εργασιακή σου πορεία. 

Σκορπιός
Σκορπιός

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα