Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο 29/11 - 05/12/2021 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4 (31 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 29/11 έως 05/12/2021.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ταύροι, η εβδομάδα ανέμελη θα κάνει τη στάση σας, θα προσεγγίσετε, αισιοδοξία και ρομαντισμός θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Προσοχή στην υπερβολή, σκεφτείτε ρεαλιστικά μη παραγκωνίσετε τη λογική και εστιάσετε μόνο στο συναίσθημα. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις εξηγήσεις και στις ερμηνείες σας, μη δώσετε έκταση στις εκδοχές σας αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά ή αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό θα είναι πριν πάρετε αποφάσεις να εξετάσετε πολύ καλά τις καταστάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το βρείτε ιδιαιτέρως ελκυστικό. Εστιάστε στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, ευνοϊκά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ταύρου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ταύρου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς ενδεχομένως να υπάρχει και παρασκήνιο σε αυτές.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα κεντρίσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες δεν θα βοηθήσουν οικονομικά ζητήματα.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Η σχέση με τον σύντροφό σου θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την πορεία και την εξέλιξη της. Αφουγκράσου τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και μετά προχώρησε στη δράση.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Τα αποθέματα ενέργειας σου θα στερέψουν αυτή την εβδομάδα, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το προηγούμενο διάστημα σου έχει δημιουργήσει κούραση. Όσο περισσότερο χρόνο βρεις για εσένα, τόσο περισσότερο θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτητικές υποχρεώσεις.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του αυτή την εβδομάδα, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν και πράγματα στον αισθηματικό τομέα τα οποία θα σου δημιουργήσουν διλήμματα και θα σε μπερδέψουν. Πάρε αποφάσεις με βάση όχι μόνο το παρόν αλλά και το τι προσδοκίες έχεις για το μέλλον.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, όμως η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις καμία διάθεση να το φέρεις εις πέρας. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να γίνει αιτία για οικογενειακές «διενέξεις». 

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την επικοινωνία με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς κάτι που θα πεις μπορεί να παρερμηνευθεί. Προσπάθησε να αποφύγεις και τις άσκοπες βόλτες στα μαγαζιά καθώς θα σε παρασύρουν σε αγορές που δεν χρειάζεσαι.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Μία εποικοδομητική συζήτηση με ένα συνεργάτη σου ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον περίγυρό σου φαίνεται να λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα. Δώσε προσοχή σε παρελθοντικά ζητήματα τα οποία μπορεί να διεκδικήσουν την προσοχή σου.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά. Προσπάθησε να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα υπάρξει σε αυτή μέσω του διαλόγου και προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Η καθημερινότητά σου φαίνεται να είναι απαιτητική και αυτή την εβδομάδα. Επιβράβευσε τον εαυτό σου με ένα μικρό δώρο όταν τελειώσεις με τις υποχρεώσεις που έχει το πρόγραμμα σου.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα φιλικό σου πρόσωπο. Για να το διευθετήσεις θα πρέπει να το προσεγγίσεις με καλή διάθεση και ηρεμία.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να κινηθείς βιαστικά όσον αφορά ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό για την εξέλιξή του. Χρησιμοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ 29/11 ως 5/12/2021
ΤΑΥΡΟΣ 29/11 ως 5/12/2021

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα