Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (34 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ταύροι, σε οικονομικά θέματα όσο και σε ζητήματα σχέσεων ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε, να εξασφαλίσετε και να βγείτε από την απειλή της αποτυχίας. Για κάποιους από εσάς ανοίγεται δίοδος για ουσιαστικές αγορές, κινηθείτε με σύνεση και ορθολογισμό. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας είναι πολύ πιθανόν να μπείτε σε σκέψεις συγκατοίκησης. Η εβδομάδα θα σας φέρει αισιοδοξία και ενθουσιασμό για τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Η εβδομάδα θα σας κάνει ανυπόμονους ενδεχομένως και αδιάλλακτους, σας συμβουλεύω στις συζητήσεις σας να κρατήσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, η οξύθυμη ή παρορμητική στάση θα φέρει εντάσεις και προβλήματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ταύρου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ταύρου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Η ανησυχία σου σχετικά με μελλοντικά ζητήματα θα αποτελέσει αφορμή για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα. Σκέψου τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να μειώσεις τα έξοδα ή αν μπορείς να ξεκινήσεις αποταμίευση.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η επαναστατική σου διάθεση θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρέπει να έχεις κατά νου πως είναι πιθανόν να χάσεις κάτι που έχεις κερδίσει, αν συγκρουστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει υπεραισιοδοξία σχετικά με ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Καλό θα ήταν να την αποφύγεις καθώς δεν θα έχει ρεαλιστικές βάσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που θέλεις να δεις.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις μία αντιπαράθεση μεταξύ φίλων που θα δημιουργηθεί από διαφορετικές απόψεις. Να θυμάσαι πως τα λόγια έχουν δύναμη και μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη διαφωνιών και συζητήσεων.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Η πίεση που ενδεχομένως να υπάρξει από ένα επαγγελματικό σου ζήτημα είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους. Προσπάθησε να κρατήσει ήπιους τόνους για να μην ανοίξεις νέα μέτωπα.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά από εσένα και αυτή η επικοινωνία θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόσεξε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να συμβούν με ένα πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Η κινητικότητα που θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα σε οικονομικά ζητήματα θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις με έναν συνέταιρο σου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου προκειμένου να τις κατευνάσεις.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Το ταίρι σου ή κάποιος που σε ενδιαφέρει θα σε απασχολήσει με τα καμώματά του αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Η βιασύνη δεν θα βοηθήσει αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην βιαστείς για θέματα που σχετίζονται με δουλειά και συνεργασίες. Πρόσεξε ιδιαίτερα «ό,τι λάμπει καθώς δεν θα είναι χρυσός».

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα ζήτημα που είχε προκύψει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα!

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Μία εκρηκτική εβδομάδα ξεκινά και θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις και αντιδράς σε ορισμένα ζητήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα αποτελέσουν αιτία για διαφωνίες.

Ο Ταύρος με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα σου κάνει πολύ καλό αυτή την εβδομάδα. Κράτησε μικρό καλάθι καθώς οι όψεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της, δείχνουν πως θα ακουστούν υπερβολές πάνω σε συζητήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ 4 ως 10/3/2024
ΤΑΥΡΟΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα