Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό 17/06 - 23/06/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.3 (27 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 17/06 έως 23/06/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ζυγοί, ενθουσιώδης και ανατρεπτική θα είναι η στάση σας, σε επαγγελματικά ζητήματα θα κινηθείτε μαχητικά ωστόσο οριοθετήστε τις προσδοκίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας πρόσωπο δραστήριο με κοινωνικές ανησυχίες και ιδιαίτερες απόψεις. Πολύ πιθανόν να κλονιστούν οι εσωτερικές σας ισορροπίες, ίσως να βγουν στο προσκήνιο ανεκπλήρωτες επιθυμίες, ίσως να προκύψουν έντονες ή άτοπες ανησυχίες για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Η στάση σας θα γίνει κάπως ανυπόμονη, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι επαναστατικός και μπερδεμένος. Η εσωτερική σας ορμή δε θα σας βοηθήσει να βάλετε τον συναισθηματικό σας κόσμο σε τάξη, αποφύγετε τις οξύθυμες αντιδράσεις, μην αφήσετε τον εαυτό σας να βγει εκτός ορίων, ισορροπείστε την ψυχολογία σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ζυγού σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ζυγού με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις έντονη ανησυχία για ένα ζήτημα το οποίο δεν ανήκει στο παρόν αλλά στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις σενάρια τα οποία μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να εκμυστηρευτείς δικά σου ζητήματα σε λάθος πρόσωπα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

 Ένα επαγγελματικό ζήτημα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να το διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις κάποια σχέδια που είχες και σχετίζονται με ένα ταξίδι ή με μία κοινωνική υποχρέωση. Προτίμησε να είσαι ειλικρινής και απόφυγε τις δικαιολογίες.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία η οποία με τη σειρά της μπορεί να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς δεν θα σε βοηθήσει πουθενά.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

 Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς οι κινήσεις κάποιων αγαπημένων σου προσώπων να φαίνεται πως θα σε εκπλήξουν. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αν δεν έχει «συγκεντρώσει» τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

 Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη κούραση αυτή την εβδομάδα. Για αυτό το λόγο προτίμησε να μην «φορτώσεις» τον ελεύθερο σου χρόνο με κοινωνικές υποχρεώσεις, ώστε να προλάβεις να ξεκουραστείς.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

 Η έμπνευση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος ή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο, πόσο μάλλον με δουλειές. Ο χρόνος που θα αφιερώσεις στην ξεκούραση σου θα καθορίσει και τη διάθεσή σου.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να είσαι αφηρημένος αλλά και βιαστικός και αυτά τα δύο μαζί είναι ένας αρνητικός συνδυασμός. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά τις μετακινήσεις σου ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

 Κάποια έξοδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να μην τα έχεις προγραμματίσει. Ξόδεψε τα χρήματά σου με φειδώ και απόφυγε παρορμητικές αγορές.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η διαισθητική σου ικανότητα θα αποτελέσει πολύτιμο βοηθό σου αυτή την εβδομάδα. Άκουσε την, ιδιαίτερα αν θέλεις να βρεις λύση σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται είτε με προσωπικές είτε με επαγγελματικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ 17 ως 23/6/2024
ΖΥΓΟΣ 17 ως 23/6/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα