Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.3 (27 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ζυγοί, σε θέματα προσωπικών σχέσεων εσείς που προσμένετε επανασύνδεση οργανώστε τη δράση σας, σας δίνω τη συμβουλή να αναλάβετε τα ηνία, περάστε σε προτάσεις θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο. Τηλεφωνήματα και συνομιλίες θα τονώσουν την αισιοδοξία σας προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα τυχόν επενδυτικές επιλογές θα έχουν θετική κατάληξη, η χρηματική απόδοση θα σας ικανοποιήσει, δε θα πέσετε έξω στις προσδοκίες σας. Βγαίνετε από αναστολές, αφήνετε στην άκρη την παθητικότητα, παίρνετε ριζικές αποφάσεις και αναλαμβάνετε δράση. Σε επαγγελματικό επίπεδο εκφράστε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας, κινηθείτε με αμεσότητα, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρείτε δίοδο υλοποίησης. Σε θέματα αισθηματικής φύσης δε θα λείψουν οι αποκαλύψεις, οι εξομολογήσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου θα διαφοροποιήσουν σκέψεις και βλέψεις, ανοίγεται νέος ορίζοντας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ζυγού σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ζυγού με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων σε ένα δικό σου ζήτημα και τελικά να δράσεις με τρόπο που δεν θα σε ωφελήσει. Να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να πάρεις εσύ τις τελικές αποφάσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η αντίδρασή σου προς οτιδήποτε δεν σου αρέσει αυτή την εβδομάδα θα είναι έντονη και κάποιες φορές ενδεχομένως να είναι και υπερβολική. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση σου με τους άλλους.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα όμως χρειάζεται να δείξεις προσοχή, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δώσε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα παρά σε αυτά που έχουν ειπωθεί.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει μακριά θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Η επικοινωνία που θα έχεις μαζί του δεν αποκλείεται να γίνει αιτία για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει μακριά θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Η επικοινωνία που θα έχεις μαζί του δεν αποκλείεται να γίνει αιτία για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα η οποία εκτός από πολύ καλή διάθεση για να συναναστραφείς έστω και «από απόσταση» με τους άλλους, θα σου δημιουργήσει και διάθεση για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν! Κράτησε τις ευφάνταστες ιδέες σου, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικές. 

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Προχώρησε στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, λογαριασμών και τέτοιου είδους υποχρεώσεων αυτή την εβδομάδα ή έλεγξε πως τα έχεις διευθετήσει καθώς κάτι μπορεί να σου διαφύγει. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να γίνει αιτία αντιπαράθεσης ανάμεσα σε εσένα και σε ένα συνέταιρό σου.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και οι τρόποι για να τις επιλύσεις. Κάτι που θα σου πει ο σύντροφός σου μπορεί να σε εκνευρίσει, όμως προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες για να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι αλλά θα λένε αλλά θα κάνουν και άλλα τελικά θα εννοούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα το παραπάνω σενάριο σε περίπτωση που έχεις επαφές για δουλειά.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Είσαι από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στον Ταύρο δείχνει εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα. Μία νέα σχέση μπορεί να αρχίσει και μία παλαιότερη να τελειώσει, αυτή την εβδομάδα όλα είναι πιθανά.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Οτιδήποτε κι αν κάνεις αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να το κάνεις με ένταση και πάθος, αυτό όμως μπορεί να παρεξηγηθεί από τους ανθρώπους γύρω σου. Κάποια θέματα χρειάζονται μία ιδιαίτερη προσέγγιση και ήπιους τόνους, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον οικογενειακό τομέα.

Ο Ζυγός με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα σε επικοινωνιακό επίπεδο, όμως η έντονη διάθεση που θα έχεις για επικοινωνία μπορεί τελικά να σε οδηγήσει σε αποκαλύψεις και μυστικά που θα έπρεπε να κρατήσεις για εσένα. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς μπορεί να αποκαλύψεις πάνω στην κουβέντα και ζητήματα άλλων.

ΖΥΓΟΣ 4 ως 10/3/2024
ΖΥΓΟΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα