Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4 (43 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με τις σχέσεις σας φιλικές και οικογενειακές. Συγκατάβαση και συναισθηματισμός θα σας διακρίνουν, επιθυμία σας θα είναι η συνεννόηση και όχι η κόντρα. Κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, ερευνητική θα είναι η στάση σας, τις πληροφορίες που θα πάρετε θα τις επεξεργαστείτε με ευστροφία. Σε οικονομικά ρίσκα αποφύγετε τις υπερβολές, κινείτε με σύνεση, οι εξιδανικεύσεις σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικές. Αποκλείεται να βγάλετε αγανάκτηση σε καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας στρεσάρουν ψυχολογικά. Σε θέματα πίεσης η στάση σας θα είναι καθέτως αρνητική και δύσκαμπτη, στην παρούσα φάση θα αποφύγετε αποφάσεις, είναι πολύ πιθανόν να αδρανήσετε. Προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε τα με τον εαυτό σας, μη βγάλετε αρνητισμό στις συνομιλίες σας με τους τρίτους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Καρκίνου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Καρκίνου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα ενδείκνυται για να κάνεις ένα πλάνο σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδα σου έτσι ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις καλύτερα. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έχεις συζητήσεις σχετικά με οικονομικές συμφωνίες από τις οποίες μπορείς να βγεις κερδισμένος.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να εκφράσεις με έντονο τρόπο τη διαφωνία σου σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, δημιουργώντας περίεργη διάθεση στους άλλους. Κράτησε ήπιους τόνους προκειμένου να μη θέσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε κίνδυνο.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις τα «μάτια σου δεκατέσσερα» προκειμένου να αποφύγεις κάποιες παγίδες που μπορεί να υπάρξουν σε ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Επίσης απόφυγε πηγαδάκια στη δουλειά καθώς μπορεί να σε εκθέσουν.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Ένα ζήτημα που σχετίζεται με πιστοποιήσεις, σεμινάρια και την εκπαίδευση σε γενικότερο πλαίσιο φαίνεται πως αρχίζει να κινείται αυτή την εβδομάδα. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτό.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα οι οποίες είτε θα σε εκπλήξουν είτε θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου ή τουλάχιστον την εικόνα σου.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται γεωγραφικά μακριά από εσένα είναι πιθανή αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, που μπορεί να ξεκινήσουν από διαφορετικές απόψεις.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Ένα ζήτημα του παρελθόντος μπορεί να «ξυπνήσει» για εσένα αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε ιδιαίτερα αισθηματικά ζητήματα καθώς μπορεί να σε γυρίσουν πίσω σε ιστορίες που είχαν κλείσει και θα πρέπει να σκεφτείς καλά αν θέλεις να υπάρχει ένας δεύτερος γύρος σε αυτές.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Η συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου είναι πιθανό να σε εκπλήξει αυτή την εβδομάδα και να σε κάνει να αντιδράσεις με ένταση και πείσμα. Απόφυγε να σηκώσεις το γάντι σε λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να διευθετήσεις ένα εργασιακό σου ζήτημα και μία δουλειά που είχες για καιρό σε εκκρεμότητα, γιατί προέκυπταν προβλήματα και εμπόδια κατά τη διευθέτηση της.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου θα σου φτιάξει τη διάθεση αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις περισσότερο τη σημασία που έχεις για εκείνον! Ο αισθηματικός τομέας φέρνει δώρα και για εσένα που είσαι ελεύθερος.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμότητες που σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού ή με κάποιες αγγαρείες δικών σου προσώπων. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αντιπαραθέσεις εντός οικίας, τις οποίες μπορείς να διαχειριστείς πολύ καλά, αρκεί να το θέλεις.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Σίγουρα θα ειπωθούν πολλά πράγματα, εσύ όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις ποια από αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς θα υπάρξουν και αρκετά fake news.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 4 ως 10/3/2024
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα