Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο 29/11 - 05/12/2021 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (41 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 29/11 έως 05/12/2021.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς και επανεκτιμήσεις, ανακτάτε δυνάμεις, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Επιθυμία σας θα είναι η ψυχολογική και συναισθηματική ηρεμία, θα αποφύγετε τις εντάσεις, ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε και θα ανοιχτείτε χωρίς ενδοιασμούς, ίσως να τραβήξουν την προσοχή σας άτομα εκκεντρικής εμφάνισης. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από εμμονές ή άτοπες φοβίες, θα εναντιωθείτε δραστικά σε καταστάσεις εσωτερικές ή εξωτερικές που σας αγχώνουν σας στρεσάρουν και βγάζουν στην επιφάνεια αρνητικά συμπλέγματα. Θα αναλύσετε διεξοδικά κάποιες οικονομικές σας κινήσεις, βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας. Τώρα θα εστιάσετε σε ζητήματα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και κατοχύρωση, στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Καρκίνου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Καρκίνου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν νέα σχετικά με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα ή με ένα ταξίδι. Μία σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί προσοχή, καθώς ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις σε αυτή.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Ένα παρελθοντικό ζήτημα φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Δώσε προτεραιότητα σε ένα οικονομικό θέμα ώστε να το διευθετήσεις, καθώς μετά θα είναι πιο δύσκολο να το κάνεις.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου για ένα συγκεκριμένο ζήτημα είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Όσο πιο ήπιους τόνους κρατήσεις στη συζήτηση, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να τη στρέψεις προς όφελός σου.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας για εσένα. Διευθέτησε τώρα όσες περισσότερες μπορείς και απόφυγε να τις αφήσεις για αργότερα, καθώς αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να τις διευθετήσεις.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένας έρωτας φαίνεται να «ανθίζει» αυτή την εβδομάδα ή πολύ πιθανόν να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν. Πριν πάρεις αποφάσεις έλεγξε με προσοχή τα δεδομένα που έχεις και μην παρασυρθείς από αυτά που θα ήθελες να έχεις.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα επιδιώξεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο σπίτι σου καθώς εκεί σε περιμένουν δουλειές και διευθετήσεις που σχετίζονται με οικογενειακά ζητήματα. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να σε κάνει να παραγκωνίσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Οι μετακινήσεις, οι επαφές με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος αλλά και οι αγορές που έχεις σκοπό να κάνεις αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και καθυστερήσεις που αφορούν τα παραπάνω.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επικεντρωθείς σε ανθρώπους πού μαζί τους νιώθει συναισθηματικά ασφαλής, καθώς η ασφάλεια θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη σου ανάγκη. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου!

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένη σε πράγματα που θέλεις εσύ, όμως αυτά μπορεί να αποτελέσουν αιτία συγκρούσεων με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Το παρελθόν είναι πιθανό να κάνει δυναμική εμφάνιση στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα με τη μορφή αναμνήσεων. Μην αφήνεις το μυαλό σου να τριγυρίζει σε ζητήματα τα οποία έχουν περάσει, καθώς αυτό θα είναι σπατάλη ενέργειας για εσένα.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία και η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα είναι το θετικό σενάριο αυτής της εβδομάδας. Το αρνητικό είναι πως κάποιες συζητήσεις μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για εντάσεις με φίλους ή με το σύντροφό σου.

Ο Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Κάποιες δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου φαίνεται να πηγαίνουν πίσω αυτή την εβδομάδα και αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετή ένταση. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις ζητήματα του σπιτιού στη δουλειά και το αντίστροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 29/11 ως 5/12/2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 29/11 ως 5/12/2021

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα